Home / Internațional / Avocatul martir Horst Mahler tocmai a iesit din inchisoare

Avocatul martir Horst Mahler tocmai a iesit din inchisoare

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2020

Avocatul martir Horst Mahler tocmai a iesit din inchisoare .

Aici citam dintr-un interviu mai vechi, cu vreo 10 ani in urma, cand a fost condamnat la pedeapsa pe care tocmai a ispasit-o pentru ca a dat falsificarea istoriei Germaniei in judecata :

“Ca cine a zis asta si ailalta , sa le echivalezi ‘caci asta este raul’ , adica sa nu ai voie sa judeci ceva, este parte din descompunerea noastra !
Azi ne aflam ca popor fara vointa de a fi un popor, suntem expusi unor influente si forte care ne distrug complet pentru ca nu am invatat, sau ne-am dezvatat , prin fortele acestui popor sa punem stavile acestor forte si influente straine. Este o arma psihica sa sustii ca noi am omorat 6.000.000 de evrei !”

Reporter:
“Adica Dumneavoastra ignorati deciziile acestui proces ?”

Horst Mahler:
“Acesta nu este un proces, acestea sunt masurile unor agenti ai puterii de ocupatie !”

 

A propos, si el si Ursula Haverbeck au iesit de curand din inchisoare .(Hervé Ryssen tocmai a intrat pentru un an si trei luni fara suspendare , ca prim interval de condamnare -urmeaza si altele )
Horst Mahler are multiple procese pe rol in continuare si se va intoarce in inchisoare . Intre timp are ambele picioare amputate de la genunchi in jos.

Dar nimic nu-l poate influenta sa-si urmeze steaua care-l calauzeste spre eliberarea sufleteasca si spirituala a poporului sau, de sub ocupant.

Domnul colonel Zarnescu face parte din elita eroilor Europei si se afla in cea mai buna companie cu martirii in viata, care lupta impotriva aceluiasi ocupant-masina-de-razboi , ce vrea sa dizolve toate natiile , distrugand omenirea intreaga in specificitatea ei naturala , asa cum a lasat-o Dumnezeu !

Ii dorim ocrotirea Domnului in continuare.

Si ii stam alaturi.

2 comments

 1. Multe multumiri redactiei pentru afisarea acestei stiri importante !

  A iesit din inchisoare aproape simultan cu Horst Mahler si Ursula Haverbeck, dupa un an de detentie, condamnata la inchisoare pentru ca a scris peste 200 de scrisori catre autoritatile cele mai importante ale Germaniei , intreband unde sunt cadavrele celor 6.000.000 de evrei ucisi de germani?

  Ea este cea care acum un an, cand a fost aruncata in inchisoare , a implinit 90 de ani la o luna dupa ce a fost inchisa .

  Doresc sa adaug inca un martir al barbariei sufocarii libertatii de opinie, sufocare comisa de tribunalele Europei de azi, nonstop, prin asa zisul “delict de opinie “ , printre altii si contra directorului ziarului Rivarol, Jerome Bourbon , deocamdata(pentru ca de fapt are mai multe procese pe rol) condamnat la amenzi urate induse contra libertatii de opinie, plus inchisoare cu suspendare pentru un an si ceva . Deocamdata.

  Spre deosebire de Horst Mahler (in varsta de 84 ani ) care a contractat diabetul ce i-a produs cangrena picioarelor (ambele , azi, amputate ), in inchisoare, datorita mancarii proaste si lipsei de miscare, Jerome Bourbon are deja diabet , desi este mult mai tanar .

  Domnul sa ne ocroteasca acesti oameni mari , adevaratii luminari ai omenirii in zilele infernului pe care il traversam astazi !
  Avem mare nevoie de ei !
  PS.
  Trebuie sa verific dar se pare ca Herve Ryssen a inceput o condamnare de trei ani si trei luni . Nu doar de un an si trei luni – trebuie sa verific .
  In tot cazul are mai multe procese pe rol iar lumea se intreaba daca va iesi vreodata din inchisoare si care va fi soarta lui adevarata .

 2. Asta se va intampla si in romania daca nu ne trezim sa luptam impotriva tiganilor, negrilor si arabilor si a legilor evreisti. Or sa ne bage astia la inchisoare unde vom fii torturati ca sfintii inchisorilor. Ati vazut ce gunoaie si inclusiv tigani sunt angajati la ANP? unsistem 100% corupt care nu va avea nici o problema in a tortura romani buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *