Home / Educativ / Grupul Pentru România lansează o scrisoare deschisă către Federația Rusă

Grupul Pentru România lansează o scrisoare deschisă către Federația Rusă

Incorect Politic
Martie 27, 2024

Grupul Pentru România lansează o scrisoare deschisă către Federația Rusă

Grupul Pentru România lansează o scrisoare deschisă către Federația Rusă

Via Certitudinea:

Către conducerea colectivă a Federației Ruse,

Către domnul Vladimir Vladimirovici Putin, președinte al Federației Ruse,

Către Ambasada Federației Ruse la București

Stimați domni, înalți conducători ai Federației Ruse,

Suntem Grupul pentru România, un grup de persoane care s-au reunit să gândească și să propună soluții de salvare a României din situația dezastruoasă în care a fost adusă de regimul politic iudeo-euro-atlantic. Ne adresăm dumneavoastră, ca putere mondială vecină a noastră, care a influențat decisiv istoria contemporană a României.

Grupul pentru România consideră că autoritățile statului român nu reprezintă interesele României profunde și ale poporului român, ci interesele colonialiștilor occidentali care jefuiesc și distrug România de foarte mulți ani. În ultima perioadă, acești conducători trădători ai României au avut atitudini politice dușmănoase și provocatoare la adresa Federației Ruse și, la cererea guvernului globalist al Partidului Democrat din SUA, au implicat România în conflictul militar din Ucraina, ajutând armata acestei țări, care nu este prietenă a poporului român și care calcă în picioare drepturile naționale ale românilor din teritoriile răpite României de fosta Uniune Sovietică și acordate Ucrainei.

Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse reprezintă poporul rus și majoritatea etnică rusă a țării, spre deosebire de conducerea fostei Uniuni Sovietice de după anul 1917, compusă din minoritari etnici, majoritatea kazaro-evrei, care au distrus o mare parte a elitei națiunii ruse. Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse conduce un stat național-ortodox, susținător al unui regim politic național-suveran, model politic la care aspiră și o mare parte a poporului român, probabil majoritatea.

Reflectând la România profundă, Grupul pentru România dorește ca țara noastră să aibă o cu totul altă abordare a relațiilor cu Federația Rusă decât cele promovate de regimul politic iudeo-euro-atlantic care a adus la conducere pe conducătorii care au distrus complet relația dintre țările și popoarele noastre.

Grupul pentru România crede cu tărie că toate divergențele din trecut dintre țările noastre s-au datorat unor greșeli politice. Credem că soluționarea divergențelor care au condus la distrugerea totală a relației dintre țările și popoarele noastre este o necesitate istorică.

Grupul pentru România apreciază favorabil oferta generoasă făcută României de conducerea Rusiei înainte de aderarea României la NATO, atât din punctul de vedere al asigurării securității României, cât și privitor la sprijinul economic oferit de Rusia și refuzat de conducătorii de la București, iresponsabili, corupți și vânduți Occidentului.

Grupul pentru România consideră că țara noastră trebuie să aibă relații de colaborare și respect reciproc cu Federația Rusă. România profundă aspiră la un regim patriotic național românesc, așa cum este actuala conducere a Federației Ruse pentru poporul rus. România profundă speră ca țara să scape de conducerea ei trădătoare de astăzi, cea care a degradat grav relațiile politico-diplomatice, economice și culturale dintre țările și popoarele noastre.

Grupul pentru România afirmă cu tărie că există o mare parte dintre români care, în ciuda propagandei manipulatoare a regimului iudeo-occidental, nu dorește ca ruptura dintre țările și popoarele noastre să continue. Istoria cunoaște și momente de colaborare prietenească între Țările Române și Rusia, chiar și între România și fosta Uniune Sovietică.

În același timp, dorim să precizăm că anti-sovietismul din spațiul românesc a existat, dar nu a vizat poporul rus, ci s-a datorat în primul rând unor abuzuri comise de iudeo-bolșevici și de ucraineni, aceștia  fiind majoritari printre consilierii sovietici și activiștii de partid din România și din regiunile alipite de fosta Uniune Sovietică și locuite de români.

Domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin,

Grupul pentru România și mulți români conștienți de gravitatea situației în care regimul iudeo-euro-atlantic a adus România își spun speranța în dumneavoastră și în conducerea colectivă a Federației Ruse, ca să cruțați poporul român în cursul operațiunilor militare pe care le veți întreprinde și să-l ajutați în cadrul marilor decizii internaționale la care Federația Rusă va fi parte în viitor. Vă rugăm respectuos să nu judecați poporul român prin prisma politicii dezastruoase dusă de conducătorii care i-au fost impuși după înfrângerea României în Războiul Rece. Nu pedepsiți poporul român pentru că are în fruntea sa conducători trădători, vânduți total regimului globalist iudeo-euro-atlantic care a falimentat țara noastră și o jefuiește cumplit!

Grupul pentru România consideră că ajutorul pe care o mare parte a poporului român, România profundă, îl așteaptă de la dumneavoastră se constituie și într-o compensație a faptului că fostul președinte sovietic Mihail Gorbaciov, pe care dumneavoastră, domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, l-ați numit ca fiind „un trădător”, a sacrificat România în decembrie 1989 și a lăsat-o pradă jefuitorilor ei externi și Securității din România, trădătoare de țară, care colabora cu echipa gorbaciovistă și cu celelalte servicii secrete străine care au atacat România în acel moment istoric grav, iar țara noastră nu și-a mai putut reveni până astăzi. De altfel, marile decizii pe care le-a luat Mihail Gorbaciov și care au condus la prăbușirea fostei URSS, pe care dumneavoastră ați numit-o ca fiind o catastrofă, au afectat grav și România.

Astăzi România a decăzut din statutul de colonie în statutul de teritoriu aflat sub ocupație militară străină. Sperăm, domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, că veți ajuta România în momentele istorice viitoare foarte importante, care vor urma inevitabil, ca să redevină o țară suverană care să se refacă și să fie o prietenă sinceră a Federației Ruse.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

 

34 comments

 1. Katana N’ Samurai

  Nu sunt atâţia semnatari ai Scrisorii Deschise catre Rusia câţi naţional-socialişti germani apar în imaginea cu care aţi ilustrat scrisoarea deschisă a Grupului pentru România, căci la semnare nu au participat toţi membrii Grupului, iar Primo Laurentiu nici nu aduce a arian german.
  Semnatarii acestei petiţii sunt, conform PetiteOnLine, vedeti link mai jos, următorii:
  ”dr. Gabriela Baltag; prof. Univ. Dr. Florian Colceag; prof. Cezar Avramuţă-Dinu; Prof. Univ. Dr. Corvin Lupu; scriitor Miron Manega; scriitor Laurenţiu Primo”.
  Nu apar membri mai vechi ai Grupului, precum domnii Ioan Roşca şi Mihai Vinereanu. Nu apar nici Florin Zamfirescu, Dan Puric şi prof. Ilie Șerbănescu, anunţati şi ei în 14 februarie ca fiind membri ai Grupului.
  Primo Laurenţiu, care mai are ca ocupaţii auto-declarate pe cele de om de afaceri şi de analist, pe lângă cea de scriitor, a intrat de curând în Grup, de câteva zile, după ce a obţinut de la senatoarea Diana Şoşoacă promisiunea că va fi pe lista S.O.S. de candidaţi la europarlamentare anul acesta, după cum a anunţat pe contul lui social, unde a mai declarat în videopostarea din 25 martie că pentru el nu înseamnă mai nimic indemnizaţia de europarlamentar şi că nu confirmă zvonul că Diana avea nevoie şi de procentele pe care le poate aduce el, cum ar zice unii că SOS e în cădere la 5% în intenţiile de vot
  https://www.petitieonline.com/grupul_pentru_romania_comunicatul_nr_9_privind_relatiile_cu_federatia_rus?fbclid=IwAR0J4c0yy1gm0DQtT_RSnqQlDDI4-_PTXR_vB2tvMBEH9VNHEBxpE9K5STk_aem_AWWA3XMQGxeSjXWrC679D7p438YhbjKSfV0GGOjB-pBUxWtF6YmBFbZczyr8Jb7MaA1w7m1j6qTyzw03GT57X-9n#form

  • Laurenţiu Primo are în ultimii ani un profit anual de circa 50.000 (50 de mii) de euro pe an de la firma sa, HELVETIC IMPEX SRL, cu care vinde niste calorifere electrice de perete chinezeşti “Sunjoy”. Are şi 3-4 angajaţi la firma asta, nu are nevoie să o conducă el neapărat, aşa că poate să nu piardă nimic în afaceri, cum zice că se sacrifică pentru că va pleca europarlamentar la Bruxelles pe listele SOS pentru noi.
   Apoi la Bruxelles, ar avea anual 87.600 euro salariul net de parlamenta. În plus, europarlamentarilor li se decontează toate activitățile din afara țării lor şi primesc şi o alocație pentru cheltuielile de birou – chirie, calculatoare, telefoane și alte rechizite de aproape 4.800 de euro lunar, iar pentru alte necesităţi 4.700 euro lunar.
   După sfârșitul mandatului de europarlamentar, deputații europeni mai primesc, timp de doi ani, o „indemnizație de tranziție“ lunară egală cu salariul pe care l-au avut ca europarlamentari. Iar veniturile astea se vor calcula şi la pensie. Ce mai sacrificiu! Ha!

  • Afacerea lui Primo Laurenţiu cu calorifere panou (prezentate şi ca aparate medicale anti îmbătrânire, anti cancer etc., ceea ce a stârnit şi contestaţiile unor medici), importate din Asia, a mers cât de cât bine în perioada 2011-2017, deşi şi atunci, dacă îşi plătea datoriile cumulate, de peste 20 de ori mai mari decât profitul, ar fi fost continuu pe pierdere. În 2019 firma lui chiar a şi înregistrat o pierdere de 255.000 de euro (3.749.610 RON), dar nu a scăpat de datoriile de 830.000 de euro, conform datelor publice:
   https://infoprofit.ro/firma/helvetic-impex-srl-5992716
   E mult mai sigur deci pentru Primo Laurenţiu să fie europarlamentar, mai ales că firma sa are încă şi acum datorii cumulate de circa 3,5 milioane RON, egale aproximativ cu cifra de afaceri, ceea ce poate duce şi la faliment, în cel mai rău caz, nu doar la lipsa de profit.
   Deci Primo ar trebui să zică mersi dacă merge la Bruxelles pe listele S.O.S., în loc să zică că se sacrifică.

  • Din pacate si tov.Putină are in acest moment mainile legate. Sau credeți că face ce vrea el?
   Clasa lor politică este la fel de infestată cu străini, care se ascund in spatele numelor rusesti, ca si clasa politică romanească. Un executiv corupt și slujitor al intereselor straine, care submineaza Rusia din interior. Nimic nu s-a schimbat de la Revolutia din 1917 încoace
   Iată cateva info, pe care le puteți verifica și singuri pe net. Luați o piatră in gură inainte de a citi ca să nu ramaneți ca la dentist)
   1. Dmitrii Medvedev = Aaron Mendel, fost Președinte al Guvernului, actual Vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse- evreu
   2. Președintele Guvernului Federației Ruse Mihail Mișustn, armean evreu. Bunicul patern – Moishe Mișustin
   3. Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse – Lavrov (Kollontai) Serghei Viktorovich – Evreu armean;
   4. Fost prim-ministru al Federației Ruse în 1998). Serghei Kirienko alias Sergei Izrailtel. În prezent, director al Rosatom (Corporația de stat pentru energie nucleară).
   5. Primarul Moscovei Sobyanin (Kanalgerukh) Serghei Semenovici – Evreu;
   6. Fost primar al Moscovei – Luzhkov (Katz) Yuri – Evreu;
   7. Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii – Kirill Gundyaev , în realitate Vexelman – Evreu;
   8. Valentina Matvienko , Președinte al Consiliului Federației din Federația Rusă – – Evreică;
   9. Președinte al Dumei de Stat a Federației Ruse – Vyacheslav Volodin – Evreu;
   10. Viceprim-ministrul Federtiei Ruse Arkadi Dvorkovich – Evreu;
   11. Prim-vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse – Serghei Khloponin – Evreu;
   12. Prim-vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse – Shuvalov Igor Ivanovich – Evreu;
   13. Vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse – Kozak Dmitry Nikolaevich – Evreu;
   14. Vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse – Sechin Igor Ivanovich – Evreu;
   15. Ministrul Finanţelor – Anton Siluanov – Evreu;
   16. Ministrul Sănătății și Dezvoltării Sociale – Golikova Tatyana Alekseevna – Evreiască;
   17. Ministrul Energiei al Federației Ruse – Serghei Ivanovici Shmatko – Evreu;
   18. Ministrul Dezvoltării Regionale al Federației Ruse – Viktor Fedorovich Basargin – Evreu;
   19. Ministrul Comunicațiilor și Comunicațiilor de Masă al Federației Ruse – Shchegolev Igor Olegovich – Evreu;
   20. Ministrul Agriculturii – Elena Borisovna Skrynnik – Evreiască;
   21. Ministrul Educației și Științei al Federației Ruse – Andrey Aleksandrovich Fursenko – Evreu;
   22. Ministrul Industriei și Comerțului al Federației Ruse – Viktor Borisovich Khristenko – Evreu;
   23. Ministrul Apărării al Federației Ruse – Shoigu (Rivlin) Serghei Kuzhugetovich – Evreu;
   24. Ministrul Sportului, Turismului și Politicii de Tineret al F Ruse – Vitaly Mutko – Evreu;
   25. Ministrul Transporturilor al Federației Ruse – Levitin Igor Evgenievich – Evreu;
   26. Ministrul Justiției al Federației Ruse – Konovalov Alexander Vladimirovich – Evreu;
   27. Șeful lui Rusnano este Chubais (Sagal) Anatoly – Evreu;
   28. Șeful fracțiunii „O Rusia justă” – Serghei Mironov – Evreu;
   29. Șeful fracțiunii Yabloko – Grigory Yavlinsky – Evreu;
   30. Președinte al Comisiei Electorale Centrale a Federației Ruse – Ella Panfilova – Evreică.
   31. Fost ministru al Apărării al Federației Ruse – Anatoly Eduardovich Serdyukov – Evreu;
   32. Președinte al Uniunii Antreprenorilor – Titov (Mazur) – Evreu;
   33. FOSTI premieri: Cernomyrdin (Schleer) Victor – Evreu; Primakov (Kirshblat) Evgeniy – Evreu; Kasyanov Mihail – Evreu; Fradkov Mihail – Evreu; Nemtsov (Neyman) Boris – Evreu.
   Afaceristul Berezovsky este Evreu; Hodorkovski este evreu. Și în general, toți cei 106 miliardari ai Rusiei sunt evrei. Șefii celor mai mari corporații de stat din Rusia sunt toți evrei.
   Toată puterea administrativă, politică, financiară, culturală, economică, de propagandă din Rusia este în mâinile evreilor.
   Președintele Consiliului de administrație al Sberbank din Rusia – Gherman Gref – este de etnie germană;

   Președintele Băncii Centrale a Federației Ruse – Elvira SakhipZADOVNA Nabiullina este fie tătaroaică, fie bașkiră – în orice caz, este de naționalitate turcă.

   Unde sunt RUSII????
   SHALOM!

 2. Să ceri ajutor din afară și să te rogi de străini să-ți calce pragul și să facă ordine în casa ta. Trist.

  • Pai, asta facem din 1990 incoace: să vină “investitorii straini”,ca noi nu știm ce sa facem cu tara și cu economia lăsată de Ceaușescu!!!!

  • LUI ” HUSSAR”

   CARE “CASA TA” , BAI INEPTULE ???
   E CASA MOSSADULUI, CA NU DEGEABA S-A MUTAT LA BUCURESTI SI AU TRIMIS SEDIILE CIA SI FBI, IN BULGARIA !
   CREZI CA TOTI SUNTEM TAMPITI, ESTROPIATULE CE TE ZICI “HUSSAR” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   “HUSSARULE”, TU “CALARESTI” CE ?
   O NAPARCA CARE TE INTEAPA IN CUR , DE VERSI ATATA OTRAVA ???

   • E ceea mai mare tâmpenie posibilă să crezi că CIA şi FBI au părăsit România, lăsând să le facă în locul lor treaba Mossadul. Sau e prosteală pentru semi-retardaţi. Înseamnă că, cel puţin în acest moment, foloseşti fraudulos titlu de „profesor universitar doctor“, dacă crezi şi debitezi asemenea aberaţii compromiţătoare. Dumneata îi tot expui aberaţiile debitate când îl ia valul fabulaţiilor in direct ca să îl compromiţi?

    • E vorba de birourile concentrate pe zona asta , ale CIA SI FBI .!
     Si de ingrosarea efectivelor Mossadului !
     Chiar n-ai vazut in ce hal s-au inmultit trolii cei mai agresivi, peste tot ?
     Inmultirea lor este extrem de evidenta, exact in ultima perioada.
     Degeaba iti dai atata importanta de mare cunoscator !
     Mossadul nu se vrea supravegheat de CIA si de FBI !
     CAPISCI ?

     • Ai spus ceva, după Il Dottore de carton, acum spui altceva, ceea ce el n-a spus.
      A spus că CIA şi FBI au plecat din România şi au lăsat Mossad să se ocupe de tot în ţara asta. Adică tâmpenii ieftine de imbecilizare propagandistică.
      Păi ăsta nu învăţa nici când era student la facultatea din Sibiu, înfiinţată de taică-su, omul Securităţii celei mai negre şi al invadatorilor sovietici, pentru că Corvin juca baschet profesionist tot timpul, cu rezultate studenţeşti ca negri plăvani baschetbalişti din SUA, în timp ce era şi seful comunist al studenţilor, la Asociaţia Studenţilor Comunişti.
      Ce “birouri concentrate” în Bulgaria (tâmpenie), când centrala CIA pe Europa e la Viena, locul placă turnantă a serviciilor secrete străine?
      Dar eşti trupeta lui voluntară, care mai şi minţi că nu vorbeşti cu el tot timpul. Ba chiar îţi dă şi ce să trimiţi la toată lumea despre el pe email, căci în campanie, ce mare, ce valoros şi ce bun e (deşi arată public că e varză la istorie, băgând fabulaţii şi minciuni ordinare ca pentru proşti în argumentaţie, în rest mai plagiază din stânga şi dreap[ta, asumându-şi ce au scris sau au spus aţii), căci e folositor FSB, bătând câmpii în permanenţă, fără graţie.
      Tu capisci solo la propaganda dell’ FSB! Are minciunile pe bandă rulantă, dar ce contează la propagandă?
      Eşti trolul boss şi plătitorul recrutor al FSBului? Sau el e boss? Când ai început să spui corect cu adevărat cum e Diana S. – cum vede toata lumea că e – te-au oprit şi te-ai cuminţit. Nu mai contează pentru voi nici că SOS vrea să dea şi numele unui jidov holocaustizat, „Benjamin Fondane”, aeroportului din Iaşi (a ajuns SOS sa faca propaganda holocaustica), oraş unde Diana S. zice că va candida la primărie şi la consiliul local.
      Însăşi Diana S. ,slugarnică, a deplâns la un moment dat public „Holocaustul”, deşi nu s-a reţinut asta, nu aţi reţinut asta. Cât de oarbă eşti de dragul unui baschetbalist cu titluri luate dubios şi de dragul FSB, care a parvenit arivist toată viaţa?
      „SOS România Iași propune schimbarea denumirii Aeroportului Internațional. Propunere: numele scriitorului Benjamin Fondane… scriitorul evreu de faimă universală, născut în urbea noastră și gazat de naziști la Auschwitz.“ Ce zice dottore de asta? Dar tu?
      https://www.7iasi.ro/sos-romania-iasi-propune-schimbarea-denumirii-aeroportului-international-propunere-numele-scriitorului-benjamin-fondane/

   • Mossadul are o baza puternica in Romania, dar şi CIA isi are biroul principal din Romania in ambasada SUA, nu in Bulgaria cum crede vreun visător cu ochii deschişi, iar FBI are chiar mai multe sedii neoficiale si activitati aici, nu cum zice domnul Lupu, ca CI si FBI au parasit Romania.
    Totodata “statia” principala europeana a CIA a fost mereu la Viena:
    “The CIA Station in Vienna has for many years been one of the most vital to the Agency in all Europe. It is what is known in intelligence Circles as a “listening post” for Eastern Europe, and serves as the base For vital planning and tactical support for ongoing covert operations in The region.”
    Activitatea FBI e neîntreruptă în România:
    22 februarie 2024: Directorul FBI Christopher Wray a vizitat România săptămâna aceasta și s-a întâlnit cu oficiali români pentru “angajamentul continuu al FBI față de parteneriatele noastre puternice și pentru a evidenția eforturile de cooperare în curs. FBI lucrează cu partenerii săi români pentru a combate peisajul dinamic al amenințărilor cu care se confruntă ambele țări astăzi. Directorul Wray s-a întâlnit cu mai mulți înalți oficiali ai guvernului român, inclusiv Serviciul Român de Informații (SRI), Ministerul Afacerilor Interne (MOIA), Ministerul Justiției (MOJ) și Parchetul General al României (PGO).”
    „Directorul FBI – Federal Bureau of Investigation, Christopher Wray, împreună cu ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, au purtat discuții constructive cu ministrul român al afacerilor interne, Cătălin Predoiu, și cu reprezentanți-cheie ai agențiilor de aplicare a legii – Poliția Română, Poliţia de Frontieră Română și Jandarmeria Română”, a anunțat ambasada.
    Christopher Wray a avut întâlniri cu procurorul general al României, Alex Florența, cu procurorul-șef DIICOT, Alina Albu, și cu procurorul-șef al DNA, Marius Voineag.
    Etc. etc. etc., doar ca unora va place mai mult minciuna si delirul, dacă sunt ambalate în aere şi morgă.

    • Bineinteles ca Centrala CIA este in Viena , dar odata ce au provocat Rusia cu ultimul masacru, provocare dovedita ca e a lui Biden iar musulmanii erau mercenari nu musulmani caci au folosit la rugaciune mana stanga nu mana dreapta care reprezinta raiul, ai inteles ca

     CIA SI FBI SE ASTEAPTA CA PUTIN SA CONTRAATACE, DESI NU STIE NIMENI NICI IN CE MASURA NICI CAND O VA FACE, PRICEPI CA DOAR MOSSADUL E CEL CE VA INTAMPINA BOMBELE IN CAP, CA DOAR EI VOR SA CONDUCA TOTUL!

     INCA N-AI PRICEPUT CA PUTIN ESTE CONTINUU PROVOCAT SA INCEAPA RAZBOIUL 3 MONDIAL ???
     ASCULTA-I ULTIMUL VIDEO AL LUI SCOTT RITTER, SAU DORMI ?!!

     CAT ITI MAI TREBUIE PANA SA PRICEPI CA CRIMINALII OCULTEI VOR SA POATA DA TOATA VINA PE PUTIN ???
     CHIAR NU PRICEPI NIMIC DIN MANEVRELE ASTORA ???

    • Toata planeta are oroare de estropiatii astia care traiesc numai din razboaiele provocate de ei , nonstop, asa cum vrei tu sa se intample si cu romanii , pe care ii vrei asmutiti contra lui Putin , ca sa va ascundeti jaful de miliarde si paramiliarde imprumutate de romani si furate de banditii vostri !

     Prostia ,calomnia, invidia si abjectia ce o scuipi aici in capul romanilor care refuza sa arunce tara in razboiul contra lui Putin , caci nu este razboiul romanilor ci doar al plutocratilor globalisti, deci al satrapiei iudeo-Kazare care pierde razboiul cu Putin, te defineste drept desperado, in evidenta pierdere in fata intregii planete,

     CACI ATI PIERDUT DEJA RAZBOIUL CONTRA LUI PUTIN !!!!! CHIAR DACA-TI PLESNESTE PIPOTA DE URA PATOLOGICA PE CARE O DEMONSTREZI AICI PRIN MINCIUNILE DEBITATE NONSTOP LA ADRESA MEA SI A UNUI ISTORIC PE CARE NU L-AM CUNOSCUT NICIODATA DECAT DIN VIDEO SI PE CARE IMI INDEMN PRIETENII SA NU-L SCAPE, ORI DE CATE ORI DOAMNA DANIELA GIFU IL ANUNTA PE ECRANE .
     D’ABEA ASTEPT SA SPUN ROMANILOR SA-SI DESCHIDA ECRANELE CA SA-L ASCULTE DIN NOU PE CEL MAI FORMIDABIL ISTORIC ROSTITOR DE ADEVAR STIINTIFIC OBIECTIV, ISTORICUL ROMANILOR SUBJUGATI ASTAZI DE COPITA IUDEO-KAZARA, IN DESCOMPUNERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Dumnezeu să te ierte şi să te lumineze!
      Acuzi în direcţia greşită, ca şi cel în slujba căruia te-ai pus fără să ştii ce faci. Acuzarea nevinovaţilor e specialitatea lui, dacă asculţi şi cauţi cu atenţie să înţelegi, sa vezi ce face cu adevarat. Spune şi ca aceşti nevinovaţi să moară. Mai gândiţi-vă şi la Dumnezeu când vă macină şi vă atrage atât de mult înrăirea. Să nu-i dai şi bani, chiar dacă are obiceiul să primească, căci nici nu-ţi închipui cât de bogaţi sunt Lupii.
      Ce mai blestemau germanii din Sibiu în anii 40 familia Lupu, când germani erau scoşi din case, unii scoşi pentru venetici ca ei şi alţii ca ei, aduşi de puterea sovietică în oraş. Şi acum locuieşte în strada Şelari intr-un minicastel luat de la saşi. Familia Lupu sunt nişte bogătani la Sibiu. Ei iau mereu de la viaţă, fără jenă, şi lovesc în jur.
      Ce fonduri au amărâţii pe care îi atacă fără oprire Lupu, din obişnuinţă sau ca să abată atenţia, şi pe care acum îi ataci şi dumneata? Nimic, absolut nici un fond, nici un ban mai mult decât pentru viaţă de pe o zi pe alta. Si tot atacaţi fără Dumnezeu!
      În schimb Lupii chiar au bani şi o caracaţită de firme.
      Puteau, la ce bani au şi învârt, să susţină singuri un adevărat trust de presă naţionalistă diversificată. Au făcut-o?
      Sunt plin de afaceri pe bani extrem de mulţi de la UE şi de la stat. Fiu-său cel mare, Liciniu, care e cuplat la o organizaţie globalistă jidovească (dacă cercetaţi aflaţi care, că nu e un secret), şi-a tras indemnizaţie de creştere a copilului de la statul român de 35 de mii de euro LUNAR, de le-a căzut faţa sibienilor când au aflat, indemnizaţie calculată de Lupu Liciniu după veniturile de pe firmele lui, firme care distribuie contra cost şi comision fonduri de dezvoltare venite din Occident sau de la Uniunea europeană şi chiar şi de la statul român (numai anti-sistem sau anti UE nu sunt Lupii!).
      https://adevarul.ro/stiri-locale/sibiu/cine-este-romanul-inregistrat-cu-35000-de-euro-1733720.html
      .
      https://www.turnulsfatului.ro/2017/10/31/redeschis-dosarul-de-evaziune-al-sibianului-cu-indemnizatia-de-35-000-de-euro-inapoi-la-procurori-93874
      .
      https://www.libertatea.ro/stiri/barbatul-care-cere-o-indemnizatie-de-35-000-de-euro-1838607

     • Diversionezi parşiv şi acuzi ticălos, fără temei, pe cei care vă pun adevărul în faţă, mai ales când pretinzi că asmute cineva aici împotriva lui Putin, pe care îl compromiteţi cu nebuniile voastre, ca să acoperi astfel gravele acuze, reale, privindu-l pe idolul tău, care chiar compromite o cauză inventând în permanenţă fapte inexistente, acoperite fals doar de pretenţia titlurilor, care ar garanta minciunile prezentate drept adevăr. Şi alţii au aceleaşi titluri, dar nu le ţipă permanent în faţa altora, căci nu au nevoie să gireze cu ele avanlanşa de minciuni sfruntate cu face dottore lupo.

   • Adresa centrala a FBI in Romania (ca si a CIA)
    American Embassy, Bucharest – Romania
    Nations covered: Moldova, Romania
    Conform siteului oficial al FBI:
    https://www.fbi.gov/contact-us/international-offices
    Chiar credeti ca cineva daca isi spune peste tot insistent “profesor doctor universitar” stie cu mai mult de atat, ce titluri are, daca nu cercetaza cu adevarat. Copiaza pe rupte “informatii” (gogosi compromitatoare) pe care nu le verifica, fiindu-i plasate inadins, poate, dar are pretentia sa fie crezut pentru titlurile sale. Tocmai titluirle sunt salvarea lui, nu conoasterea. Dovada mai sus: zice “doctorul” ca CIA si FBI s-au mutat in Bulgaria, dar acestea sunt bine mersi aici, oficial chiar, contactabile de oricine chiar doreste si cauta sa se informeze macar minial inainte de a debita versi si uscate.

 3. Comunicatul este extraordinar de bine formulat de o minte foarte lucida care pricepe ca miroase a bombe in capul romanilor !!!

  Prostimea ignora faptul ca Putin are suflet de roman fiind nascut intr-o familie numita PUTINA, cum ne explica extrem de doct si de subtil formidabilul istoric Corvin Lupu – care nu-si doreste nimic mai mult si mai desperat decat sa scape poporul roman de despotismele satrapiei iudeo-kazare care , in dementa ei , vrea sa nimiceasta toate popoarele pe care le calareste si le suge de bani la modul scelerat, de miliarde si paramiliarde imprumutate nonstop, tocmai spre a inrobi si nimici pe veci aceste popoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CHIAR NU VA DATI SEAMA CA EI VOR SA STEARGA URMELE CRIMELOR LOR IMPOTRIVA NOASTRA SI A TARILOR EUROPEI, EI, IN CAP CU CRIMINALII GEN MACRoN , CARE CA SI CEILALTI DEGENERATI, GEN IOHANNIS, AU DISTRUS NU DOAR ECONOMIA!!! ASPECTUL SANITAR !!! EDUCATIA !!! SI SANATATEA EFECTIVA A POPOARELOR !!!!!!!! PE CARE LE-AU INJECTAT CU ARME BIOLOGICE GEN VAXXURILE EXPERIMENTALE DIN CARE MOARE LUMEA PE CAPETE SI AZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CHIAR NU VA DATI SEAMA CA ACESTI CRIMINALI VOR MUSAI RAZBOAIE IN TARILE DISTRUSE DE EI, CA SA NUUUUU PLATEASCA PENTRU CRIMELE LOR CONTRA POPOARELOR PE CARE LE URASC, JEFUINDU-LE DE IMPRUMUTURI FARAMINOASE FURATE TOT DE EI ?

  CHIAR NU VA DATI SEAMA CA TREBUIE IESIT UUUUUURGENT DIN NATO SI DIN EU ?

  SI CA ASTA NU SE POATE FACE DECAT CU O CONTRAFORTA PUTERNICA PRECUM ESTE RUSIA ROMANULUI LA ORIGINI, PE NUME PUTINA ?
  CHIAR NU VA DATI SEAMA DECE VOR TOTI CRIMINALII ASTIA SA DETERMINE POPOARELE SA SE UCIDA INTRE ELE, CA SA-SI ASCUNDA CRIMELE, CA SA SCAPE DE PEDEAPSA ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  NU SPUNE JEFFREY SACHS , IUDEUL LUCID, CA ROMANIA N’ARE CE CAUTA IN NATO ???????

  DAR IN EU ????

  VINE FOAMETEA CRASA SI VIN SI BOMBELE DACA NU-L AMADUATI PE PUTIN RUGANDU-L SA OCROTEASCA POPORUL ROMAN !!!!!!!!!!!!!

  DEGEABA MUSCATI IN DREAPTA SI IN STANGA : DOAR PUTIN, DACA IL RUGATI DIN SUFLET, CA OM DE ORIGINI ROMANE, DOAR PUTIN POATE IMBLANZI BOMBELE PE CARE JOHANNIS CEL DICTAT DE ROTSCHILD, LE VREA PENTRU ROMANI !

  CA DOAR EL ARE CASE LA MIAMI, NUUUU ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  SI MACROU, CARE-I RUDA CU ROTSCHILD , LA FEL : EL A SPUS IN TELEVIZOARE POPORULUI FRANCEZ , CARE NU VROIA SA SE VAXXXXINEZE CU OTRAVURI EXPERIMENTALE , COCAINOMANUL LUI ROTSCHILD LE-A STRIGAT BIETILOR FRANCEZI : VA URASC !

  SI ASTA IN TIMP CE FERMIERII FRANCEZI SE SINUCID PE CAPETE, DE FOAME !
  DAR ROMANII, CATI MOR PE ZI DE FOAME AZI ?

  Avocata frantuzoaica, care a priceput situatia exact, striga din toti bojocii pe ecrane , catre poporul ei : treziti-va caci nu ne mai ramane decat sa alegem intre doua lucruri :

  SA NE SINUCIDEM (de foame etc) SAU SA LUPTAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • V-a spus poate personal Lupu Corvin ca nu-si doreste sa candideze anul acesta! Altminteri pare ca e in campanie de ani buni, ca si Primo, co semnatarul Scrisorii. Oricum pe rusi trebuie ca i-a lasat masca cu teoriile lui nedovedite, provenite de la CIA, dar bagate in scrisoare, ca moscovitii au colaborat cu Securitatea impotriva lui Ceausescu si a Romaniei.

   • LUI ZORO:

    Nu-l cunosc pe formidabilul nostru istoric, domnul profesor Corvin Lupu, decat exact ca toata lumea , doar din videouri sau articole publicate – ce rusine sa bagi minciuni sfruntate ca “face propaganda”, despre un istoric roman de calibrul celor mai mari oameni de stiinta bazati pe rigori stiintifice internationale , nu vezi , “ZORO” -ule ca te demasti prin atata calomnie de intrigant platit, nu vezi ca este evident ca nu esti decat un trol amarat !!!???

    BINEINTELES CA NICIUN ROMAN IN TOATE MINTILE NU VREA BOMBELE LUI PUTIN IN CAP !!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VORBESC DESPRE ROMANI, NU DESPRE KAZARIMEA PLATITA CARE FACE AZI BANI FURAND IMPRUMUTURILE SI AJUTOARELE DE RAZBOI ACORDATE NECONTROLAT SI ILEGAL, TARILOR BELIGERENTE, PRIN CLICILE LUI ROTSCHILD CARE A CUMPARAT 60% DIN UCRAINA ,SI CARE-L PROVOACA NONSTOP LA RAZBOI PE PUTIN, CALCAND MEREU IN PICIOARE TRATATELE DE PACE PRECUM ESTE CEL DE LA MINSK !!!!!

    PE CINE SUSTII TU, PE DROGALAUL COCAINOMAN ZEVZENSKI ????????????????????????????????????????????

    PENTRU ASTFEL DE TRADATORI ANTI-OAMENI CARE SE IMBOGATESC DIN RAZBOAIE, UCIGAND OAMENI NEVINOVATI NONSTOP, TREBUIE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA !

    N-AI GRIJA CA ZEVZENSKI NU VA MURI DE MOARTE BUNA !!!

    NOTA BENE !
    MAI VORBIM .

   • LUI “ZORO ” D-I-STEPTUL ,
    VORBA SHOBOLANILOR CARE NU STIU ROMANESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

    EU NU AM CUM SA-L “CUNOSC PERSONAL” PE EXTRAORDINARUL ISTORIC – N-AS AVEA DECE SA-I IAU TIMPUL !

    CA ESTI PLATIT SA CALOMNIEZI LUMEA PE BLOGUL ACESTA, SE VEDE DE LA DISTANTA DIN CAT DE JOSNICE SI OTRAVITE ITI SUNT STIGMATELE .

    NENOROCITULE !

   • LUI ZORO

    ISTORICUL CORVIN LUPU A ZIS-O REPETAT IN DIVERSE VIDEOURI CA NU DORESTE SA CANDIDEZE !
    NU-L CUNOSC DECAT DIN VIDEOURILE SALE !

    PE CARE AR FI TREBUIT SA LE VIZIONEZI SI TU, “ZORRO” !!!

    CA SA STII PE CE LUME ESTI !!!

  • Despre care prostime vorbiţi? Vă bateţi joc de noi?
   Prostime e aceea care chiar crede prosteala propagandistică că Vladimir Putin e român de origini, după nume. Era român şi Rasputin (RasPutin)?
   Putin (Путин) este un nume de familie derivat etimologic din vechile nume masculine rusești Putya, Putimir, Putislav, care conțin rădăcina пуmь (put). Acesta din urmă este un cuvânt în rusă pentru cale, fel, mod, cărare, drum. De asemenea, acest nume de familie este asonant cuvântului пуmныu [putniy] care înseamnă ceva potrivit, corespunzător, util, care urmează calea-dreaptă etc.
   O avea dreptatea lui şi Putin, căci nu are Occidentul care a provocat războiul, dar unii nu mai ştiţi cum să ni-l faceţi şi idol acum, prostindu-ne chiar în timp ce ne faceţi ”prostime”, că ne-ar fi şi frate, când el e rus pur sânge şi ţine la ruşi, nu la români. Scheme de vrăjeală ieftină, pentru proşti, a la domnul Lupu.

   • Katana N’ Samurai

    Putin ( Путин ) înseamnă la ruşi Calea (calea dreaptă în desfăşurare), căci rădăcina numelui este Put ( Пут ), ce înseamnă a pune, dar şi călătorie, a pune la drum. Dacă desparţi cuvântul in Пут ин (Put In ) înseamnă pune înăuntru, pune pe (cale).
    Este deci Calea în sens activ, dar unii, ca să îl românizeze, l-au coborât la nivelul de putină, un butoi de murături sau de brânză. Altă insultă, mai ales că Putin nu se consideră român. Dar ce să te faci cu metoda Lupu a interpretării după urech

 4. Am uitat sa-i citez numele : este vorba despre avocata Valérie Bugault, devenita specialist in geopolitica .

 5. Foarte bine exprimat acest mesaj. Aceasta este calea pe care trebuie sa meargă poporul român. Partea mai grea este ca el a căzut în prăpastie și acum este singur, iar vrăjmașii îl înconjoară și îl lovesc din toate părțile. Și ceea ce este și mai rău este ca nu mai suntem nici colonie. Pai cum vine asta ?? Cum s – a ajuns la situația asta ?? Care sunt evenimentele care au declanșat acest dezastru și cine sunt autorii acestei cumplite trădări și distrugeri a statului
  român ? Sper ca Dumnezeu va face un miracol și vom ieși din acesta situație dezastruoasa !!!!

  • De ce cautam salvarea unde nu-i, de ce suntem asemenea iudeilor încăpățânați despre care zice Domnul Dumnezeu prin gura orofetului- Nu vor sa se întoarcă Mine, sa-i vindec ?!
   Singurul Salvator al neamului asta crucificat pe Crucea Istoriei de cand ființează este Iisus Hristos.Si atunci, ce mai cautam în stanga(Amerik) sau în dreapta((Ros sia) ?!

 6. Romanii au bani, cel puțin cei de la orașe care sunt majoritari. Când vezi pe străzile orașelor mulțimea de automobile, când vezi case cu turnulețe (țigănești evident) dar și case frumoase în jurul orașelor, nu te întrebi de unde bani? De unde bani de benzina pt automobile? S-a ajuns ca toți prostii și toate oafele sa meargă numai cu mașina.
  Va vorbește un pensionar cu școala și facultate și care nu mai poate în aceste zile sa întrețină o mașină și cetățenii din acest grup (GPR) își închipuie ca vor avea aderenți? Oare nu se știe celebrul aforism “fiecare popor are conducătorii pe care ii merita”?

 7. Rusia sa ne recunoasca alipirea Moldovei, insula serpilor si Buceagul si noi:

  1. recunoastem orice cucerire in ukraina
  2. sabotam UE si nato cum face Orban sau Austria
  3. Ne pronuntam neutralitatea in cazul unui razboi Nato cu Rusia, facem si trata de pace cu rusia
  4. reducem numarul militarilor straini

 8. S.R.I.ul are si el aportul lui?
  Acesta nu e un mesaj diplomatic pentru Rusia, care se poate simţi ofensată de acuza că i-a făcut rău României în 1989, ci unul de campanie electorală internă, de ”buni putinişti” in aparenta, buni de pus pe listele S.O.S., crezând că Diana Șoşoacă nu sesizează insulta, ca si trupeta profesorului Lupu, care comenteaza pentru el pe aici.
  Autorii “Scrisorii Deschise” îi spun Moscovei că pe când era condusă de Gorby a conlucrat cu Securitatea, deşi ea ştie altceva, că Securitatea era câinele de pază al lui Ceauşescu?
  Ce credibilitate să aibă pentru aceştia cineva care îi contactează pe ruşi, dacă promovează diversiunile C.I.A. clocite de Larry Watts, precum cele cu Securitatea mână în mână cu Moscova împotriva lui Ceauşescu?
  Silviu Brucan a contactat Moscova pentru dărâmarea lui Ceauşescu, a fost vânat de Securitate pentru aceasta, ca şi alţi agenţi străini, aşa că Brucan, cu agenturile străine în spatele lui, mai ales cu C.I.A.ul, a ţipat în C.F.S.N.ul lui Iliescu şi a obţinut arestarea conducerii Securităţii, desfiinţarea acesteia şi aruncarea în închisoare a conducerii ei pentru mai mulţi ani.
  Moscova ştie precis cum au stat lucrurile şi că C.I.A., berbecul capitalismului în dărâmarea socialismului est-european şi a Uniunii Sovietice, a lansat pentru români fabricatul cu vina Moscovei de mână cu Securitatea.
  Ce nevoie era să le dea lecţii ruşilor , pe care ei nu le înghit, dacă voiau doar să le obţină ajutorul sau bunăvoinţa?
  Zic unii că unul din semnatari ar fi membru de onoare în Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Serviciul Român de Informaţii“ O fi bine, o fi rău? O fi explicaţia subminării mesajului prin teze care să deranjeze Moscova fără să îşi dea seama Diana Șoşoacă?

  • Dintre semnatari, profesorul Lupu a zis in publicatia sibiana Tribuna ca este membru in Asociatia Cadrelor in Rezerva ale S.R.I., dar e posibil ca acesta sa fie doar parerea lui, cum spune si multe alte traznai, nu si parerea acelora. Spune acuzator si despre multi altii ca ar fi S.R.I.isti sau securisti, fara ca aceia – oameni simpli, unii din ei – sa fie.
   Apoi a spus si ca e total intim cu serviciul secret al Armatei, inventand o poveste cum seful acestui serviciu i-a destainuit mari taine. Vezi sa nu ! Dupa ce a spus ca e omul servicului secret al Armatei si a povestit lucruri trasnite “din interior”, fiul sefului acestei directii de informatii (DGIA), a muriit in Incendiul de la “Ferma Dacilor” in ianuarie 2024.
   N-a aflat poate, ca inventa rapid o poveste conspirativa si cu acest subiect, cum ca a fost mana Mossadului care l-a pedepsit pe generalul Petru Băiceanu, caci ii da lui informatii secrete. Mai bine i-ar face cineva niste analize.
   https://www.antena3.ro/actualitate/fiu-sef-directie-696365.html

 9. S-au expus exagerat si emotional – nu ca as fi asteptat multe de la aceast “grup” dar anumite patime ale unora dintre ei s-au impus in textul declaratiei.
  Competenta intr-un domeniu nu implica aceeasi pricepere in alt domeniu.
  Scrisoarea / mesajul este prea lung si fetaliat – ca o analiza ne-necesara; ca apel, poate un sfert din text, ar fi putut puncta defincientele si dezastrul produs de cei – de fapt – lasati sa ia “puterea”.
  Apelul ar fi trebuit sa stearga ce ne-a pus unii impotriva celorlalti, sa aiba o viziune post-conflictuala si sa exprime dorinta de armonizare a relatiilor bi-statatle.
  Ar fi prezezentata o atitudine constructiva si amicala si nu o pangere care poate fi considerata o milogeala.
  … cu “meritocrati” si de-alde Primo, ce sa scoti valoros politic?

  • Gheorghe :

   CU CINE VREI SA TE ARMONIZEZI CA SA CAZI LA PACE ?
   CU SATANA ?
   LAS-O BALTA CU CRITICA CACI TE FACI DE RAS !!!
   DAC’AI FI ROMAN, AI GANDI DIN PUNCTUL DE VEDERE A SALVARII NEAMULUI ROMANESC, DAR TU NU FACI ASTA !
   BATI CAMPII DIVERSIONIST !

 10. Injecția finală

  Crimele Americii sunt evidente pt toată lumea.
  Războaiele monstruoase ale demonilor americani împotriva musulmanilor culminând cu genocidul din Gaza și plandemia contra întregii umanități organizată la initiativa și cu tot sprijinul acestora NU justifică în nici un chip crimele abjecte ale despotului de la Kremlin.
  Părerea mea este că Putin este mână în mână cu americanii, dracii roșii joacă cu dracii negri.

  Ferește-te Doamne, de toți răii și viclenii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *