Home / Internațional / Degradarea sistemului imunitar post vaccinare dat în săptămâni după vaccinare

Degradarea sistemului imunitar post vaccinare dat în săptămâni după vaccinare

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Noiembrie 2, 2021

Degradarea sistemului imunitar post vaccinare dat în săptămâni după vaccinare

DEGRADAREA SISTEMULUI IMUNITAR POST VACCINARE DAT IN SAPTAMANI DUPA VACCINARE,  INTR-UN EXPOSE BRITANIC GUVERNAMENTAL, STERS DE PE INTERNET: GASITI LINKUL LA EXPOSEUL IN ENGLEZA CITAT DE MINE, IN ACEST ARTICOL GERMAN UNDE VEDETI ACELASI TABEL COMPARATIV DE DATE GUVERNAMENTALE (scos de pe internet !!!) EXPUS SI AICI , DE NOI:

https://concept-veritas.com/nj/sz/2021/10_Okt/21.10.2021.htm

TRADUCERE MECANICA A FRAGMENTULUI EXPLICAND PIERDEREA IMUNITATII:

 

Cea mai recentă știință oficială: cei injectați își pierd aproximativ 5% din imunitatea lor naturală la infecții în fiecare săptămână . Revista britanică THE EXPOSE a publicat un articol pe 10 octombrie 2021 sub titlul „O comparație a rapoartelor oficiale ale guvernului sugerează că cei care sunt complet vaccinați dezvoltă sindromul imunodeficienței dobândite”.

THE EXPOSE, după ce a studiat datele de la Departamentul de Sănătate al Regatului Unit , PHE Public Health England , rezumă : „Cele mai recente cifre din Raportul de supraveghere a vaccinului PHE din Regatul Unit privind cazurile de Covid arată că persoanele de 40-70 de ani vaccinate dublu în comparație cu persoanele nevaccinate. 40% din viața lor Sistemul tău imunitar se deteriorează cu aproximativ 5% pe săptămână (între 2,7% și 8,7%) Dacă această tendință continuă, sistemul imunitar la persoanele de 30-50 de ani va fi 100% slăbit până la Crăciun și orice dublu vaccinat. persoanele de peste 30 de ani își vor fi pierdut sistemul imunitar până în martie anul viitor.” Expune )

În conformitate cu tendința datelor actuale privind PHE, The Expose adaugă: „Toți cei peste 30 de ani își vor pierde 100% din imunitatea totală (împotriva virușilor și anumitor tipuri de cancer) în decurs de 6 luni. Persoanele cu vârsta între 30 și 50 de ani o vor pierde până la Crăciun. Acești oameni vor avea de fapt sindromul imunodeficienței dobândite în totalitate și vor distruge sistemul de sănătate.”  

expune

Scăderea răspunsului imunitar al victimelor vaccinului înseamnă că decesele cauzate de cancer – și din infecții comune precum răceala și gripa de iarnă – vor crește vertiginos în următoarele șase luni. La urma urmei, este un sistem imunitar care funcționează bine, care ține cancerul în frâu și împiedică agenții patogeni comuni să provoace daune în organism. După cum știu foarte bine pacienții cu SIDA, persoanele cu o funcție imunitară sever suprimată pot fi ucise de agenți patogeni de răceală ușoară sau gripă, care în mod normal nu prezintă niciun risc pentru o persoană sănătoasă.

Singura explicație plauzibilă pentru toate acestea este că aceste „vaccinuri” genetice sunt de fapt un sistem de arme pentru depopulare. Sistemul imunitar uman este distrus ca și cum ar fi prin folosirea unei hiperarme de distrugere în masă. Victimele mor de cancer sau de infecții comune.

Ingeniozitatea acestui plan diabolic de depopulare este că decesele cauzate de „vaccinarea” din cauza unui sistem imunitar distrus nu sunt asociate cu „vaccinul”. Cei care mor de cancer după ce sistemul lor imunitar a fost distrus de vaccinuri sunt înregistrați ca „decese cauzate de cancer”, nu decese prin vaccin. Cei care mor de o răceală obișnuită sau de gripă vor fi murit de „super gripă”, iar asta este pusă pe seama celor sănătoși, nevaccinați.

6 comments

 1. Draga Sterie,

  ai facut o prezentare minunata, nu stiu cum sa-ti multumesc!

  Imi statea pe suflet foarte tare aceasta stire in mod special, caci in timp, ea va lamuri romanii foarte bine !

  Sterie maica, trimite-i-l in mod special si lui Sosoaca cu complimentele tale speciale de comiliton in aceeasi cauza !
  Nu te lasa !
  E un articol imbatabil caci ai studiile guvernamentale cu care vaccinistii n-au cum sa se stearga undeva !

  Mai trimite-l cu complimentele tale speciale tuturor acelora cu care doresti sa ai relatii bune !
  Incearca, daca reusesti sa-ti faci timp !

  Felicitari si multumiri din tot sufletul !

  Doamne ajuta-i pe romani sa-si ia soarta in mana !
  In tot cazul tu faci imposibilul, caci nu am dubii ca te suprasoliciti !
  Mi-e foarte grija de tine !
  Domnul sa te ocroteasca !

 2. adica este Sindromul ImunoDeficientei Acceptate,
  S.I.D.A.(sida-2,dupa cum numara chiar ASTIA).dealtfel identitatile din propaganda hiv/sida-1 de acum 35 de ani sunt evidente;in colateral maxtor le-a explicat unor judecatori acum 1 an-pe latura juridica aia nu au percutat,poate macar au inteles ca nu trebuiau sa se injecteze…).am scris aici despre implicarea dr. emilian imbri in instaurarea dictaturii medicale a O.M.S/O.N.U,cu dovada din 1988.nu e de mirare-sinistrul iulian mincus ne-a pus pe tratament obligatoriu cu iod (pretext pentru orice “supliment”) adaugat in sarea de bucatarie TOT ATUNCI!(directiva, “firul roshu calauzitor transpus in fapte” de catre adrian nastase;nu degeaba sotia dr. rafila e endocrinoloaga,asemenea fosta ministra usr).

 3. dincolo de materialism:toti ce care s-au vaccinat
  AU PRIMIT ALTA CREDINTA-acum aia sint pagani,satanisti,l-au parasit pe Domnul;prima lor noua grija:prozelitismul!

 4. Sunt sigur ca au fost facute cercetari si s a ajuns la aceasta concluzie . Nu ar trebui nimeni sa conteste cercetarea.
  Cred ca cei care au facut vaccin nu au știut ce fac , a fost un act doar medical bazat pe viclenia atâtor televiziuni.
  Se pare ca sunt sustinatori ai usr si altor partide extremiste anticrestine si s ar putea sa aiba mai puțina credintă.
  Dar sunt si altii amagiti care au credinta, dar considera ca e doar un act medical.

 5. Moldoveanul de la Caracal

  nu sunt expert in medicina şi sper să nu fiu nici sub Efectul Dunning-Kruger

  aşa că întreb: cum s-a ajuns la concluzia că ”cei injectați își pierd aproximativ 5% din imunitatea lor naturală la infecții în fiecare săptămână” pe baza rapoartelor oficiale

  Să-l luăm pe cel din săptămâna 36

  scrie doar că

  citez

  Datele sugerează că în majoritatea grupurilor de risc clinic, răspunsul imun la vaccinare este menținut și niveluri ridicate de VE sunt observate atât cu vaccinurile Pfizer, cât și cu AstraZeneca. Răspunsul anticorpilor redus și eficacitatea vaccinului au fost observate după o doză de vaccin în grupul cu imunodepresie, cu toate acestea, după o a doua doză, reducerea eficacității vaccinului este mai mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *