Home / Educativ / Ce salvează rusofobia?

Ce salvează rusofobia?

Gabriel Lungu
Incorect Politic
Iunie 16, 2020

De așa ceva ne salvează U.E. prin Iohannis… Pe mine să mă scutească!

Propaganda din România, în legătură cu pericolul Rusiei pentru siguranța României, este la fel de reală precum pandemia Covid-19 sau filoromânismul lui Iohannis.

Siguranța națională a fost de mult dinamitată, iar beneficiarii sunt bine mersi în spatele paravanului din Bruxelles, acționând prin călăii locali pe post de politicieni, într-o pseudo-democrație quasi bananieră cu care se mândresc numai cei mai retardați dintre europenii din Est. Astăzi, nu există popor mai retardat și mai lipsit de cele mai elementare noțiuni de neam și țară în toată Europa Centrală și de Est! Nu există popor mai nepăsător vizavi de independența și suveranitatea țării lui, de educația copiilor sau de sănătatea acestora. În România zisă ortodoxă, pedofilia a integrat programa școlară cu „Amendament” și Vaxxul obligatoriu nu mai are practic nici un obstacol. Cum se potrivesc acestea cu “țară ortodoxă”?

La proteste, când nu știu prin ce minune se mai activează unii în țara asta, abia dacă se strâng 100 de Români, de care cei mulți și retardați râd și îi batjocoresc. De zici că românilor le trebuie bani să iasă în stradă să-și apere copiii, țară și neamul. Sau poate că așteptă un îndemn de la ProTV sau de la Facebook, cine dracu’ mai știe?

Am crescut drogați cu: Noi suntem români/ Bis/ Noi suntem aici, pe veci stăpâni… și alte cuvinte goale, tricolore fluturând pentru victoria U.E. și mici înfipți în furculiță pe aere de bună voie țigănească, cântate de unii Salam, Bursucu, Connect-R, Minune și alții cu dedicație. Suntem țigani, mă întreb? Dar țiganii râd de noi în hohote! Cum altfel dacă ei se ocupă de buna dispoziție a unui popor degenerat?

Campionii Europei la numărul de avorturi, emigranți, ONG-uri Soroșiste, la tăierea pădurilor, la cantitatea pământurilor înstrăinate, la inflația de legi antinaționale, la proiecte societale subversiv “inclusive”, etc.

Ce naiba, am înnebunit?

Chiar crede cineva în țara asta că Rusia a așteptat să apărem noi, după 30 de ani de decădere, degenerare și slugărnicie să ne destabilizeze? Ce să destabilizezi în România, efortul pentru ieșirea din istorie, din Ortodoxie, din tradiții și din pământul strămoșesc? Nici Republica Moldova nu mai vrea Unire cu România, nici ei nu vor să dispară alături de noi.

Bravo lor, măcar acolo să rămână români. Am încredere și în Moldova, Suceava se ține tare, acolo mai sunt românii majoritari. De asta a și fost atacată cu Covidul imaginar. Restul țării e plin de neo-români degenerați.

6 comments

 1. Marian Balaceanu

  Gabriel Lungu exagerezi ca numai prin Suceava ar mai fi cativa romani, in restul tarii fiind numai romani degenerati. Dar daca tu asta crezi…

  • Eu sunt ardelean nascut, copilarit in jud. SM. Am trait peste 2 ani in Germania si tot atit in NY ca si strain sa cistige bani. Am venit in Romania si am facut o casa cu ce am economisit afara. Ardelenii sunt in majoritate handicapati duhovniceste: prin Uniatie cam din 1700 si prin dominatie germana si/sau maghiara de mai multe secole(s-au molipsit cu sindromul sluga multumita cu aceasta stare daca are casa si masina, s-au salavat poate citiva urmasi ai lui Avram Iancu).

  • Am vorbit cu un englez, venea din Australia si vizita a doua oara Vancouver, Canada.
   Avea vreo 60 si ceva de ani si stia cate ceva despre Romania unde lucrase de curand.
   Mi-a spus cu gravitate si nemultumire ca nu a putut face prospectiuni geologice pentru extractie de gaze… de sist din zona Sucevei fiindca Arhiepiscopul Pimen i-a invatat pe oameni sa se opuna ca sa nu fie exploatati de straini.
   Englezu a enumerat… locuri de munca, bani pentru drumuri, infrastructura… ce mai! – civilizatie!
   Eu i-am spus ca nu e ceva neobisnuit ca oamenii sa nu-si doreasca schimbari in modul de viata – da’ nu asta conteaza, ce am zis sau nu. Nu aveam detalii ca sa conversez, nu stiam despre acest caz.
   … mai stii pe undeva in Romania sa se petreaca ceva asemanator?
   APARAREA comunitatii contra momirii cu bani?
   Sau ne-am obisnuit cu prostitutia politica si ne irita farâma de demnitate care mai este DOAR in unii … “cu nume de român”?

   • Așa este Gheorghe, coeziunea de grup etnic și religios din Suceava deranjează prin inversare căci demonstrează degenerarea din restul țării.

 2. : … -*Gura pacatosului, Gabriel Lungu, adevar graieste* – „Prpverb Latinesc / Romanesc – Ancestral”. = Cu stima.

 3. Partea de la final cu Moldova doare cel mai rau.
  La ce folos o noua unire cu Basarabia, daca o târâm cu noi in UE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *