Home / Actualitate / DECLARAȚIE BAZATĂ? Diana Șoșoacă: “România a devenit o țară cotropită, cu alogeni numiți în funcții publice. Am ajuns să fim conduși de minorități de orice fel”

DECLARAȚIE BAZATĂ? Diana Șoșoacă: “România a devenit o țară cotropită, cu alogeni numiți în funcții publice. Am ajuns să fim conduși de minorități de orice fel”

Incorect Politic
Aprilie 15, 2023

Trei alogeni uzurpatori

DECLARAȚIE BAZATĂ? Diana Șoșoacă: “România a devenit o țară cotropită, cu alogeni numiți în funcții publice. Am ajuns să fim conduși de minorități de orice fel”

Via Certitudinea:

Miercuri 12 aprilie, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele S.O.S. România, și-a citit declarația politică printr-un „live” pe contul ei de facebook, întrucât în Senat s-a impus ca declarațiile politice să fie date doar în scris iar miercuri s-a dat liber parlamentarilor. În aceeași zi, avea loc, la Carei dezvelirea statuii poetului maghiar Kölcsey Ferenc, autorul imnului Ungariei. La eveniment a participat şi preşedintele Ungariei, Katalin Éva Novák, alături de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. Evenimentul și vizita au fost organizate pe cheltuialala contribuabililor români, nu a vizitatoarei. Iar monumentul din fața Primăriei Carei a fost realizat , la inițiativa consilierilor locali ai UDMR, cu susținerea guvernului Ungariei…

Precizare de context: ne aflăm în Săptămâna Patimilor, iar ziua din săptămână în care a avut loc evenimentul de la Carei a fost miercuri – ziua trădării lui Iuda. Titlul declarației politice a senatoareiDiana Iovanovici Șoșoacă a fost „Președintele Ungariei, Katalin Novak trebuie declarat persona non grata în România”.

Iată câteva fragmente din această declarație:

„România a devenit o țară cotropită, cu trădători la putere, alogeni numiți în funcții publice, aleși cu demnități și onoruri atribuite de străini pentru faptul că au permis jefuirea țării, alungarea poporului și destrămarea țării. În acest timp, jumătate din țară se află în pribegie, o altă greșeală făcută de români. Când țara îți este mutilată, furată, cotropită, distrusă din temelii, nu iei drumul pribegiei, pui mâna pe arme de orice fel și alungi distrugătorii țării, nu îi lași să facă ce vor cu țara ta”.

„Am ajuns să fim conduși de minorități de orice fel, în timp ce majoritatea este dezintegrată și anihilată, până când se vor inversa cifrele, minoritatea va deveni majoritară, iar majoritatea va fi minoritară. Este doar o chestiune de timp”.

„O asociație așa-zis reprezentantă a minorității maghiare din România a devenit partid perpetuu la guvernare, ei nereprezentând de fapt decât interesele statului ungar, și nicidecum al minorității maghiare din România, care zace în aceeași sărăcie ca și restul românilor, singurii bogați fiind conducătorii politici ai UDMR, mulți fiind implicați în infracțiuni și îmbogățiți din furturi din avutul statului și deposedări ilegale de bunuri ale românilor și maghiarilor. Păduri întregi furate, defrișate și vândute la negru de către conducători ai UDMR. Împroprietăriri prin fals în acte publice, procese câștigate prin șpăgi acordate judecătorilor, oameni bătuți să își dea averile, asta fac mulți dintre membri marcanți UDMR. Dar ei sunt la guvernare. Sunt, pentru că li se permite și pentru că România răspunde la ordinele celor din afară, inclusiv ale conducerii Ungariei, țară care a început să își aroge atribute de conducător în România, și chiar să exercite prerogative pe pământ românesc”.

„Președinta Ungariei, Katalin Novak, care nu e doar un personaj de vitrină, ci este un veritabil exponent al conducerii maghiare, a început să își exercite prerogative de președinte al Ardealului, anunțând vizite private, mincinos, când de fapt sunt veritabile vizite oficiale, pentru a participa la diferite evenimente de dezvelire de statui ale grofilor maghiari care au ucis români pe capete, la conferințe și simpozioane unde acordă premii cetățenilor maghiari care au fost condamnați pentru acte de terorism împotriva României, sau unor infractori care au atentat la viața românilor, instigând comunitatea maghiară din România la război și crime împotriva românilor din Ardeal.

Procesul de extincție al românilor din Ardeal se face cu ajutorul și implicarea unor așa-ziși români, trădători, aflați în funcții publice, aparținând partidelor PSD, PNL, USR, PRO-ROMÂNIA, PMP, precum și cu ajutorul Guvernului și Parlamentului României”.

„În tot acest timp, la Satu Mare, toate proiectele pentru statui ale personalităților românilor au fost respinse. Statuia va fi amplasată în fața Primăriei, de parcă autorul imnului Ungariei, ar fi făcut ceva pentru România. De fapt, este un act de cotropire a teritoriului României de către Ungaria, la care Președintele Ungariei vine să își pună amprenta statală, mințind că este o vizită privată, pentru că, dacă ar fi oficială, protocolul ar fi altul, și autoritățile române ar trebui să fie în prim-plan, iar aceasta ar avea câteva obligații diplomatice de îndeplinit, ceea ce nu dorește. Pentru că madama ungară vine în România să anunțe că Satu-Mare nu mai aparține României”.

„De când Guvernul Ungariei are dreptul să facă inițiative în România? (n. r. referire la faptul că că statuia lui Kölcsey Ferenc a fost realizată cu susținerea guvernului Ungariei). Cum este posibil să nu existe reacție din partea Președintelui României, Prim-Ministrului României, Guvernului României, Parlamentului României? Singura voce în Parlament a fost a mea, când, ieri, în plenul Senatului am cerut ca Președinta Ungariei să fie declarată «Persona non grata» în România”.

Katalin Novak, lângă borna vopsită în culorile Ungariei, pe muntele Piatra Secuiului, în județul Alba

„Să nu uităm că madama ungară a avut neobrăzarea să se pozeze lângă borna românească pe care a vopsit-o în culorile steagului unguresc, și participă des la dezveliri de statui ale personalităților maghiare, amplasate în România în zone cu însemnătate oficială. Acțiunile sale se circumscriu activității iredentiste, șovine, care duc la manifestări violente între etnicii maghiari și români, acesta fiind de fapt scopul, creșterea urii și a provocării de violențe între etnicii maghiari și români.

O astfel de activitate este obligatoriu a fi stopată, iar prima acțiune a statului român este să o declare pe doamna Katalin Novak, cetățean maghiar care își folosește calitatea oficială de președinte pentru a intra în România și a participa la evenimente împotriva suveranității, unității și independenței României, «persona non grata» și să îi interzică accesul în țara noastră”.

Pe lângă declarația politică, președintele partidului S.O.S. România a transmis și o interpelare pe această temă, adresată mai multor miniștri: Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, Sorin Grindeanu, viceprim-ministru, Hunor Kelemen, viceprim-ministru și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: „Cum este posibil să nu luați nicio poziție cu privire la aceste acte îndreptate împotriva suveranității, independenței și unității României? Care sunt demersurile oficiale și neoficiale pe care le întreprindeți și le-ați întreprins pentru ca această maghiarizare forțată să fie oprită? Vă rog să îmi comunicați de urgență ce veți face împotriva acestor acțiuni iredentiste și șovine ale statului maghiar?”

Aflăm din Buletin de Carei că președinta Ungariei a intrat în România pe la Petea și a întârziat ora de începere de pe invitațiile oficiale cu 30 de minute pentru că a avut niște întâlniri în incita Primăriei Carei. „Nu a venit cu mâna goală ci a adus și un cor care pe timpul discuțiilor ei din Primărie a împuiat urechile celor prezenți doar cu melodii maghiare, deși în Carei trăiesc și români. Nici din greșeală nu a fost acordat un minim respect românilor prezenți, măcar cu o melodie ambientală românească… Una măcar! Primarul nu a avut niciun cuvânt de spus. Că doar el nu reprezintă și românii.  Românii prezenți la manifestare au avut parte de provocări pe tot parcursul după amiezii din partea celor care  uită că trăim în România și  este civilizat să acorzi respect și celor de altă nație decât cea maghiară.

Cireașa de pe tort a fost oferită de președinta Ungariei care la final nu a respectat protocolul, semn că a fost deranjată de steagurile românilor sau poate de prezența lor numeroasă. A crezut că atunci când a mers ostentativ spre grupul de români care fluturau steagurile tricolore,aceștia vor ceda și se vcor deda la acte de violență… Dar se vede că nu are niciun fel de cunoștințe despre românii patrioți, cei care sunt urmașii celor schingiuiți sau expulzați de hortyști în anul 1940. Așa că nu i-a ieșit pasența. Românii nu au adus ouă clocite ci doar steaguri tricolore și pancarte cu mesajul „Transilvania, pământ românesc”.

Așa au întâmpinat-o românii pe Katalin Novak la Carei

4 comments

 1. Pe rol soluţionarea contestaţiei privind înregistrarea candidaturii domnilor Ion Iliescu, Petre Roman, Adrian Paunescu, Constantin Mudava, Emil Constantinescu şi Gheorghe Funar pentru funcţia de Preşedinte al României, la alegerile din 3 noiembrie 1996, depusa la Biroul Electoral Central cu nr. 436 din 14 octombrie 1996, de doamna Simion Ecaterina.Contestaţia a fost înaintată Curţii Constituţionale şi formează obiectul Dosarului nr. 297 D/1996.Curtea a decis soluţionarea contestaţiei fără citarea părţilor, având în vedere cerinţa legală a rezolvarii ei în maximum 48 de ore, potrivit prevederilor art. 14 din Legea nr. 47/1992, ale art. 11 alin. (2) şi (3) şi ale art. 28 alin. (1) din Legea nr. 69/1992, raportate la art. 85 din Legea nr. 68/1992 şi coroborate cu art. 581 alin. 3 din Codul de procedură civilă.Magistratul-asistent prezintă obiectul contestaţiei.În motivarea contestaţiei, doamna Simion Ecaterina susţine următoarele:- Domnul Ion Iliescu “nu este român”, ci “este venit cu armatele roşii” şi “nu are dreptul decît de a sta în ţara, nu la conducerea tarii”. De asemenea, candidatul “a făcut parte din nomenclatura şi a ieşit revolutionar”, iar “în doua perioade de conducere a dus ţara la pirjol şi tot soiul de invazii”;- Domnul Petre Roman “nu este român”, ci “este evreu, fiul lui Walter Newlande (veneticul) cel care a decapitat armata şi taranul român”. Domnul Petre Roman “după instalare în conducerea României a adus o invazie de evrei şi i-a instalat consilieri ministeriali peste ministere”;- Domnul Adrian Paunescu “este evreu venit cu armatele roşii – nu are dreptul la conducere”;- Domnul Mudava “este evreu” şi “nu are dreptul”;- Domnul Emil Constantinescu “îşi permite sa hotărască în numele poporului român” mai întâi ca “aduce el pe rege în ţara; poporul nu mai are dreptul să fie întrebat”; de asemenea, ca “aduce pe nemti sa ne se facă drumuri”. Contestatoarea conchide ca “toţi sunt gata sa ne colonizeze”.- Domnul Funar este “reprezentantul Uniunii Democrate”. Or, considera contestatoarea, “noi suntem o ţara România, nu uniuni”.Procurorul, având cuvintul, apreciază ca neîntemeiată contestaţia, întrucît motivele invocate nu reprezintă cauze de neeligibilitate, ci simple consideratiuni politice.CURTEA,luând în dezbatere contestaţia înaintată de Biroul Electoral Central, constata ca este competenţa sa o soluţioneze în temeiul art. 144 lit. d) din Constituţie, al art. 27 din Legea nr. 47/1992 şi al art. 11 alin. (3) din Legea nr. 69/1992.Analizînd contestaţia în raport cu prevederile Constituţiei, ale Legii nr. 69/1992 pentru alegerea Preşedintelui României şi vazind concluziile reprezentantului Ministerului Public, Curtea retine următoarele:Motivele invocate în contestaţie nu reprezintă impedimente juridice pentru ca o persoană să poată candida la funcţia de Preşedinte al României, în sensul prevederilor art. 34 alin. (2), art. 16 alin. (3), art. 37 alin. (3), art. 35 alin. (2) şi ale art. 81 alin. (4) din Constituţie, astfel încât nu pot constitui temei legal pentru infirmarea înregistrării de către Biroul Electoral Central a candidaturilor contestate. În acest sens, Curtea Constituţională s-a pronunţat prin mai multe hotărâri emise cu prilejul alegerilor din anul 1992 şi al alegerilor din acest an, neexistand temei pentru a se reveni asupra celor statuate.Prin natura lor, aceste motive exced atribuţiilor Curţii Constituţionale, definite de Constituţie şi de Legea nr. 69/1992, unele dintre ele putind fi apreciate, eventual, numai de către corpul electoral cu prilejul exprimarii votului.În consecinţa, contestaţia ce face obiectul judecaţii de faţa urmează să fie respinsă.

 2. Ca de obicei, doamna Sosoaca are profunda si totala dreptate, dar reptilele parlamentare nu vor nici macar sa o asculte. Biata Tara Romaneasca condusa de reptilieni.

 3. Englezii au ajuns să fie conduși de către indieni, iar bărbații au ajuns să fie conduși de către femei. Apropo, se pare că tipa asta obeză n-are curaj să spună că mulți dintre țigani sunt proști și murdari–ea doar înrăutățește conflictul dintre două etnii europene.

 4. Un francez:

  “Daca aduci in Franta jumate din Bangladesh iar in Bangladesh ramane cealalta jumatate , Franta devine Bangladesh si vei trai si tu , tot in Bangladesh .
  Franta nu mai este Franta”

  La fel este si in Romania de azi pentru ca romanii sunt complet dezarmati , cu armata la pamant – exceptand cea infiltrata si comandata de mafia straina .

  Cine are arme azi in Romania ?
  Emigrantii ilegali neexpulzati, si mafiile care ii aduc in tara, in tzunami, plus tiganii – este un fapt .

  Totu-i bine cunoscut .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *