Home / Internațional / Ucraina: A murit imediat după ce a smuls crucea din mâinile preotului și a aruncat-o la pământ

Ucraina: A murit imediat după ce a smuls crucea din mâinile preotului și a aruncat-o la pământ

Incorect Politic
Aprilie 15, 2023

Ucraina: A murit imediat după ce a smuls crucea din mâinile preotului și a aruncat-o la pământ

Via Nationalisti:

În timpul acaparării bisericii din satul Lipoveț, organizată de fostul conducător al comitetului raional din Kagarlyk al Partidului Comunist, regiunea Kiev, a murit un susținător al BOaU, Volodymyr Natykaci.

Martorii oculari au spus că Ivan Semțov împreună cu Vasyl Tyslenko, starosta satului Lipoveț, au organizat acapararea bisericii, făcând în acest scop de abuz în serviciu.

În timpul conflictului în curtea bisericii, Natykaci a smuls crucea din mâinile preotului Bisericii Ortodoxe Ucrainene și a aruncat-o la pământ.

Potrivit martorilor, acesta s-a simțit imediat rău și a căzut la pământ. Toate încercările de a-l readuce la viață au fost zadarnice – Natykaci a murit.

Din 1984 până în 1986, Semțov a fost instructor în comitetul raional Terebovlia al Uniunii Comuniste Leninste a Tineretului din Ucraina.

Din 1987 până în 1988, a fost instructor la Departamentul Agricol al Comitetului raional Kagarlyk al Partidului Comunist din Ucraina.

Din 1988 până în 1990, a lucrat ca instructor la Departamentul de organizare al Comitetului Raional Kagarlyk al Partidului Comunist din Ucraina.

În octombrie 2010, a fost ales deputat al Consiliului raional din Bila Țerkva ca reprezentant al Partidului Regiunilor.

UJO a scris mai devreme că comunitatea Bisericii Ortodoxe Ucrainene din Kagarlyk a protestat împotriva acțiunilor autorităților locale.

One comment

  1. Era vaccinat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *