Home / Educativ / Cine Sunt “Jurnaliștii” Care îl Denigrează pe Marius Albin Marinescu

Cine Sunt “Jurnaliștii” Care îl Denigrează pe Marius Albin Marinescu

Incorect Politic
Iunie 8, 2019

Dacă nu știți cine este Marius Albin Marinescu, click aici.

Justițiarul:

Marius Albin Marinescu

 

Iată-i, mai jos, pe câțiva dintre denigratorii subsemnatului, Marius Albin Marinescu, activiști din presa sistemului zgândărit de publicația „Justițiarul” condusă de mine, marionete triste, „trompete” ale propagandei globalisto-progresiste. Încep cu „PS News”, care, prin   Marinela Angheluș, a preluat o gogomănie de pe „MediaStandard”:

V-ați pus vreodată întrebarea: cine se află în spatele website-urilor justitiarul.ro și sibiu.justitiarul.ro?

Potrivit mediastandard.ro, cele două publicații online au mai mult în comun decât titulatura „justițiarul” și anume pe jurnalistul Marius Albin Marinescu, un personaj controversat care a candidat la primăria Sibiului din partea PNȚCD în anul 2008.

Cât despre conținutul pe care îl găsim pe aceste site-uri, acesta este pe alocuri lipsit de credibilitate, trăgând din start un semnal de alarmă asupra obiectivității informațiilor pe care le prezintă, notează jurnaliștii medistandard.ro:

„Antrenați batalioane de prostituate, să recuperăm petrolul și pădurile jefuite de austrieci!”

„Biciul prigonirii românilor este în inima khazarilor!” (acesta fiind un articol de-a dreptul anti-semit, autorul încercând în mod fals să creeze o filiație între evrei și poporul khazar, care, așa cum se știe, este o populație de origine turcică, prezumtiva sa descendență din ramura evreilor așkenazi fiind o pură ipoteză niciodată dovedită).

Iar surprizele nu se opresc aici, întrucât același Marius Albin Marinescu este cel care a fost dovedit ca fiind fost colaborator al securității urmare a unei decizii a ICCJ ce datează încă din anul 2008. Acesta a contestat respectiva decizie, dar demersul său a eșuat, în anul 2010 fiind consfiinţită ca definitivă decizia CNSAS prin care Marius Albin Marinescu este declarat colaborator al Securităţii.”  (Sursa: https://psnews.ro/mediastandard-ro-site-uri-controversate-detinute-de-un-fost-colaborator-al-securitatii-212435/)

Acest articol, semnat de Marinela Angheluș în „PS News”, a fost preluat de pe „Media standard” (mediastandard.ro) – ce denumire imbecilă, adică toată presa trebuie să fie „corect politic” că așa vreau neomarxiștii și trompetele lor mass media, la fel ca și predecesorii lor marxiștii bolșevci, pe timpul cărora presa era obligatoriu „standard”, uniformă și seacă!

Articolul cu „batalioanele de prostituate”, chiar dacă are un titlu pamfletar, este relatarea unor întâmplări reale, preluate de pe un alt site, cu citarea sursei. Deci, ori nu a fost citit articolul, ci doar titlul, ori ăia de la mediastandard.ro sunt de-a dreptul tâmpiți!

Cât desprea articolul incriminat ca fiind „antisemit”, am mari îndoieli că ar fi fost citit și acesta! În ceea ce privește neamul khazarilor, să vedem ce spun istoricii și alte surse din mass media… „Al treisprezecelea trib: Khazarii” este o carte scrisă în anul 1976 de Arthur Koestler, în care autorul a emis ipoteza că evreii așkenazi nu sunt descendenți ai israeliților (semiți) din Antichitate, ci fiind la origine khazari, un popor turcic.

Koestler amintește de faptul că această populație s-a convertit la iudaism în secolul al VIII-lea, emigrând ulterior spre Europa de Est în secolele XII și XIII, moment în care Imperiul Khazar se prăbușește. Măi, tanti Marinela Angheluș, după cum se vede, totul este exact invers decât ai scris matale! Ia uite, tanti Angheluș ce zic alții, tot globaliși progresiși, ca matale: „Deși deveniți majoritari între evreii din Israel, evreii proveniți din Africa și Asia, adică din țări musulmane și numiți Sefarzi sau Mizrahim (evrei orientali) au fost întotdeauna subreprezentați în clasa politică, dominată în mod tradițional de evreii Așkenazi sau europeni.” (https://www.rfi.ro/stiri-politica-56485-askenazi-contra-sefarzi-factorul-etnic-politica-israeliana)

Sau uite-i pe ăia de la ziare.com, din aceeași barcă propagandistică cu tine: „Incercand sa lamureasca lucrurile, un studiu publicat in revista britanica Genome Biology and Evolution compara genomurile a 1.278 de indivizi fara legatura intre ei, care provin din opt populatii evreiesti si din alte 74 non-evreiesti.

Astfel, un genetician american a analizat rezultatele obtinute, cautand mutatii in codul ADN care sa fie asociate cu originea geografica a unui grup. Printre evreii din Europa au fost descoperite semnaturi ancestrale care au indicat clar regiunea Caucaz si, intr-o masura mai mica, Orientul Mijlociu.

Rezultatele obtinute astfel sprijina ipoteza hazara (N. A.: hazră sau khazară se referă la aceeași etnie), conform careia evreii din Europa de Est provin din hazari, adica un amestec de clanuri turcesti instalate in Caucaz la inceputul primului mileniu d.Hr. Aceste clanuri au fost influentate de evreii din Palestina si s-au convertit la iudaism, in secoul al VIII-lea.” http://www.ziare.com/international/israel/originea-evreilor-din-europa-stabilita-cu-ajutorul-geneticii-1213131

Am încercat să fac lumină în mintea creață a doamnei Angheluș, deși aricolul invocat, „Biciul prigonirii românilor este în inima khazarilor!”, nu-mi aparține, dar sunt cunoștințe elementare, de cultură generală. Uite aici, tanti Marinela, ce scrie un istoric, mai competent decât noi doi, despre originea khazarilor și trecerea lor la iudaism:  Evreii khazari. Istorie şi etnografie românească (I)

Să o lăsăm pe madam Angheluș în bezna propriei inculturi și să trecem la alt coleg de-al ei de la site-ul neomarxist „Media standard”, bolșevicul Luca Dinulescu care mă monitorizează permanent pe Facebook (https://mediastandard.ro/wp-content/uploads/2018/04/Marius-Albin-Marinescu-4.jpg), scribalău și pe la site-ul progresist și antiromânesc „Adevărul”. Doar se știe, încă de pe vremea când junele Mihai  Șora îi căra geanta Anei Pauker, că „Ana, Luca și cu Dej/ Bagă spaima în burgheji!” Alo, tovarășu’ Luca Dinulescu, fantome sunt predecesorii tăi bolșevici, nu site-urile marca „Justițiarul”!

O altă „jurnalistă” care mă atacă este Codruța Simina – ăștia nici măcar nume de familie nu au, la fel ca Rareș Bogdan! –, de la un site progresist tot din Clujul Răreșoaiei travestită în chelbos, o „tribună” de propaganda progresistă și antinațională  a unui tip dubios din SUA, Don Lothrop (detalii aici https://www.clujust.ro/salvatorul-societatii-civile-romane-americanul-don-lothrop-in-afaceri-cu-un-fost-deputat-psd-si-fiii-lui/), „frate” cu Soros, la fel cum caricatura de sit unde murdărește hârtia Codruța sau Siminuța – naiba știe care-i numele real al fătucii! – , numit pompos „Press One” este un frate mai mic al publicației progresiste „Vice”.

Domnișorica Simina, supărată foc de succesul articolului USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc, scris de subsemnatul, mi-a luat un  așa-zis „interviu” telefonic. Citiți și „interviul” ca să vă dați seam ce tute inculte fac presă în România: https://pressone.ro/scopul-lui-soros-este-sa-dezmembreze-romania-studiu-de-caz-justitiarul-ro/ În rest, aceleași rahaturi nefondate cu „securismul”. Inițial și asta scrisese că am fost informator al Securității, dar am avertizat-o că o acționez în judecată că minte și am să câștig pe bază de dovezi în instanță, după care a modificat în text cu „colaborator”!

Alți papagali, care se dau și ei „jurnaliști”, tot din județul Cluuuuj, de la Tuuurda, o bagă și ei pe aia cu „turnătorul” la Securitate într-o făcătură de articol. Am postat un mesaj la comentarii prin care spuneam că dezinformează, deoarece nu am semnat în viața mea note informative, nu există nici o sentință judecătorească în acest sens și că sunt atât de proști, încât chiar ei citaseră un text din care reieșea că nu am fost informator: „Recrutarea casei pârâtului a fost decisă de organele de Securitate pentru ţinerea legăturii cu reţeaua informativă stabilă, cât şi în vederea reanalizării şi instruirii acesteia, acesta fiind propus întrucât a satisfăcut stagiul militar în cadrul UM 0607 Sibiu, unde a fost cunoscut ca fiind disciplinat, fără vicii, ataşat politicii partidului şi statului şi care este apropiat de ofiţerul de contrainformaţii care l-a sprijinit în rezolvarea unor probleme personale.

Dar, „normal” că mi-au cenzurat comentariul și nu a apărut, ei fiind la fel de „jurnaliști” ca răposatul Andrei Gheorghe, în apărarea cărora săriseră. Guguștucii ăștia, străini de scrisul la ziar, erau ofuscați despre un text postat de mine pe Facebook în care comentam pozele anticreștine și antiromânești ale decedatului: „Iată ce blasfemie difuza Andrei Gheorghe pe Instragam. Un afront adus de acest evreu antihristic atât credinței creștine, cât și națiunii române, al cărei drapel l-a pus pe scârbavnicul lui mădular! Hai, ăștia cu creierul neted, înghesuiți-vă la ridicat osanale «marelui jurnalist», musai să băgați și ipocritul «Dumnezeu să-l ierte»! Pentru această fotografie m-am înjurat cu răposatul pe pagina lui de Facebook cât era în viață, așa că-mi permit să vorbesc și acum!!!”, drept pentru care m-au atacat cu acest titlu mincinos: „Un fost turnător la Securitate întinează imaginea jurnalistului, Andrei Gheorghe, la o zi după moartea acestuia(https://www.refleqtmedia.ro/2018/03/20/un-fost-turnator-la-securitate-intineaza-imaginea-jurnalistului-andrei-gheorghe-la-o-zi-dupa-moartea-acestuia/) Altceva despre dobitocii ăștia anonimi nu am ce să mai spun, cât despre „întinarea” imaginii „jurnalistului”, vă arăt mai jos fotografiile „artistice” ale lui Andrei Gheorghe și vă las să judecați singuri…

Un alt ticălos, mult mai perfid și mai perseverent, este un agent de influență sionist, care semnează curajos cu pseudonimul „surena” comentarii calomniatoare la adresa mea pe site-ul profesorului Ion Coja. Și ăla mă acuză permanent că am fost „turnător”, deși i-am prezenta dovezi clare că nu este adevărat și, repet, nu există nici o sentință judecătorească a niciunei instanțe care să certifice că aș fi fost informator al Securității. Am explicat pe larg în două articole ample, așa că nu mai repet. Cine este curios poate să le citească:  Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității” și Despre minciuna propagandei iohanniste: „Marius Albin Marinescu a fost turnător la Securitate”

Intenționat l-am lăsat la urmă pe numitul Nicolae Mircea Alexandru Oprea, care de-a lungul anilor semna prin diverse publicații cu diverse combinații ale multiplelor lui prenume, acum fiind „Alex Oprea”. Într-un „articol” de pe blogul său, fantomaticul Alex Oprea, cel cu zeci de identități virtuale, arunca cu mizerii în mine pe data de 23 februarie 2017, după care a revenit cu o actualizare după aproape un an, pe 3 februarie 2018.

Am salvat integral textul impostorului Alex Oprea, fiindcă este specific caracterului său infect să-și modifice propriile afirmații și să le nege ulterior ca să scape de o eventuala pedeapsă prin justiție!

Scandalul cu casele lui Johannis pornește de la un fost colaborator al SECURITATII COMUNISTE

LINK POSTED ON FEBRUARY 23, 2017 UPDATED ON FEBRUARY 3, 2018

Scandalul cu casa sasului a pornit in momentul in care Marinescu a fost evacuat de acolo cu biblioteca lui. El a primit acel spatiu pe Legea 42, fiind la vremea aceea posesor de certificat de revolutiionar, desi in Sibiu revoluționarii adevarați nu primisera nimic. Ulterior certificatul de revolutionar i- a fost anulat deoarece acest Marinescu a fost declarat de catre ICCJ ca a fost informator al securitatii. Comisia constituită conform prevederilor art. 49 din Normele Metodologice, de aplicare a Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr.341/2004, aprobate prin H.G. nr. 1412/2004, cu modificările şi completările ulterioare, ia în discuţie următoarele sentinţe, respectiv decizii civile irevocabile prin care   s-a constatat calitatea de colaborator al fostei Securităţi pentru următoarele persoane : Marinescu Marius Albin, cu dosar de preschimbare nr. 408/2004, având calitatea de Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite cu certificat preschimbat LRM-M nr. 00026, constatat colaborator al Securităţii prin sent. civilă irevocabilă.( http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=408)

Deci si consecințele acelui certificat trebuiau anulate pe principiul subsidiarității. Tot pe Legea 42/1990,  Marinescu primise si o locuinta în str. V. MORDASAN nr 5, pe care, desi certificatul i-a fost anulat, el nu a mai returnat-o statului…Cu toate că Legea spunea că poți primi o locuință de la stat pt a locui in ea, Marinescu nu a locuit niciodata in Mordășan, ea fiind inchiriată iar el locuia în apartamentul său din str. Gh Gh Dej, actuală Milea-adică exact casa fosta conspirativă a securității.. Așa că pe sistem, și Marinescu ar trebui sa dea inapoi fructele statului produse pe o casa pe care nu o merita.

Marinescu candidase împotriva lui Johannis la Primăria Sibiu, exact cu aceleași acuze, unde a obținut mai puține voturi decât dacă l-ar fi votat doar familia sa. La acea vreme se mutase de la PRM la PNȚCD-susținut de Aurelian Pavelescu.

Deci hai sa fim corecti până la capăt!

Marius Albin Marinescu după ce a fost scos din acel spatiu , la citiva ani, și-a deschis un ziar. Justitiarul. Acolo scriau dubioși precum MIRCEA DOGARU de exemplu, ziarul fiind unul de orientare fascistă, anitsasească si anti maghiară. Ani de zile l-a tocat pe Johannis repetând la nesfarsit povestea cu casele si copiii, exact așa cum azi o auziți la CĂCAT TV sau FENTENA 3. Fostul colaborator al securității , MARINESCU PRIMEA ANUAL DE LA SSPR SUME COLOSALE PENTRU A SCOATE EDITII JUBILIARE PT REVOLUTIONARI. Aceste sume erau cam de 3-4 ori mai mari decit costurile reale ale ediției și diferenta era impartită cu smecherii din Sibiu, inclusiv cu cel de la Bucuresti care ii dădea fondurile. Adică sifona bani de la stat. Aflând faptul ca acesta e un fost colaborator al securității l-am atacat in presa cu acest lucru, si firesc, m-a cistigat. Spun firesc, pentru că în acea perioadă încă se urla că noi muncim, nu gândim. După citiva ani ICCJ se pronunța asupra acestuia CĂ ESTE COLABORATOR AL SECURITATII, deci omul mă câștigase oarecum pe nemerit

.M-a și executat luându-mi firma pe care editam și eu ziarul meu. După aceea alături de sasul național, am devenit personaj al ziarului Justitiarul in care eram făcut de la evreu pina la homosexual și pedofil. Eram proaspăt căsătorit atunci și citind ziarul, sotia mea de atunci a introdus divort pe motiv ca ea nu sta cu un pedofil.Nu sunt sigurul caz in care mizerabilul securist s-a implicat până la nivel de familie: https://parfumdefemeie.wordpress.com/2011/02/23/sot-amanta-si-restul-e-cancan/ . Pentru toate acestea i-am cerut lui Dumnezeu sa faca el dreptate, eu nemaiavând putere atunci sa mai lupt.

Nu mai vorbesc de telefoanele pe care i le dădea acesteia, de biletele pe care nebunul le lăsa în poștă. Spun nebun, deoarece Marinescu suferă de de sindrom schizofrenic, fiind o vreme dependent de alcool. Azi Marinescu e bolnav grav, și iși numara zilele. Sunt mulți oameni în Sibiu cărora acesta le-a distrus vietile. Eu am renascut, dar există oameni de calitate care nu au mai avut această putere. Colaboratorii lui Marinescu , care il sponsorizau erau Mircea niculescu-SEF APA CANAL SIBIU, ILIE GIGACALORIE(GRADINARU)-SEF CENTRALE TERMICE SIBIU, IOAN CINDREA-SEF PSD SIBIU.

E posibil ca multe asemenea reclame să le fi obținut de la diferiți șefi din Sibiu de frica posibilității ca să pățească prin ziarul lui ca Johannis sau ca mine. Insul nu se dădea înlături de la a minți josnic, iar dacă era dat în judecată pt calomnie se folosea de actele lui de ieșire din spitalul nr 3. Cind sasul a ajuns primar a tăiat dreptul firmelor primariei de a-si mai face reclame, deoarece acesteea oricum nu concurau cu nimeni pe piată: Unul era furnizor de apă si celalalt inca furniza agent termic. Asta l-a înnebunit mai tare pe Marinescu ca și pe alți patroni de presă racordați la conducta cu bani a primăriei. (Va urma )

Marius Albin Marinescu

Acesta a fost „articolul” scris de Alex Oprea, impostorul cu multe nume și o mie de fețe. Poate vă întrebați de ce nu am reacționat până acum, articolul fiind scris la începutul anului 2017? Pur și simplu mi-a fost lehamite și nici nu am dorit să-l scot din anonimat pe acest impostor mărunt, care toată viața lui nu a avut alt scop decât să iasă ca păduchele în frunte! Dar, fiind an electoral și propaganda iohannistă reactivându-se, au apărut din nou acuzele împotriva mea pentru discreditare, eu fiind „Inamicul Public Nr. 1” pentru alogenul de la Cotroceni, așa că m-am gândit că-i momentul să-i răspund și nemernicului acesta, fiindcă tâmpenia asta cu Securitatea va fi scoasă la înaintare și de „mașina de zgomote” a binomului Iohannis-SRI.

Nu, nu am fost informator al Securității, nu am scris în viața mea vreo notă informativă și nu am turnat pe nimeni! Am fost declarat colaborator al Securității de către Curtea de Apel București – atenție, nu informator! –, în urma unui simulacru de proces, pe baza unui angajament semnat de mine în anul 1980, de care și uitasem fiindcă nu s-a materializat niciodată, prin care-i puneam locuința la dispoziția unui prieten, ofițer de contrainformații – contraspionaj, ca să înțeleagă si postacii tâmpiți că nu avea legătură cu turnătoria, cu delațiunea ordinară! – pentru întâlnirile sale cu sursele lui de informații. Acel prieten nici măcar nu a folosit locuința, mi-a spus că-i trebuie angajamentul ca să-și justifice solda, ca să vadă șefii lui că are activitate. Din parte mea, putea să o și folosească, fiindcă nu mă deranja să lupte cineva împotriva spionilor, a dușmanilor României, din casa mea! ( Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității”)

N-am turnat pe nimeni, n-am supravegheat pe nimeni, nu am scris note informative pentru Securitate sau alt serviciu secret din România sau de aiurea! Dimpotivă, eu eram cel pârât pe vremea comuniștilor fiindcă am fost întotdeauna un rebel care refuza să se integreze în turma celor supuși, la fel cum sunt și acum. Dar acum puteți să mă faceți și „securist” pentru că încerc prin umilele mele mijloace să asigur SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA acestei țări, pe care voi o vreți dezmembrată, trădătorilor și ticăloșilor!

Polițist sub acoperire, procuror DNA, avocat, profesor universitar, jurnalist de investigații sau agent guvernamental sunt câteva din profesiile cu care se recomandă escrocul  Oprea Nicolae Mircea Alexandru, pe numele său complet, celor care mai stau să-l asculte, din fericire din ce în ce mai puțini. Individul acesta minte la fel cum respiră. De fapt, individul sufera de o boala mintală numită mitomanie. Datorita acestei boli minte permanent si, mai mult, isi aroga studii, profesii si functii pe care nu le are si nici nu le-a avut candva. Oprea nu este ofițer sub acoperire SRI, nici nu lucreaza la DNA, nu este nici jurist și nici măcar jurnalist. El este un NIMENI!!!

Individul este un escroc de duzină şi şantajist, un mitoman care se dă jurnalist, profesor universitar, doctor în drept, procuror, agent secret, etc. Acesta mă urăşte de moarte, fiindcă l-am dat afară de la revista „Justiţiarul bihorean” pentru tentativă de şantaj prin presă. Ulterior am aflat şi de un dosar penal pentru înşelăciune. Şarlatanul taxase naivitatea unor medieşeni, cărora le-a cerut bani ca să-i trimită la muncă în Germania. Un potlogar de ultimă speţă!

Celălat despre care spune că i-aș fi atacat familia este Călin Blaga, un pămpălău agramat, dat afară de pe la toate ziarele unde a scris pentru incompetent și lipsă de caracter, care a avut un blog intitulat foarte potrivi „Podul minciunilor”, pe care ulterior l-a vândut. Nu doar că nu i-am atacat familia, dar despre soția lui chiar am avut cuvinte de laudă, după cum puteți să citiți aici: BLOGUL „PODUL MINCIUNILOR”: BIG BROTHER, BIG MAMMA SI THE BIG WHITE IN VARIANTA TREI IN UNU

Iată ce delira Oprea  prin 2011: „Intre timp si eu si Mihai Trif ne-am deschis un birou de avocatura. Ideea este ca am reusit noi sa il invingem pe Berghezan, deci cu Marinescu e joc de glezne. In plus , Marinescu a ramas blocat in perioada in care de abia incepeam sa studiez si Dreptul. Datorita unor insi ca el, am reusit sa imi iau si o licenta in domeniu, si sa fac si un master in psihologie judiciara.

Mihai Trif, pe numele său complet Trif Mihai Marcel este un alt impostor care nu a muncit în viața lui, un boșorog libidinos și steril, fără copii la cei aproape 70 de ani, la fel ca Oprea și restul blestemaților cu care am avut procese, fals „revoluționar” și „avocat”, un proxenet nenorocit, cetățean german, fugit în SUA după ce a fost condmnat în România pentru proxenetism și pedofilie:  http://www.justitiarul.ro/un-pedofil-periculos-condamnat-in-romania-zburda-liber-in-sua/

Despre amândoi s-a scris în revistele pe care le conduc, cu ambii am avut procese şi trebuie să-i execut în urma unor sentinţe judecătoreşti, definitive şi irevocabile. Secătura Oprea, precum şi restul piticilor care-i alcătuiesc prenumele şi îi bântuie unicul neuron activ, a ieşit pentru o perioadă din anonimatul de pe internet şi devenise un comentator constant pe blogul colportorului Călin Blaga – alt netrebnic și ăsta! – alcătuind împreună un cuplu de lichele reuşit din toate punctele de vedere.

Nu e unchiul Fester din familia Addams, ci Oprea Nicolae Mircea Alexandru. Clik pe fotografie ca să măriți imaginea! Atenție, imagine care vă poate afecta emoțional, interzisă femeilor gravide!

Chelbosul Oprea, îmbătrânit prematur de ura lui patologică și a cărui boală psihică este caracterizată prin tendința maladivă de a denatura permanent adevărul (mitomanie), este de profesie nemernic. Nemernic, și atât! Impostorul – „profesorul universitar”, „doctorul în drept”, „agentul secret”, „avocatul”, „procurorul” – care se semnează „Alex” Oprea, continuă să mă calomnieze, deşi trebuie să-mi plătească peste 60 de milioane de lei vechi, prin două sentinţe definitive şi irevocabile pentru aceeaşi infracţiune: calomnie.

În Sibiu s-a convins toată lumea câte parale face această lichea dornică de parvenire, cu o multitudine de prenume, din care alege pe rând câte unul pentru fiecare escrocherie pusă la cale. De aceea, o vreme a plecat de la Sibiu prin alte orașe din țară: Târnăveni, Cluj sau Reșița, unde nu-l cunoștea nimeni și putea să tragă clasicele lui țepe. A fost și prin Germania, unde s-ar părea că a fost racolat ca agent de influență de importanță redusă, pe măsura inteligenței sale, la fel de reduse.

Un individ fără căpătâi, o epavă umană care la doar 51 de ani arată la fel de ramolit ca matusalemicul Viorel Lis, „revoluționarul” Oprea este un veșnic perdant părăsit de două neveste, de prima pentru că era împuțit și nu se spăla – sconcsul umbla vara în sandale și cu ciorapi flaușați, lăsând o dâră de parfum producție proprie marca „Alex Dihor”! –, iar de a doua pentru că era violent, o bătea de zăcea la pat câte o săptămână și venea mama ei să o îngrijească. Ticălosul o șantaja ca să nu cheme salvarea sau să meargă la medic, amenințând-o că o denunță la poliție fiindcă ținea, chipurile,  o contabilitate dublă la firma unde era angajată. Știu toate acestea de la mama fetei, cu care am vorbit la telefon în perioada divorțului celor doi. Tot ea mi-a spus că nemernicul îi batjocorea copilul cu handicap al fiicei ei, provenit dintr-o căsătorie anterioară, umilindu-l permanent cu cruzimea unui psihopat.

O caricatură de „bărbat” steril, la fel ca Iohannis și alți ticăloși despre care am scris. Am publicat chiar un editorial cu titlul „Blestemații” în care arătam că toate persoanele cu care avem procese penale și civile erau bărbați fără copii, deși vârstnici, pentru că Dumnezeu nu permite degeneraților să se reproducă!

Nicolae Mircea Alexandru Oprea pe numele său complet este un escroc, un pseudo-jurnalist care a lucrat la mine o perioadă, până l-am prins că șantaja oamenii de afaceri prin amenințarea cu dezvăluiri în presă. L-am dat afară și ca să se răzbune m-a calomniat prin alte ziare. Am câștigat procesul, trebuie să-mi dea 6.000 de lei daune morale, dar nu l-am putut executa fiindcă păduchele ăsta nu lucrează, trăiește ca un parazit din indemnizația de „revoluționar” și aceea nu poate fi executată, conform legii.

Mănâncă rahat, nu am turnat pe nimeni, nu am dat în viața mea măcar o sigură notă informativă și nici nu există vreo sentință în acest sens. Nu există așa ceva, fiindcă nu am scris în viața mea note informative către Securitate. Ziarul „Tribuna” al pușcăriașului Ilie Carabulea, condamnat pentru acte de corupție – mită și trafic de influență –, cel care l-a „șpăguit” pe fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, îmi aducea aceleași acuze, fiindcă am îndrăznit să public de ani de ticăloșiile acestui mafiot pe nume Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta numit  Oprea și restul pomelnicului de prenume, nu a putut prezenta absolut nici o dovada materială că aș fi informator/„turnător”, fiindcă nu există!

Au trecut aproape doi ani și jumătate de când ticălosul Oprea și-a publicat mizeriile, unde scria, printre dejecțiile lui, că sunt pe moarte și-mi număr zilele. Se vede că moartea se simte bine, cum spune bancul, fiindcă nu se grăbește să mă ia. Mai prevestise unul în urmă cu ceva ani că o să dau colțul și între timp a mierlit el. Doar un nemernic poate să-i dorească moartea unui om și să mai și trâmbițeze asta cu satisfacție în public. În locul acestui mizerabil decrepit, mai mic cu zece ani decât mine, dar care arată cu douăzeci mai bătrân, m-aș îngrijora de sănătatea mea, nu de a altora, doar după o simplă privire în oglindă.

În ceea ce mă privește, pot să mor și mâine fiindcă mi-am trăit viața, am realizat tot ceea ce mi-am propus și va rămâne ceva după mine. Ce rămâne după impostorul Alex Oprea se va rezolva prin simpla tragere a apei la closet.

(Va urma)

Marius Albin MARINESCU

One comment

  1. Cu parul se da in pomul care face fructe, …
    Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va apere in lumea asta satanizata in care inselarea si viclenia sint uneltele cele mai la indemana pentru toti anarhistii, rebelii, revolutionarii… luptatorii tembeli impotriva Adevarului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *