Home / Chestiunea Jidănească / Deputatul AUR care știe să-și pună singur kippa pe cap – Titi Stoica supranumit Titi Cușer

Deputatul AUR care știe să-și pună singur kippa pe cap – Titi Stoica supranumit Titi Cușer

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 14, 2023

Deputatul AUR care știe să-și pună singur kippa pe cap - Titi Stoica supranumitTiti Cușer

Deputatul AUR care știe să-și pună singur kippa pe cap – Titi Stoica zis și Titi Cușer

De pe internet:

El este agentul Titi. Titi Stoica. Titi este deputat în Parlamentul României din partea partidului AUR. Titi Stoica este un naționalist, dar nu unul “extremist” precum concitadinii săi din NAT. Titi este un naționalist cușer. Știe să își pună singur kippa, lesa și să stea blând în “sinagoga satanei” (Apoc. 3:9) cât timp stăpânii lui își comemorează coreligionarii.

Titi, ca naționalist cușer nu este interesat de comemorarea luptătorilor români anticomuniști din închisori și munți, el nu vrea să îi supere pe stăpânii săi care vor să interzică orice pomenire a Eroilor noștri.

Acum știți tot ce trebuie sa știți despre Titi.
#titicușer

8 comments

 1. Excelenței Sale, domnului Vladimir ZELENSKI,
  Președintele Ucrainei
  Excelență,…..Vă rog, Excelență, să primiți asigurarea cuvenitului respect.

  Senator Claudiu TÂRZIU,

  Președinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni

 2. probabil ca vrea sa-l extermine pe Jidan cu f.foarte.f. multe limbi in cur!

 3. Ion National hero

  toate partidele sunt ale evreilor, ce nu intelegeti? salvarea rasei albe consta intr-o rascoala a oamenilor care inca mai gandesc, categorie pe cale de disparitie

 4. kippa, steaua lui david, rigla și compasul, fac parte din uniforma obligatorie nu numai a parlamentarului, ci a oricărei persoane publice în statul modern talmudo-masonic. Există o înregistrare din perioada 2013-2015 când toți marii politruci erau prezenți la sinagogă în București cu kippa pe cap, mai puțin doi: victor ponta naumovici(o uitase acasă și a fost sancționat de rabin) și daniel ciobotea(o avea ascunsă sub mitra de patriarh, ca de obicei).

 5. Nu e de mirare că acești “creștini” au mânie pe una dintre țările care luptă împotriva globalismului (Rusia), susținând în același timp un stat corupt (Ucraina)–condus de către niște jidani însetați de sânge, care vor să distrugă civilizația occidentală.

  • Rusia nu e impotriva globalismului, Rusia vrea un loc la masa globalista, ca partener, asta e motivul “razboiului”.

 6. vrea sa lichefieze gaz metan si sa-l vanda in Australia! marsh d-aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *