Home / Actualitate / Este Daniel Gheorghe Real?

Este Daniel Gheorghe Real?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 8, 2019

Daniel Gheorghe este un fenomen.

Daniel Gheorghe a fost singurul care s-a abținut de la vot când a trecut legea anticonstituțională 157/2018, supranumită legea Vexler. A susținut apoi proiectul pentru legea împotriva antiromânismului, care nu a trecut.

A susținut Referendumul pentru căsătorie. Acum încă îl susține! Este un mister. Cum poate un politician să fie atât de bazat și să facă parte dintr-un partid mare ca PNL? Oare chiar există Daniel Gheorghe, sau e o hologramă complexă?

Via ActiveNews:

În contextul discuțiilor inițiate de Președintele Iohannis pe tema modificării Constituției pentru a o pune în acord cu votul de la Referendumul pe justiție, mai multe voci au propus ca legea fundamentală să cuprindă și modificarea propusă de inițiativa „Fără penali în funcții publice”.

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, afirmă că nu va susține nicio modificare a legii fundamentale, dacă aceasta nu ia în calcul votul celor 3,5 milioane de români, care au votat în toamna lui 2018 ca în Constituție să se specifice clar că mariajul nu poate avea loc decât între un bărbat și o femeie. Reamintim că referendumul pe această temă nu a fost validat, pentru că nu a îndeplinit cvorumul de prezență cerut de lege. La vot s-au prezentat 21,5% dintre alegători, dintre care 91,56% au votat “Da” și 6,47% au optat pentru „Nu”.

„Ca parlamentar al României, eu personal as susține un act de revizuire a Constituției doar în cazul în care acesta va cuprinde si modificarea articolului 48 din legea fundamentală în sensul votat la Referendumul din toamna lui 2018 de peste 3 milioane și jumătate de români: căsătoria poate avea loc exclusiv între un bărbat și o femeie.

Altfel nu vom vedea decât cum, noi toți, vom cădea în cursa noii stângi secular-radicaliste care încearcă să pervertească sensul luptei împotriva corupției într-o campanie de dărâmare a valorilor identitare care alcătuiesc coloana vertebrala în societatea românească.

Nu uitați un lucru simplu: justiția se întemeiază pe morală, nu pe ura si pe răzbunare, iar morala laică din lumea democratică a timpurilor noastre, are la baza tot etica iudeo-creștină și cele 10 Porunci pe care omul le-a primit de la Dumnezeu, iar nu de la “comitetul salvării publice” ori de la “komisarii poporului”! ”, a spus deputatul liberal.

6 comments

 1. Este destul de vehement.
  Poate mai exista si un fir de lumina cu PNL,ramane de vazut

 2. >etica iudeo-crestina
  Banuiesc ca nimeni nu-i perfect, dar asta e unul din cele mai incretitoare oximoroane.

 3. Termenul folosit, “iudeo-creștinism”, nu este plasat întâmplător și demonstrează supunere la agenda lui Steve Bannon, inițiatorul și finanțatorul mișcarii “The Movement”, cu sediu la Bruxelles. Avem a face cu un fenomen de preluare politică pan-europeană a nemulțumirilor populare cauzate de liberalismul cosmopolit și progresismul deșănțat, de către aripa sionistă de “dreapta”. Este un război de fațadă între stânga sionistă și dreapta sionistă – în ambele cazuri câștigă sionoștii! Din Franța și până în Ucraina, astfel de falși naționaliști sunt prezentați de media jidovită ca fiind soluția. A se citi “Manifest împotriva național-sionismului din România”.

 4. A spune “iudeo-creștin” este o blasfemie, o apostazie și un afront adus Dreptei Credințe ORTODOXE, născută la Golgota prin sacrificiul lui Iisus Hristos, stăpânul nostru!!!

 5. Ca fost membru in structura aleasa precizez: abtinerea nu exonereaza de raspundere.
  Altfel spus, abtinerea pentru votarea infractiunii vexleriene, in conditiile APROBARII este egala cu votarea “pentru”.
  De asta e “tinut” in PNL, sa atraga fraierii sa voteze PNL care nu mai e “national” de vreo 2 decenii de cand a virat spre dizolvarea statala sub pretextul “progrsismului”, adica pro-GAY-sismului.
  Dl. Gheorghe zice frumos, insa e ca clovnul la masa regelui – sa amuze fara sa decida si oricand i se poate taia capul fara ca “Puterea” sa fie influentata in vreun fel.
  Nu exista anti-blosevism in Romania.
  Nu mai exista “stanga” si “dreapta” doctyrinare ci pro-viata si anti-viata, pro_Adevar ori anri-Adevar.
  Politica azi este facuta impotriva sau pentru marturisirea Adevarului, adica a invataturii crestine.
  Mai direct – este Iudaismul politic convertit in marxism cultural contra Crestinism, doar Ortodoxia.
  Atata.
  Crestinii “culturali” – papistii si sectantii lor propaga mixtura contra naturii numita iudeo-crestinism.
  Iisus, ca si Apostolii a fost Galileean, nicidecum Iudeu/Iudean si Crestinismul este opus credintei iudeilor, iudaismul.
  Nu poti declara alba-neagra drept sursa moralei si/sau a gandirii cum vad ca se spune mai sus ca fiind declaratia tanarului Daniel.
  Mistocareala pusa pe cruce INRI nu se uita fiind dovada rautatii fariseilor (evreilor) si carturarilor care promovau si practicau prozelitismul iar Iisus era vazut drept competitor care le distrugea credibilitatea si le submina pozitia sociala si religioasa – iata ce se intampla cu cine vrea sa fie regele iudeilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *