Home / Internațional / Doctor Pensionat din GRU – Este o operațiune globală și strategică

Doctor Pensionat din GRU – Este o operațiune globală și strategică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 5, 2020

Am primit un articol interesant pe mail, original în limba germană, tradus mecanic. Știu că e mai deranjant să citești un articol tradus mecanic, dar cred că are câteva idei prea relevante situației actuale pentru a fi ignorat.

*

Globalistii au vrut sa-si asigure teroarea mondiala cu Corona din laboratorul Wuhan, dar au folosit-o pentru a sapa propriul mormânt ideologic

Faptul că virusul corona provine de la laboratorul de război chinez de la Wuhan este cu greu contestat nici măcar de industria globală mincinoasă. Dar se depun toate eforturile pentru a ascunde adevăratul motiv pentru care virusul „a scăpat” din laborator. WELT am SONNTAG a publicat ieri un articol cu ​​pagina completă la pagina 8, intitulat “Tragedie din laborator?” Lucrurile ies la iveală în postare care te fac să te simți speriat. La început, acesta spune:
“Virusul corona ar fi putut scăpa dintr-o unitate de cercetare din China din cauza defecțiunilor. Situația din fața locului este catastrofală. Clădirea este atașată unui laborator de cercetare de înaltă tehnologie de la Institutul de Virologieîn Wuhan. Laboratorul arată ca un buncăr, cu mai mult de 3000 de metri pătrați, construit pe o placă rezistentă la cutremur, un complex de cercetare “.

Este izbitor faptul că, pe lângă acest laborator militar chinezesc pentru arme biologice (nivelul 4) din Wuhan, un laborator organic Soros funcționează încă din 2007. “George Soros a creat o companie de holding medicală cu achiziționarea de WUXI PHARMATECH (Wuhan, China). WuXi Pharma Tech cercetează și se dezvoltă în domeniul farmaceutic și bio-tehnologic din China.” Gurufocus , 20 noiembrie 2007 ) În China, se vorbește despre o strânsă cooperare între cele două laboratoare.

WAMS de ieri a continuat: „În căutarea originii virusului corona , institutul pentru virologie din Wuhan a intrat în centrul atenției, deoarece se află în centrul uneia dintre tezele care doresc să explice modul în care virusul a venit pe lume. Conform acestui fapt, se spune că agentul patogen a scăpat din laborator în accident și apoi s-a răspândit de acolo în China și apoi în restul lumii. Dacă teza s-ar dovedi adevărată, China emergentă ar fi un om stângaci care a neglijat lumea. a dat jos o pandemie “.Totul se reduce la prezentarea grevei conspirației globaliste împotriva umanității drept „stângace” pentru a reduce producția planificată și răspândirea virusului. Chiar și o „stângaceală” ar fi deja un dezastru, deoarece ar însemna că lumea cu serviciile sale de bază s-a făcut dependentă de un „sistem stângace”.

Următoarele rapoarte se potrivesc cu acest lucru: “Potrivit guvernului chinez, peste 89 de milioane de măști respiratorii defecte au fost confiscate până în prezent. În timpul inspecțiilor la companiile de producție, pe lângă măștile de protecție, în jur de 418.000 de produse de îmbrăcăminte de protecție și dezinfectanți ineficienți, cu o valoare totală a vânzărilor de peste 7,6 milioane de yuani (aprox. un milion de euro) a fost confiscat, după cum a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului Chinez al Industriei și Comerțului … Până la jumătatea lunii aprilie, peste 31,6 milioane de respiratori defecte și 509.000 de costume de protecție destinate exportului au fost confiscate în porturi. ” n-tv, ieri) În RFG, cerința pentru violență, așa-numitele măști de protecție, în special măștile extrem de periculoase din China, trebuie pusă astăzi. “Coronavirus: măștile din China sunt periculoase. Reamintim! ACESTE măști de protecție sunt periculoase. Sistemul european de alertă rapidă pentru protecția consumatorilor (RAPEX) a emis un avertisment. Filtrele măștilor nu funcționează corect. Autoritățile își amintesc aceste măști din cauza riscului pentru sănătate. Aceste măști de coronavirus sunt afectate: mască de protecție – protecție respiratorie, tăticul bebeluș – mască de protecție, mască de față Earloop – tăticul bebeluș – filtru de autosuflare, tip – respirator anti particule, Likelove – respirator de trei dimensiuni, de protecție (producător necunoscut) – KN95 Mască respiratorie, NEP. ” Vestul , 23 aprilie 2020)

Chiar și președintele medicului mondial, Dr. Frank-Ulrich Montgomery, a subliniat deja pericolul, precum și lipsa de sens a purtării unei măști pe 23 aprilie 2020. ( Sursa ) Medicul șef al guvernului australian, Brendan Murphy, sfătuiește împotriva măștilor improvizate din viața de zi cu zi în criza coronelor. „Spunem din nou că nu sunt recomandate”. onvista, 24 aprilie 2020 )

Laboratorul de bio război a fost dat chinezilor de prietenul Chinei de atunci și președintele francez Jacques Chirac. Ministrul de interne al Chirac, Bernard Cazeneuve, a inaugurat personal chiar laboratorul. WAMS ieri:“China a construit laboratorul de cercetare, afiliat Institutului de Virologie, sub supraveghere franceză. Francezii au furnizat know-how-ul, dar apoi au pierdut rapid controlul asupra acestuia. Laboratorul Wuhan are clasa de siguranță 4. Există aproximativ 30 de alte facilități de acest tip. Aceasta înseamnă la nivel mondial. Patru înseamnă: cel mai înalt nivel de securitate. Poate fi tratat cu agenți patogeni care pun viața în pericol, cu Ebola, H5N1, de asemenea cu coronavirusuri. Cercetătorii trebuie să poarte un fel de costum de astronaut. a văzut vreodată un animal de laborator în laboratorul Wuhan. “

Colaborarea dintre francezi și chinezi a fost „extrem de dificilă” , potrivit cercetătorului medical din Lyon și miliardarul Alain Mérieux . WAMS ieri: “Proiectul a durat mai mult de un deceniu. La final, a existat chiar un scandal: miliardarul Mérieux și-a dat demisia din consiliul de administrație al grupului de cercetare. El a explicat postului de radio France Inter:” Nu voi dezvălui un secret de stat dacă Dezvăluiesc că nu a existat o singură ședință a comitetului de boli infecțioase franco-chineze din 2016. Chinezii au vrut doar să achiziționeze tehnologia, dar nu au vrut să fie priviți. “

FAS a menționat, de asemenea, ieri, în întrebarea de la pagina 2: “Washingtonul răspândește teza conform căreia virusul corona a ajuns pe lume în accident de laborator. Există ceva în neregulă?” Și atunci autorii FAZ afirmă: “Apelul pentru o investigație independentă a teoriei de laborator este din ce în ce mai tare, deoarece mulți experți o consideră cel puțin plauzibilă. Chiar și virologul Shi Zhengli, căruia îi sunt concentrate toate privirile, a susținut-o la început. pentru că este posibil ca Sars-CoV-2 să vină din laboratorul tău. ” După cel mai cunoscut cercetător al institutului, virologul Dr. Shi Zhengli, care a publicat această suspiciune într-un jurnal de specialitate elvețian în martie 2019, a fost pus pe leash de regimul Beijing. “În februarie, ea a scris pe serviciul de chat chinez WeChat că ar putea vinde pentru faptul că virusul nu a venit de la laborator. Pentru cei care nu l-au crezut, a avut un sfat: ‘Închideți-vă gura. ‘” (WAMS, ieri, p. 8)

În același timp, China amenință UE cu represalii masive dacă permite public îndoieli cu privire la minciunile chineze. Express la 26 aprilie 2020 : “China cere o muscă din partea UE pentru că a criticat coronavirusul Chinei, altfel ar trebui să facă față consecințelor.” Acest lucru coincide cu rapoartele slăbite aici de Merkel, unde afirmă: “China a încercat să convingă oficialii guvernului german să facă declarații pozitive despre gestionarea chineză a crizei Coronei … Încercările de a contacta China au fost făcute în scopul celor pozitive din punct de vedere public. Pentru a face declarații despre gestionarea coronavirusului din Republica Populară Chineză. „Funcționarii din ministerele federale au fost contactați”. N-tv, 26 aprilie 2020 ) Merkel a urmărit amenințarea Chinei: “Guvernul german apreciază eforturile pe care China le-a depus pentru a conține virusul. Ca parte a parteneriatului strategic cuprinzător între Germania și Republica Populară Chineză, acesta este în contact strâns cu Beijing pe numeroase subiecte.” LUME, 26.04.2020 ) Și de aceea trebuie să punem măști de față cu pericol de viață din China.

Dr. Vladimir Kvachkov, colonelul  retras din serviciul secret GRU

China cere, de asemenea, Australiei să-și bâlbâie presa și să raporteze binevoitor asupra Chinei. “Ambasadorul Chinez amenință Australia în disputa coronă cu boicotarea mărfurilor” . Partenerul strategic al Merkel, China, este foarte apreciat de Merkel, deoarece în China persoanelor cu opinii diferite li se garantează libertatea de exprimare și de adunare, așa cum se întâmplă în Republica Corona din Merkel. Există doar „valori comune“ , că amestecul Merkel-Germania și China a ceea ce este confirmat de presă Merkel , după cum urmează:
“După înregistrările corona: trei activiști anti-cenzură chinezi au dispărut. Rudele se tem că trei activiști chinezi care au publicat mai multe articole cenzurate de autorități despre romanul virus corona pe Internet vor rămâne acolo. El presupune că fratele său Chen Mai și alți doi activiști ai inițiativei anti-cenzură Terminus2049 au fost arestați, a spus Chen Kun pentru AFP, spunând că cei trei tineri au dispărut din 19 aprilie “. ambele citate: LUME )

Desigur, rapoartele publicate peste tot conform cărora virusul corona provine din laboratorul bio-militar chinez sunt permise doar pentru că faptele și-au început deja marșul triumfal în întreaga lume. Fugind înainte, sistemul vrea să distragă atenția și mai crudă a faptului că CoV-2 a fost produs artificial și distribuit în mod deliberat în laboratorul de război de la Wuhan. Prof. Dr. a constatat că virusul este o producție artificială. Luc Montagnier afară. Dar și Dr. Vladimir Kvachkov, colonel a. D. Serviciul de informații militare ruse GRU ( Glawnoje Raswedywatelnoje Uprawlenije ) a confirmat deja acest lucru la 23 martie 2020 cu motive în mare măsură concludente. El spune la început:“Pandemia corona nu trebuie doar examinată din perspectiva sănătății publice și a epidemiei. Fenomenul coronavirus, care este numit incorect pandemia, trebuie examinat din perspectiva puterilor mondiale. Religioase, politice, financiare, economice și naționale. Nu există pandemie. Este o minciună. Este o operațiune globală și strategică. Este vorba despre comenzi și exerciții ale personalului de către puterile din culise pentru a controla umanitatea … Criza corona și criza financiară, pe scurt urmate de acestea sunt inextricabil legate. Este vorba despre oprirea mișcărilor oamenilor din întreaga lume, restricționarea libertăților politice. În condiții normale, acest lucru nu ar fi posibil din punct de vedere politic. “(vezi video de mai sus) În cazul în care evaluarea colonelului Kvachkov este probabil să fie greșită, presupunerea este că globaliștii au lansat conspirația corona pentru a decima populația lumii. Acest lucru s-ar putea întâmpla totuși, dar nu a fost intenționat de data aceasta pentru că au încă nevoie de sclavi în masă.

Cel mai mare adversar al globalistilor este, desigur, președintele SUA, Donald Trump. El trebuia să fie răsturnat de sărăcia Americii forțată de minciuna corona. Și aici interesele se suprapun și rezultă într-un motiv clar. Trump nu este numai archenemia globalilor, ci și cel mai mare adversar al hegemoniei comerțului mondial din China. Motivul pentru producerea artificială a acestui virus rezultă, prin urmare, din consecințele prevăzute. Exemplu: Dacă un soț moare în circumstanțe ambigue și se dovedește că văduva primește tot milionul de moștenitori, chiar dacă nu ar fi avut nimic în caz de divorț în baza contractului de căsătorie, investigațiile penale cu privire la infracțiunea împotriva văduvei sunt inițiate în mod natural. Este la fel cu virusul corona.

Corona World Coup poartă semnătura acestor două. Urmează Eurobondurile. Fără Corona nu ar fi venit niciodată.

În același timp, pandemia era excelentă pentru a impune oamenilor o lege marțială brutală pentru a crea un sistem mondial de groază fără rezistență. Dar să ne amintim cuvintele colonelului Kvachkov, care a subliniat că este vorba și de aplicarea intereselor financiare și economice ca motiv pentru crearea acestei presupuse pandemii. Și de acolo intră George Soros. Din nou, bio-laboratorul său se află în apropierea laboratorului de război chinez , Institutul de Virologie , leagănul coronavirusului.
George Soros solicită introducerea Eurobondurilor de aproape 20 de ani, astfel încât germanii trebuie să plătească tribut moștenitorilor săi pentru totdeauna. Pe 9 aprilie 2013, acum 7 ani, FAZ a raportat : “Soros solicită Eurobonds. În lupta împotriva crizei datoriilor euro, investitorul stelei germane George Soros este convins că RFA ar trebui să renunțe la eurobondiții sau să părăsească uniunea valutară.”Toți cei implicați în Europa este clar că FRG nu ar îndrăzni niciodată să renunțe la UE, motiv pentru care pot stoarce fiecare sumă și fiecare concesiune din lagărele din Berlin, în detrimentul germanilor. Nebunii FRG și-au condus germanii nebuni, au luat o monedă fixă ​​de la ei, și-au redus puterea de cumpărare peste noapte cu cel puțin 50 la sută, cerând cele mai mari victime pentru că UE a fost atât de minunată. Nu te mai poți elibera de roata hamsterului. Dar până în Corona, FRG a refuzat să facă ultimul pas în prăpastie, Eurobondurile. Și iată, a venit Corona și cererea de legături corona. Spania, Italia – și Franța, care și-au redescoperit brusc afinitatea cu țările latine ale UE sub Macron – solicită obligațiuni Eurobonds și Corona, altfel UE ar exploda. Soros a ridicat chiar stiloul pentru a aduce o contribuție triumfală la portalul său web pe 22 aprilie 2020Sindicat de proiect . Soros scrie: „Spania conduce Europa către obligațiuni eterne” , este titlul articolului. Soros vorbește despre datoriile veșnice pe care trebuie să le plătească germanii (obligațiuni = obligațiuni) și numai Corona ar fi putut să facă asta, Soros se înveselește: “Obligațiile perpetue nu au fost niciodată luate în considerare în UE. Acum Spania a propus această măsură extraordinară pentru a face față acestei situații excepționale. Având în vedere că avem de-a face cu un nou virus corona, legăturile perpetue ar fi foarte eficiente pentru asta Pentru a face față problemelor financiare. De asemenea, luptăm împotriva unei alte amenințări de civilizație, schimbările climatice și care ar fi și obligațiunile perpetue. Prin urmare, recomand să introducem aceste obligațiuni perpetue în UE. ” ProjectSyndicate , 22 aprilie 2020 ).

Liderul verde, Robert Habeck, cere chiar deschis ca FRG să fie responsabilă pentru toate datoriile din toate țările UE. Habeck: “Legăturile Corona sunt la ordinea zilei, da. Consecința finală ar fi că Germania este responsabilă în caz de urgență, dar aceasta este o opțiune mai bună decât Europa care merge la câini.” Watson, 4 aprilie 2020 )

Cu promisiunile lui Merkel de a-i lăsa pe germani să sângereze pentru celelalte țări ale UE, a fost evitat cuvântul obligațiuni euro sau corona, dar descrierea noilor beneficii tributare nu face nicio diferență cu efectul morții împotriva noastră. Merkel: “Germania va trebui să facă mult mai mult decât era cazul cu un„ fond de reconstrucție “de un trilion de euro.” Tagesschau 25.04.2020 ) Un trilion de euro ar trebui să fie doar începutul împrumutului nesfârșit – suma este deschisă în sus. „Datoria eternă” garantatăde către toate statele membre, adică de către toți cei care nu garantează nimic și nu pot rambursa nimic. Pentru asta este idiotul german, spune Macron în Franța și face din extragere un program oficial. Istoricul Pierre Vermeren a lansat un articol în „Figaro” care analizează declinul Franței. Potrivit lui Jürg Altwegg din FAZ, Vermeren a scris: „La fel ca în anii 1920, vom fi tentați să cerem Germaniei să plătească fără Eurobonds”. Altwegg analizează prăbușirea sistemului francez, în care „ se obține o dimensiune de neînțeles a urii față de bancherul Rothschild Macron și al cărui cap este arătat ca un manechin înclinat la demonstrații”. În această lipsă de speranță, spune Altwegg, Germania este din nou dușmanul. Altwegg citează starea de spirit din Franța astfel: “Virusul este Gestapo. Nu l-ai văzut niciodată, dintr-o dată era acolo și ai fost plecat. Suntem în război”, a suflat Macron în franceză. Ei experimentează epidemia ca o debacul ca predarea din 1940 ”. (FAZ, 27 aprilie 2020, p. 9)

Deși inițial Merkel pompează un miliard de euro către Italia, Spania și Franța, germanii sunt mai mulți acolo decât oricând. Super-idioții noștri politici corecți, care se roagă pentru fraza de la veșnicii prieteni din jurul nostru, vor experimenta încă minunea lor albastră. Chiar și industria mincinoasă a Merkel trebuie să recunoască: “Virusul Corona: ura față de Germania în criză. Lombardia a spus„ Grazie “cu un videoclip emoțional – datorită numeroaselor țări care au ajutat în multe moduri diferite să ajute regiunea Italiei care a fost atât de puternic afectată de virusul corona.” Mulțumesc Albania, Australia, China, … ”- cincisprezece țări sunt menționate pe nume, Germania nu este menționată, deși Republica Federală a livrat șapte tone de livrări de ajutor în Italia la începutul timpului după izbucnirea virusului Corona, iar ulterior a admis 47 de italieni grav bolnavi pentru tratament Un motiv important pentru ura din ce în ce mai mare: o campanie anti-Germania a guvernării „mișcării de cinci stele”, din cauza refuzului Germaniei de a introduce „obligațiunile euro”. “Vestul, 21 aprilie 2020 ) Mișcarea de 5 stele este partidul guvernator. Doar „prietenii buni” ne înconjoară în Europa, ce altceva?

Când te gândești la tot, te amețești. Acolo este creată o conspirație mondială, numai pentru a distruge toate economiile, doar pentru a ne încărca cu un sistem etern de datorii în favoarea domnilor Soros, Rothschild etc. Germanii sunt dușmanul în Europa așa cum au fost întotdeauna, doar astăzi sunt mult mai disprețuiți decât înainte, din cauza cultului lor de vinovăție și a sprijinului acordat pentru Merkel.

Dar planul de a distruge 70 la sută din toate economiile din lume la aproape 100 la sută pentru a construi un sistem de teroare mondială peste oamenii distruși, fără apărare, a eșuat. Merkel a luptat cu înverșunare până la sfârșit pentru a bloca economia și a menține oamenii în contact. Dar și-au lăsat moșii singuri pe jumătate. Astăzi chiar și-a părăsit ultimul aliat, premierul Bavariei, Markus “Döder” Söder, care vrea să redeschidă restaurantele la sfârșitul lunii mai. Merkel a cerut închiderea până la sfârșitul anului, apoi o evaluare a situației.

Armin Laschet Wolfgang Schäuble

Mai ales că virologii propagandei ai lui Merkel au fost percepuți doar ca propagandiști ieftini, mediul lor de putere s-a dizolvat rapid. Fostul său transportator de apă, primul ministru Armin Laschet, din Renania de Nord-Westfalia, a apărut ieri la diferite programe de televiziune, în care a acuzat Merkel și moșii săi, din partea socialiștilor, prin stânga spre Verzi, că au folosit forța pentru a inventa motive pentru a prelungi din nou măsurile de distrugere. pentru a putea. Acestea sunt acuzații care, altfel, sunt denunțate doar ca „teorii ale conspirației”. Laschet a lansat ieri atacul total asupra lui Merkel la programul ARD  Tina Hassel ” “Raport de la Berlin” . Laschet: “De asemenea, trebuie să vă gândiți la ce daune facem de fapt prin blocare. Ce înseamnă asta pentru copiii și adolescenții care se află în apartamente care nu mai merg la centre de zi? Avem 150.000 de riscuri pentru bunăstarea copiilor pe an. Nimeni nu se uită la asta acum mai mult, deoarece examinările la copii și sugari de către medici nu mai au loc. Paturile de reabilitare nu mai sunt ocupate, operațiile sunt amânate. Recomand o dezbatere cu privire la pagubele pe care le vom face dacă vom continua astfel. ” Când Merkelistul Hassel a dorit să arate fraza dacă dreptul fundamental la viață nu va fi mai presus de orice, Laschet a răspuns:“Dacă după aceea sistemul de sănătate nu va mai putea fi finanțat pentru că statul preia, va pune în pericol și viața. Depinde politicienii să cântărească asta din nou, mai ales dacă restricționați drepturile fundamentale. Trebuie să vă gândiți la asta în fiecare dimineață, este justificabil sau nu? ” Sursa )

Cu toate acestea, „diavolul într-un scaun cu rotile” a aterizat cea mai mortală lovitură împotriva monstrului din iad. Wolfgang Schäuble, în calitate de președinte al Parlamentului, care se află oficial în fața cancelarului, i-a acordat lui Tagesspiegel un interviu în care a distrus literalmente Merkel și planul ei groaznic de anihilare cu următoarea teză. Schäuble: “Dar când aud că orice altceva trebuie să renunțe la protecția vieții, atunci trebuie să spun: acest lucru nu este corect în această absolută. Drepturile fundamentale se exclud reciproc. Dacă există o valoare absolută în Legea noastră de bază, aceasta este demnitatea a ființelor umane. Este inviolabil. Dar nu exclude că trebuie să murim … Nu trebuie să lăsăm deciziile doar pentru virologi, trebuie să cântărim și efectele enorme, economice, sociale, psihologice și de altă natură. Doar să închidem totul timp de doi ani și asta ar avea consecințe teribile. “( sursa )

Chiar șeful Greens, Robert Habeck, cel mai arzător adept al Merkel când vine vorba de anihilarea Germaniei, și-a spus adio și a fost de acord cu Schäuble. Da, este același Habeck care cere ca germanii să fie responsabili pentru toate datoriile țărilor UE. Și mai ales în problema Coronei, a cerut ca Merkel să continue blocarea economiei și să limiteze populația aproape la nesfârșit pe motiv că „sănătatea vine pe primul loc”. Dar astăzi chiar și acest Habeck s-a separat de Merkel și l-a lăudat pe Schäuble pentru că a declarat că moartea este parte a ființei umane și, prin urmare, nu totul poate fi rupt pentru o așa-numită criză de coronă. Habeck literalmente: “Sunt de acord cu Schäuble că nu se poate spune că protejarea vieții justifică totul și totul în această absolutitate. În democrație, sunteți întotdeauna într-o dilemă, politica trebuie să suporte asta.” RND, 27 aprilie 2020 )

Ce i-a motivat pe acești tipi, care au susținut și susținut politica de anihilare a Merkel cu bucurie și veselie de-a lungul anilor, să fugă de steagurile armatei satanice a lui Merkel? Nu știm Poate însă, pentru că au recunoscut că planul lui Merkel nu ar putea fi pus pe deplin în aplicare și ar fi lăsat în urmă pentru că vor fi recunoscuți ca anihilatori ai vieții noastre și ai existenței noastre și ar fi rotunjiți pentru procesele ulterioare. Nu degeaba ministrul Sănătății Spahn, Merkel, a cerut „iertare” în avans, când a spus săptămâna trecută. „Probabil că va trebui să ne iertăm unii pe alții în câteva luni”. LUME )

După ce RKI s-a îndepărtat de minciunile sale la sfârșitul lunii aprilie și a explicat că blocarea a avut un efect mic asupra răspândirii virusului, iar când prof. Detlev Krüger, predecesorul propagandistului virusului Merkel Drosten la Charité, a expus conspirația corona , decizia împotriva Merkel a fost luată probabil pentru majoritatea transportatorilor de apă politici. Articolul RKI despre cursul coronei a apărut pe 22 aprilie 2020 și a fost publicat în buletinul epidemiologic 17/2020 publicată. După o creștere exponențială, urmele determinate de RKI încep să se aplaneze după 9 martie. Începând cu 19 martie, numărul de noi infecții a scăzut deja brusc, adică cu 4 zile înainte de închiderea contactelor prescrise pe 23 martie, închiderea facilităților de agrement și sport, restaurante etc. Declinul a fost abia accelerat după 23 martie. Cursul numărului de reproducere „R” calculat cu date îmbunătățite arată efectul scăzut al „opririi” și mai clar. Aceasta a început să scadă brusc începând cu 12 martie, a scăzut la sub 1 pe 19 martie și nu a fost afectată de închiderile de contact între 0,8 și 1,0 de atunci. La pagina 14, RKI (diagrama) confirmă că încă din 23 martie 2020, în ziua în care au fost impuse blocurile de contact, factorul R (numărul de reproduceri) a fost 1 și a rămas așa sau a scăzut și mai mult. Numărul de reproducere de bază pentru gripă este de 0,9 la 2,1 (niciunulblocaje ).

Prof. Dr. Detlev Krüger scoate împotriva succesorului său, propagandistul Merkel Drosten! Faceți clic pe interviu audio!

În același timp, predecesorul Drosten, Prov. Dr. Detlev Krüger, programul de lovitură pandemică al lui Merkel. În sezonul înalt Corona, virologul Christian Drosten s-a ridicat pentru a deveni cel mai cunoscut om de știință din Germania. Predecesorul său la Charité Berlin a fost prof. Dr. Detlev Kruger. Chiar dacă își apreciază colegii, profesorul principal are propria opinie cu privire la testele de anticorpi, blocarea și pericolul virusului corona. Krüger afirmă clar că Corona nu este, în esență, altceva decât gripa, că moare mult mai mult de gripă decât Corona, fără ca lumea și umanitatea să fie închise. Iată interviul cu Krüger în scris .

Oamenii simt că ar trebui distruși de Merkel și de clica ei. De aceea, virologul de propagandă al lui Merkel Drosten primește acum amenințări cu moartea: într-un interviu cu „Gardianul” britanic, virologul de top Christian Drosten a spus că a primit amenințări cu moartea din cauza rolului său în criza corona. “Pentru mulți germani, eu sunt tipul rău care paralizează economia noastră. De aceea, continuu să primesc amenințări cu moartea. Le transmit doar poliției.” Focus, 27 aprilie 2020 )

De asemenea, în Marea Britanie, se începe verificarea cifrelor de deces prezentate fără coroborare. Directorul Centrului Nuffield pentru Științele Sănătății pentru Îngrijirea Primară , Jason Oke, și directorul Centrului pentru medicină bazată pe dovezi , prof. Carl Heneghan, au examinat decesele prin coronă și le-au diagnosticat gripa Se confruntă cu morți din anii trecuți. “Numărul total de decese pentru Anglia și Țara Galilor la sfârșitul săptămânii 10 aprilie a fost de 18.516, mai puțin decât în ​​săptămânile anterioare de gripă. Au fost 20.006 decese de gripă în ianuarie 1970, 19.104 în decembrie 1989 și 18.646 în ianuarie 2000 În 1970, când au început înregistrările, în Marea Britanie erau 56 de milioane de oameni, iar astăzi sunt aproape 66 de milioane, cu o creștere cu 15%, dar dacă mai multe persoane trăiesc într-o țară, să zicem 15%, mai multe mor în fiecare săptămână. Creșterea populației este, așadar, un factor atenuant în numărul de astăzi, comparativ cu anii precedenți. ” CEBM, 21 aprilie 2020 ) Oamenii de știință au constatat, de asemenea, că câteva mii din decesele raportate la corona nu au murit din cauza coronei.

Portalul științific Spektrum a aflat de ceDoar un microgram mai mult praf fin pe metru cub de aer crește în medie decesele cu 15%, relatează echipa în prealabil. Yaron Ogen de la Universitatea Halle-Wittenberg raportează rezultate similare într-o analiză a regiunilor afectate din Europa. “Iată contribuția totală din Spektrum )

În conformitate cu revolta susținătorilor lui Trump în Statele Unite, rezistența la tirania lui Merkel crește, mai ales sâmbăta la Berlin. Pe 25 aprilie, Volkslehrer a raportat despre rezistența de la Berlin, unde a avut loc cea de-a 5-a demonstrație pentru drepturile noastre fundamentale, la care au participat aproximativ 1.000 de oameni. Alte demonstrații au avut loc în paralel. Sistemul Merkel nu a reușit decât să folosească “Grupurile de insertii Corona” specialeparțial pentru a alunga oamenii. Grupul de lucru a lovit din nou oameni complet pașnici, inclusiv femei și vârstnici. Un bătrân a murit recent în urma violenței din partea grupului de lucru. Ceea ce era nou era că nu mai exista o distincție între stânga și dreapta, ceea ce îngrijorează cel mai mult sistemul. Un participant la demo i-a spus profesorului popular :“Toți ne reunim aici pentru a reprezenta drepturile omului. Ne reunim pentru a afirma existența noastră pură și goală și acolo știu, permiteți-mi să o spun în termeni imperiali: nu mai știu nici o dreaptă sau stânga. Acum există doar doar încă oameni. Nu vreau să spun, doar germani, ci oameni, pentru că îi afectează pe toți. ” Un manifestant disprețuiește sistemul de violență al Merkeliei: „Toți gândesc la fel, de stânga sau de dreapta”. Un protestatar alături: „Stânga și dreapta nu mai sunt”. Un alt protestatar: “Nu, nu. Dacă există drepturi aici, toate susțin același lucru. Pentru democrație. Unde este presa noastră oficială, televiziunea,Video ) Poliția normală nu este potrivită pentru aceste operațiuni, deoarece 80 la sută dintre ei nu bat oamenii pașnici împreună și nu fac arestări arbitrare. Ai nevoie de o „elită” fără emoții umane.

În America lui Trump, protestele împotriva guvernanților, aproape toți globaliști, se extind. Conform Constituției, Trump nu poate forța statele să repornească economia și să elimine interdicția de a contacta. Decizia finală ar fi fost revoluționată cu forța militară. Cei mai mulți dintre militari încă se opresc. Dar calea de a-i lăsa pe guvernanți să se îndepărteze de masele care solicită încetarea blocării poate fi o cale mai bună. Prin încurajarea maselor să acționeze împotriva guvernatorilor pentru a ignora legile de blocare , decizia este mai bună. Vineri trecută“Peste 1.000 de oameni au luat cu asalt Capitolul Wisconsin și au cerut încetarea blocajului, deoarece fiecare 8 rezidenți sunt deja fără muncă.” RT, 24 aprilie 2020 )

MAI BUN SUNT emoționat astăzi : “Proteste pandemice: revolta Americii împotriva blocajului. În aproape nicio țară virusul nu face ravagii la fel de puternic ca în SUA. Cu toate acestea, există proteste masive împotriva gunoiului de gunoi și închiderilor companiilor. Oamenii par a fi într-o luptă Oamenii scandează: „Să fim liberi, să fim liberi.” În toate SUA, cetățenii se răzvrătesc împotriva interdicțiilor. Mii dintre ei se plimbă în fața primăriilor, parlamentelor și instanțelor. Se pare că mulți se pierd după săptămâni de Stai liniștit. Unele state vor acum să relaxeze regulile. “

Autoblocare -Gesetze Aproape nimeni nu ține în America. “Unda de căldură conduce mii de plaje din California. Cu temperaturi care ajung la aproape 32 de grade Fahrenheit, zeci de mii au condus duminică la Newport Beach în districtul Orange County. Locuitorii locali au comparat mulțimile de vizitatori la vacanță pe 4 iulie.” LUME )

Chiar mai mult, Trump a respins inițiativa OMS pentru un vaccin pe care ea, Bill Gates, l-a dezvoltat pentru întreaga lume. Aceasta a fost o altă declarație de război după anularea a 400 de milioane de dolari SUA pe an de la OMS. “Statele Unite nu participă la planul global al OMS de combatere a pandemiilor. Șefii de stat nu au fost prezenți atunci când inițiativa OMS a lansat un vaccin global împotriva coronavirusului. Liderul UE Ursula von der Leyen, președintele Emmanuel Macron al Franței și cancelarul Merkel au fost prezenți printre șefii de stat participanți la conferința video când a fost anunțat planul mondial “. New Scientist , 24 aprilie 2020 )

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că Bill Gates , care este suspectat că ar fi o otravă pentru vaccin, a luat o luptă împotriva lui Trump în timp ce lăuda saliva să-și lingă Merkel: “Bill Gates critică guvernul SUA – și îl laudă pe Merkel ca fiind” o voce clară “. De asemenea, el s-a plâns că SUA a fost mai puțin implicată în dezvoltarea de soluții globale pentru situații de urgență pentru sănătate decât era până acum. El a criticat recent Trump dar deja pentru anunțul său că nu ar mai dori să plătească pentru Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Cu toate acestea, Gates a lăudat cancelarul Angela Merkel (CDU) că a încercat să fie „un lider și o voce clară” în Germania, dar și cu țări precum Franța face eforturi globale. ” LUME, 27.04.2020 )

În orice caz, Berliner Zeitung (BZ) din 21 aprilie 2020 este foarte îngrijorat de faptul că totul ar putea deveni naționalist pentru noi după lovitura de stat eșuată. Nu fără motiv, trebuie să spui. Deoarece datorită conspirației corona, ultima încredere în sistem s-a pierdut în secțiuni largi ale populației. Cu această încredere pierdută, toate celelalte sistem se află în mod natural la câini. În timpul unei plimbări, trei tineri au depășit-o pe autoare și au vorbit despre politica care mișcă în prezent toată lumea. Unul a spus: „Un lucru este sigur, evreii din aproape fiecare țară sunt cei care controlează totul”.Fără cuvinte, mai ales că ceilalți doi au fost de acord. Ceea ce Merkel a făcut cu grupurile sale de lucru Corona împotriva demonstranților pașnici, această brutalitate, a distrus ultima încredere și credința în sistem în mari părți ale populației. BZ nu mai vede naționaliștii, care au fost demiși ca extremiști de dreapta, la fel de mulți ca visători. Citim: „Fantasmele caderii sistemului drept din cauza crizei coronelor în creștere. Unul dintre numeroasele canale de chat are peste 11.000 de membri la Telegramîn care ideologii de extremă dreaptă își răspândesc teoriile conspirației; este vorba despre o iminentă „preluare militară”, o „stare reală de urgență” cu „supermarketurile goale” și întrebarea de când vor începe „sinuciderile în masă ale sistemelor”. “Pentru violența, extremă dreapta, aceasta este o situație care nu ar fi putut fi imaginată în cele mai sălbatice fantezii ale sale”, spune Martina Renner, lider adjunct al partidului și expert de interior la stânga, “aceste grupuri au spus întotdeauna în planificarea lor: dacă ar exista una există o situație de criză și există incertitudine în rândul populației, atunci a venit ora noastră ‘. Agenția de informații din Berlin împărtășește îngrijorarea Aceste grupări extremiste de dreapta adună scepticismul unor oameni față de regulile oficiale ale Coronei: Crizele sunt „semne ale deficienței sistemului democratic pentru dușmanii Constituției”, potrivit unei analize a protecției constituției. „În plus, astfel de crize ar putea oferi pretextul pentru activități mai mari, chiar violente”, scrie autoritatea. „Presupunerea slăbiciunii statului poate provoca începutul unei revolte, a unei„ Zile X ”sau a altor acte de violență.” ar putea de asemenea să desfășoare activități violente ”, scrie autoritatea. „Presupunerea slăbiciunii statului poate provoca începutul unei revolte, a unei„ Zile X ”sau a altor acte de violență.” ar putea de asemenea să desfășoare activități violente ”, scrie autoritatea. „Presupunerea slăbiciunii statului poate provoca începutul unei revolte, a unei„ Zile X ”sau a altor acte de violență.”Nimeni nu se gândește la violență cu așa-numitele drepturi, pentru că armele sunt în mâinile sistemului. Dar unele părți din Bundeswehr și poliție sunt îngrijorate de protecția națională și de modul în care acțiunile fatale ale oamenilor din sistem pot fi cuprinse la un moment dat.

Nepotul ca luptător de excepție
Bunicul ca erou de excepție
Christian Lüth Cap. spre mare Wolfgang Lüth

Este, de asemenea, interesant faptul că, potrivit BZ, autoritățile descriu această perioadă de criză drept  momentul trezirii dreptului” , dar consideră că de data aceasta este „un dezastru pentru afD” . Acest lucru se datorează probabil faptului că o jeleu politico-național, așa cum a fost căutată de Gauland și colegii săi, nu mai poate avea o șansă cu o reorganizare. ( BZ, 21 aprilie 2020 ) Cetățenii decenți nu vor uita niciodată ce au făcut Gaulandii. Ultima piesă a lui Gauland a fost să-l scoată din partid pe purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar afD, Christian Lüth, pentru că a spus: „Dacă este fascism să fii german, atunci sunt fascist”.Fascist și este chemat de Gauland ca politician de mijloc. Lüth era un ghimpe în partea Gaumandului, deoarece bunicul său era legendarul comandant submarin Wolfgang Lüth. În ceea ce privește bunicul său, Christian a mărturisit că este „mândru de descendența sa ariană” . Pe bună dreptate, pentru că bunicul său a fost unul dintre eroii cu adevărat mari, a acordat „crucea spaniolă în bronz fără săbii ”, „Crucea de fier clasa a II-a și I” și „Insigna de război submarină 1939” , cu „Crucea de cavaler până la crucea de fier cu frunze de stejar, săbii și diamante ”, cu „Insigna submarină cu diamante”„Insigna de onoare pentru merit în lupta pentru naționalitate” și cu „U-Bootspange” . Lüth a fost cel mai distins soldat al Marinei.

În perioada 16 ianuarie 1940 – 12 august 1943, comandantul submarinului și căpitanul maritim Wolfgang Lüth au scufundat 47 de nave cu un total de 225.756 GRT. Două nave cu 17.343 GRT au fost grav avariate. Din ianuarie 1944, după mai bine de cinci ani de utilizare submarină neîntreruptă, căpitanul Corvette Lüth a preluat cel de-al 22-lea departament de pregătire pentru flotile pentru căpitanii submarini. Gauland a avut nepotul acestui foarte mare german, acest erou excepțional, care aparent a fost ucis de britanici în 1945 în stafful Dönitz, aruncat din petrecere pentru că este mândru de acest bunic. Spunem: Gauland, asta nu vă va aduce noroc, puteți fi sigur de asta. ( De asemenea, merită citit despre Prien, Dönitz și arma submarină germană ) Zeii se luptă cu noi, ne disprețuim.

One comment

  1. Mii de multumiri, Maestre Sterie Ciumetti !
    Grozav de interesant ce spune acest colonel !
    Trebuie neaparat sa privim lucrurile in ansamblu !

    Exact ce ne explica si legendarul nostru General Radu Theodoru care ne declara intr-un video ca traim un razboi atipic
    Foarte interesanta viziune .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *