Home / Actualitate / Corupție la strângerea de fonduri pentru caravana medicală AUR? Membru în AUR Dolj îl acuză pe George Simion de trădare!

Corupție la strângerea de fonduri pentru caravana medicală AUR? Membru în AUR Dolj îl acuză pe George Simion de trădare!

Claudiu Vava
Incorect Politic

Noiembrie 7, 2023

Corupție la strângerea de fonduri pentru caravana medicală AUR? Membru în AUR Dolj îl acuză pe George Simion de trădare!

Corupție la strângerea de fonduri pentru caravana medicală AUR?

Membru în AUR Dolj îl acuză pe George Simion de trădare!

Via ClaudiuVava:

Manevre la “Întâlnirea de strângere de fonduri pentru Caravana AUR la Dolj”, organizată de mărețul Ringo Damureanu la Minerva la Sala Maura. Interesant este faptul că până acum aceste strângeri de fonduri făcute de Caravana Medicala sub tutela ONG-ului “Asociația medici pentru satele țării”, perfect legale, au fost evenimente frumoase unde membrii AUR se întâlneau, socializau, mâncau, iar la final fiecare participant dona în plic o sumă modică în funcție de situația financiară a fiecărui participant!

Dar, din păcate, la Dolj aceasta strângere de fonduri făcută pentru Caravana Medicala condusă de Mihai Enache, candidat AUR la primăria Capitalei, a fost umbrită de Familia AUR Dolj Ringo Damureanu “Președinte”, Nelu Gheorghe “Coordonator AUR Dolj, rudă apropiată cu Adriana Damureanu soția lui Ringo Damureanu” și Alexandra Stanciu “Vicepreședinte AUR Dolj nepoată cu Nelu Gheorghe Coordonator AUR Dolj”.

Ringo Damureanu

Familia asta mafiotă, care a căpușat partidul AUR la Dolj și l-au dat pe tava celor de la PSD deoarece fratele Ringo Damureanu are o relație apropiată cu marele șef al consiliului județean Dolj, Ion Prioteasa, a impus celor care participă la aceasta strângere de fonduri o “donație minimă obligatorie: 1000 Ron”!

Ion Prioteasa

Prin această decizie, Ringo și Familia au vrut să-i arate lui Simion puterea AUR Dolj, dar în același timp au aruncat cu noroi în strădania acelor “Oameni de Aur” care muncesc de atâtea luni prin toată țara, prin ploaie și vânt să ajute românii amărâți care nu pot avea parte de servicii medicale minime necesare!

Interesant este că tu, George Simion, ori în cunoștință de cauză ori fără să-ți dai seama de capcana lui “Grigo Cățelul de AUR al PSD ” te-ai poziționat în tribună lângă Răzvan Diaconu, Viceprimarul Craiovei, un băiat deștept al PSD!

Te-a văzut toată Craiova frate George și te arată acum cu degetul că ai trădat!

Claudiu VAVA

One comment

  1. Iertati mi intrebarea fireascä,de unde a apärut acest experiment Ciolacu,aceastä staturä antipaticä si neglijentä
    ce nu a putut exista pe nicäieri.Tot ce am auzit despre el,este cä era un pescar impätimit in aceeasi barcä cu Dragnea. Statura sa politicä este mediocrä iar uneori se pare cä nu se regäseste in acest post de mare responsabilitate fatä de popor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *