Home / Chestiunea Jidănească / CEDO DECIDE: Opinia Incorectă Politic NU ESTE Drept al Omului

CEDO DECIDE: Opinia Incorectă Politic NU ESTE Drept al Omului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 14, 2019

Reamintire că au murit zeci de milioane de oameni în cele două războaie mondiale, pentru libertate, dreptate și auto-determinare.

Aceștia strigă din morminte către noi, “TREZIȚI-VĂ!”

Astăzi în Europa nu ai dreptul de a gândi și a vorbi liber.

Opinia Incorectă Politic NU ESTE Drept al Omului

Nu ai dreptul să pui la îndoială istoria scrisă de învingători.

Dacă ei spun că șase milioane de jidani au fost uciși în lagărele de concentrare, în camere de gazare deghizate ca băi comune, atunci trebuie să îi crezi.

Dacă pui la îndoială ceea ce ți se spune de către conducătorii (((aleși))), vei fi aruncat în închisoare. Pentru că asta înseamnă democrație, libertate și valori europene.

Nu te simți norocos că trăiești în “lumea liberă” și nu te afli în ceva stat totalitar sub dictatură?

*

În 2012,Udo Pastörs, un german care a făcut parte din parlamentul local în Mecklenburg-Vorpommern, a fost condamnat pentru un discurs rostit în 2010 în cadrul căruia a exprimat îndoieli cu privire la unele afirmații despre Holocaust.

În 2014, Pastors a formulat o plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, susținând faptul că la apel, judecătorul de la proces a fost părtinitor, întrucât este soțul judecătoarei care l-a condamnat anterior pe Pastores într-o curte inferioară și că dreptul său la liberă exprimare a fost încălcat.

Judecătorii de la CEDO nu au fost de acord cu Pastors, hotărând în unanimitate că afirmația lui, care susține că i-a fost încălcată libertatea de exprimare, este “întemeiată pe rea-voință si trebuie respinsă.”

O instanță „independentă”, fără legături cu judecătorii precedenți, a respins cererea de părtinire. Despre discursul lui Pastors din 2010, care a susținut că „așa-numitul Holocaust este folosit în scopuri politice și comerciale”, ceea ce este în mod evident adevărat oricui este atent, CEDO a declarat că acest discurs “neagă Holocaustului, arătând dispreț față de victimele sale și contrariază faptele istorice consacrate.” “El a declarat în mod intenționat neadevăruri pentru a-i defăima pe evrei și persecuția pe care au suferit-o”. 

Opinia Incorectă Politic NU ESTE Drept al OmuluiTovarășii inchizitori în ședință la CEDO

CEDO a continuat să explice că declarațiile sale „nu pot atrage protecția pentru libertatea de exprimare” oferită de obicei de CEDO „întrucât acestea erau împotriva valorilor Convenției”.

Odată ce faptele sunt “stabilite” cu privire la istoria jidanilor, nu mai există dezbateri.

Nu contează că numărul victimelor de pe placa de la Auschwitz a fost modificat de două ori, că povestile cu săpunul și abajururile s-au dovedit a fi false, că nu s-a dovedit existența camerelor de gazare (pe lângă cele pentru a dezinfecta hainele), și că lagărele de concentrare care au căzut în mâinile sovietice au suferit modificări după război prin construirea hornurilor false care nici măcar nu erau atașate de clădirea unde se presupunea că au fost ucisi jidani.

Opinia Incorectă Politic NU ESTE Drept al Omului

Nu se poate argumenta nimic din toate acestea. Nu mai este nimic de spus.

Ei sunt cei aleși de Iehova și cuvântul lor este final.

Traducere și adaptare după RenegadeTribune

Sursa: Times of Israel

2 comments

  1. Ei sunt cei alesi de diavol si ei l-au ales pe diavol (intr-un acces de sinceritate, imbolditi chiar de catre Dumnezeu Tatal, ei au spus: sangele Lui sa cada asupra noastra si asupra copiilor nostri!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *