Home / Actualitate / Generalii din serviciul de informații al Armatei au delapidat fondurile operative ale serviciului secret al Armatei

Generalii din serviciul de informații al Armatei au delapidat fondurile operative ale serviciului secret al Armatei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 28, 2021

Marian Hăpău, delapidatorul fondurilor Armatei

Fondurile operative ale Direcției Generale de Informații a Armatei (DGIA) au fost delapidate, cu titlul de „cheltuieli pentru acțiuni contrainformativeinexistente sau supraevaluate, de generalii din serviciul de informații al Armatei, care au deturnat sume mari de bani pentru a cumpăra „atenții” politicienilor sau pentru a-și pune ei înșiși deoparte bani de casă. Aceste informații s-au scurs din ancheta procurorilor militari asupra generalului Iulian Gherghe, devenit celebru după ce s-a aflat că a devalizat fondul de război al Armatei pentru a-și cumpăra vilă la Corbeanca. Ajuns în arest preventiv, generalul Gherghe îl bagă la apă pe șeful DGIA, generalul Marian Hăpău, venind cu noi dezvăluiri prin care speră să se dezvinovățească pe sine înfundându-și fostul șef, după cum relatează jurnalistul Silviu Sergiu.

Citiți întreg articolul pe ActiveNews.

Acum câteva zile a fost o știre în care un presupus membru AUR, care nu este membru AUR, Cezar Victor Năstase, a cerut pedeapsa cu moartea pentru loazele neomarxiste din societatea civilă care au semnat o scrisoare deschisă prin care au cerut coaliției de guvernare să izoleze AUR. Presa mainstream firește că a făcut spume la gură și a început o nouă rafală împotriva AUR, care firește că s-au dezis și au început să spună, pentru a 33-a oară, că ei nu sunt fasciști, extremiști, etc. etc.

Ei bine, delapidarea unor fonduri operative din cadrul unui serviciu secret al Armatei  este un lucru foarte grav. Fiind subminarea securității naționale, actul poate reprezenta înaltă trădare, pentru care chiar trebuie cerută pedeapsa cu moartea.

9 comments

 1. Pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare este absolut necesara pentru desuasiunea viitorilor criminali potentiali !
  Dar pedeapsa cu moartea este necesara si pentru descurajarea altor categorii de criminali potentiali :de exemplu incepand cu traficantii de carne vie.

  ORICE SISTEM JURIDIC BAZAT PE REALITATE SI ISTORIE SOCIALA AUTENTICA A DOVEDIT CA PEDEAPSA CU MOARTEA ESTE UN MIJLOC DE DESCURAJARE A CRIMINALILOR .
  DESIGUR, NU A CAZURILOR PATOLOGICE, CELOR MAI GRAVE, DAR ACESTA ESTE UN ALT CAPITOL.

 2. poza e din Iran. acolo ii spanzura cu macaraua..

 3. OFF TOPIC : ALAAAARMAAAAA! VOR SA CONFISTE COPIII NEVACCINATI : AU INCEPUT DEJA IN CHILE !
  NEAPARAT DISSEMINATI CUM PUTETI , SUB ORICE FORMA !!!!!!!!!!!!!!
  EU AM POSTAT-O SI OFF TOPIC : E STIRE INEDITA CACI ACEASTA AVOCATA ESTE SINGURA DE ACOLO CARE A AVUT CURAJUL SA INTERVINA LA NIVEL INTERNATIONAL! IN CHILE AU SCHIMBAT CONSTITUTIA (CA PESTE TOT), IN FEL SI CHIP !

  caroline gunderodeApril 28, 2021 at 1:00 pm

  ATENTIE LA POLITRUCII ASTIA MEDICALI SAU NU, GUVERNAMENTALI SAU SIMPLI POLITSOI SECRETI IN CIVIL BAGATI IN FATA ECRANELOR DE SECTA -MASINA DE RAZBOI (ADESEA RASI IN CAP ) CE PARAZITEAZA TARA SAU FAC JAFURI INTERMINABILE, RAMANAND PERMANENT INTANGIBILI SI DE NEINLATURAT , ATENTIE CA SE VACCINEAZA CU SIRINGI FALSE IN FATA ECRANELOR !!!
  AU FACUT LA FEL LA GRIPA PORCINA PANA I-A DEMASCAT SI OPRIT TOATA MASCARADA, CEL MAI MARE PULMONOLOG AL GERMANIEI, DR WOLFGANG WODARG, MEMBRU AL BUNDESTAGULUI SI FOST MEMBRU AL COMISIEI EUROPENE, PANA L-AU DAT AFARA DIN COMISIA LOR, CRIMINALII TROTZKISTI AI PLANETEI, CARE AZINE SUG SANGELE FIIND INCRUSTATI IN CEAFA NOASTRA SI TRIMITANDU-NE LA VACCINARE PERVERS SI PERFID INSTALATA MASCAT OBLIGATORIE .

  ATENTIE MARE !!!!!!!!!!!!

  IN CORONA AUSSCHUSS inainte de SITZUNG 49,
  in
  Sondersitzung
  Am 23.04.2021 ab 17:00 Uhr
  International Legal Offensive – Part 1, la minutul 3:19

  O AVOCATA DIN CHILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NATALIA RAVANALES ,
  https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8

  Special Session: International Legal Offensive – Part 1

  IL ANUNTA PE AVOCATUL REINER FUELLMICH SI PE ECHIPA SA CA AU INCEPUT SA CONFISTE COPIII CELOR CE NU-SI LASA COPIII LA VACCINAT .

  TOTI AVOCATII AU CONCHIS CA ACESTA ESTE FINALUL PLANIFICAT SA FIE CAPAT DE DRUM PENTRU TOT GENOCIDUL VACCINAL PUS IN FUNCTIUNE CA SA RAREASCA FORTAT POPULATIA GLOBULUI !

  AVIZ ROMANILOR CARE NU MISCA IN FRONT PANA CAND FEMEILE NU-SI VOR TRIMITE BARBATII PE BARICADE SA LE APERE PROGENITURA – ROLUL FEMEILOR VA FI CAPITAL LA MOMENTUL CAND ROMANII VOR PRICEPE CA SITUATIA ESTE :

  ORI EI, ORI NOI !

  ADICA CARE PE CARE, PE ROMANESTE !
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ăștia au fost avansați generali pentru că au furat?Ce altceva important au făcut?

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Jurnalistul Silviu Sergiu spune că și Iohannis s-a înfruptat din banii D.G.I.A.. Dacă este adevărat, Iohannis ar trebui să-și dea demisia

 6. Excelent articol! Trebuie sa cada multe capete! Atentionam intr-unul din comentariile mele de acum cativa ani ca, vinovati de situatia dezastruoasa a tarii sunt si generalii lu’ peste prajit, care nu si-au vazut decat de interesele lor! Paradoxal este si faptul ca avem mai multi generali si decat SUA! Cu ce-au servit Patria in acest timp? Ce merite au avut?

 7. Numele acestui nehalit de general este sugestiv pentru ce a facut: “hapau” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *