Home / Internațional / “Cyber Poligon” – Atacul Cibernetic Global pregătit pentru 9 iulie 2021

“Cyber Poligon” – Atacul Cibernetic Global pregătit pentru 9 iulie 2021

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Aprilie 28, 2021

"Cyber Poligon" - Atacul Cibernetic Global pregătit pentru 9 iulie 2021

Lumea se află în prezent într-un proces istoric de transformare. Sub pretextul dorinței de a stopa răspândirea unei boli, libertățile sunt restricționate, drepturile democratice sunt restrânse și structurile poliției-stat sunt înființate într-o măsură fără precedent. Guvernele tuturor țărilor din lume – fie că sunt dictaturi sau democrații parlamentare – se dovedesc a fi păpușile unei puteri mai puternice decât orice a văzut vreodată lumea. În vârful acestei puteri se află cele mai mari companii IT din vremea noastră: „Google parent Alphabet”, „Microsoft”, „Apple”, „Amazon”, „SpaceX”, „Netflix” și „Facebook”. Apoi, sunt marile bănci de pe Wall Street și cei mai importanți manageri de active din lume, precum BlackRock și Vanguard. Toți stăpânesc cele mai importante două linii de viață ale societății industriale moderne: fluxul de date și fluxul de bani. Acest complex digital-financiar este susținut de băncile centrale, de organizații financiare globale precum „Banca Mondială” și „Fondul Monetar Internațional”, numeroase grupuri de reflecție, organisme internaționale precum „Grupul celor Treizeci”, „Conferința de la Bilderberg” și diverse fundații precum „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Forumul Economic Mondial”, „WEF”.

Acest „WEF” joacă un rol special în actualul proces de transformare, deoarece din rândurile sale provine strategia care este în prezent implementată la nivel mondial. Fondatorul „WEF”, profesorul german de economie Klaus Schwab, a formulat în mod inconfundabil această strategie într-o carte intitulată „Covid 19 – The Great Reset” („Covid 19 – Marea Resetare”). Potrivit lui Schwab, lupta globală împotriva virusului creează o oportunitate rară și temporară, dar favorabilă pentru o repornire completă a lumii noastre. Schwab clarifică, de asemenea, cum ar trebui să arate această lume: este vorba despre finalizarea parteneriatului public-privat, adică fuzionarea marilor corporații cu structurile de stat.

Scopul lui Schwab și, prin urmare, cel al „WEF”, nu este altceva decât realizarea unei dictaturi globale prin stabilirea corporativismului autoritar. Seriozitatea „WEF” și a fondatorului său este demonstrată nu numai de faptul că acest plan este în prezent împins înainte într-un ritm terifiant, ci și de faptul că a fost deja simulat și rezolvat în multe detalii – în Evenimentul 201. Acest joc sau simulare a avut loc la New York în octombrie 2019 și a fost organizat de „WEF” împreună cu „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății”. Accentul principal a fost asupra modului în care o criză globală a sănătății poate fi utilizată în sensul unui parteneriat public-privat. Întrucât scenariul desfășurat anticipa dezvoltarea efectivă a lunilor următoare într-un mod aproape profetic, este extrem de important să direcționăm atenția internațională către un alt eveniment programat de „WEF”, și anume Cyber ​​Poligonul planificat pentru 9 iulie 2021.

Acesta este un exercițiu de formare tehnică pentru un atac cibernetic global, la care participă reprezentanți de rang înalt ai organizațiilor internaționale și ai companiilor de top. Scopul oficial al evenimentului este de a asigura securitatea traficului de date digitale care a explodat în urma crizei Corona. Anul acesta, de exemplu, urmează să fie simulat un atac cibernetic fictiv în care participanții din zeci de țări reacționează la un atac țintit asupra lanțului de aprovizionare al unei companii în timp real. Oricine a urmărit publicațiile și politica „WEF” suspectează că de fapt se pregătește ceva complet diferit aici. Așa cum Evenimentul 201 nu a fost niciodată despre sănătatea populației mondiale, ci despre exploatarea unei crize de sănătate în favoarea complexului digital-financiar, Cyber ​​Polygon 2021 nu va fi cu siguranță siguranța companiilor individuale, ci exploatarea unui Cyber Atac în favoarea noii superputeri globale.

Afirmația lui Klaus Schwab conform căreia cea mai importantă sarcină a conferinței este de a crea încredere în sistemul existent poate însemna doar că se dorește utilizarea unui astfel de atac cibernetic ca o oportunitate de consolidare a creșterii puterii câștigate în contextul crizei coroanei pentru modalități de a monitoriza, controla și cenzura mai bine fluxul de date. Cu siguranță nu este o coincidență faptul că Cyber ​​Poligonul 2021 este programat pentru această vară, deoarece de ceva vreme vedem cum narațiunea virusului ultra-periculos poate fi susținută mai puțin eficient de la o zi la alta din cauza sosirii sezonului călduros.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să-și dea seama că au fost trădați de “elita” acestei lumi, ei trebuie să reacționeze, mai presus de toate, reducându-i la tăcere pe cei care îi critică. Experimentăm cu exactitate această cenzură din ce în ce mai strictă a vocilor alternative și critice de sistem și puteți fi sigur că nu va fi lanțul de aprovizionare al unei companii care va fi centrul participanților la Cyber Poligonul 2021, ci mai degrabă înăsprirea cenzurii globale[1].

————————————

[1] sursa – Cyber Polygon 2021 | Von Ernst Wolff=  – 19 aprilie 2021

15 comments

 1. Multumesc redactiei foarte mult pentru expunere !

  Fiti atenti ca totul se leaga : in Chile au legiferat confiscarea copiilor nevaccinati !!!
  Vine peste tot caci lucreaza standard in toate tarile unde sunt lasati s-o faca !

  LA MOMENTUL CRITIC,

  SUS PE BARICADE CACI NU AVETI DE ALES :

  SAU EI SAU NOI !
  SITUATIA ESTE CARE PE CARE, CUM ZICE ROMANUL !

 2. Cu lanturi de otel planeta
  Vor s’o lege
  Miliardarii lumii si
  Oameni fara lege

  Poseda tot pamantul
  Dar nu stapanesc vantul
  Ce rau i’o spulbera
  Cand Dumnezeu o vrea

  Tornade, uragane, tsunami
  I’or nimici napraznic
  Cu zecile de mii
  Pe criminalii care
  Conspira la vedere
  Contra fratilor vii

  Ei, ruginitii roboti ai mortii
  Si’ai durerii, vor suferi amarnic Mai rau decat toti hotii
  Caci tinta lor e viata si libertatea noastra

  Dar Domnul o sa stinga
  Toata dracia voastra !

 3. Frati crestini, Dante si’ar fi lasat pana si’ar fi pus mana pe sabie, intr’o situatia similara.
  Orice manuitor al cuvintelor, cu constiinta clara a ceea ce ne asteapta, ar trebui sa se revolte si sa ia atitudine contra puscariei mondiale ce soseste in galop.
  Dar ce vedem ?
  Nu numai oamenii de cultura tac, ziaristii, scriitorii, artistii, cu mici exceptii.

  Tac si ierarhii, preotii si teologii, isi lasa oitele sa intre in tarcul cumplit al robiei si mortii.

  Cand vorbesc, fac propaganda pro vaccin, ca de exemplu, Pr Necula (ce deceptie) sau filozoful conservator (?) Banescu (alta deceptie).
  Purtatorul de cuvant al Patriarhiei se si vaccineaza, ca sa para si mai convingator.
  Trinitas tv si radio au devenit canale de propaganda pro vaccin. Imensa deceptie !
  Au profesionisti buni, in mai toate domeniile, si realizau emisiuni deosebite ce ajutau pe credinciosi sa asculte Cuvantul lui Dumnezeu, si al omului-frate si sa’si pastreze speranta.
  Dar iata ca Patriarhul a decis sa nu se impotriveasca, sa ia pozitie contra satanistilor ce vor sa ne rapeasca drepturile si libertatile.
  SI SA NE IMBOLNAVEASCA SI SA NE OMOARE.
  Preafericitul Daniel isi lasa oitele fara aparare in fata haitei de lupi cruzi, salbatici, nimicitori.
  Nu’i prima si fundamentala
  datorie a patriarhului sa strige intru apararea vietii turmei sale ?
  Pastorul cel bun nu’si da viata pentru turma sa ???
  Ca despre viata si moarte este vorba acum. Si credinciosii trebuie informati, avertizati, aparati.
  Vom manifesta in curand in dealul Patriarhiei, ca BOR sa declare razboi vaccinului, robiei si hecatombei ce ni se pregatesc ?
  Daca la iarna, credinciosii vaccinati vor muri cu miile si zecile de mii, ce va spune patriarhul ?
  Fratilor, sa ne manifestam deschis la biserici vointa noastra de a ne opune lagarului digital, sclaviei si mortii.
  Sa le cerem preotilor nostri sa ia atitudine contra vaccinului.
  Niciodata in istoria tarii noastre nu am avut un pericol atat de mare.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu

  • Sau imprumutat atat de multe miliarde incat au fost cumparati toti cei importanti, a ramas turma singura.
   Singura speranta e sa vrem sa murim si noi pe cruce ca sa inviem a treia zi. Abia apoi vine Judecata.

 4. Azi, Sfantul Andrei
  Se bucura cat trei
  Ca doi sfinti ierarhi
  Curajosi valahi

  Slava lui Iisus
  Au gasit raspuns

  Sus, suflete nesupus !
  Fara frica, viteaz
  Ca doar trupu’i rapus

  Sufletul zboara inalt
  Inspre Cerul de diamant
  Cand lupta cea buna a dat
  Coroana’l asteapta,
  E sfant si’mparat !

 5. Nu WEF ci ASPEN institute si RAND Corporation conduc lumea, Davos e pt deruta si incasat bobarnace. Regina imperiului britano-kazar este CEO la Aspen si urmeaza sa i dea stafeta anticristului britano-kazar Harry cabalistul confucianist. Dr. Rafila Al. Stie mai multe ca si dansu’ e la Aspen sef cu programul sanitar pe Romania Asa e cand te bagi in tratate internationale, iti pierzi suveranitatea si institutiile de stat in beneficiul acelor ONG uri private precum ONU si FMI si banca mondiala ai caror actionari si fondatori sunt bancile din evul mediu care au batjocorit bizantul si ortodoxia.
  Zilele trecute dl Rothschild a spus ca sa ne pregatim sa pierdem toate averile intr,o singura noapte, deci…cyberpandemia e doar o cyber nucleara, scurta si cu dauna totala…

  • Cornel-Dan NICULAE

   Ciudat, nu?, că şi Aspen Institute (cu un puternic tentacul în România organizat de Mircea Geoană) şi Rand Corporation sunt „globale“, dar sunt, în primul rând, cu conducere …evreiască! La Rand, ong fondat de nişte evrei, este boss Joel Hyatt Zylberberg, un „jewish american philanthropist“ care provine dintr-o foarte bogată familie de evrei „ruşi“ (khazari) asociată familiei Pritzker, iar la vârful Aspen Institute, condus tradiţional de evrei, „chairman and CEO“ (big chief) îl găsim pe afaceristul evreu Jeffrey S. Aronin (Jeff Aronin), reprezentant al „Big Pharma“ (el însuşi deţinând mai multe companii farmaceutice) şi lider la Jewish United Fund (Jeff Aronin este şi mâna dreaptă a politicianului evreu american Rahm Israel Emanuel, din galeria de figuranţi ai echipei Soros-Clinton-Obama).
   Totodată, unul dintre principalii sponsori ai Aspen Institute este Bill Gates, prin Gates Foundation, apoi Carnegie Corporation şi Rockefeller Brothers Fund.

 6. Think tank urile sunt copiii diavolului. De la ele vin la guverne drafturile de legi, si culmea, guvernele trimit in echipele de negociere a reformei echipe comune de indivizi din think tank uri si servicii secrete. E atat de penibil si pe fata, ei intre ei negociaza legi noi, mai bune, mai durabile, mai cu bataie lunga sa nu priceapa prostii. Cineva dintr un minister mi a zis cu ani in urma, ‘bai, ne chnuim sa facem proiecte de legi cum trebuie, vorbim in teritoriu, intrebam oamenii, si deodata, ii vezi ca aproba o lege de care habar nu aveam, nu stie nimeni de unde apar’. Asa sunt ministerele si institutiile tarii, svaitzer pt sobolani din corporatii care finanteaza think tankuri diabolice in blana de oaie. Acesti vizionari din spatele think tankurilor nu dau doi bani pe parerea oamenilor, pe libertatea de alegere, e un sclavagism diplomatic omenirea intreaga. Toti lucreaza pt mamona. Ar trebui ca jurnalistii sa sape acolo unde e problema, o sa gaseasca ca aceste ong uri au puternice conceptii eugeniste, criminale, prioritatea lor e numarul de oameni pe pamant, putini si obedienti.

 7. Cu Domnul spre veșnicie

  Se întoarce timpul înapoi cum a fost pe timpul comunismului cum frații baptiști, penticostali, oastea Domnului, Ortodoxsi, după evanghelie ş.a.m.d. erau frați in închisoare și acuma asta va fi ultima bătălie dintre bine și rău că sa ne unim în Hristos în trup și suflet și nu se va mai zice tu ești pocăit, tu ești Ortodox or tu ești sectanți toți vom fi trupul Lui Isus Hristos . Sa ne intareasca Imparatul Slavei Isus Hristos pina la sfirsit și ca martirii care au murit, dar nu au judecat pe nici unul asa sa fim și noi. Amin

  • GLumesti, …
   “frații baptiști, penticostali, oastea Domnului, Ortodoxsi, după evanghelie”
   Frati ‘or fi fost sectantii intre ei, nu insa cu ortodocsii.
   Ca pot avea aceiasi parinti biologici ub sectant si un ortodox, asta e alta treaba…
   Ca stim ca ESTE un singur Dumnezeu – asta e alta treaba!
   Ca fiecare isi “ia” ce credinta vrea – asta e o realitate; ortodocsii pastreaza revelatia si traditia, papistasii, sectantii si altii – ne-crestini, anti-crestini – si-au facut dumnezeul lor, particular.
   Intre crestini = ortodocsi si ceilalti, aparent/cultural crestini nu exista “fratie” cum nu exista “fratie” intre Adevar si minciuna, lumina si intuneric, ….
   Daca tie iti place cu Isus, eu – fiind crestin, doar ortodox – merg cu Iisus.
   Bunavointa nu e suficienta pentru mantuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.