Home / Educativ / Analiză TERIFIANTĂ “Ținta e să se ajungă la cel puțin 80% din PIB datorie publică în următorii trei ani”

Analiză TERIFIANTĂ “Ținta e să se ajungă la cel puțin 80% din PIB datorie publică în următorii trei ani”

Incorect Politic
Noiembrie 15, 2020

 

Via Trenduri:

Când a venit la putere câinele Carol al II-lea, absolut tot statul român a fost cotropit.

Existau mai mulți vectori de putere care-l controlau pe așa-zisul suveran al României. Pe de o parte erau lojile occidentale a căror portavoce era, în principal, jigodia mondialistă Titulescu, dar și o bună parte a elitelor politice ale vremii(și ei, mânați de interese mărețe ale altor state). De partea cealaltă, de departe cel mai influent vector, era reprezentat de prostituata Elena Lupescu(nume real Elena Wolff-Falk), agentă a NKVD, care-l manipula pe fătălăul rege fix în direcția în care i se cerea de către centrala sovietică.

Astfel, în jurul prostovanului corupt care-a jucat timp de zece ani rolul tiranului autohton se tot învârteau personaje care spoliau țara în vederea fragilizării ei. Adevărații vectori de putere ai României din acea perioadă se numeau: Elena Lupescu, Felix Wieder(amant al acesteia, poreclit și „Regele”), Aristide Blank, Nicolae Malaxa, Max Auschnitt, Puiu Dumitrescu, Alex,. Mavrodi, Ernest Urdăreanu(alt amant de-al Elenei Lupescu) s.a.m.d. Fiecare dintre acești indivizi dubioși(dintre care sunt tentat să-i exclud pe Malaxa & Auschnitt care, chiar dacă furau, mai degrabă plăteau șpăgi Camarilei pentru a fi lăsați în pace) au instaurat un regim corupt până-n măduva oaselor menit a fragiliza România. Fiecare dintre ei se raporta unui centru de putere, fie el în Vest sau în Est.

Partea interesantă pe care puțini istorici o remarcă este aceea că cele două centre aparent ostile, de fapt convergeau către aceeași țintă, anume instaurarea comunismului. De-aceea jigodia Titulescu trăgea pentru recunoașterea Uniunii Sovietice. Era planul premergător unei alte uniuni proiectate tot în acea perioadă, anume Uniunea Europeană.

Ceea ce ni se întâmplă acum este, cumva, o oglindă a ceea ce s-a întâmplat atunci. Suveran a fost împins tot un neamț papleacă, unealtă ideală a celor care-l manipulează. Camarila politico-economică a acestuia este mult mai vastă și mult mai spoliatoare decât cea a lui Carol al II-lea. Dacă e să-l căutăm la apartenență observăm că Plăvanul vine pe filiera spionajului ruso-german. Ne demonstrează asta atât încrengătura economică din jurul Primăriei Sibiu, de unde provine, cât și legăturile de familie care duc spre Renat Usatâi, cunoscut pentru „legăturile” la Moscova. De partea cealaltă, Ludovic Orban(zis și „prostu’ clasei”) e remorcat unei centrale oculte de influență cu sediul în Bruxelles din care fac parte concerne petroliere, multinaționale din farma s.a.m.d. Toată păduchernița care mișună în jurul celor doi factori de putere nu are alt scop decât fragilizarea țării prin instituirea unei corupții galopante cu suport din partea „instituțiilor” în vederea implementării unui „plan viitor” asupra căruia s-a picat de acord. Teoretic, în momentul unei asemenea catastrofe, în care agenții străini sunt aruncați în funcții publice fără ca poporul prostit să realizeze, ar trebui să reacționeze anticorpii statului. Dar care-s acei anticorpi? SRI a fost cedat cu arme și bagaje centralelor statului subteran american(FBI/CIA/NSA), iar SIE a fost penetrat total și „dezactivat” încă de pe vremea numirii lui Răzvan Ungureanu în fruntea sa.

De aceea ar trebui să înțelegeți limpede de ce se vor organiza alegeri indiferent de dimensiunile pandemiei. Pot fi și un milion de infectări pe zi, pot fi mii de morți pe zi că rezultatul va fi același: alegerile se vor ține deoarece e nevoie de un parlament „cooperant” pentru realizarea „planului”. Parlamentul trebuie înlocuit nu pentru că ar fi PSD-ul ostil. Aiurea, de-atâtea ori a arătat o obediență demnă de-o slugă. Nu, Parlamentul trebuie curățat inclusiv de membri ai PNL indezirabili, iar cei ai PSD înlocuiți cu „oameni de bine”.

Cam asta trebuie să înțelegeți. Iar ceea ce urmează în perioada imediat următoare va fi crâncen. Ne vom împrumuta pentru a servi toate lipitorile multinaționale. Ținta e să se ajungă la cel puțin 80% din PIB datorie publică în următorii trei ani. Imaginați-vă cât e de furat! Și, sub nicio formă să nu credeți că vreun sfanț din mega-furtul care se pune la cale va ajunge la voi. Vouă însă vă va reveni privilegiul de a vă asuma imensa datorie. Nu-i SF, e ceea ce se va întâmpla. Dacă ați citit până la cap, notați-vă data și ceea ce am spus aici și confruntați cu ceea ce vom avea peste trei ani.

P.S. Așa-i că se aplatizează curba infectărilor? Nu încă? Mai așteptați puțin.

2 comments

  1. Asta a fost inca o ticalosie in contul lui Gyula Maniu, ca el l-a adus in tara din exil pe Carol al II-lea pe vremea cand era prim-ministru, imediat dupa moartea lui Ferdinand (care nu accepta ardeleni).

  2. Acapararea Parlamentului de catre tradatorii de tara vizeaza in principal modificarea Constitutiei, restul este doar consecinta instaurarii dictaturii globaliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *