Home / Actualitate / Doctor Adrian Cacovean: Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

Doctor Adrian Cacovean: Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

Incorect Politic
Februarie 1, 2023

Unde este zidul la care ne veți împușca?

Cules de pe internet

– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când ați fost prigoniți în Ucraina v-am primit în țara noastră cu brațele deschise să vă oferim casă, masă, educație, sănătate, ajutoare sociale în bani?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când Transnistria era ocupată de ruși, voi ați ajutat-o?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că în timp ce noi vă oferim găzduire și învățământ în ucraineană, voi ne închideți toate școlile în limba română?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ați luat români din Ucraina și i-ați trimis la moarte primii în războiul de acum?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat Insula Șerpilor?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat sudul și nordul Basarabiei, nordul Bucovinei și Ținutul Herța?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru atrocitățile comise de regimurile ucrainene asupra românilor prinși în teritoriile românești ocupate ilegal de către Ucraina?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene alogene, ilegitime de după 2014, impuse prin intervenție externă, au masacrat orice era de altă etnie?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene post 2014 au început marea lor greșeală de a se lua chiar de rușii care trăiesc în Ucraina și de toate etniile din Ucraina?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că nu punem botul la propaganda voastră mincinoasă cu tot felul de atrocități comise de voi în Ucraina pe care încercați să le puneți în cârca dușmanului?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că preoți ortodocși din Ucraina sunt măcelăriți în biserică de trupe nelegiuite, criminale?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimul Zelenski a târât toată lume în război, foamete, sărăcie, moarte, comuna primitivă, pentru interesele personale ale lui Zelenski, Biden și fiul său, Oculta, poponarii și pedofili lumii și toți psihopații?
– unde este zidul la care ne veți împușca pentru că noi vedem toți stricăciunea voastră, cine sunteți și ce spurcăciune vreți să instalați pe pământ în locul Domniei Lui Dumnezeu aici și peste tot în lume!

Indiferent ce faceți, cu Dumnezeu, Treimea Sfântă și Fiul Omului nu există trocuri!

Desigur, oamenii au nevoie de întâmplări în viața asta ca să afle ce vor și ce i-ar împlini.

Au mai existat Potopuri, Sodome, Gomore, cataclisme!

Ce suntem noi în fața lor?

Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

Ce-i aici este nimic, o frântură de clipă în fața eternității!

4 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  Slavă României eterne , nu : slava ukraina ❗
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 2. Slavă Treimii Sfinte Cea de o Ființă si Nedespărțită !!! Că Ție se cuvine toată slava, cinstea și închinăciunea: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh !!!
  Așa că atenție cui dăm slavă !

 3. Zidul?
  Cu siguranta este tot la Targoviste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *