Home / Actualitate / EVENIMENT NAȚIONALIST: Revopsirea Tricolorului de la Mărășești (21-23 iunie)

EVENIMENT NAȚIONALIST: Revopsirea Tricolorului de la Mărășești (21-23 iunie)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 14, 2024

EVENIMENT NAȚIONALIST: Revopsirea Tricolorului de la Mărășești (21-23 iunie)

EVENIMENT NAȚIONALIST: Revopsirea Tricolorului de la Mărășești

De-a lungul anilor s-a auzit o voce în România, o voce deasupra partidelor și a mirajului electoral, care-i îndeamnă pe cei din jur să fie Români din nou. Vocea lui Marian Motocu, inițiatorul asociației 41 pentru România, nu a slăbit, nu a răgușit și nu a obosit.

Olteanul încăpățânat anunță o nouă acțiune pe 21-23 Iunie 2024. Tradiția acestor acțiuni  a început în 2022 în urma simbolului de la Mărășești prin eliminarea parțială a culorilor pentru a semănă mai mult cu steagul Ucrainei.

Inițiativa lui Marian Motocu a fost multilaterală, pe de-o parte profanarea tricolorului de la Mărășești a reprezentat un atac la inima ființei naționale, pe care Marian l-a respins prin revopsirea efectivă. Pe de altă parte a făcut din acțiune un prilej pentru unitate între naționaliști, organizând șezători la cort, discuții, strategii, planuri la focul de tabără, ca haiducii de odinioară. Acțiunea revopsirii de la Mărășești nu este doar o revopsire, ci o comuniune a celor care fac parte din aceeași frăție spirituală.

Evenimentul va avea loc între 21-23 iunie, intrarea este liberă.

Marian Motocu poate fi contactat AICI.

Pentru sprijin material puteți dona AICI:

REVOLUT (local) IBAN R082 BREL 0005 5109 4184 0100
(SWIFT) IBAN LT24 3250 0847 8476 6939

Nu uitați să-i lăsați un like și un comentariu pozitiv, puțină recunoștință din partea noastră contează mult pentru cei ce depun efort constant la trezirea conștiinței naționale.  Poate fi găsit pe Facebook la Patru Olteni Încăpățânați , Un Oltean Încăpățânat și Șase Olteni Încăpățânați. De asemenea pe VK la Marian71.

Poate fi urmărit pe TikTok la ȘaseOlteni Încăpățânați.

 

“Ne adunăm pentru consolidarea relației dintre naționaliști, pentru întărirea rețelei românești de promovare a adevărului. 

Ne vom croi o altă soartă, vom zdrobi zidurile de ură din jurul țării și ne vom elibera de sub tirania corectitudinii politice. Dar orice lucru mare necesită timp, schimbarea nu va veni de pe azi pe mâine, ea începe cu fiecare dintre noi, cu fiecare român care și-a amintit cine este, de unde vine și încotro se îndreaptă. Revopsirea tricolorului nu este doar solidaritate în jurul unui simbol. Este tabăra de pregătire pentru armata care va curăța România și o va face strălucitoare din nou.“a declarat un simpatizant al mișcării pentru Incorect Politic.

 

Perioadă de desfășurare: 21-23 Iunie 2024

Locație: Mărășești, zona Mausoleului Eroilor

Program:

  • 21 iunie – Ora 10:00 –  sosirea în locație – discuții libere, pregatiri pentru revopsire
  • 22 iunie – Revopsirea tricolorului (culoarea roșu)
  • 23 iunie – Sărbătorirea drapelului – diverse surprize pentru participanți. Ora 1500 – plecare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *