Home / Actualitate / Declarație BAZATĂ a Dianei Șoșoacă după ce Silviu Vexler îl premiază pe Eduard Hellvig pentru combaterea antisemitismului: “Capul trădătorilor vrem!”

Declarație BAZATĂ a Dianei Șoșoacă după ce Silviu Vexler îl premiază pe Eduard Hellvig pentru combaterea antisemitismului: “Capul trădătorilor vrem!”

Incorect Politic
Mai 3, 2023 

Declarație BAZATĂ a Dianei Șoșoacă după ce Silviu Vexler îl premiază pe Eduard Hellvig pentru combaterea antisemitismului: "Capul trădătorilor vrem!"

Declarație BAZATĂ a Dianei Șoșoacă după ce Silviu Vexler îl premiază pe Eduard Hellvig pentru combaterea antisemitismului: “Capul trădătorilor vrem!”

Titlul declaraţiei politice: Capul trădătorilor vrem!

Adresată de către:  Senator Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Circumscripţia electorală: nr.24 IAŞI

Grupul parlamentar: neafiliat

Ședința Senatului din data de: 03.05.2023

Stimați colegi Senatori,

 

România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”.

Au trecut 106 ani de la discursul lui Octavian Goga și este mai actual ca niciodată. La fel articolele lui Mihai Eminescu, pe care institutul obscur antiromânesc Ellie Wiesel încearcă pe orice căi și cu orice preț să îi interzică. Lui Octavian Goga au reușit să îi agațe o tinichea de soclu la Iași pe care să scrie antisemit. Pe Eminescu îl interzic să fie sărbătorit și sunt pedepsiți toți cei care recită Doina necenzurată. Îi deranjează adevărul. Vexler îl premiază pe Helvig, șeful Serviciului român de informații, pentru prietenia cu institutul, băgând comunitatea evreiască în față, când de fapt, enorm de mulți evrei nu au nicio legătură cu aceste atitudini, ci khazarii. Sefarzii, adevărații evrei, au fost și ei dați la o parte ca să facă loc unei lumi parazitare în care numai unii dețin adevărul absolut și restul popoarelor sunt doar niște slugi antisemite.

Sluga Helvig, s-a dus ploconindu-se la stăpânul Vexler, să îi pupe mâna ce îi dă să mănânce, după ce a pus umărul la schimbarea numelui liceului Mircea Vulcănescu. Numele marelui nostru filosof și publicist român, deranja institutul condus de unu cu nume de român, Florian, în fapt un alt instigator la ură rasială, un iredentist care distruge pas cu pas valorile României și instigă evreii împotriva românilor, și românii împotriva evreilor, că așa au primit ei ordine. Noroc că există scursuri amorale precum consiliul de administrație al Liceului Mircea Vulcănescu și tot felul de trădători pe post de primar ca Băluță et co, Helvigi și werneri, ciuci și ciolaci care permit asemenea acțiuni antiromânești.

Cum este posibil ca șeful serviciului român de informații să fie premiat de o comunitate, alta decât cea românească și să se fălească cu asta? Poporul acesta chiar nu vede actul trădării în fața lui? În orice altă țară, acest lucru ducea la arestarea imediată a șefului serviciului de informații și punerea sub acuzare de înaltă trădare. Ce servicii ai făcut coane Helvig pentru Vexler sau comunitatea pe care o conduce? Tu nu ai niște dispoziții legale de respectat? Nu ai niște incompatibilități și interdicții? Ce te crezi, mă, trădătorule, să desfizi o națiune întreagă și să accepți un premiu care îți arată actul trădării și serviciul real în care activezi? Ce faci, mă băiatule, ai vândut SRI-ul Mossadului? Ce făcurăți mă, trădătorilor?

Mai avem ceva românesc în România? Ne-ați inundat, imunzilor, cu nume și rădăcini alogene! Sunteți cu toții ca o râie de care nu se mai poate scăpa, colcăiți ca păduchii și vă înfigeți ghearele precum căpușele și sugeți din sângele țării ăsteia până la ultima suflare.

În același trend de trădare, se numără și premierul Ciucă, militar de carieră prin câmpuri de canabis, premiat de USA, probabil pentru servicii în avantajul statului american, pentru că altfel nu ne putem închipui de ce a trebuit să se premieze respectivul cu atâta fală la tv?! Domnu’ Ciucă, ceva servicii în favoarea CIA? Nu ar trebui să raportați asta în fața poporului român? Dar stai, ce să vezi, că ar trebui să dea raportul președintelui, un alt premiat de Germania, Austria, UE pentru servicii în favoarea acestora și culmea, și un premiu pentru consolidarea drepturilor omului într-o țară în care oamenii au fost reținuți încătușați pentru că nu își purtau desuurile pe față pe post de botniță!

Avem un fost procuror general premiat de americani și purtător de cetățenie americană, Laura Codruța Kovesi, premiată pentru că a distrus tot antreprenoriatul românesc de marcă, făcând loc multinaționalelor conduse de americani, un alt act de trădare, pe care vrea să îl reitereze prin depunerea candidaturii la președinția României, nu de alta, dar trebuie ori să ne închidă pe toți, ori să ne alunge definitiv din țară pe cei care mai rezistăm eroic și ne opunem să dispărem.

Și cum să nu le reușească planul, când justiția este în proporție de peste 90% aservită politicului și dă sentințe și decizii la comandă? La comandă mai ales a serviciilor, și nu numai cele românești. Am ajuns să distrugem oameni politici cu nemernici vânduți din poliția română, gen bălășoi care intră în casa oamenilor, bașca senatori, unde introduc infractorul și în loc să dea afară infractorul și să apere proprietarii și reprezentanții statului român, apără o șleahtă de venetici de la un post hazna italian trimiși de ue și nato să pedepsească senatorul care și-a permis să își pună o botniță în ditai Parlamentul României arătând lumii întregi că pandemia covid nu există și nu a existat niciodată, totul fiind de fapt o acțiune de anulare a drepturilor și libertăților cetățenești și sclavizare a cetățenilor din toată lumea. Pentru că îți aperi familia și casa primești condamnare la închisoare, așa cum a primit Șoșoacă. Și asta evident nu se putea fără aportul unei poliții vândută în proporție de 99%, ineptă, condusă de un inept ca Bode, care urla din toți rărunchii alături de alt criminal Arafat, la îndemnul unui vânzător de copii, Johannis: ”anchetați la sânge”. De sânge veți avea parte toți, marionetelor și vânduților!

Judecători căzuți la examenul corectitudinii, înțelepciunii, cunoștințelor juridice, un sistem juridic corupt și trădător, în care puținii magistrați care mai sunt corecți, se încăpățânează să mai trăiască și să respire de sub maldărul de intervenții și amenințări și șantaje ale securiștilor de la putere. Sunt instanțe unde aservirea politică și șpaga acoperă peste 98% din personal. De aceea avem o țară retrocedată unor neproprietari, un Ardeal cedat Ungariei, oameni considerați antisemiți pentru că recită Doina necenzurată a lui Eminescu, oameni închiși pentru că au furat o bucată de pâine de foame, în timp ce javrele care au vândut și trădat România și poporul român, aflat acum în pribegie, sunt premiate internațional și de comunități în favoarea cărora activează pe banii contribuabilului român.

Să vă intre bine în cap, poporul român nu a fost vreodată și nu este antisemit! Poporul acesta v-a primit pe toți cu brațele deschise, v-a dat pământ și apă, v-a făcut oameni pe toți, iar dacă nu înțelegeți să îl respectați, s-ar putea să vă treziți că vă va ancheta la sânge, domnule Johannis, ca să vezi și dumneata și regimul dictatorial și antiromânesc pe care îl conduci, ce înseamnă asta. Nu ne puneți răbdarea la încercare și nici dexteritatea cu care mânuim armele cu care ne apărăm de trădare! Vremea în care veți plăti cu toții și veți munci pentru a vă întreține zi de zi pentru a supraviețui, între patru ziduri reci și mucegăite, se apropie și ceasul vremii vă răsună în liniștea cutiilor voastre craniene urlând cu ecou, cu un zgomot de plumb: capul trădătorilor vrem!

 

Data: 03.05.2023

Vă mulțumesc!

Senator Partidul S.O.S. România

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

8 comments

 1. Tare Sosoaca! Sper sa supravietuiasca acestor afirmatii!

 2. Alexandru Balcu

  Eu sunt antisemit. Nu eram chiar așa, după cum spune doamna senator (că poporul român nu este antisemit), dar acum îmi dau seama că ADN-ul meu s-a transformat în ultimii ani, generând gene antisemite. O reacție firească a organismului, declanșată fără voia mea, cum e febra atunci când sunt răcit.

 3. -e normal,
  se numeste “sistem imunitar” !
  (e pe persoana fizica)

 4. Vrednica este!

  Unde-i Lavric?
  … dupa cum incepuse s-a impiedicat… o sa spuna el aceste adevaruri despre viclenii khazari cand o sa-mi vad eu ceafa!

  PS: oate se mai lamuresc si altii ca la acest nivel de comunicare, nu este fanfaronada!
  Sa se uite impresjur si sa spuna ca nu au cine vota, sa se mai gandeasca daca e bine sa ramana acasa in ziua votarii.
  Asta, desigur daca Diana Sosoaca nu este distrusa de paraziti prin mana “romanilor”.
  La asta – omorarea “pastorului”, avem precedente istorice numeroase: iubirea de arginti”ii mana spre Iad.

  • Pixelu Albastru

   Nu o distruge nimeni, ba din contră. Au nevoie de ea ca să rupă din voturile AUR. Chiar vor umfla din tastatură voturile SOS, posibil să treacă pragul electoral dacă „prestează” cum i se cântă.

 5. Un discurs fulminant, oratorie excelentă dar…nici Cicero nu a schimbat Roms, ba chiar a sfârșit cu capul tăiat! Soluții, oameni buni, soluții! De mâine: a., b., c., d. cu termenele de aplicare x, y, z, v., cu sancțiunea pentru neconformare n., m., k.,l. Un program de țară articulat logic, posibil de implementat, de vorbeți sunt, să mă ierte dna Șoșoacă, sătul până peste cap!

 6. Ce fel de curaj are Șoșoacă dacă ea zice că românii nu sunt antisemiți, dar nu poate să menționeze faptul că jidanii au prea multă putere și influență în societatea occidentală?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *