Home / Educativ / Cea Mai Controversată SABOTATĂ Carte din România EDIȚIE LIMITATĂ (1)

Cea Mai Controversată SABOTATĂ Carte din România EDIȚIE LIMITATĂ (1)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 24, 2019

ACTUALIZARE: A mai rămas un singur exemplar!

Cea Mai Controversată Carte din România

Astăzi abordăm o chestiune ce pornește de la literatură. Cu toate acestea, aici suntem într-un registru mult mai bogat, deoarece au fost publicate miliarde de cărți de istorie bazate pe ce vor unii și alții să credem că s-a întâmplat în trecut.

Inutil să reamintim cititorilor noștri, adevărata Rezistență, că istoria este scrisă de învingători și nu de învinși! Ceea ce stârnește o întrebare: Oare, cum ar fi arătat literatura contemporană din care învață elevii, dacă această ar fi fost scrisă de învinși? Cu siguranță am fi trăit într-o societate unde oamenii ar fi fost mai selectivi în alegerea “curentelor ideologice” adoptate și, cel mai probabil, un Corneliu Zelea Codreanu ar fi ocupat locul de cinste în manualele de istorie.

Dacă prin jertfa celor care n-au acceptat imperialismul peste hotarele țării, dându-și viața generațiilor viitoare, nu înțelegem esența fundamentală a acestor sacrificii, atunci trăim degeaba! Prin urmare, așa cum un Om curajos este îndeajuns să înlocuiască o întreagă generație de lași, la fel anumite cărți pot înlocui biblioteci întregi, schimbând radical percepția asupra realității.

Altele, miliarde de pagini de propagandă, minciună și manipulare, adevăratele pașapoarte spre infernul omenirii, înlocuiesc prin substituție sau grefare, cunoscătorii îi spun “Profilare”, chiar destinul unui popor, unui neam.

Solomonarii abili care mânuiesc pârghiile percepției (mass media) utilizează cenzura după modelul inchiziției împotriva gânditorilor cu adevărat liberi. Urmare a embargoului intelectual impus în România, adevărul se caută acolo unde stăpânii tocmai ne interzic să-l căutăm, DINCOLO DE CENZURĂ. Iar cui îi este frică să se îndepărteze de doxa ambientală, aparent atât de confortabilă, să compună mai departe șirul supușilor.

Un astfel de “loc interzis” este librăria online Colțul Naționalist care lovește din nou cu o apariție exclusivă. De acestă dată, ne prezintă cea mai controversată carte din România: scrisă de domnul col. (rtg.) Vasile I. Zărnescu,Holocaustul – Gogoriță diabolică aduce în prin plan analiza științifică și documentată a singurului eveniment istoric interzis studiului, cel puțin în Occidentul “democratic” unde, emiterea unui simplu semn de întrebare, este suficient să-ți pună capăt carierei profesionale sau, mai rău,  să te trimită la pușcărie.

Ca urmare a lansării cărții, autorul se confruntă cu un proces penal inițiat de membrii cheie din comunitatea evreiască din România, care în lipsa argumentelor istorice, doresc să-l priveze de libertate.

“Dacă dintre toate temele de istorie doar problema holocaustului este exceptată de la analiză și de la critică, atunci înseamnă că exceptarea este criminală, deoarece prin această interdicție se intenționează ascunderea Abominabilului. Gerhard Menuhin, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin, susține că „holocaustul este cea mai mare minciună din historia lumii”. Eu demonstrez aici că este cea mai mare escrocherie din Istoria Universală” col. (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Disponibilă pe Colțul Naționalist în ediție limitată, spre vânzare fiind disponible doar trei exemplare, prețul este consecința rarității. – Mihnea Codrescu, responsabil vânzări

https://www.coltulnationalist.com/

 

8 comments

 1. Cititi si raspanditi adevarurile din aceasta excelenta carte! Recomand!

 2. La eliberare, cartea asta o să valoreze greutatea ei în aur!

 3. Caut sponsori pentru un nou tiraj mai mare!

 4. Vasile Zarnescu

  Nu este cea mai “controversată”, ci este cea mai sabotata de către mass media mainstream, care, se știe sunt mercenare. Doar în câteva publicații naționaliste este semnalată.

 5. Buna ziua!

  Ma intereseaza cartea dumneavoastra! Chiar imi doresc un exemplar!
  Pentru tiraj, care ar fi costurile aferente, respectiv ce tiraj doriti?
  Deasemeni, poate nu ar fi rau sa ne gandim la o traducere!

  Cu stima

 6. Laurențiu Emanoil Lisacenco

  Unde mai găsesc cartea asta? O vreau și eu! Dacă ma poate ajuta cineva cu ea va rog sa îmi scrieți pe e-.ail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *