Home / Chestiunea Jidănească / Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros

Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 1, 2020

Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros

Iată o declarație care a stârnit emoții puternice: „Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros”, iar polonezii împreună cu ungurii sunt „noii jidani”, a declarat comisarul pentru cultură al guvernului ungar într-un articol care nu mai este accesibil online.

Oficialul Ministerului Culturii Maghiar a stârnit indignarea (…jidovilor!!) după ce a postat un articol pe site-ul pro-guvernamental Origo – a cărui link nu mai este activ… – unde a comparat miliardarul George Soros cu Hitler.

Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros

Comparația pare, totuși, mult prea blândă pentru un Maghiar!

„Europa a devenit camera de gazare a lui George Soros. Gazul otrăvitor curge din recipientul unei societăți multiculturale deschise, care este mortală pentru modul de viață european” (așa mai zic și eu!), a declarat Szilard Demeter, comisarul guvernului maghiar pentru cultură și directorul Muzeului Literar Petofi din Budapesta, citat de Associated Press.

Szilard Demeter a mai susținut că George Soros este un „Führer liberal”. Szilard trebuia să adauge că Soros a pus la punct asasinarea lui Iisus Hristos, însă perfecțiunea nu aparține acestei lumi.

În plus, el i-a numit pe polonezi și unguri „noii jidani”.

Și acum o glumă : Guvernul israelian a condamnat cu fermitate comentariile lui Szilard Demeter.

Probabil că jidovii l-ar fi împușcat pe Szilard dacă nu trăia în țara temuților Maghiari.

Făcând abstracție de realitate, așa cum o fac de când au ocupat Palestina și România, reprezentanții Ambasadei israeliană din Budapesta au mai declarat că: „resping în totalitate utilizarea și abuzul memoriei Holocaustului în orice scop”.

La lumina acestei declarații neo-galactice întrebarea este următoarea: Alexandru Florian și băiatul său de mingi, Klaus Iohannis, au auzit că jidovul internațional “respinge în totalitate utilizarea și abuzul memoriei Holocaustului în orice scop”.

În fine, probabil că nu…

Ungaria și Polonia sunt în prezent în dezacord cu sodomiții din Bruxelles în cadrul negocierilor privind “statul de drept”.

“Statul de drept”, adică statele unde politicienii controlați de jidovi sodomizează copii, trag cu gloanțe după clasa muncitoare când se revoltă de foamete, între două împrumuturi abuzive masive la Banca Centrală Europeană, pentru a combate efectele secundare ale gripei imaginare Wiesel-19, care necesită Great Reset-ul în care Schlomo and Co. capitalizează națiunile pe altarul unui mega holocaust popular care o să fie, de această dată, 100% real!!

Uniunea Sovietică Europeană 2.0 își studiază următorul buget și ar putea lua măsuri care blochează toate transferurile către țările care nu îndeplinesc anumite (((standarde))).

Morala poveștii: Maghiarii și Polonii sunt eroii epocii moderne, avangarda luptei pentru libertate și demnitate, un exemplu pentru întreg continentul European!

4 comments

  1. Sună bine, dar Orban și Polonia să ne anunțe când au de gând să iasă din UE. Pentru că până la urmă restul sunt povești. Cât o să mai reziste Orban la guvernare? Și cum UE devine din ce în ce mai acaparatoare în ce privește atribuțiile statelor, n-o să mai treacă mult până când deciziile luate la Bruxelles vor avea prioritate asupra deciziilor naționale (la urma urmei asta deja se întâmplă, legislația UE are deja prioritate față de cea națională).

  2. TOTUL SE VA REZOLVA DATORITA COLAPSULUI BANCILOR CARE URMEAZA INEVITABIL !

    Prof univ si reparator de banci in colaps, finantistul si investitorul Markus Krall, catolic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *