Home / Educativ / Colonel Vasile Zărnescu: “Nu mai așteptați soluția “electorală”! Veniți în tăcere, cu funii și săpun!”

Colonel Vasile Zărnescu: “Nu mai așteptați soluția “electorală”! Veniți în tăcere, cu funii și săpun!”

Col (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Februarie 23, 2023

 Nu mai așteptați soluția “electorală”!

Veniți în tăcere, cu funii și săpun!

 

Da, este necesară o tăcută! O tăcută mare, a vreunui milion de oameni care să înconjoare Guvernul și Parlamentul! Fără tobe, fără fuiere, fără vuvuzele, fără megafoane, fără lozinci! Că au fost inutile! Acestor zgomote, autoritățile le-au contracarat cu lozinca halucinogenă „Avem nevoie de stabilitate!” Ca hoții să fure în liniște, în continuare.

De aceea e nevoie de o mare tăcută, dar cu ghioage, cu lănci, cu topoare, cu sticle incendiare, cu funii și cu săpun! Că așa scrie în al treilea Considerent al Declarației Universale a Drepturilor Omului: „Considerind că este esenţial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluţie extremă, la revolta împotriva tiraniei şi asupririi,… (https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/22751)!”

Statul nu-l mai apără pe cetățean, statul nu mai apără Canalul Bîstroe, statul nu mai apără România, ci apără criminala Ucraina. Ucraina este un stat criminal, generată de Pactul Ribbentrop-Molotov, criminal prin anexa secretă! Statul român este condus de trădători, iar pentru trădătorii de țară, totdeauna și peste tot li s-a aplicat o singură pedeapsă: spînzurătoarea!

Așa că voi, care tăceți, veniți în tăcere, cu funii și săpun! Transformați stîlpii în spînzurători!

Nu mai așteptați soluția „electorală”.

Am spus-o de mai multe ori și la OTV, și la postul 6TV: „Toate alegerile au fost furate!” Au fost măsluite de autorități! „Revoluția” a fost furată, apoi România a fost și este furată angro și andetail! Acum ni se fură viața, ca să îi întreținem pe niște venetici prezentați ca „refugiați de război”! Sunt doar niște paraziți. În vremea războiului contra Iugoslaviei, sîrbii nu au fugit nici unul, au rămas șă își apere țara! Acum toate hotelurile noastre sunt pline de curve ucrainene, care ne sfidează cu luxul și cu mașinile lor fițoase!

Români! Tăceți, dar umpleți spînzurătorile!

Pînă atunci, pregătiți psihologic poporul: afișați pe ziduri varianta originală a DOINEI lui Mihai Eminescu!

9 comments

 1. Iată unde duce exasperarea și este rezultatul firesc al faptului că clica alogenă din fruntea României nu mai poate fi altfel trezită la realitate !
  Este singura noastră salvare !

 2. Da, aici duce exasperarea și sila față de clica alogenă și slugoii ei autohtoni (căci exista și din aceștia din păcate): comentariile mele pe acest site stau mărturie, am considerat de la început “operațiunea specială” a Rusiei drept ceea ce este, un război, o invazie. Și am susținut dreptul moral al Ucrainei de a se apăra prin orice mijloace și spiritul românilor de a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Din acest moment, poate Rusia să șteargă Ucraina de pe hartă (mai puțin Bucovina de Nord și restul teritoriilor românești furate), nu-mi pasă, ba chiar cred că ar fi foarte bine: măcar scăpăm de unul dintre cei doi dușmani naturali ai României și ai românilor.

  • Va stiu de multa vreme, va citesc, va respect si sunt in general de acord cu dvs. Dar in ceea ce priveste “invazia” Rusiei si razboiul din Ucraina, cred ca v-ati lasat intoxicat de propaganda. Asa-zisul razboi este un blat, Putin face jocul globalistilor, chiar executa cu strictete ordinele venite de la khazari: Cand sa atace, cand sa se retraga, cand si unde sa zboare rachetele. Nu vi s-a parut ciudat cum se plimbau linistiti pe strada la Kiev Biden cu Zelenski? Nu le era teama de rachetele lui Surovikin? In fine, sunt multe elemente care ne conduc la aceasta concluzie, nu vreau sa ma lungesc prea mult..Ucraina este deja in proprietatea clanului mafiot Rothschild, ca si Romania de altfel. Iar Biden, Zelenski, Putin, Iohannis, s.a.m.d., sunt marionetele lor. Bineinteles presa, televiziunile, retelele sociale (ticsite de securisti), chiar si presa de alternativa, vor sa ne prezinte razboiul ca pe unul real, ca Putin este patriot si tine cu poporul sau, si sa muscam inca o data din marul otravit al manipularii. Da intr-adevar in Ucraina mor oameni, ca asa vor khazarii, mase mari de oameni emigreaza, ca asa vor khazarii, economia tarilor din Europa este distrusa, ca asa vor khazarii, iar teritoriul actualei Ucraina, poate chiar si cel al Romaniei vor fi depopulate si pregatite pentru noul Israel, ca asa vor khazarii..

 3. Articolul pe care-l citez reda strategia khazara – distrugerea civilizatiei crestine [albe], pe fond – a Crestinismului – doar Ortodoxia! Formal se refera la distrugerea Americii (SUA) dar reiese vlar ca se refera la omenire, in special la crestini!
  https://www.unz.com/mwhitney/the-plan-to-wreck-america/

  Citez (in traducere):
  “… oamenii care conduc în vest și cei care conduc la Washington cred că au distrus cu succes identitățile popoarelor europene și americane, …”
  “…. aceasta este o mare victorie pentru George Soros și pentru globaliști, antinaționaliști; cei care vor granițe deschise ceea ce ei o numesc o “Open Society” pentru că ajungi cu nimic, o masă amorfa de oameni care se luptă să supraviețuiască și care sunt reduși la cele mai scăzute niveluri de subzistență….. cât de util ar fi dacă ar fi est-europenii ale căror vieți au fost cheltuite în acest proces și nu vest-europenii care pur și simplu nu vor fi victimele.”

  “Operațiunea Gladio: Războiul secret al NATO pentru fascismul internațional.
  …. Această distrugere a statului trebuie să se facă sub acoperirea „activităților comuniste.” După aceea, trebuie să intervenim în inima armatei, a puterii juridice și a bisericii, pentru a influența opinia populară, a sugera o soluție și demonstrează clar slăbiciunea actualului aparat juridic.
  … obiectivul operațiunii este să perturbe complet toate relațiile și interacțiunile sociale, să cultive sentimente de incertitudine, polarizare și teroare, să găsească un grup care poate fi țap ispășitor pentru colapsul social larg și, apoi, să te prezinți (elitele) ca cea mai bună alegere. pentru restabilirea ordinii.
  … Asta ar putea explica de ce a avut loc un atac atât de vicios și susținut asupra istoriei, culturii, tradițiilor, credințelor religioase, monumentelor, eroilor și fondatorilor noastre. Ei vor să înlocuiască idealismul nostru cu sentimente de rușine, umilire și vinovăție. Ei vor să ne ștergă trecutul, valorile noastre colective, moștenirea noastră, angajamentul nostru față de libertatea personală și însăși ideea Americii. Vor să distrugă totul la pământ și să o ia de la capăt. Acesta este planul lor de joc de bază în mare.
  … Ei nu pot construi o nouă ordine mondială până când cea veche nu este distrusă.”

  • Toti trebuie sa inteleaga: este un “joc” ORI [ei] – ORI [noi].
   Doar cine castiga ramane in viata. Numarati-ca anii – cei vaccinati }pe bune” nu apuca 2030… ceilalti – poate raman[em] 5%, aproape fara de familie si sigur fara Tara si fara Biserica,
   Cu acesti schizofrenici nu se poate discuta, au implementat marxismul cultural = invatatura pentru smintirea Goy-ilor (corect, pluralul lui goy, la ei…. este goym).
   Au mass-media si finantele direct sub control si “au facut cartile” sa avem “alesi” care sint slugi oarbe ale lor, care ne-au mintit pe principiul<>.
   Ce inseamna asta?
   Citez:
   “… o nouă formă de guvernare supra-națională, în care doar actorii miliardari au un vot asupra politicilor implementate. Dar nu așa funcționează deja lucrurile? Pe orice număr de subiecte, de la ESG, la monede digitale, la pașapoarte pentru vaccinuri, la AI, la cercetarea “gain-of-function” (SARS-CoV2), la orașe de 15 minute (retrictie de deplasare a individului!), la transumanism, la război cu Rusia; toate deciziile sunt luate de o mână de oameni despre care știm cât de puțin și care nu au fost niciodată votați în funcție.”

   Ei ataca din toate unghiurile si noi dam din gura… “si dai si dai” pe internet … pana ne termina.
   Luati-va ramas bun de la tot ce stiati despre viata si despre toate “descurcarile” de unul singur… “o sa vas”, …; a spus un american exact inainte de “pandemie”: este ultima saptamana de normalitate, viata pe care o stim s-a terminat! A spus bine dar a spus de rau.
   ===============
   Sacrificiul individual, fara organizare “stiintifica” – cate unul “pleaca” cu tot cu celalat, de-al “lor”.
   Cu crucea la gat – este lupta cu vrajmasul lui Dumnezeu, nu este lupta cu un vrajmas propriu pe care avem datoria sa-l iertam (o data, ca nu sintem sac de box!) ci cu umanoizi canduti diavolului, adica celei de-a doua vointe, opusa lui Dumnezeu.
   Altfel, asasinii de azi vor avea [si] prin biserici … icoane, zeii zilei de maine, asa cum o lucreaza mana-n mana cu “serviciie” si cu franc-masonii la facerea “omului nou”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *