Home / Actualitate / A apărut “Grupul Pentru România”

A apărut “Grupul Pentru România”

Incorect Politic
Februarie 3, 2024

A apărut "Grupul Pentru România"

A apărut “Grupul Pentru România”

Via Certitudinea:

CETĂȚENI,

Suntem un grup de români preocupați și îngrijorați de situația în care a ajuns România după 34 de ani de la alungarea lui Ceaușescu.

Ne-am adunat în acest Grup pentru a ieși din fundătura în care am fost împinși de stăpânii ilegitimi ai României cu scopul de a ne jefui țara și de a bloca încercările de rezistență națională românească.

Suntem grav depopulați, românii sunt nevoiți să-și părăsească țara și sunt înlocuiți de sute de mii, chiar milioane de străini de rase, culturi și religii diferite. Prin menținerea intenționată a unui nivel de trai inferior, elitele românești, muncitorești și intelectuale sunt aspirate de Occident. Exodul românilor nu se mai oprește de 34 de ani!

Sistemul nostru educativ este sabotat. Drogurile și indisciplina cuprind pe zi ce trece un număr tot mai mare de tineri. Cei foarte valoroși continuă să părăsească România. Abandonul școlar ia amploare numărul analfabeților este în continuă creștere.

Sistemul de sănătate este dezastruos. În România este criză de personal medical. Spitalele sunt infectate cu bacterii nosocomiale, indicatorii de tuberculoză și mortalitate infantilă au coborât la nivelul anului 1907.

Infracționalitatea a cunoscut o adevărată explozie în acești 34 de ani, prostituția, traficul de persoane,  explozia drogurilor, traficul de organe umane, traficul de arme, contrabanda, sunt în foarte mare parte scăpate de sub control.

88% din capitalul Român aparține străinilor iar 98% din sistemul asigurărilor este unul străină. Sistemul bancar a fost înstrăinat, astfel încât România nu mai are decât două bănci de stat, iar guvernul României este nevoit să se împrumute la bănci străine, achitând cele mai mari dobânzi de pe piața financiară internațională. România este supra-îndatorată, iar creditorii au obligat guvernul țării să înstrăineze proprietățile care aparțin poporului român, sub diverse amenințări.

Armata României, împuținată, a fost antrenată să lupte în Orientul Mijlociu împotriva unor popoare nevinovate, în războaie pe care președintele SUA, Donald Trump, le-a catalogat a fi fost „mari greșeli”.

Au fost aduse armate străine de ocupație, pe care poporul român trebuie să le întrețină. Industria română de apărare a fost în cea mai mare parte distrusă, iar România cumpără armament uzat, moral și fizic, la prețuri exorbitante. Mai mult, România a achitat în avans sume colosale de bani pentru un armament care nu a fost livrat.

României i sau impus drept „prieteni” țări și popoare care au dușmănit-o în istorie, iar acestea au început  să ne penetreze și să ne slăbească.

De asemenea, ni se impune o linie politică de adversitate față de mari puteri și grupuri de state de care în trecut ne-au legat relații economice și politice avantajoase.

Suntem obligați să ajutăm țări și popoare străine, în dauna poporului român. Suntem obligați să promovăm interesele economice, cu deosebire agricole, ale unor companii și state străine, sacrificând firavele întreprinderi, afacerile mici și mijlocii ale românilor. Dușmănia impusă românilor împotriva Rusiei aduce țării riscuri mari de securitate, chiar un pericol de război, imposibil de gestionat.

Distrugerile economice din România euro-atlantică au depășit cu mult pierderile suferite de România în timpul celor două războaie mondiale la un loc, de  inundațiile catastrofale din anii 1970 și 1975 și cutremurul din anul 1977. De 34 de ani mergem înainte coborând spre un dezastru economic.

Patrioții români care doresc să-și slujească patria cu devotament sunt opriți să o facă. Se promovează o poliție politică represivă, îndreptată în principal împotriva naționalismului românesc curat.

Oamenii politici care au dorit să promoveze interese românești au fost întemnițați pentru acuzații fără acoperire, defăimați și asasinați civic. Serviciile secrete românești au devenit sucursale ale serviciilor secrete din SUA, Israel, Marea Britanie, Germania  și Franța. Clasa politică aflată la conducerea României slujește interesele străinilor și implementează măsuri contrare intereselor României.

Prin operațiuni comandate de sfătuitorii externi ai României, cu sprijinul SRI+DNA+ANAF, a fost distrus un mare număr de societăți comerciale românești, cu deosebire ale unor etnici români, iar afacerile lor au fost acaparate în cea mai mare parte de străini.

S-a promovat o legislație neconstituțională antiromânească, care le interzice românilor să-și promoveze istoria adevărată, să-i omagieze unii eroi din trecut, dar și marile personalități culturale, care nu sunt agreate de cei care ne stăpânesc. Libertatea cuvântului, proclamată prin Constituția României, a fost încălcată prin legi promovate la ordin extern.

În școlile din România se predă în mod obligatoriu o disciplină, „Istoria evreilor. Holocaustul”, prin care elevilor români li se explică faptul că bunicii și străbunicii lor au fost niște criminali, care, fără motiv, au comis genocid împotriva evreilor. În același timp, contestarea unor exagerări și învinuiri la adresa poporului român este sancționată prin legi aspre, care prevăd inclusiv pedepse de până la 5 ani de închisoare.

Toată această situație, ca și multe alte fenomene grave din viața social-politică a României  au determinat GRUPUL PENTRU ROMÂNIA să se întâlnească pentru a căuta soluții de ieșire a României din această prăpastie și pentru a comunica unele din ideile sale poporului român.

Avem speranța că românii conștientizează situația reală a țării, dar și nevoia de a o scoate din această prăbușire.

Credem că românii înțeleg că orice amânare adâncește dezastru instalat, așa încât obligația morală de a se ridica din această tăcere anesteziată care i-a cuprins este mai presus de orice. Românii nu pot rămâne înlănțuiți în indiferență.

Modalitățile pe care le prevedem pentru a ieși din acest dezastru vor fi sugerate în comunicatele ulterioare ale GPR.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

5 comments

 1. Nu semnează nimeni comunicatul, dar, cronologic, ”Grupul Pentru România“ s-a înființat prin 2014-2015 de către Florin Zamfirescu, Marian Munteanu şi Florin Colceag.
  Probabil este (măcar în parte) acelaşi grup, căci s-a mai spus apoi ca au aderat la Grupul constituit în 2015 şi nume asociate revistei Certitudinea, astfel:
  “Alţi membri /simpatizanţi: Cezar AVRAMUŢĂ, Virgil BĂLĂCEANU, Dinu CRISTE, Avram FIŢIU, Viorel GLIGOR, Marian ILIE, Tudor IONESCU, Miron MANEGA, Ion PUŞCAŞU, Ioan ROȘCA”;
  şi că:
  “Şi-au exprimat disponibilitatea de a participa la acest proiect şi alte personalităţi, printre ca şi: Dinu GIURĂSCU, Ilie BĂDESCU, Dan PURIC, Cristian PÂRVULESCU, Cristian TRONCOTĂ, Corvin LUPU.”
  Unele nume sunt totuşi incompatibile ca făcând parte din acelaşi grup, precum Cristian PÂRVULESCU alături de Tudor IONESCU sau Marian MUNTEANU.

  • Mai usor cu Marian Munteanu si Florian Colceag.

   Nu am vazut ceva despre credinta romanilor si atunci nu are sens opozitia la fantasmagoria holocaustului care o sa le vina, probabil foarte curand – e profetie veche si trebuie s-o credem!
   Cetateanul roman si cel de alt neam, nascut in Romania … nu sint de neam romanesc iar cel care nu e crestin (dintre ceilalti, cei multi!), adica doar ortodox nu fac parte dintre stapanii Tarii, Neamul Roamnesc.
   Cei care nu sint ortodocsi s-au lepadat de Hristos si au alte |valori|, alte principii si alte obiective/aspiratii iar prin aceasta vietuiesc impotriva clor multi.

   Ce fel de grup este?
   Secularist, franc-masonic, New-Age-ist… facut din liber-cugetatori?

 2. Propun un slogan: Dreptate Adevar Credinta (DAC) Grupul Pentru Romania sa uneasca toate elita (fermieri, oameni care-si cunosc meseria, romani care isi castiga singuri painea, pensionarii care au construit Romania industriala, tineri, ingineri, medici si profesori cu inima in ei) si toate fortele politice Pentru Romania sub un singur steag DAC. Pentru ridicarea morala a romanilor singura speranta pe care o mai avem sunt preotii si manastirile. Daca-l au pe Dumnezeu in ei ne vor indruma sa-l avem pe Dumnezeu in tot ce facem! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 3. MI-E IMPOSIBIL DE INTELES CUM DE NU CERE NIMENI RO-EXIT ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  CUM ESTE POSIBIL SA TE DECLARI SUB OCUPATIE DAR SA NU CERI SA TE ELIBEREZI DE ACEASTA OCUPATIE ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  ESTE ABSOLUT INEXPLICABIL ACEASTA PASIVITATE INTUNECOASA !
  ROMANII DE VALOARE TREBUIE NEAPARAT SA SE RETRAGA DIN ACEASTA FORMATIUNE .

  SA STITI CA ESTE ACEEASI SITUATIE MAI PESTE TOT : IN GERMANIA CER IESIREA DOAR AFD IAR IN FRANTA DOAR PARTIDELE LUI ASSELINEAU, FLORIAN PHILIPPOT SI VALERIE BUGAULT – AUSTRIA ARE SI EA UN PARTID CARE CERE IESIREA .

  CUM ESTE POSIBIL ACEASTA PASIVITATE SUB CAPACUL DE PLUMB PUS DE-ASUPRA POPOARELOR EUROPEI DE CATRE NISTE CRIMINALI AUTOALESI SI COCOTSATI LA VARFUL ACESTEI FACATURI CRIMINALE ???

  MI-E ABSOLUT IMPOSIBIL SA INTELEG .

  IOROPA LOR A FOST INITIAL CONCEPUTA CA O ASOCIERE COMERCIALA INTRE TARILE EUROPENE !!!.
  NIMIC ALTCEVA !!!!!

  SI IN NICIUN CAZ CA O NOUA URSS, CUM O DEFINESTE ATAT DE PRECIS , DISIDENTUL RUS EXPATRIAT , VLADIMIR BUKOWSKI !!!

  MACAR DACA NE OMOARA PRIN INFOMETARE ETC , MACAR SA STIM CA AM ZIS NUUUUUUUUUUUUUUUU !

  VREM RO-EXIT !

 4. Bună ziua IncorectPolitic! Aș vrea să întreb unde aș putea găsi toată bibliografia interesantă care a fost publicată aici pe site? Adică cărți, almanahuri, ziare, reviste, magazine istorice și alte publicații. Aș vrea să găsesc totul într-un singur loc, la îndemâna oricui, dacă se poate. Vreau să descarc tot conținutul ce s-a postat aici, că să-l am stocat în memoria PC-ului pentru siguranță, în cazul în care un nou val de cenzură va lovi și internetul va fi restricționat! Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *