Home / Educativ / Gabriel Gherasim se Adresează Redacției Incorect Politic

Gabriel Gherasim se Adresează Redacției Incorect Politic

Incorect Politic
Noiembrie 3, 2019

Gabriel Gherasim se Adresează Redacției Incorect PoliticGabriel Gherasim, publicist anticomunist.

Câteva informații despre cine este Gabriel Gherasim, după cum apare pe site-ul său

 • Gabriel GHERASIM este consilier pe domeniul geriatric, din New-York. Este totodată un corespondent al publicației Meridianul Românesc din SUA, Observatorul din Canada, Revista Noi Nu din România, Revista Limba Română din Basarabia, cât și a altor publicații de limba română din Europa, Australia, si Israel. A fost corespondent al postului de Radio Europa Liberă pentru Nord-Vestul american, corespondent al Radio-Televiziunii Române (studioul Radio Târgu-Mureș) pentru Statele Unite, a creat și susținut singurul program radiofonic românesc din Nord-Vestul american intitulat Vocea Mioriței la postul KKEY 1150 AM din Portland.
 • ​ARE UN MASTERS ÎN NEGOCIERE, MEDIERE ȘI APLANAREA CONFLICTELOR DE LA UNIVERSITATEA DE STAT DIN CALIFORNIA (SUCURSALA DOMINGUEZ HILLS) ȘI UN BACHELORS ÎN ȘTIINȚE SOCIALE DE LA PORTLAND STATE UNIVERSITY.
 • VOLUME PUBLICATE: FERICIREA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE (2009); ȚARA DE DINCOLO DE PĂDURI, POEZII ALE UNUI MINISTREL TRANSILVĂNEAN (2010); REGINA ALBINELOR ȘI LOCUL COPILAȘILOR (2010); CĂRTICICA DE RUGĂCIUNE A CREȘTINULUI DACO-ROMÂN (2017); THEODOR AND US (2017); ROMÂNII DIN BUCOVINA (2019); ROMÂNIA MARTIRII ȘI SUPRAVIEȚUITORII DIN COMUNISM (2019); GRAȚIA CANTANTES, RECOGNISCIENCE THERAPY (2019).

*

Mesajul său către colectivul nostru și pentru citirorii care ne urmăresc este următorul:

Vă rog să atașați la linkurile organizației dumneavoastră pagina mea de web, cărțile mele în PDF și/sau linkurile la interviurile și articolele afișate, după cum credeți mai bine și ca să luați și dumneavoastră atitudine față de declarațiile mincinoase și scandaloase din linkul de mai sus unde doi oameni plătiți de contribuabilii români declară senin că experimentul infern de la Pitești de dezumanizare a fost numai o “răfuială”.

La pagina mea de web: http://gabrielgherasim.com/index.html

Documentăm clar că acest Comunism este o mișcare satanică și că fenomenul de la Pitești a fost deja o implementare satanică a “slujbelor negre” atât de frecvent făcute de către cercuri de sataniști în Vest. Diferența este că în Vest sataniștii acceptă benevol aceste ritualuri, deși victimele lor (de la infanți la fete tinere și copii) sunt rapiți, abuzați și sacrificați fără putință de apărare, ca și tineretul de liceeni și studenți de la pușcăria Pitești.

Este inacceptabil că atunci când ai chei și uniforme de comuniști la Pitești să descrii orice crime de acolo ca “răfuieli” când de fapt a fost, este și rămâne o activitate de demolare mintală, fizică, emotivă și spirituală a fibrei daco-române creștinești a poporului român de către sataniștii comuniștilor-socialiști.

Multumesc anticipat,
Gabriel Gherasim

“Slujbele negre” la care face referire autorul fără să meargă până la capăt, sunt ritualuri de sânge săvârșite de elita masonică, inspirate din kabala, în care sunt sacrificați oameni maturi (femei) și, mai ales, copii mici și sugari.

Gabriel Gherasim se Adresează Redacției Incorect Politic

Aceste ritualuri sunt arhicunoscute și au fost tratate în literatura universală începând cu secolul XV (Ariel Toaff, Kalix de Woslki, Nicolae Paulescu, etc.) fiind cauza principală pentru care jidanii au fost expulzați de zeci ori din Spania, Italia, Franța, Germania etc.

Când autorul spune: “Diferența este ca în Vest sataniștii acceptă benevol aceste ritualuri”, mai trebuie adăugat că afacerea Epstein, cu legături și în România, este o parte din acest puzzle criminal și sexual în care sunt sacrificați anual mii de copii, pentru a corupe personalul politic și, mai pe larg, aparatul de stat. Ceea ce numesc americanii “Deep stat” (statul profund), nu este nimic altceva decât o adunătură de criminali santajabili, la mână cultelor masonice kabalistice.

 

Să nu uităm că Bill Clinton, a călătorit nu mai puțin de 26 de ori cu “Lolita express” spre insula privată a lui Epstein…

Faptul că în România este posibil să negi enormitatea suferințelor de la pușcăria Pitești, știind cine se ascunde, de fapt, în spatele acestor monstruozități, demonstrează fără drept de apel că cei care conduc România, sunt supușii iudeo-masoneriei globale.

Denigrarea și calomnierea permanentă a acelora care au combătut și și-au dat libertatea și chiar viaţa pentru patria românească în lupta împotriva invaziei cominterniștilor din primul val iudeo-bolșevic, demonstrează că România este sub ocupația regimului care a săvârșit cel mai mare genocid din toate timpurile.

Asa cum ne amintește o colaboratoare fidelă din Belgia, scriitorul Hervé Ryssen numește procedura lor de bază ca fiind, “l’inversion accusatoire” – adică inversarea acuzatoare de crime care mai de care mai oribile (comunismul rămâne incomparabil prin crimă, în toată istoria omenirii), inversare structurată ca într-o oglindă , pentru a-și culpabiliza victimele și pentru a se disculpa pe ei înșiși, adevărații criminali genocidari.

Nu degeaba răsare un muzeu al holocaustului din România, infirmat chiar de evrei precum Teșu Solomovici, rabinul Eli Kaufman și istoricul prigonit Vladimir Iliescu.

Addenda

A nu se confunda cu Gabriel Gherasim, membru al masoneriei de ritul York – unul mănâncă copii, altul cotlet de porc.

Masonul Gabriel Gherasim în stânga.

 

2 comments

 1. Am inteles eforturile imense de a repara ceva din “raul” facut lumii in ultima suta de ani, impresionant!
  Insa, m-am oprit cand am ajuns la
  “While the National-Socialists based their holocaust primarily on Marx’s false biology,…”.
  A fost holocaustul germanilor si genocidul grestinilor nicidecum vreun asasinat religios pretins de talmudistii babiloneni care-l vor avea daca tot “sapa”; cred ca au depasit pragul critic si doar o minune i-ar face sa-si “loveasca piepturile” si sa se caiasca.
  … ma asteptam – totusi – la aceasta rasturnare a realitatii cand am observat absolvirea unei scoli politice la Portland, de fapt cultural marxista, in America de extrema stanga – statele vestice: California, Oregon, Washington – o stanga spoita cultural ca sa nu puta prea tare politic.
  Si chiar am avut o banuiala serioasa cand am vazut ca este si corespondent “… și a altor publicații de limba română din Europa, Australia, si Israel.” – nu te baga-n seama jidanii daca spui adevarul.
  Si am avut si o strangere de inima cand a trecut la aprecieri speciale fata de un ortodox apostaziat in tabara papistasa fara sa vad referiri la crestini – doar ortodocsi – de cuprindere txtuala apropiata; poate nu am fost si imi cer iertarepentru asta.
  Pentru ce a patimit familia sa de pe urma bolsevicilor/stalinistilor/comunistilor exista un tap real – sionismul, care este bazat pe marxism – aceste sistem satanic anti-ratiune, dezvoltat si implementat de cei pe care nu ii dezvaluie – talmudistii babilonieni, falsi declarat-jidani
  Sigur ca nu a fost holocaust in Romania, dimpotriva – protejatii au avut numarul necesar de inventare a unui stat parazit care coordoneaza prostirea goyimilorsi exploatarea lor [nu doar] financiara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *