Home / Actualitate / Diana Șoșoacă pusă pe lista lista Myrotvoreț de ținte de ucis ale Ucrainei după ce a cerut anexarea teritoriilor românești

Diana Șoșoacă pusă pe lista lista Myrotvoreț de ținte de ucis ale Ucrainei după ce a cerut anexarea teritoriilor românești

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 25, 2023

Diana Șoșoacă pusă pe lista lista Myrotvoreț de ținte de ucis ale Ucrainei

Diana Șoșoacă pusă pe lista lista Myrotvoreț de ținte de ucis ale Ucrainei după ce a cerut anexarea teritoriilor românești

Via R3Media:

Diana Iovanovici Șoșoacă a fost plasată pe lista Myrotvoreț de ținte de ucis ale statului ucrainean. Anunțul a fost făcut chiar de senatoare, într-o postare pe pagina de Facebook a partidului său, SOS România.

„Includerea mea pe lista de ținte Myrotvoreț arată că Ucraina este un stat cu apucături teroriste“

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a reacționat la includerea ei pe lista Myrotvoreț care cuprinde țintele de ucis ale statului ucrainean, declarând că gestul Ucrainei arată că ”acest stat are apucături teroriste”.

„Vă dați seama cât de tare disprețuiește Ucraina România dacă își permite să amenințe cu moartea în mod oficial un senator al statului român? Cum e posibil ca România să permită un asemenea tratament din partea unei țări despre care spune că o sprijină până la capăt? Cu ce sprijină România Ucraina, cu asasinarea parlamentarilor care spun adevărul?“, a comentat senatoarea gestul Ucrainei.

Ea a arătat că, dacă i se permite Ucrainei să amenințe demnitari ai statului român și să se amestece în politica românească, „mâine Kievul o să decidă și cui să se facă dosare penale, cine are voie sau nu să candideze și cum trebuie administrată țara, dacă nu cumva acest lucru se întâmplă deja“.

Senatoarea a mai arătat că acum statul român are ocazia să arate dacă mai există ca stat și să ia atitudine împotriva Ucrainei, sau să confirme că a devenit peste noapte vasalul Ucrainei și colonia Kievului.

„Includerea unui parlamentar român pe lista de asasinate a Ucrainei arată că această țară nu are nici o limită în a ascunde adevărul. Pentru ce mă vrea Ucraina omorâtă, pentru că am cerut pământurile românești înapoi și pentru că am luat apărarea minorității române din Ucraina? Atunci statul român să își asume că s-a desființat și că toată lumea trebuie să ceară voie la Kiev ce are voie și ce nu are voie să facă“, a mai spus senatoarea.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a precizat că amenințările de acest fel ale Ucrainei arată că România susține cu bani și cu ajutoare un stat criminal și a cerut României să își revizuiască imediat atitudinea față de Kiev ca urmare a atitudinii teroriste a Ucrainei.

„Noi cheltuim milioane de euro pentru ucraineni și pentru Ucraina, și Kievul ne amenință viața în propria noastră țară pentru că nu îi convine că vrem să îi protejăm pe români?“, a mai precizat senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România.

Acum 3 zile, Diana Șoșoacă a propus o lege prin care vrea anexarea teritoriilor românești din componența Ucrainei.

În februarie, Diana Șoșoacă a participat la „Ziua Diplomatului Rus”, la Ambasada Federației Ruse din București, alături de generalul Radu Theodoru.

Generalul Radu Theodoru și Diana Șoșoacă înțeleg

Șansa istorică a României implică relații diplomatice cu Rusia.

Există câțiva care au înțeles acest lucru și au făcut o vizită ambasadei ruse cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, printre ei se numără Diana Șoșoacă și simbolul viu al Românismului: Radu Theodoru, care nu este senil, cum spun unii din A.U.R.. El scrie, face conferințe, merge prin țară și vorbește în termeni preciși, corecți, prezentând o frescă realistă a situației României ocupată de iudeo-americani.

Doar prin diplomație cu Rusia, România va avea șansa istorică de a-și recupera teritoriile și a se detașa de occidentul degenerat.

Cei mai atacați români în aceste zile, după nebunia vaccinală unde antivacciniștii erau cei mai atacați, sunt cei care nu vor război. Cei care nu vor război sunt descriși ca fiind putiniști, oamenii Kremlinului, kagebiști, comuniști și alte apelative. Propaganda iudeo-americană, sionistă, este în vrie și se panichează văzând că tot mai mulți români abandonează tezele conform cărora occidentul ne-a adus civilizație, prosperitate și democrație.

Lumea s-a convins că toate acestea sunt o iluzie și doar prin relații bune cu vecinii vom putea să ne înbunătățim condiția.

Vlad VOICU

10 comments

 1. Suntem alaturi de Dl.General Radu Theodoru si de Dna Senator Diana Sosoaca. Credinta si Curaj, Diana!

 2. Sunt Șoșocar !

  Traiasca Romania Mare, iar ucrainienii si rusii sa zboare de pe pamanturile romanesti: Nordul Bucovinei, Tinutul Herta si Hotin, Basarabia, Sudul Basarabiei (Bugeac) si Insula Serpilor!

 3. Părerea mea:
  1. Faptul că un senator al României este amenințat cu moartea ar trebui să ducă automat la ruperea relațiilor diplomatice cu Ucraina. Bineințeles, e utopic să cerem așa ceva politicienilor ce chipurile conduc azi România: în regimul Iohannis, toată politica de stat a României e după chipul și asemănarea sasului: nivel maxim de anti-românism, prostie și indolență.
  2. Cu toate acestea, îmi pare rău, doamna Șoșoacă și domnul Radu Theodoru nu aveau ce să caute la ambasada Rusiei. Care nu demult se exprimase în legătură cu recrudescența legionarismului și “nazismului” în România (https://www.buciumul.ro/2022/09/27/ambasada-rusiei-de-acord-cu-institutul-wiesel-sau-invers-avatarurile-subversiunii-antiromanesti/). Care nu uită cu orice ocazie (de exemplu parada bolșevică de Ziua Victoriei…socialismului asupra popoarelor din Est) să amintească cum Basarabia a fost eliberată de sub “jugul fasciștilor români”. Și eu cred că Ucraina regimului jidovului Zelensky și nu Rusia ar fi cea mai mare amenințare de la Răsărit pentru România în acest moment, dar de aici până a te duce să te dai bine pe lângă urmașii călăilor neamului românesc e cale lungă. Cum AUR trebuia pur și simplu să se abțină cu “ziua holo”, tot așa doamna Șoșoacă și domnul general rez. Radu Theodoru, altfel cunoscuți pentru simpatia față de Rusia, puteau să se abțină.
  3. Referitor la mișcarea pentru pace, pe care, având în frunte chiar organizația civică “Mișcarea pentru pace” din România, mai firav ca în alte țări, am declanșat-o și noi, să reținem că dacă vorbești despre pace ești automat arestat și în Rusia și în Ucraina. Poate și în SUA. Din acest război au de câștigat și Putin (că doar nu se duce el să-și pună viața în pericol pe front) și Zelensky și SUA și China. Omul simplu, fie el ucrainean, român, rus, american, n-are nimic de câștigat, dimpotrivă.
  4. De acord altfel cu declarația doamnei Șoșoacă, referitoare la ținuturile românești furate și aflate ilegal în componența statului ucrainean. Cu rocie risc, aceste declarații, de la nivel oficial (tribuna parlamentului), trebuie făcute și asumate. O bilă albă pentru o femeie politician și o bilă neagră de tot pentru purtătorii ilegali de nădragi din toate partidele parlamentare.

  • Domnule Alexandru Balcu,

   In primul rand doresc sa imi exprim toata sustinerea pentru proiectul doamnei senator Diana Sosoaca si sa o felicit pentru curajul si justetea actiunii sale.
   In al doilea rand nu va inteleg antipatia fata de rusi: Am zis rusi nu sovietici – sovieticii sunt de fapt khazarii care au dat lovitura de stat din octombrie 1917 cu banii altor khazari bancheri din America. Sovieticii ii includ si pe ucraineni, cei care sunt adevaratii tortionari ai romanilor in perioada razboiului si in anii care au urmat). Da stiu e comanda de la stapanire sa aruncam cu noroi in rusi, ca daca nu, suntem putinisti. In al treilea rand nu vad la dvs. nici o unda de revolta fata de ocupantul atlantist ???
   Si unde este vina doamnei Sosoaca ca s-a dus la Ambasada Rusiei in calitate de senator al Romaniei intr-o initiativa pentru pace? A vrut sa mearga si la ambasada SUA si la cea a Ucrainei dar n-a fost primita!

   • Păi el nu face diferența. Dacă e deliberat sau nu, e greu de știut. Fiind prezent mereu pe site-ul ăsta, mi-e greu să cred că nu cunoaște diferența, deci înclin să cred că e deliberat.

 4. Cum administrația de la București nu a reacționat la comunicatului ambasadei Rusiei (parcă dictat de Alexandru Florian), tot așa nu va reacționa la amenințarea Kievului. În fond, nu are rost să-i acuzi pe oficialii din România (deci nu români, că nu sunt toți) că ar fi pro-Ucraina sau pro-Rusia. Ei sunt doar anti-români și-atât.

  • Domnule Alexandru Balcu,

   As dori sa va intreb urmatorul lucru: ce se poate intampla daca se trimit cereri catre Parlament, Ministerul de Interne, Serviciul de Protectie si Paza, Ministerul de Externe samd pentru a cere clarificari privind cele de mai sus?
   Ar raspunde oare corect in termenul impus de lege?
   Vad ca toti parlamentarii detin adrese de email de munca, dar au disparut orele de teren/la dispozitia cetateanului…

   • Bună seara,
    Pe diverse subiecte, inclusiv subsemnatul, am trimis destule cereri/petiții către parlamentari (vaxx, plandemie), MAI (legat de imigrație de exemplu), Ministerul de Externe (tot imigrație), Tribunalul Militar (legat de starea de urgență/alertă), către primul ministru, etc. Chiar și la DIICOT (era un demers legat de infracțiunea companiilor Big Pharma, parcă doamna avocat Elena Radu – scrie și pe Activenews – avusese demersul). Vă dați seama, răspunsurile primite (în general instituțiile răspund, mai puțin sau chiar deloc parlamentarii luați pe persoană fizică), au fost politicoase dar de tipul “să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimic”. Se pare totuși că legat de legea vaccinării forțate, care a căzut la vot în 21 decembrie 2021, a contat numărul mare de interpelări prin sms sau email, plus presiunea străzii, s-au speriat parlamentarii PSD și cu spaima de a fi linșați la propriu au avut curajul să îl înfrunte pe Iohannis care bătea din picior să se voteze legea. Oricum, este o idee bună, nu v-am scris cele de mai sus să vă descurajez. O să văd o zi-două dacă reacționează MAE sau altcineva oficial și o să trimit și eu o cerere/interpelare. Doamne-ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *