Home / Actualitate / Dumitru Crudu primește premiul Nobel pentru Literatură

Dumitru Crudu primește premiul Nobel pentru Literatură

Iancu Breban
Incorect Politic
Mai 13, 2020

Dumitru Crudu primește premiul Nobel pentru Literatură

Dumitru Crudu primește premiul Nobel pentru Literatură

„Un scriitor de la Chișinău s-a trezit refuzat de către o editură din București pe motiv că a susținut Referendumul pentru Familie și e anti prostituție: Prin ce vă mai deosebiți de comisarii lui Stalin, voi, comisarii corectitudinii politice? Scriitorul Dumitru Crudu, de la Chișinău, a reclamat faptul că editura Fractalia, din București, a renunțat la reeditarea unui volum al său din cauza pozițiilor sale publice.” vezi aici

Problema e alta. Comisarii “corectitudinii politice” din U.E. se deosebesc de Stalin prin ideologia și finalitatea actului politic dictatorial urmărit. Stalin a fost un dictator anti-cosmopolit, fapt care a dus la Marea schismă cosmopolită și epurarea care a urmat împotriva internaționaliștilor care, pe rând, și-au primit glonțul la ceafă sau domiciliul forțat de reabilitare în arhipelagul Gulag. Cinste lui, a fost un mare vizionar pentru Rusia.

Revenind la ale noastre, sistemul care domină cu o mână de fier peste România de 30 de ani, nu este nicidecum Stalinist ci Troțkist, unul eminamente  cosmopolit.

Câteva noțiuni politice sunt necesare. Ca să domine fără partaj asupra societății capturate, cosmopolitismul politic are nevoie de curele de distribuție active în intern, acestea fiind așezate atât pe plan vertical cât și orizontal. Pe verticală, “democrația reprezentativă” reprezintă soclul central de organizare, în care autohtonii primesc învoire odată la cinci ani să-și aleagă stăpânii: comisarii cosmopoliți locali. În acest sistem, de fapt, nimeni nu votează nimic.

Celelalte curele de distribuție sunt desfășurate pe plan orizontal. Tot sistemul intern este ținut și reglementat de aceste forțe subordonate cosmopolitismului societal, cultural și economic, sistem în care progresiștii taie și spânzură după bunul plac.

Într-un astfel de gulag sub cerul liber, politica internă se rezumă la delapidarea resurselor naturale, amanetarea populației către sistemul bancar și menținerea creierului colectiv în perimetrul pornografiei morale și intelectuale. Din această cauză, toate departamentele de formatare a opiniei publice sunt orientate și evoluează în funcție de aceste interese. Casele de editură, televiziunile, ziarele, publicațiile, manualele școlare, cinema, teatru, etc., toate au un obiectiv comun stabilit, anihilarea din fașă a oricărui mod de opoziție ideologică, organică sau politică.  Orice formă de expresie liberă, fie artistică sau literară, dacă nu se înscrie în dogmele care întrețin terenul fertil acestei dictaturi, este imediat anihilată de la sursă și cenzurată în spațiul public.

În acest caz de figură, fratele nostru din Moldova, scriitorul Dumitru Crudu, este pedepsit exemplar de comisarii din București pentru două motive distincte care contravin cu ideologia instituționalizată din România. În primul rând, a susținut referendumul pentru familie împotriva cancerului societal LGBTQ, una din cele mai importante curele de distribuție anti-tradițională ale cosmopolitismului politic. În al doilea rând, este purtătorul de cuvânt și reprezentantul unei comunități românești încă sănătoasă, Republica Moldova, care nu a sucombat ideologiei progresiste, păstrându-și demnitatea și revendicând fără complexe un naționalism și un fundamentalism ortodox de cea mai pură tradiție românească. Pentru sistem, aceste două încălcări reprezintă un pericol sistemic impardonabil!

În concluzie, prin refuzul Comisiei centrale al Partidului cosmopolit de ocupație din România, fratele Dumitru Crudu a fost recunoscut în mod oficial și decorat de destin cu Înaltul Ordin de Cavaler al României tradiționale!

Cu această ocazie de sărbătoare națională, întreaga redacție Incorect Politic îl felicită pe unul din reprezentanții de vârf al Literaturii Românești autentice, Dumitru Crudu!

Iancu Breban

3 comments

  1. cosmopolit = sionist
    ne-cosmopolit = nationalist

    • “Revenind la ale noastre, sistemul care domină cu o mână de fier peste România de 30 de ani, nu este nicidecum Stalinist ci Troțkist, unul eminamente cosmopolit.”
      Exact. Să nu uităm că după ce a fost îndepărtat din URSS de Stalin, Troțki s-a refugiat în Mexic, unde era vizitat de “celebrități” care se afișau cu el. Frida Kahlo și alții. SUA știau că era acolo și totuși nu făceau nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *