Home / Educativ / Descoperirea Cauzei de Căpetenie a Cancerului – Legături cu ce trăim astăzi

Descoperirea Cauzei de Căpetenie a Cancerului – Legături cu ce trăim astăzi

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 17, 2020

 

 

1923- DESCOPERIREA CAUZEI DE CĂPETENIE

A CANCERULUI

TOATE CELULELE NORMALE AU O NEVOIE ABSOLUTĂ DE OXIGEN. DOAR CELULELE CANCEROASE POT TRĂI FĂRĂ OXIGEN, REGULĂ CE NU SUFERĂ EXCEPȚIE.

PRIVAREA CELULEI SĂNĂTOASE DE 35% DIN NECESARUL EI DE OXIGEN, VREME DE 48 DE ORE, O POATE TRANSFORMA ÎN CELULĂ CANCEROASĂ.

DOCTORUL WARBURG A ARĂTAT LIMPEDE: PRIMA CAUZĂ A CANCERULUI ESTE CARENȚA DE OXIGEN, CARE  DETERMINĂ ACIDIFICAREA ORGANISMULUI.

LAUREAT AL PREMIULUI NOBEL (PE VREMEA CÂND NOBELUL NU DEVENISE UN PREMIU MAFIOT), DOCTORUL OTTO H. WARBURG ȘI-A CONSACRAT ÎNTREAGA VIAȚĂ STUDIULUI CAUZELOR CANCERULUI.

PURTĂTORII DE BOTNIȚE ÎȘI PROVOACĂ SINGURI CANCERUL.

10 comments

 1. fundatia rockefeller

  rockefeller- “in valul 2 si 3 se vor imbolnavi de la masti si sistemul imunitar slabit”

  • Și de la stresul psihologic, https://link.springer.com/article/10.1186/s40543-015-0070-5
   Psychological or psychosocial stress has been emerging as one of the key factors associated with cancer initiation, growth, and metastasis. Accumulating data, however, has mainly focused on cancer progression due to the inconsistent results of cancer etiology caused by emotional stress. Depression is closely linked to stress and induces hypothalamic-pituitary-adrenal (HPA) axis activation as well as sympathetic nervous system (SNS) down to immune cell surveillance. This review briefly describes the activation of neuroendocrine system by psychological stress/depression and its effect on cancer occurrence and metastasis, which may be useful for the design of new cancer treatments.
   Depresia are legătură strânsă cu stress-ul.

 2. Notă: comentariu recapitalizat mecanic de Redacție.

  – ATENTIE ATENTIE :
  in Germania mafiotii infiltrati la butoane :

  Au interzis verificarea concentratiei co2 in mastile copiilor in scoli ,desi ministerul sanatatii cica masca e pentru protejarea sanatatii copilului !

  Parintii au facut testele acasa cu aparate introduse in mastile copiilor dupa o zi de scoala iar concentratia descoperita este absolut letala !

  – atentie atentie :
  Asigurarile cele mai de marca in germania nu-ti dau asigurare pentru consecintele inhalarii co2 datorita mastii, decat daca dupa doua ore de masca faci automat pauza jumatate de ora !

  – atentie atentie :
  Avocatul Reiner Fuellmich de mai jos zice ca a auzit ca in Romania se fac testari cu vaccinul anticovid direct pe oameni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Raspunde savantul Hockerts :astea nu sunt testari, astea sunt experimentarile vaccinurilor executate criminal direct asupra oamenilor caci experimentarile obligatorii pentru omologarea unui vaccin nu exista in cazul covidului 19 .
  Zice Hockerts : “astea sunt experimentari criminale facute direct asupra oamenilor, sarind fazele anterioare obligatorii elaborarii vaccinurilor, caci se testeaza intai pe animale , si doar apoi pe oameni, dupa ce li se poate explica caror riscuri se expun voluntarii!”

  Dar repet, la data aceasta ultrascurta, adica amputata, a procedurilor obligatorii pentru elaborarea unui vaccin, nu exista datele necesare obtinute in mod normal prin experimentari ce necesita ani buni, caci s-au sarit etapele primare !

  Iar Pfitzer etc, nu au ce date sa prezinte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gasiti discutia ampla dusa de savantii Germaniei aici :

  Livestream sitzung 30: unter der lupe – stiftung corona ausschuss

  Trebuie dat guvernul in judecata daca vaccineaza romanii caci companiile producatoare de vaccinuri nu-si asuma nici-o raspundere asupra efectelor secundare , ca decese, narcolepsie-ex ca in cazul vaccinului contra gripei porcine , unde oameni , cu sutele, au fost nenorociti pe viata si n-au primit in unele tari, absolut nicio despagubire de la stat, si multe alte boli foarte grave .
  Dar vaccinurile nu sunt suficient testate : experimentele sunt criminale caci sunt facute direct pe oameni facute direct pe oameni !

  Secretul cel mare al acestor banditi consta in faptul ca nu furnizeaza datele decedatilor si nenorocitilor pe viata in urma testarilor pe animale (da, moarte pe capete !!!)sau a vaccinarilor prin”voluntari” si in curand, prin nu asa de voluntari !
  Adica prin forta !
  In Canada deja au infiintat centre unde vaccineaza lumea cu armata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Pentru numele lui Dumnezeu scrie ca oamenii normali cu litere mici după începutul propoziției. Una la mână e greu de citit altfel, și doi la mână scrisul cu litere mari în eticheta internetului simbolizează țipatul.

   • MIE-MI PLAC FOARTE MULT LITERELE MARI DESI NU PORT OCHELARI !
    LASA LUMEA-N PACE SI VEZI-TI DE SCRISUL TAU !
    CA TOT NU PREA ZGUDUI PE NIMENI CU EL !
    CU TOATE AIURELILE TALE CU TOT !

    • Camarazi, haidem să ne înțelegem.
     Literele mari sunt ok în 2-3 propoziții, dar textele lungi scrise aproape în întregime cu litere mari pot fi mai greu de citit.
     Amândoi sunteți bine intenționați, n-are rost să vă certați.

     • Draga Sterie, esti un trezor la casa omului, asa impaciuitor cum esti !!!
      Asa trebuie sa fie in Rai !!! Ca si pe blogul tau !

      Mi-ai schimbat textul meu la modul stramb intrucat primul paragraf nu mi l-ai marcat separat: aveam trei paragrafe separate – tu mi l-ai dizolvat pe primul !

      Dar tu crezi ca mi-ai provocat altceva decat amuzament ?
      Hipercorectitudinea ta este de copil mare !

      L-am vazut odata si pe unul dintre magnificii nostri corectandu-ma stramb !
      Am ras ca era sa cad sub scaun ! Noroc ca m-a prins in brate pisica de a carei companie rasese magnificul nostru , si de mine cu pisica – dar crezi ca i-am zis ceva ?

      Cum o sa ma cert ?
      Eu corectez lumea razand !
      Sper ca si voi !

      NUU uita ca eu nu sunt jurnalist !
      Nici publicist !

      Hahaha!!!

    • Sa stii ca are dreptate. Se citesc mai greu textele cu majuscule. Eu le sar automat daca sunt ceva mai lungi pentru ca ma obosesc.

 3. Sa fi protestat cand aparea text DOAR cu majuscule…
  Cel cu majuscule prezinta uniformitate dimensionala si solicita mai mult atentia, sa “descifrezi” cuvantul.
  Cel cu care ne intalnim in mod obisnuit se citeste mai repede deoarece variatia formelor duce la automatism prin identificarea fotografica a cuvintelor. Automatismul oboseste mai putin.
  ….
  Va rog sa observati ca instructia (… nu se mai face educatie) se face prin memorare de simboluri (pictograme sau… iconiţe!) pentru dezvoltarea reflexelor de urmare, de “ascultare” a comenzilor simbolice.
  Aceasta este conformare, adica obedienta, supunere.
  Asa se [de]formeaza mintea copiilor dupa 1989… si de aceea reactia lor fata de mesajele simboliste fese-buci declanseaza reflexul de supunere si actiune simultana, politica si publica.
  —————-
  Faptul ca unii considera … “ţipăt” fara sa auda nimic, este fix preferinta lor de corectitudine politica.
  Este mai solicitant – si pentru mine – dar nu acuzi autorul, … interlocutorul (desi, aici nu e chiar dialog. ca nu e imbracat cum ti-ai dori sau ti-ar place tie.
  ============
  Incercati si cu alt stil (font)… ALGERIAN, CASTELLAR, COPERPLATTE GOTHIC, ENGRAVERS MT, FELIX, GOUDY STOUT… glumesc, toate-s cu majuscule, da’ e mai variat!

  • Observatie diamant :

   “Este mai solicitant – si pentru mine – dar nu acuzi autorul, … interlocutorul (desi, aici nu e chiar dialog. ca nu e imbracat cum ti-ai dori sau ti-ar place tie.
   ============
   Incercati si cu alt stil (font)… ALGERIAN, CASTELLAR, COPERPLATTE GOTHIC, ENGRAVERS MT, FELIX, GOUDY STOUT… glumesc, toate-s cu majuscule, da’ e mai variat!”

   Multam fein, stimate domnule Gheorghe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *