Home / Chestiunea Jidănească / Este Cătălin Avramescu un alogen purulent contaminat de mondialism? “Sunt pentru vaccinarea obligatorie a întregii populații”

Este Cătălin Avramescu un alogen purulent contaminat de mondialism? “Sunt pentru vaccinarea obligatorie a întregii populații”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2020

Oare nu-l cheama Avramovici/Abramovici pe bunicul său?

Iată ce spun cititorii:

aiurel:

Avramescu (după nume e suspect că e de etnie evreiască, Abrams, Abraham, etc) scrie mereu la ziarul BURSA care e patronat de Florian Goldstein, pseudonim MAKE. Bineînțeles îi stă în gât Trump, naționalismul, credincioșii, homofobii, xenofobii, “dușmanii democrației” ca oricărui neomarxist, “rasismul”, “extrema dreaptă”.

CarolinaGunderode:

Abrutizatul dupa bani, Catalin Avramescu, e platit sigur dinafara , de companiile care fac lobby nonstop foarte intens si gras finantat catre guvernantii si doctorii guvernamentali !!!!!!

A la Drosten merkelistul, un ignoramus cu ifose tipice unui impostor standard, care face pe universitarul fara doctorat si cu lucrari anterioare criticate de presa de specialitate , Drosten care ca si Merkel au luat “burse ” grase obligand poporul german, neinstiintat si neconsultat de nimeni , sa dea avansuri guvernamentale de sute de milioane lui Bill Gates si celor care-si vand vaccinurile cu ajutorul lui sau independent, banet dat si ca burse dar si pe sub masa guvernantilor de la butoane si doctorilor – lachei ai guvernantilor bine platitori din banii lui Bill Gates si a diverselor companii

Asa cum se stie din presa ca procedeaza Big Pharma si companiile aferente, pentru a-si obtine miliardele , sutele de miliarde,ca plata ce urmeaza pe vaccinurile masiv impuse inuman obligatoriu, spun oamenii de stiinta germani in cunostiinta de cauza , precum omul de stiinta Med Dr Wolfgang Wodarg ,un mare pulmonolog si specialist in boli infectioase al Germaniei, care a salvat omenirea de la injectarea cu vaccinurile extrem de periculoase contra gripei porcine – fapt pentru care a si fost dat afara din Comisia Europeana de banditi in kohutz unul cu altul, care azi lupta din rasputeri pentru injectarea fortata a vaccinului rasolit pentru banul repejor – vaccin experimental, daca acceptam sa ne lasam “sinucisi” fara sa protestam, ca vacile si ca boii, de criminalii producatori care nu garanteaza niciun fel de consecinte nefaste sau letale ale acestor vaccinuri pe sistem sinucigas , complet nou, care modifica ARN-ul !

BILL GATES NU SI-A VACCINAT NICIODATA COPIII !
IN SCHIMB A UCIS SI IMBOLNAVIT SUTE DE MII DE COPII SI DE ADULTI,IN AFRICA SI IN INDIA ETC, FAPT PENTRU CARE ESTE DAT IN JUDECATA DE DIVERSE GUVERNE !

De ce nu se aduna Romanii sa dea in judecataa leprele criminale antistiintifice precum acest dement care cere vaccinarea romanilor cu forta, adica exterminarea romanilor??

Aceasta este singura intrebare care se impune !

5 comments

  • Ca să revin cu o completare. Florian Goldstein este de etnie evreiască după cum recunoaște chiar el, și de altfel folosește lucrul ăsta ca pe o măciucă împotriva cititorilor care nu-l ridică în slăvi în comentarii, pentru că da, are și din ăștia. Ziarul BURSA este un ziar cu tiraj mic dar influent pentru că e citit de corporatiști de nivel mediu și înalt, miniștri, directori de companii mari sau multinaționale. Un fel de Financial Times, dar cu un tiraj mult mai mic și cu mult mai puțin ștaif. Un alt om care semna des prin BURSA, era Victor Roncea, care pozează în mare ortodox, și care acum a ajuns redactor șef la Active News. Și se vede că a ajuns, pentru că au trecut la atacuri furibunde contra Ungariei lui Viktor Orban. și contra Rusiei. Practic au devenit full neocon.

   • si Roncea e evreu. Ca toti, intentionat confunda sovieticii cu rusii, nu cumva sa fie ortodoxia unita ca fac spume sefii de la ierusalim.Activenews e proiectul lui “nationalist” de la inceput.

 1. Cătălin Avramescu s-a lansat cu cartea „Canibalismul”. Nu-i mai plăcea carnea cușer de porc?! Apoi, în timpul războiului criminal contra Iugoslaviei, propusese utilizarea bombei atomice contra poporului sîrb! Vă dați seama că ăsta nu are toate țiglele pe casă?!
  Să se vaccineze el cu tot neamul lui! Poate scapă lumea de ei, pe cale naturală…

  • E foarte posibil să fie și Roncea parte din trib. Dar mă refeream că schimbarea în politica editorială la ActiveNews s-a produs după ce a plecat Mihai Șomănescu si a venit Roncea în locul lui. Nu știu de ce “acționarii” ActiveNews acceptă schimbarea asta de politică. Afară de cazul că politica lor a fost chiar asta: să publice materiale nonconformiste o perioadă, cât să agațe publicul naționalist și pe urmă să treacă la talmudisme neoconservatoare, odată ce au căștigat încrederea cititorilor.
   Bună observația cu confundat “sovieticii” jidani cu rușii. În mod interesant (sau revelator), cei mai furibunzi contra lui Putin par să fie jidanii (șahistul Garry Kasparov, Masha Gessen o lesbiană anti-familie urâtă ca noaptea), Iar Rusia, chiar dacă are relatii cu Israelul, i s-a opus în multe domenii (Siria de exemplu), ba chiar face declarații pe care nici un politician american n-ar avea curaj să le facă. Ca de exemplu una recentă că “Israelul e singura sursă de instabilitate în Orientul Mijlociu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *