Home / Actualitate / Guvernul antiromânesc sfidează interesul național: Hoholii și alți “refugiați” pot obține cetățenie română după doar 3 ani

Guvernul antiromânesc sfidează interesul național: Hoholii și alți “refugiați” pot obține cetățenie română după doar 3 ani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Iunie 13, 2024

Guvernul antiromânesc sfidează interesul național: Hoholii și alți “refugiați” pot obține cetățenie română după doar 3 ani

Guvernul antiromânesc ne-a făcut-o din nou. Orice străin care stă trei ani în România va putea deveni cetățean român. Măsura sfidează interesele naționale și permite colonizarea României cu populații străine.

National:

Orice refugiat care locuiește pe teritoriul României pe o perioadă de 3 ani va avea dreptul să obțină cetățenia română, se prevede într-un proiect de lege adoptat în ultima ședință de Guvern.

De la începutul anului 2022 și până în prezent, peste 154.000 de ucraineni au rămas în țara noastră, beneficiind de ajutoare generoase din partea Executivului. Pe de altă parte, cetățenii care investesc în România peste un milion de euro nu vor mai beneficia de posibilitatea obținerii cetățeniei române, o măsură cerută de Comisia Europeană.

Cam multe guri de hrănit, 154.000 de guri și de brațe care mai fură portofele, mai se bat în stradă, mai fac trafic de droguri. 154.000 de indezirabili băgați pe gâtul românilor, populația ucraineană care ne-a batjocorit populația românească din Ucraina este acum găzduită în România, hrănită, adăpostită și primind beneficii din partea antiromânilor de la guvernare.

Refugiații ucraineni, dar și din alte state ale lumii vor avea dreptul să obțină cetățenia română, dacă locuiesc în țara noastră pe o perioadă de 3 ani, a stabilit Guvernul.

Astfel, potrivit unui proiect legislativ elaborat de Executiv, în materia acordării cetăţeniei pe bază de şedere, se prevede posibilitatea reducerii termenului de ședere de 8 ani cu până la 3 ani pentru cetăţeni ai unui stat membru al Uniunii Europene sau al Spațiului Economic European ori cetățeni ai Confederației Elvețiene, pentru cei născuți pe teritoriul României, dacă la data nașterii lor părinții acestora sau, după caz, unul dintre aceştia, locuia legal pe teritoriul României, și pentru cei care au dobândit statut de refugiat, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Totodată, pentru a stimula şi recompensa integrarea solicitanților care au dobândit statutul de refugiat, proiectul prevede posibilitatea reducerii termenelor legale de şedere cu îndeplinirea anumitor condiții, respectiv în situația în care solicitantul de cetățenie a depus eforturi deosebite în vederea integrării în societatea românească, mai ales dacă poate demonstra realizări remarcabile în pregătirea școlară sau profesională ori în ocupația exercitată sau implicare civică deosebită.

Adică dacă vine un negrotel care cântă muzică populară și îmbracă ia românească automat va fi considerat “integrat” și având “realizări remarcabile” sau “implicare civică deosebită” și va obține cetățenia română? Weimarizarea României are loc sub ochii noștri. Nu era destul că aducem sute de mii de indieni și alți maronii.

Unii-mi vor zice “Dar Sterie, sunt albi, compatibili cu cultura noastră și mult mai civilizați decât cioroii.” Asta nu contează în cazul acesta, fiind o populație ostilă, care nu i-a respectat, nici ajutat, ba chiar au desconsiderat pe românii din Ucraina. În acest caz, a-i tolera, a-i respecta, a le oferi beneficii nu mai poate fi compasiune, caritate sau toleranță, doar prostie.

E cazul să scădem nivelul de hiper-altruism care caracterizează rasa noastră și să devenim mai tribali. Altruismul este un sentiment nobil, într-ajutorarea este o calitate admirabilă, dar a ajuns să fie folosită împotriva europenilor. Bunătatea noastră este exploatată. Toleranța noastră este folosită împotriva noastră.

Va trebui să devenim tribali, altfel vom pieri.

Acesta este viitorul României dacă nu devenim tribali

13 comments

 1. O să fie o opinie nepopulară mai mult ca sigur, dar mai bine ucrainieni decât negri.
  Unii-mi vor zice “Dar Sterie, sunt albi, compatibili cu cultura noastră și mult mai civilizați decât cioroii.” Asta nu contează în cazul acesta, fiind o populație ostilă, care nu i-a respectat, nici ajutat, ba chiar au desconsiderat pe românii din Ucraina. În acest caz, a-i tolera, a-i respecta, a le oferi beneficii nu mai poate fi compasiune, caritate sau toleranță, doar prostie.
  Văd că deja ați scris exact cum mă gândeam. Ce s-a întâmplat cu “White unity at every opportunity?”
  Problema e mai degrabă că după ce o să ne obisnuim cu ideea, or să înceapă cu refugiații africani. Și ucrainenii vor fi uitați foarte repede. La fel au făcut și în Irlanda. “Tăiem beneficille pentru refugiați” dar le-au tăiat pentru ucrainieni, că doar erau albi, nu și pentru colorați.

  Problema e să devenim “rasiști”. Nu ești alb n-ai ce căuta în România.” Alte state ale lumii”. Aici e problema. Și eu pun pariu cu voi că mulți se vor opune ucrainienilor, dar vor fi mai mult decât euforici să primească negri. Mai ales femeile.

  • E populară. Nu există naționalism fără ideea de rasă, părerea mea. “Rasismul” (termen inventat de criminalul jidan Leon Trotsky) este “must do” pentru a supraviețui ca neam și ca țară. Românii sunt popor european de rasă albă. Ar fi cazul să mai uităm de eterna dispută daci vs. romani. Din partea Bisericii nu trebuie să ne așteptăm la vreun sprijin, cel puțin acum, că în mod cert ne-ar spune că nu se bagă în probleme de rasă, cunoașteți placa…toți suntem ai lui Dumnezeu, indiferent de rasă, etc.

   • Românii sunt popor european de rasă albă. Ar fi cazul să mai uităm de eterna dispută daci vs. romani. Din partea Bisericii nu trebuie să ne așteptăm la vreun sprijin, cel puțin acum, că în mod cert ne-ar spune că nu se bagă în probleme de rasă, cunoașteți placa…toți suntem ai lui Dumnezeu, indiferent de rasă, etc.

    Adevărat. Nu sunt așa de departe duși ca romano-catolicii, dar tare mi-e teamă că la adică, tot de partea străinilor ar fi Biserica în numele “iubirii” atât de des abuzată și folosită. Am creștini în familie, am văzut ce înseamnă la ei creștinismul. Ciumă pentru mine, sănge din sângele lor, mumă pentru oricine altcineva. Exact ăia care umblă cu iubirea în gură toată ziua dau cel mai putin dovadă de ea.

  • În strâinătate foarte multe românce se cuplează cu negri. E la modă ca divorțul. Orice femeie independentă vrea penis la apel după dispoziția ei de regină îndoctrinată de cultura ce însămânțează subconştientul pe ascuns, că doară o desfrânare nu se face pe jumate. România este şi va fi pusă în continuare pe aceeaşi pistă ca occidentul. Opoziția face proteste controlate şi armata luptă războaiele jidanilor. Tot ce distruge neamul este privit ca o normalitate evidentă. Preț mare când se vor înmulți mulatri-arabici-jidanizați-italiano-chinezeşti la grădinițele româneşti. Frumoşi la suprafață, psihopați demonizați posedați de satanele diferitelor culturi ce se vor întruni înlăuntrul lor unde se sădeşte ura de neam, confuzia şi toleranța perversiunilor.

 2. Dupa parerea mea, ar trebui revizuite toate cetateniile obtinute vreodata in Romania si anulate tuturor celor care nu sunt romani si mai ales de Rasa Alba. Chiar daca sunt nascuti in Romania, sunt tot straini.

  A da cetatenie oricarui strain de neamul romanesc, este o eroare. De exemplu, cum ar fi ca eu sa stau in Norvegia si dupa 5 ani sa am cetatenie norvegiana, cu toate drepturile ca orice cetatean norvegian? Pot eu sa fiu vreodata norvegian? Sau merg in Filipine si capat cetatenie. O sa fiu eu capabil sa mananc gandaci, caini si pisici?

  Merg in Congo si devin eu cetatean negru? Sau japonez?

  “Cetatenia” pentru straini e o capcana si asta duce in timp la distrugerea natiunii, indiferent de tara. Cum se intampla la noi, jidanii ne fac piese de teatru, filme, ne scriu romane, cica scriitori “romani”. Ei ne dirijeaza invatamantul, familia etc. si afirma ca aici e casa lor desi nu e adevarat.

  Pe scurt, nici un strain nu trebuie sa aiba dreptul la cetatenie romana si tratat ca atare.

 3. hoholi? jidani!

 4. Asta i plan bine pus la cale de catre cei perciunati criminali ai omenirii. Plan de distrugere a radacinilor si valorilor, ca in cateva generatii, nu o sa mai stim cine suntem si de unde venim. In al 12 lea ceas, trebuie sa ne trezim si sa ne unim si sa i aratam cu degetul si sa i numim pe nume in public, “criminali de neam” de la primar si secretar din cea mai indepartata comuna si pana la presedinte si prim ministru, si sa i aruncam afara. Asta e arma noastra frati Romani si le e frica de ziua cand o sa ne unim.

 5. Alexandru Balcu

  România trebuie să fie stat etnic român.
  Numai un Stat Național Legionar reloaded ar fi soluția.
  Este clar, mai ales după aceste
  “alegeri”, că suntem singuri în fața prăbușirii totale nu numai a țării dar a noastră ca Neam.
  Ura alogenilor față de etnicul românesc ar trebui în fapt
  să ni se pară normală: suntem singurul popor din lume care este creștin ortodox de rasă albă având și origini latine.

 6. lasa ca Ukranii sunt ALbi macar s emai recapata Dacia ceva din cea ce a fost – problema e cu shitskins+islami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *