Home / Știrea zilei / Emisiune despre GRUPUL PENTRU ROMÂNIA – adevărata mișcare naționalist-suveranistă a României

Emisiune despre GRUPUL PENTRU ROMÂNIA – adevărata mișcare naționalist-suveranistă a României

Vlad Voicu
Incorect Politic

Iulie 4, 2024

Emisiune despre GRUPUL PENTRU ROMÂNIA – adevărata mișcare naționalist-suveranistă a României

Moderatorul Dr. Calistrat Atudorei îl are ca invitat pe Prof. Univ. Dr. Corvin LUPU.

Domnul profesor Corvin Lupu a zdrobit embargoul intelectual din jurul chestiunii rasiale prin intervențiile sale neapologetice. Iată un fragment:

Corvin Lupu: Etnia română este cea mai nenorocită dintre etniile care trăiesc în România. Se distruge genetic. Gena poporului român!

Gena bună românească e aspirată de occident și nouă ni se bagă gene inferioare din diverse părți ale lumii. S-ar putea ca propagandiștii sistemului ticăloșit să spună că am teorii rasiste, că teoria mea seamănă cu Hitler sau ce știu cu cine mă asociază. Dar ăsta-i adevărul. Dacă cumva Hitler s-a referit la asta înseamnă că a avut dreptate.

Demografic, poporul român este distrus zi de zi.

2 comments

  1. Alexandru Balcu

    Aici sunt total de acord cu domnul profesor.
    Și, cum azis și cu ocazia Marșului Normalității, Biserica ar trebui să fie vocală și pe această temă, a etnicității poporului român. Noi vom fi judecați nu ca simpli ortodocși, ci ca români creștin ortodocși.

  2. Nu doar demografic, jidanii au distrus orice sursa de educatie, sine-au distrus si spurcat siindobitocit neamul la greu…mai ales femeile, au ajuns Wc uri ptr straini…sunt invatate ca romanii nu-s buni, strainilor le curge miere din p….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *