Home / Actualitate / A fost Diana Șoșoacă prezentă la privatizarea Petrom?

A fost Diana Șoșoacă prezentă la privatizarea Petrom?

Incorect Politic
Aprilie 15, 2023

A fost Diana Șoșoacă prezentă la privatizarea Petrom?

Via StiriDinRomania:

În timpul participării sale la emisiunea găzduită de Luis Lazarus, invitată a fost senatoarea Diana Iovanovici-Sosoacă, președintele partidului S.O.S. ROMÂNIA. Aceasta a respins acuzațiile publicațiilor online care încercau să o implice în privatizarea Petrom în timpul guvernării lui Năstase. În timpul emisiunii, a prezentat mai multe fotografii cu ea și fiul său din aceeași perioadă pentru a demonstra că persoana implicată în acuzații nu este ea.

 

Am folosit pentru prima data un AI, mai exact https://remini.ai/, pentru a compara cele doua poze. Iata rezultatul, in care Diana Sosoaca este in drepta, cand baiatul acesteia avea 7 luni. Se vad clar diferentele, de la forma fetei, pana la cea a fruntii, pometilor sau a nasului. Pana si distanta dintre ochi este clar alta. Clar sunt 2 persoane diferite!

Acum vom adauga si pozele folosite ca sursa:

In continuare, am mai luat cateva poze si le-am comparat, folosind ca sursa pozele gasite pe internet, de la privatizarea Petrom din 2004, dar si pozele prezentate de doamna senatoare Diana Sosoaca in cadrul emisiunii.

A doua poza in care se vede clar ca Diana Sosoaca NU a fost prezenta la privatizarea PETROM.

A treia poza in care se vede clar ca Diana Sosoaca NU a fost prezenta la privatizarea PETROM. Se poate observa clar forma pe care o iau obrajii doamnei senator Diana Sosoaca atunci cand zambeste, cat si fruntea, care este total diferita. La o analiza atenta, puteti observa si faptul ca distanta pe verticala, de la sprancene, ochi, nas si buze este total diferita.

In cadrul emisiunii, senatoarea Diana Sosoaca a mai dezvaluit si ca persoana in cauza ar fi Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii – VIDEO poate fi urmarit mai jos. Am realizat si in acest sens o poza cu asemanari:

Videoclipul extras din emisiunea lui Luis Lazarus in care se arata ca DIANA SOSOACĂ NU ESTE ÎN POZA DE GRUP DE LA VÂNZAREA PETROM!

3 comments

  1. Ar trebui luați la întrebări toți hoții care au semnat acest act de privatizare, câți bani au încasat. După câte văd, I se caută “nod în papură” doamnei Șoșoacă.

  2. E ca si cum ai acuza un trecator de complicitate la crima produsa de un terorist care trage în mulțime.
    Diana este tinta unei denigrari facute de iudele care administreaza Tara in contul stapanilor straini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *