Home / Actualitate / Criminalii Orban și Arafat încă nu au demisionat după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț unde au murit 10 oameni. S-au anunțat proteste azi la ora 16:00. HAI ÎN STRADĂ

Criminalii Orban și Arafat încă nu au demisionat după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț unde au murit 10 oameni. S-au anunțat proteste azi la ora 16:00. HAI ÎN STRADĂ

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2020

incendiul de la spitalul din Piatra Neamț

Următorul apel circulă pe internet:

Cel puțin 10 oameni au murit aseară la secția ATI (Ardere și Tragedie Intensivă) a spitalului Piatra Neamț.Spitalul a avut printre alții manager un patron de pompe funebre numit de PNL. În total 8 manageri, toți incompetenți, toți numiți de PNL, PSD sau Pro-România (adică Ponta) – și toți sub înaltul patronaj al „comandantului acțiunii” Raed Arafat.

În 2015 s-a cerut în stradă demisia lui Ponta în timp ce Arafat, prin incompetență și probabil și rea credință omora oameni și apoi se scuza cu „s-a greșit, care-i problema?”

Astăzi, fix aceeași oameni continuă să facă fix același lucru.

Guvernul a avut fonduri nelimitate din martie până acum întocmai ca să doteze secțiile ATI. Ba chiar ni s-a cerut nouă tuturor să ne sacrificăm (zice-se temporar) libertăți fundamentale pentru a proteja și „crește” secțiile ATI.

DEGEABA! Totul este degeaba cu acest regim!

PÂNĂ CÂND?

Cât mai stăm în case de frică și cât mai așteptăm până dăm jos acest Regim criminal?

Cu măscuțe, cu distanță dacă trebuie – dar TREBUIE neapărat ieșit în stradă și dat jos acest guvern. Și mai ales demis și anchetat principala sursă a acestor probleme care tot apar: RAED ARAFAT!

Astăzi, la ora 16:00 – haideți în stradă!

Jos Arafat! Jos Guvernul!

București, Piața Victoriei, ora 16:00

Cluj-Napoca, Piața Unirii, ora 16:00

Timișoara, Piața Operei, ora 16:00

Iași, Piața Unirii, ora 16:00

One comment

  1. In 2015, cataratul pe cadavre pentru preluarea puterii a mers.
    Ponta nu era si nici nu este cu nimic mai breaz decit Orban,
    doar executa ordine. Acum nu mai merge asa.
    Trebuie dati jos toti tradatorii de tara care ne-au vindut pe nimic tara (presedinte, Parlament, guvern, servicii, justitiie).
    Asta inseamna o adevarata resetare, asa cum a fost, dar prea putini au aflat, in Islanda (matrasirea bancilor si refuzul aderarii la UE).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *