Home / Actualitate / Naționaliștii din București Cer Dreptate Pentru Vasile Zărnescu

Naționaliștii din București Cer Dreptate Pentru Vasile Zărnescu

Incorect Politic
Aprilie 28, 2021

Naționaliștii din București Cer Dreptate Pentru Vasile Zărnescu

Via ComunitateaIdentitară:

Comunitatea Identitară București trage un semnal de alarmă cu privire la abuzurile sistemului judiciar îndreptate împotriva românilor. Nedreptatea comisă împotriva colonelului Vasile Zărnescu, primul român condamnat la închisoare pentru că a publicat studii despre holocaust, reprezintă un precedent periculos pentru libertatea cuvântului.

Spunem răspicat “DREPTATE PENTRU VASILE ZĂRNESCU” pentru că nu acceptăm tirania corectitudinii politice generată de un sistem neostalinist ce dorește să condamne a doua oară memoria eroilor anticomuniști. Toate încercările de a ne șterge identitatea vor cădea la pământ, suntem mândri să aducem contribuția noastră pentru renașterea conștiinței naționale.

6 comments

 1. cu banere si “dance encore” NU se rezolva nimic..executia publica a unuia din varful elitei ar baga frica in “oculta”

 2. Aceasta nedreptate monstruoasa este posibila doar pentru ca romanii au neglijat sa se formeze intr-o contraforta eficienta in fata invadatorului.
  Adunati-va oameni buni caci altfel totul devine posibil pentru abrutizatii banului, intrucat ei sunt cei care-si permit sa distorsioneze legile si Constitutia Romaniei, in halul in care au facut-o pas cu pas, prin decrete, ordonante si alte adaosuri ilegale caci liberticide, votate noaptea , foarte adesea, ca banditii, ca sa reduca la tacere romanii cei mai demni si mai valorosi ai neamului , in propria lor tara, precum este minunatul Domn Colonel Vasile Zarnescu, salvatorul demnitatii noastre !

  Doamne ocroteste-l pentru el si pentru noi, ca sa ne apere adevarul adevarat, in continuare, spre a nu ne pierde identitatea !

  Fiti atenti cum folosesc covidul in Chile ca sa le confiste copiii – vine si aici !!!

  AU LEGALIZAT CONFISCAREA COPIILOR NEVACCINATI ! VOR SA LE IA COPIII CA SA EXTERMINE OMENIREA !

  Bagarea la inchisoare a romanilor pentru ca isi apara istoria lor adevarata, cum face mult onoratul Domn Colonel Vasile Zarnescu, va fi urmata de confiscarea copiilor daca refuzati sa-i vaccinati – atata timp cat nu urcati pe baricade sa va aparati drepturile !

  APARATI VIATA SI LIBERTATEA DOMNULUI ZARNESCU CACI VA APARATI PE VOI !

  Referitor la comportamentul autoritatilor justitiare fata de revizionisti, am cateva remarci :

  O multitudine de avocati din alte tari au declarat ca notiunea de „ura” nu poate constitui un termen juridic intrucat este mult prea vag , ambiguu, neclar, permitand confuzii la nivelul unei judecati in tribunale, cu care judecatorii risca sa bage oameni la inchisoare degeaba.
  Exista forme de ura izvorata dintr-o respingere perfect legitima la nivel de autoaparare umana

  .AUTOAPARAREA FACE PARTE DIN LEGILE DE BAZA ALE UMANITATII SI ESTE PROFUND LEGITIMA : CAND SPUI ADEVARUL DESPRE CINEVA – NU ESTI ANTISEMIT !

  Termenul de “ura” trebuie scos din acuzarile de „antisemitism”, daca este folosit generalizant, alunecos, ambiguu, nespecificand cazul in discutie cu argumente adevarate .
  Doar daca inventezi neadevaruri despre evrei, poti fi interpretat drept tendentios !!! Si nu altfel!

  Nici termenul de „antisemitism ” nu se potriveste cand vorbim despre kazari talmudististi – ei nu sunt semiti .

  Nici formula lui Raoul Hilberg nu este acceptabila atunci cand el refuza sa prezinte cifre si dovezi , zicand:

  „Holocaustul a fost pentru ca a fost”
  sau
  „Holocaustul a fost pentru ca aceasta este o chestiune de „public opinion” / „opinion publique” “– citam din scrierile aflate pe blogul Profesorului Robert Faurisson si publicate si in jurnalul Le Monde in anul specificat de Faurisson, acum cca 30 de ani sau mai mult .

  Ii dorim sanatate si libertate Onoratului Colonel Vasile Zarnescu !

 3. Justiția apelează la martori mincinoși. Până când mărturia mincinoasă nu va fi pedepsită, justiție adevărată nu va exista. Ar trebui sancționați cei ce mint, cu aceeași pedeapsă pe care o primește cel învinuit pe nedrept.
  Este o rușine națională, ca patriotismul să fie pedepsit.
  Trece peste noi Paștele, cu semnificația sacrificiului celui nevinovat. Domnul colonel Zărnescu este martirul neamului sacrificat. Au luptat pentru libertate înaintașii. Conducătorii noștri îngenunchează în fața stăpânilor lumii și doresc să ne îngenuncheze și pe noi.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Dreptatea nu se prea dă de bunăvoie prin România. Nu întâmplător ajung unii, din disperare, să-și facă singuri dreptate! Căile legale de acțiune sunt singura soluție de rezolvare a problemei domnului colonel Vasile Zărnescu.

 5. dl. colonel Zarnescu ARE DREPTATE!
  -mai trebuie si Justitie…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.