Home / Actualitate / Ce se pregătește Românilor prin Recensământul Populației și Imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

Ce se pregătește Românilor prin Recensământul Populației și Imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

Incorect Politic
Martie 18, 2022

Ce se pregătește Românilor prin Recensământul Populației și Imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

Ce se pregătește Românilor prin Recensământul Populației și Imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

Un text referitor la recensământ, care a circulat pe internet de prin 14 februarie, îl publicăm mai jos:

Ce se pregătește Românilor prin Recensământul Populației și imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

Atenție mare ! Marea resetare e in planul Recesamântului ! The Great Reset ! “Și nu vei mai deține nimic și vei fi fericit” Klaus Schwab .

Am avut ocazia să studiez formularele pentru Recesământul populației pentru anul acesta 2022 , să știți că 80% din zecile de întrebări întinse pe 5 pagini nu au absolut nicio legătură cu Recesamântul, ci cu viața ta privată și personală, întrebări de la cea ce deții în casă sau apartament, la utilitățile care sunt în casa ta în consum de kw și wați și consum termic gigacalorii ( pentru a putea calcula amprenta de carbon , după care veți fi impozitați la sânge! ) până la sănătatea ta personala dacă sau nu ai avut covid și cum ai trecut prin boală, cum este situația ta materială în prezent, etc. !!

După ce statul va avea acces la toate datele tale private , personale si tot cea ce deții în proprietate va urma dezpropietărirea ta și a familiei tale , în baza unei HG în stare de urgență sau de așa zisă criză , dacă deții, de exemplu, o casă sau un apartament cu 5 camere și sunteți două persoane în casă sau apartament, celelalte 4 camere veți fi obligați forțat în baza legii să le cedați unor refugiați de război , unor imigranți din Asia, Africa sau țările orientale arabe sau unor corporatiști Neomarxisti care nu au unde locui sau nu își permit o chirie ! Dacă aveți mai multe proprietăți, celelalte vor fi cedate altor familii și nu vă vor mai aparține !

Deci acesta este scopul final și agenda recesământului ! Decizia de a vă supune unor astfel de legi aberante vă aparține… În caz că sunteți agasați la ușă sau la poartă de persoane cu Recesamântul , arătațile legea : https://www.constitutiaromaniei.ro/art-27-inviolabilitatea-domiciliului/

Avocatul Gheorghe Piperea: Recensământul este ilegal

Via OficialMedia:

Avocat Gheorghe Piperea, vorbește într-o postare pe pagina de social media despre faptul că autoritățile s-au ”pus la umbra” războiului pentru a nu mai răspunde de ilegalitățile din pandemie. Se pare însă că pandemia se dorește a fi ”reînviată”, pentru că oamenii nu mai au dreptul la a trăi în liniște și pace. Cineva se joacă în mod constant cu mințile voastre și vrea să vă țină numai în frică și panică, pentru că doar așa veți rămâne blocați și fără reacții de a vă apăra drepturile și libertățile.
Avocat Piperea:
”Potrivit Convenției Europene a Drepturilor Omului, art.15 alin.2, nu se poate deroga nici măcar în pandemie sau război de la regula de drept “nicio pedeapsă fără lege” (nulla poena sinae lege).
În România, toate hotărârile privitoare la starea de alertă au fost declarate nule înainte de finalul brusc din 9 martie (un final care i-a lăsat mofluzi, deopotrivă, pe Rafila, Arahat, Jurma, Mândruță eiusdem farinae).
Toate sancțiunile aplicate de regimul arahatian în această pandemie sunt nule, întrucât au fost rezultatul fărădelegii. Vorbesc nu numai despre amenzi (care au acumulat ilegal sute de milioane de euro în contul statului și al funcționarilor care au primit bonusuri pentru aplicarea de amenzi), ci și despre închiderea unor întreprinderi sau despre arestul la domiciliu al celor care erau “pozitivi”, plus “contacții” lor.
Arahat pare a răsufla ușurat (alături de ciracii săi) pentru că războiul i-a camuflat în mod fericit responsabilitățile. În plus, Fauci tocmai a anunțat că s-ar putea să ne întoarcem la restricții curând, poate imediat ce se oprește războiul – da, războiul poate fi oprit brusc de dușmanul Putin și “salvatorii” Biden, Macron și von der Leyen, dacă vor. Iar voința va veni “natural” când numărul refugiaților ucrainieni în UE va depăși numărul de 5 milioane. Asta se întâmplă săptămâna viitoare (notă – de-abia aștept luna septembrie, ca să văd cum vor justifica Macron, Schulz și Draghi trimiterea acasă a acestei mulțimi de oameni obidiți și loviți de soartă, care vor vrea să rămână în UE, fără viză și formalități vamale, pe motiv că le-ar putea “fura” joburile francezilor, nemților și italienilor sărăciți, faliți și înfometați de criminala politică sanitară plandemică).
Apostolii fărădelegii plademice pot spera la revenirea dictaturii sanitare întrucât o mulțime de oameni supuși, îndrăgostiți de captivitate, le duc dorul.

PS: Recensământul digitalizat, care pare făcut pentru a ne stoarce cât mai multe date cu caracter personal și a le pune la dispoziția SRI (care ne va putea verifica și, alternativ, impune “puritatea” ideologică), este decis prin OUG, iar nu prin lege ca act juridic formal al Parlamentului. Întrucât acest recensământ digitalizat, menit a ne transforma în profile digitale și coduri QR, conține grave restricții de drepturi și libertăți, este ilegal și neconstițional în raport de art.53 din Constituție și art.15 alin.2 din CEDO. Toate amenzile sau sancțiunile implicate sunt contestabile în justiție. Dar va îndrăzni cineva să conteste?”

7 comments

  1. Recensamantul trebuie tratat ca o declaratie auto-incriminatorie care va fi folosita de Procuratura. Aveti mare grija ce completati, riscati sa pierdeti anexe, curti, bucati dintr-o proprietate sau chiar o locatie intreaga.

  2. reamintin ca acum 2 ani se planuia “mutarea batranilor in hoteluri”….(“batranii” de peste 65 de ani, la pro-tv batran nu are limita inferioara……).recensamintul E O CAPCANA:-e obligatie VIRTUALA,o falsa obligatzie,este fara drept,goyimii iar trebuie sa puna botu DE BUNA VOIE!

  3. statul FRAIERESTE cetatenii CA INTOTDEAUNA.”o declaratie auto-incriminatorie”-da,asta e ideea,recomandam MUCLES TOTAL!

  4. Aceleași legi și ordonanțe ale guvernului privind “starea de criza” de orice fel și în Austria. Deci totul este la un semn. Bașca armata europeana ca să poată pune tunurile pe noi cu mercenari sub comanda unui străin. Ca armata romana care trimetea legiuni străine sa pacific o regiune.

  5. sa le fie luate casele / vilele tiganilor borati care le-au facut in strainatate din barbut si jecmaneala la tiganii aia acolo plus Chiorului alcoolist de basescu ceke 500 de hectare de la nana plus la toti politicienii de rahat din Romania . De casa mea nu se atinge nimeni NICIODATA .

Leave a Reply

Your email address will not be published.