Home / Chestiunea Jidănească / Masoretul marxist Marcel Bartic cere închisoare pentru cei care contrazic sursele oficiale

Masoretul marxist Marcel Bartic cere închisoare pentru cei care contrazic sursele oficiale

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 2, 2021

 

Masoretul marxist Marcel Bartic cere închisoare pentru cei care contrazic sursele oficiale

Masoretul marxist Marcel Bartic cere închisoare pentru cei care contrazic sursele oficiale

Iată-l invocând un articol din codul penal care prevede închisoarea pentru cei care răspândesc știri independente, considerate de către autorități ca fiind “informații false care atentează la siguranța națională”.

Marcel Bartic simte ce simt alți exponenți ai sistemului: spaimă. Spaima vine de la faptul că tot mai mulți Români rezonează cu adevărul, iar mesajele celor pe care Marcel Bartic vrea să-i bage la închisoare (George Simion, Șoșoacă, Olivia Steer, etc) se răspândesc ca un incendiu într-o pădure de uscături.

La final face un apel muieresc spre autorități, să-l protejeze pe el și pe alți cetățeni. Cum să-l protejeze? Așă cum temnicerul din închisoarea minciunii protejează deținuții prin blocarea ferestrelor ca să nu intre nici măcar o rază de Adevăr.

Dar cine este acest Bartic? CINE? QUI?

Un alt vândut din casta mohelilor intelectuali.

A vizitat o școală jidănească și a fost oaspete în statul terorist Israel.

 

Aproape de fiecare dată când cineva cere suprimarea libertății de exprimare și însclavagizarea omenirii aflăm că este jidov sau jidovit.

Dacă asta nu e suficient să ne dăm seama ce hram poartă, iată un titlu în care Marcel Bartic susține  pervertirea minorilor în școli prin așa-zisa “educație sexuală”.

Masoretul marxist Marcel Bartic cere închisoare pentru cei care contrazic sursele oficiale

Dreptatea cere ca toți acești colaboratori ai sistemului să împartă soarta celor care au colaborat cu regimul de ocupație din Afganistan.

9 comments

 1. “Dreptatea cere ca toți acești colaboratori ai sistemului să împartă soarta celor care au colaborat cu regimul de ocupație din Afganistan.”

  Părerea mea e că dacă saitul ăsta și cel puțin majoritatea celorlalte saituri creștine/naționaliste n-au în spate ceva servicii secrete (și nu mă refer doar la saiturile din România), atunci eu sunt o cunoștință a fratelui colegului de cameră al prietenului unui om care a fost odată într-o biserică unde s-a ținut o predică în care a fost menționat Arsenie Boca. Fără să mă refer neapărat la cetățeanul menționat în susul paginii (nici mie nu-mi place de el, ca să nu zică cineva ceva), am văzut că în general sunt promovate (nu numai aici) cele mai puțin credibile argumente împotriva vaccinurilor/dictaturii/certificatelor/etc. iar protestele sunt organizate de parcă lupta împotriva chestiilor respective ar fi condusă chiar de cei care vor să le impună, ca să poată să zică “Ia uitați cu ce prostii vin ăștia” adică să atace doar argumentele proaste/ridicole și să creeze impresia că. Pentru că sunt argumente foarte multe și foarte solide dar nu se insistă pe ele ci pe “vaccinul cauzează infertilitate”, “vaccinul scade imunitatea cu 5% în fiecare săptămână”, “omorâți-i pe toți” etc. Am văzut și articole bune, printre care era unul pe-aici cu ceva statistici și grafice din mai multe țări (am salvat pagina respectivă) iar eu n-am probleme în a ține seama doar de alea, așa cum de exemplu n-o să mă apuc să folosesc Window$ doar pentru că Richard Stallman promovează vaccinurile sau să înjur SMURDu’ pentru că Arafat a început să se țină de prostii, dar totuși. Acum nu știu ce să zic, pentru că cel mai probabil Vasilică Militaru și și caroline gunderode de exemplu par oameni cinstiți care știu mai multe decât mine despre saitul de față și postează comentarii dar în același timp conțintul multor articole e cel puțin suspect.

  P.S. Dacă Florin Măneanu e bazat pentru că i s-a luat microfonul, având în vedere ce mi s-a întâmplat mie aici, respectiv comentarii șterse sau care n-au apărut și 2 IPuri blocate (motiv pentru care îmi ia destul de mult timp ca să postez ceva), cum ar însemna că sunt eu? 🙂

  • Mai baiatule, mai Mateiasule, dupa cum scri arati ca esti bolnav psihic pentru ca esti complet incoerent si ilogic. Daca simti tu nevoia sa scri ceva ia un marker sau o creta si scrie pe peretii unui WC sau pe peretii caselor din mahalaua ta.
   Hai du-te si fa nani!

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Un om Oare de ce există tendința de a cataloga drept “bolnav psihic” un comentator care își expune niște idei personale. Este foarte ciudat faptul că, deși majoritatea comentatorilor este anonimă, nu sunt lăsate toate comentariile. Oare cititorii sunt suspectați de lipsă de discernământ?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Matei Este de notorietate modul în care oameni din serviciile secrete își bagă coada lor diabolică în controlul naționalismului românesc. Un exemplu este AUR. Eu am învățat de la bătrânul Iustin Pârvu că aceștia trebuie ținuți sub observație. La îndemnul unor călugări de a scăpa de intrușii aflați în misiune, părintele replica: “Mai bine să-i știm pe ăștia, decât să vină alții necunoscuți dacă-i alungăm pe cei cunoscuți.”. Deci, de controlul și monitorizarea serviciilor nu vei scăpa. Încearcă să te strecori printre ei. Nu știu dacă cei de la IP au influențe de care te plângi, cred că ei urmăresc o linie personală de strategie.

 2. e si o sistematizare in romaneste (atentie:e exhibat un tupeu special,”experiente si perceptii”),aici:
  https://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/fra-2018-experiences-and-perceptions-of-antisemitism-survey-summary_ro.pdf

 3. Boul asta { nu stiu ce-i aia masoret marxist si d-aia-i zic doar BOU } de Marcel Bartic , nu cred c-a trait mai mult de cativa ani in regimul comunist caci , daca ar fi avut ” norocul “asta mai bine isi dadea peste gura inainte sa debiteze porcaria pe care a debitat-o !Deci , cine nu-i de acord cu el…sa mearga in cel mai bun caz la cremenal dar , mai bine la zid nu-i asa ? Haram tie popor roman cu asemenea ” oameni invatzati ” la treizeci si doi de ani de la KAKATUL ala din Decembrie 1989 !!!

 4. Va veni o zi în care îi vom trimite la dracu’ pe toti masoreți…….

 5. Asta este planul, au inceput cu ultraj, holocaustul (minciuna, stim cu totii), apoi legii impotriva nazistilor, fascistilor, extremistilor, incitare la ura rasiala, instigare la discriminare, nu se vor opri pana nu ne baga la parnaie din orice motiv, cum ai zis “mint astia” sau “nu sunt de acord”.

  Daca nu punem mana pe arme sa ne curatam tara va fii rau de tot, de cand a primit Iohannis premiul Kalergi si-au luat jidanii anvergura la greu. Scoala Lauder-Reut este scoala evreilor, situata in vechiul cartier evreiesc, cu templul la fel de bine pazit. Sa vedeti cum se duc toti ambasadorii straini, in frunte cu cel SUA sa le tine lectii puilor de jidovi.

  Familia Lauder este o cunoscuta familie evreieasca criminala, au un impreiu de parfumuri, dar au adus in Romania postul de propaganda LGBT, tiganeasca si cioreasca de orice fel si de spurcare a rasei, PRO TV.

  Asa tot cer unii drepturi ptr scurs….minoritati sau inchisoare pentru cine injura tiganii sau “discrimineaza” sau vaccinare obligatoriu sau legi impotriva “extremistilor” sau a condamnarea celor care neaga holocaustul – si toate au devenit legi si se aplica !!! Daca nu li se taie gatul serpilor o sa ne manance, mereu am spus asta si mereu s-a adeverit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *