Home / Actualitate / EVENIMENT NAȚIONALIST: MITINGUL PENTRU FAMILIE 2024 (15 Iunie 2024)

EVENIMENT NAȚIONALIST: MITINGUL PENTRU FAMILIE 2024 (15 Iunie 2024)

Vlad Voicu
Incorect Politic

Iunie 14, 2024

EVENIMENT NAȚIONALIST: MITINGUL PENTRU FAMILIE 2024 (15 Iunie 2024)

E acea zi din an când o mână de activiști finanțați din străinătate protesc mulțimi de adolescente să iasă în stradă ca să promoveze “Comunitatea LGBT” sexul anal și bolile venerice într-un marș ce sfidează bunele moravuri și prezintă un pericol real pentru dezvoltarea normală a copiilor.

Norocul nostru este că nu toți românii dorm în papuci. Unii dintre ei iau inițiativă și organizează apărarea valorilor autentice.

Via ComunitateaIdentitara:

Asociația Comunitatea Identitară România anunță organizarea Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 15 Iunie, Sâmbătă, începând cu ora 16:00, în Piața Avram Iancu.

Manifestările rușinoase unde se afișează homosexuali îmbrăcați strident și care atrag în fiecare an tot mai mulți adolescenți vulnerabili la propaganda LGBT, au spurcat Clujul de 7 ani, facilitate de semnătura lui Emil Boc, încălcând flagrant legea bunelor moravuri. Nimeni nu face nimic.

Asediul ONG-urilor finanțate din străinătate asupra școlilor românești se intensifică pe an ce trece, pervertind tineretul cu ideologia sexo-marxistă și doctrina anală. Nimeni nu pare să facă nimic.

Dacă nimeni nu face nimic, noi am luat inițiativă și organizăm Mitingul Pentru Familie ca un scut în jurul valorilor autentice românești.

Condamnăm vehement decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride” (în realitate o rușine pentru Cluj) și cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă pentru că reprezintă un atac la adresa familiei și a civilizațieiPropagarea perversiunilor sexuale în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă loc în orașul nostru.

Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 15 Iunie, la ora 16:00!

Cere revenirea la normalitate și spune clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma! Dacă tu nu o faci, nimeni nu o va face! Luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!

*

În același timp, comunitatea de poponari din Cluj vor să facă orașul “cât mai divers”.

Via Cluj24:

Într-o perioadă în care unii guvernanți refuză să recunoască și să protejeze persoanele LGBTQ+, societatea românească este pregătită pentru schimbare!

Prin evenimente culturale, educaționale și de conștientizare, ne unim eforturile pentru a promova respectul și acceptarea pentru toți membrii societății noastre.

Marșul Cluj Pride, programat pentru 15 iunie, va fi un moment de solidaritate și de afirmare a valorilor noastre comune de toleranță și de egalitate.

Haideți să facem din Cluj un loc mai sigur și mai incluziv pentru toți!”, transmis organizatorii de la Asociația Pride și Queer Sisterhood Cluj.

Poponarii ies la paradă, să se afișeze în fața copiilor, să sfideze bunul simț, să terfelească normalitatea, să murdărească sufletul clujenilor.

Tu ce faci?

2 comments

  1. 15 iunie nu era ziua comemorării lui Mihai Eminescu??? Și ăștia de la primăria Cluj au acceptat marșul rușinos al celor fără rușine lgbt ……chiar în această zi !!!! Rușine !!!!!!

    • Și încă una: Victor Roncea de la activenews.ro titrează un articol azi susținând ca Eminescu a murit pe 16 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *