Home / Educativ / ANTIRASISMUL de astăzi continuă BANDITISMUL COMUNIST

ANTIRASISMUL de astăzi continuă BANDITISMUL COMUNIST

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 16, 2020

Antirasismul de astăzi continuă banditismul comunist

Die Welt ne anunță că ANTIRASISMUL DE ASTĂZI CONTINUĂ BANDITISMUL COMUNIST, de care credeam că am scăpat.

Traducere Google, revăzută și corectată:

Programul comunist de exterminare nu a fost abandonat ci continuat sub diferite forme, chiar dacă la scară mai mică.

ALAIN FINKIELKRAUT, cunoscut filosof jidov, trăitor la Paris, anunță că foarte cunoscuta și criminala ideologie comunistă continuă încă sub numele de ANTI-RASISM.

FINKIELKRAUT:  “Antirasismul nu mai este o chestiune de egalitate sau ideologie. Ca și la universitățile Yale, Columbia sau Berkeley, civilizația occidentală este atacată în majoritatea celorlalte universități ale Vechiului Continent, de exemplu prin simpla arătare cu degetul a statuilor și monumentelor ridicate în memoria marilor savanți sau oameni de Stat, morți de mult.

Europa și cultura ei sunt vinovate de toate relele ce s-au răspâdit pe pământ: sclavagismul, colonialismul, sexismul și fobia LGBT. Este vorba de acuzarea și distrugerea întregii civilizații și culturi europene, de năruirea prestigiului acesteia, pentru ca, pe ruinele ei, minoritățile rasiale actuale să își poată desăvârși opera lor distrugătoare, în cadrul așa numitei diversități culturale. În acest fel, pe nesimțite, RUȘINEA DE A FI DE CULOARE ALBĂ ESTE ÎNLOCUITĂ DE O CONȘTIINȚĂ CETĂȚENEASCĂ VINOVATĂ! DENUNȚ RESEMNAREA STATULUI FRANCEZ ÎN FAȚA REGIUNILOR FRANȚEI MURIBUNDE, PIERDUTE. ANTIRASISMUL ESTE COMUNISMUL SECOLULUI XXI . (Die Welt, 13 iunie 2020)

*

 
Nota traducătorului: Nu pentru toți este clar ce vrea să spună FINKIELKRAUT PRIN PRIN REGIUNILE FRANȚEI MURIBUNDE, PIERDUTE. Probabil este vorba de o aluzie la diferitele etnii, spații culturale, religii și concepții generale despre lume și viață, care, de-a lungul secolelor, au fost forțate să dispară, pentru ca pe ruinele lor să apară Franța medievală, apoi cea modernă, fără ca, la origine, să fii existat un popor francez, cu o limbă unică, religie unică, obiceiuri, etc. Ideea de FRANȚĂ s-a născut în capul regilor BOURBONI și a înaintașilor lor (dinastiile Merovingiană, Carolingiană, VALOIS), așa cum și iddea de ROMÂNIE s-a născut în capul unor intelectuali din generația Alecsandri, Domnul A. I. Cuza, Kogălniceanu și alții, toți amestecați mai mult sau mai puțin în asasinarea primului PRIM-MINISTRU (BARBU CATARGIU) al PRINCIPATELOR UNITE, CARE ÎNCĂ NU SE NUMEAU ROMÂNIA.

Ce înseamnă asta? De exemplu, în curând, peste câțiva ani, chiar mai curând, preacucernicii preoți creștini ai BOR-ului vor spăla și ei picioarele Țiganiilor, așa cum fac astăzi polițiștii tăiați împrejur la creier și alți Americani dizabiliști, autiști, handicapați…

După înlăturrea de la Domnie a lui Alexandru Ioan Cuza (noaptea de 11 februarie 1866) și aducerea în țară a veneticului și aventurierului prinț german Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, școala, biserica și alte instituții ale Statului rezultat din Unirea de la 1859 s-au străduit și au reușit să șteargă, în bună măsură, ideea originii comune, ca DACI, a Moldovenilor, Valahilor, Oltenilor, Vrâncenilor, Gorjenilor, Bucovinenilor, Mehedințenilor, Teleormănenilor, etc.

Grație neocomuniștilor și ANTIFAsciștilor actuali, după ce bulibașii Țigănimii și alți urmașii-pistolari ai robilor țigani, de altădată, mai ales ai Bisericii, eliberați către 1850, se vor lăsa spălați pe picioare, probabil în PIAȚA VICTORIEI (care victorii? 23 August? 22 Decembrie? Astea sunt victoriile dușmanilor, nu ale noastre, care, aproape toți, am fost tăiați împrejur la creier, adică am început să “gândim și să simțim” cum doreau dușmanii noștri, cunoscuți sau necunoscuți, vizibili sau invizibili).

Vechii Gali, ai lui Vergingetorix, vechii Burgunzi, ai lui Carol Temerarul, vechii Provensali, vechii Bretoni și chiar vechii Franci, nu erau deloc “Francezi “, după cum Oltenii, Moldovenii, Valahii și alți urmași ai Dacilor, nu erau nici ei “ROMÂNI “. Că vrem sau că nu vrem, Românismul este ceva recent, un fel de ruj pe buze sau ojă pe unghii, ca și ideea de “NAȚIUNE ” și chiar creștinismul. Un om instruit, și de bună credință știe că “Națiunea ” este o construcție teoretică șubredă, o ficțiune al cărei principal teoretician a fost cândva Iosif David Nijeradze Chuzdov Djugașvvili ben Visarion, adică Stalin. Cine crede în națiune, gândește ca Stalin și ai lui. Poporul este sfânt! Națiunea este ceva artifiicial, creat în laboratoarele jidovești, precum vaccinurile, inclusiv din celule omenești, cu consecințe de domeniul canibalismului. Nu mai vorbesc de aspectul ocult, probabil cel mai important.

În ciuda unui întreg mileniu de “glorie istorică ” veritabilă, în ciuda marilor lor realizări trecute (limbă și literatură, științele naturii și cele exacte, științele sociale, drept, tehnică și tehnologie, descoperiri științifice de tot felul dar și false teori, vaccinarea, modernismul, socialismul ipocrito-utopico-cretin, etc.), Francezii vor dispărea ca popor, în următoarele câteva generații. Diverse pretexte, acoperiri de tot felul încearcă să explice de ce Francezii și alți Europeni nu se mai pot, nu mai știu, nu mai vor să se înmulțească! De fapt, cinstit vorbind, Europenii nu mai știu să se iubească. Francezii, Românii, Italienii, Englezii și alți Europeni nu se mai iubesc. Toată lumea face SEX, se droghează cu diverse substanțe, se masturbează cu idioții și ideologii, se lasă ispitiți de pederastie, lesbianism, carduri bancare, vaccinare și altele, ajungându-se unde s-a ajuns. Să nu ne facem iluzii. Legea depravării sexuale în creșe, grădinițe, școli este deja promulgată, nu de un Român, cum a fost A. I. Cuza sau mareșalul Antonescu, ci de un NEMȚOTEI, înconjurat de un UNGUR, de un Iudeo-palestiniano-arahat și de trădători getbegetnici… Cam așa au murit mulți dintre cei mai de seamă strămoși ai noștri, de la Burebista și Decebal încoace.

În legătură cu religia, trebuie să ne punem problema dacă ortodoxia creștină și celelalte idolatrii înrudite sunt sau nu sunt compatibile cu materilul nostru spiritual, sufletesc, trupesc, ba chiar și cu interesele noastre concrte, imediate. Sângele dac nu poate și nu trebuie să devenă apă de ploaie sau aghiazmă iudeo-creștină. Ori creștinismul devine românesc, compatibil cu daco-românismul, ori dispărem ce DACO-ROMÂNI! Ignoranța, lăcomia, curvia, pederastismul și pedofilia clasei preoțești, inclusiv a multor ierarhi iese tot mai mult la lumină. Preoțimea creștină chiar nu a avut niciun rol în prăbușirea Romei Imperiale, a Bizanțului, a Austro-Ungariei, Rusiei țariste…?

Cei ce cred și vor cu adevărat să salveze ceea ce încă poate fi salvat, din punctul de vedere daco-român și din acela al normalității, continuității și creșterii (pe alocuri descreșterii !) noastre istorice trebuie să privească ce se petrece în America, în mai tot Occidentul. Foarte curând, toate acestea vor veni și la noi. De asta se ocupă Cotrocenii, Arahații, Grupul de Dialog social și ceilalți LGBT-iști, Antifasciști, dătători de lecții ipocrite, ucigași a tot ce este încă românesc, sănătos, lăudabil și frumos în fosta DACIE CARE AR TREBUI, PROBABIL, SĂ REVINĂ LA ADEVĂRATUL EI NUME.

8 comments

 1. Traducătorul e de la Mossad, nu? Și probabil și site-ul. Sau sunteți schizofrenici de-a binelea. Odată publicați articole nationaliste, pe urmă (((traducătorul))) vine și spune că
  “Națiunea este ceva artifiicial, creat în laboratoarele jidovești, precum vaccinurile, inclusiv din celule omenești, cu consecințe de domeniul canibalismului. Nu mai vorbesc de aspectul ocult, probabil cel mai important.”

  ideea de natiune e absurdă (mă întreb unde am mai auzit asta? A, da, la comuniști. Scopul declarat al Internaționalei Comuniste era desființarea statelor și a granițelor). Pe urmă, din cauza lui Stalin s-a deviat de la/abandonat ideea și s-a ajuns la comunismul naționalist, spre marea dezamăgire a lui Troțki, pe care Stalin l-a și omorât, în timp ce se lăfăia în Mexic).

  De fapt, cinstit vorbind, Europenii nu mai știu să se iubească Zise individul care îî atacă în comentariul lui și pe nemți, și pe francezi, deși suntem în aceeași barcă cu ei.

  Apropo toate astea, dom’ traducător, din vina cui se întâmplă?

  “În legătură cu religia, trebuie să ne punem problema dacă ortodoxia creștină și celelalte idolatrii înrudite sunt sau nu sunt compatibile cu materilul nostru spiritual, sufletesc, trupesc, ba chiar și cu interesele noastre concrte, imediate. Sângele dac nu poate și nu trebuie să devenă apă de ploaie sau aghiazmă iudeo-creștină. Ori creștinismul devine românesc, compatibil cu daco-românismul, ori dispărem ce DACO-ROMÂNI! Ignoranța, lăcomia, curvia, pederastismul și pedofilia clasei preoțești, inclusiv a multor ierarhi iese tot mai mult la lumină. Preoțimea creștină chiar nu a avut niciun rol în prăbușirea Romei Imperiale, a Bizanțului, a Austro-Ungariei, Rusiei țariste…?”

  Te dai de gol cu povestea cu iudeo-creștin. Nu există așa ceva. La fel ca și “rasismul”, termenul a apărut după al Doilea Război, și ambii au fost inventați de jidani. Și jidanii folosesc iudeo-creștin ca să ne convingă că sunt “prietenii” noștri și că vezi Doamne, le și datorăm ceva, pentru că ei ni l-au “dat” pe Isus.
  Despre povestea cu influența preoților, ce să mai vorbim. E exact pe dos. Preoții au încurajat formarea Sotnicilor (Black Hundreds) în Rusia, ca să lupte contra bolșevicilor conduși de jidani.
  Și povestea cu prăbușirea Austriei, la fel. Imperiul Austro-Ungar catolic s-a destrămat din cauza masoneriei. Care a făcut și revoluția bolșevică din Rusia, vezi Kerenski care era membru al Lojei Marelui Orient. Și care s-a dat frumos la o parte și i-a lăsat locul lui Stalin și pe urmă s-a dus să-și trăiască liniștit viața în Occident.
  Faptul că publicați asemenea inepții mă pune serios pe gânduri. De asemenea, cum naiba poți să publici articole care neagă Holocaustul și pe urmă să publici inepțiile lui Coja despre “crimele naziștilor”?

 2. Faptul că națiunile au fost bază să fărâme imperiile nu schimbă cu nimic nevoile teritoriale vitale de astăzi, cel puțin ale popoarele din Est, care nu s-au amestecat cu șobolanii din Africa și Asia. Noi nu suntem în același sac cu Vestul, acolo anti-rasismul a făcut ravagii. Înainte de a fi națiune, pământul nostru a fost împărțit în țări, mai înainte în teritorii stăpânite de mii de ani de strămoșii noștri geto-daci. Aici, în România actuală + teritoriile pierdute, suntem acasă de la naștere. Națiunea de azi e singurul bun, chiar dacă e sub ocupație, vedem cât mai durează, pe care îl are neamul ce vorbește limba română și crede Ortodox. Nu există iudeo-creștinism, pentru noi se numește ORTODOXIE, și am primit de la Iisus Hristos stăpânul nostru! Ioan Gură de Aur spunea că cine respectă ultima Lege, Iisus Hristos, are parte de întreg, Tatăl. Mulțumim lui Zamolxis pentru inițiere, azi e și el în dreapta Tatălui. Articolul începe cu un panseu subversiv ținut de “Alain” alias Finky-Krotte, care este unul din cei mai înrăiți sioniști din Franța. Este un soldat al Sionului împotriva Franței profunde și, mai în general, împotriva Omului alb, alături de Eric Zemmour, noul profet semit al naționalismului hexagonal… Înțeleg fiertura intelectuală urmărită pe acest blog, sunt de acord cu ea, însă vă sfătuiesc să adăugați în astfel de situații o tușă personală de reechilibrare, căci în fiecare text există bune și rele. Degeaba suntem sub ocupație, până la ultima luptă, și de vom pierde, pământul ăsta ne aparține și curge în venele noastre. De se numește țară, națiune, imperiu, federație, Vodă, tot al nostru este și asta până la lupta finală!!!

 3. Pelaghia CIOBOTEA

  Prea ușor ne îmbătăm cu cuvinte și lozinci. Că ne place sau nu ne place, poporul este una iar națiunea este alta. De popoare, numite uneori seminții, se vorbește de mii și mii de ani. Existența lor este atât de evidentă încât nu s-a simțit nevoia unei definiții artificiale, de “laborator”; iar laboratoarele, mai ales astăzi, înseamnă bugete, universități, centre de cercetare, într-un cuvânt bani pentru plata domnilor intelectuali ce au familii de întreținut… Altfel spus, orice artificialitate ne depărtează de firescul, de naturalul poporului, care este atât de real încât îl înțelege oricine, fără a deschide un dicționar, pentru a învăța pe de rost definiții savante, adesea fără legătură cu realitate. De exemplu, pentru foarte mulți dintre noi, în “națiunea română” actuală intră vreo două milioane și mai bine de Maghiari sau Unguri, vreo două milioane de Țigani sau RRRomi, nu se știe câți alți Ucrainieni, Iudei sefarzi sau Jidovo-Khazari ashkenazi, Kurzi, Pakistanezi, Sri-Lankezi, Turci, Greci, Palestinieni, Negri africani, etc. În legătură cu integrarea lor în națiunea română, Maghiarii răspund clar: NEM, NEM, SOHA! Punct! Țiganii, dimpotrivă sun mândri să se dea Românii. Față de Țiganii, Românii răspund cu un fel de echivalent al maghiarlui NEM, NEM, SOHA! Națiunea, oricum ai lua-o, este un conglomerat de grupuri mai mari sau mai mici, care nu pot să nu fie contradictorii prin limbă, religie, obiceiuri, prin trecutul și valorile lor, etc. Poporul este altceva. Un popor înseamnă milenii de viață comună a unor indivizi de aceeași rasă. Rasele există! Ele nu pot fi desființate prin decrete și legi scelerate. În schimb, ele pot fi ucise, mai ales prin metizare biologică dar și prin tăiere spiritualo-cerebrală împrejur, formulă sau expresie asupra căreia nu pot insista acum. Încrucișarea calului cu măgarul duce la apariția catârului: impas al vieții atât pentru “poporul” cailor, cât și pentru acela al măgarilor! Deși poporul maghiar este una iar cel român este alta, căsătoriile româno-maghiare sunt perfecte, fecunde, împlinitoare pentru ambele popoare. De ce? Pentru că, în ciuda unor lozinci insuficient digerate, fabricate și lansate de “laboratoarele” ambelor popoare, Maghiarii și Românii de astăzi, ca și cei de acum peste o mie de ani, aparțin aceleiași rase omenești. În ciuda diferenței de limbă și de religie, weltanschauungul Românilor și al Maghiarilor, ca și al celorlalte popoare de rasă albă sau ariană, este principial același. Este adevărat, după înfrângerea popoarelor europene, în ultimul Război mondial, învingătorii au crezut că rasismul poate fi interzis prin simpla cenzură a cuvântului RASĂ. Francezii și Englezii, mai ales prin falsa lor elită, au fost campionii acestei rătăciri, iar partea sănătoasă, a popoarelor respective, a fost prea slabă pentru a rămâne cu adevărat “franceză”, respectiv “engleză”. Consecința: acum, la trei sferturi de veac după încheierea ultimului Război mondial, atât poporul francez cât și cel englez sunt amenințate cu dispariția. Nu mai vorbim de Americani, care nu au fost, nu sunt și vreme îndelungată nu pot fi un popor adevărat, pentru că cele 300 de milioane de oameni, din melting potul sau creuzetul american formează un fel de maioneză pe care oricât ai bate-o nu se leagă, se rupe într-una! În aceste câteva rânduri, nu putem spune aproape nimic despre rasism. Atâta doar: Rasismul este doctrina ce recunoaște existența raselor, arătând modul în care puritatea acestora poate fi conservată, modul cum, eventual, ele se pot metiza în sens fericit, al împlinirii reciproce, sau în sensul nefericit, al mulatrizării sau distrugerii reciproce. De exemplu, metizarea EST-VEST sau ISTORICĂ a dat și dă rezultate interesante pentru posteritate, spre deosebire de cea NORD-SUD sau europo-africană, care se dovedește patologică, problematică, dăunătoare ambilor contractanți.
  Bineînțeles, ca urmare a pierderii ultimului Război mondial, de către adevărații europeni, ca urmare a climatului iudeo-bolșevic, anti-românesc dar și anti-natural, inclusiv anti-rasist, în toată cultura română actuală nu se găsește nici măcar o carte serioasă despre rasism. Singurul gânditor român care s-a ocupat cândva de acest subiect, în cadrul prelegerilor sale universitare, la București, a fost Petre P. Negulescu, unul dintre continuatorii lui Titu Maiorescu. Cartea fundamentală a lui P. P. Negulescu este Geneza Formelor Culturii, pe care cei ce o caută o vor găsi…
  Articolul de mai sus vorbește sau mai degrabă pomenește și iudeo-creștinismul. Deși termenul nu place puriștilor BOR-iști, el nu poate fi ocolit. Isus s-a născut în vechea IUDEE (ajunsă provincie romană), nu în Nazaret (care nu exista pe atunci), nici la Betleem, ci la GAMALA, unde familia lui regească (din spița regilor David și Solomon) deținea un adevărat castel. Cu timpul, cei ce au cercetat cu atenție viața lui Isus au descoperit că acesta a avut frați și surori, veri, unchi, bunici, etc, a aflat ce s-a întâmplat cu fiecare dintre aceștia, de exemplu cu Iuda iscarioteanul, nepotul lui Isus, fiul viitorului apostol Simion-Chefa-Petre, care și-a trădat unchiul pentru că aspira să ajungă beizadea; tot așa, s-a aflat că tatăl lui Isus, Iuda din Gamala sau Iuda-ben-Ezechia a fost și el răstignit, tot de Romani, ca și bunicul, Ezechia. Aevăratul nume civil al lui Isus a fost ISUS-BEN-IUDA, adică Isus, fiul lui Iuda, căci așa se dădeau și se dau, inclusiv astăzi, numele la vechii Iudei sau la Iudeo-Khazaro-Jidovii de după secolul VIII.
  Lucrurile acestea nu se află însă mișcând degetele pe o tastatură sau lipind afișe pe ziduri. Cei strânși în jurul acestui sit trebuie să se împlinească unii prin alții. Este adevărat, nici măcar creștinismul nu ne-a putut unii. Astăzi există zeci de secte iudeo-creștine, esenienii și nazarinenii fiind cei mai vechi, întrucât primii existau deja cu 200 de ani înainte de Golgota, iar ceilalți au apărut înaintea primului Sfânt Sinod al Bisericii creștine, din anul 47, la Ierusalim, în cadrul căruia s-a confruntat linia Iisusnică, reprezentată de frații lui Isus Simon-Petre și Iacov, și linia universalisto-cosmopolită, reprezentată de Shaoul-Saul, securistul Sanhedrinului și viitorul apostol Paul-Pavel, adevăratul inventator al lui Cristos și al creștinismului. Nu mai vorbim de Baptiști, Penticostali, Adventiștii de ziua a șaptea, Martorii lui Iehova, etc…
  Un ultim cuvânt: ADEVĂRUL NU ESTE NICI IUDEU, NICI ANTI-IUDEU, NICI SEMIT, NICI ANTI-SEMIT, NICI ROMÂN, NICI ANTI-ROMÂN! ADEVĂRUL ESTE UNIVERSAL. PE ÎNȚELESUL TUTUROR, NUMELE LUI ESTE DUMNEZEU!
  Maica Pelaghia CIOBOTEA

 4. Primul comentariu:
  Scoala Ardeleana care a bagat pe gat LATINISMUL nu l-a “trimis” pe Carol I-ii sa implementeze anti-dacismul.
  Nu s-a ocupat cu asta si nu e corect sa fie pus in contul lui. Cine uraste Monarhia sa nu faca analize istorice ca alege numai chestii interpretabile si zvonuri si nu respecta adevarul istoric.
  … Daca nu ma insel, parlamentarii vremii franc-masonului Cuza si chiar si cei de dupa… faceau legile, nicidecum Principele – mai apoi, Regele, nu-i asa?
  De unde pana unde Regele e tinut “de rau” pentru vointa clasei politice pusa in lege?
  Mai bine sa observati ca distrugerea relatiilor sociale bazate pe legatura dintre popor si Biserica a fost batjocorita si aproape distrusa de catre unealta jidaneasca – franc-masonul Al. I. Cuza, foarte priceput in implemetarea ideilor apusene ale iluminatilor, nu ale … iluministilor.
  …. Va amintiti ca nu s-a facut regatul = UNITATE NATIONALA! pana nu au acceptat oamenii politici ROMANI (de fapt) sa fie lasati jidanii sa colonizeze Tara. Principatele “unite” puteau fi usor dez-unite.
  … Va amintiti ca nu s-a facut Romania Mare pana nu au acceptat oamenii politici ROMANI sa lase banul jidanului international sa infecteze Tara – sa cumpere pamant, case, paduri, ape,… sa practice “cu acte” camataria (ca si in ziua de azi, da-i spune “dobanda” … la aer ca nu se bazeaza pe bani reali!), si sa corupa “tot ce misca”.
  “Marii” oameni politici au fost buni de gura dar negociewrile lor au fost dezastruoase – compromisurile la mcare au supus Tara au creat o colonie dolofana pentru buzunarul jidanesc si un sat de vacanta – statiune de desfatare a poftelor ACELORASI jidani, pe banii fraierilor.
  S-au “lipit” si romanasii la ceva “gozura”, da’ restu’ natiei a fost supta de viata?
  Prosteala si exploatare continua.

  Iudeo-crestinismul este Ne-Crestinismul sectelor protestante …
  Nici nu se poate alatura teologic si factual: iudeii au hotarat crucificarea tocmai pentru ca religia lor materialista era in totala contradictie cu invatatura si faptele lui Hristos.
  Iudeii i-au dusmanit de moarte si pe apostoli – toti fiind galileeni, ca si Hristos: NU ERAU IUDEI!
  … Este UN SINGUR Crestinism si e pastrat la noi – cu greutati si in sila chiar de unii prelati – doar de Biserica Ortodoxa.
  Insa, e greu “la Romania” unde sefii au apostaziat semnand erezille cretane si de-atunci o tot “cotesc” cu prietenia cu ereticii si sectantii, cu canoanele calcate, cu afacerile ne-religioase numite actiuni FILANTROPICE!
  Nu catehizarea si dezvelirea Adevarului e treaba multora – parca a tuturor! – ci strans de bine pentru “facere de bine”! De aia si tac in fata Puterii – ca s-au “muiat” prin vagaunile academice eretice ale Apusului si nu au chef de marturisire.
  Oricum, intoarcerea la paganism e o idee proasta – este destul paganism asemanator imprejur daca vreimsa-ti pierzi sufletul…
  Cum credeti ca se poate deforma Crestinismul ca sa fie… dacic?
  Asta e “parere” … deja, de ne-comentat.

  Romanismul o fi recent – ca teorie filozofica da’ e de demult ca rumanism, arumanism – ca radacina si identitate ancestrala.
  Referindu-ne la denumirea de DAC – data de altii – pot spune ca nu este de mai mare ajutor in re-conectarea la trecut. Dacism, dacizare… sint termeni recenti.
  Poate mai sanatos este sa ne raportam la denumirea de GET, care semnifica legatura directa dintre OM si loc – TARA.
  Faptul ca in franceza, germana, rusa (limbi slave) si in multe alte limbi se spune rUmân si nu rOmân inseamna ca nu ne-am rOmanizat in ochii “lumii” si eu zic ca e BINE.
  E bine, fiindca romanizare (adoptarea legii si institutiilkor specifice Imperiului Roman) avea scop asigurarea bunastarii unora pe seama exploatarii multora DEZARMATI si jefuirea celorlalti necontrolati miltar dar INARMATI.
  In pas de defilare si cu jertfe la zei. Impropriu poporului romÂn, rumân.
  Britanicii scriau rUmania dar au pus O in numele tarii noastre; dobitocii s-au umflat in pene ca au legatura cu ROMA – acum, vad ca s-a pus O ca sa aiba legatura cu … RRoma.
  Azi, schimbarea numelui nu ar impresiona pe nimeni “de-afara” iar in interior, a convinge lumea este o intreprindere paguboasa – ani de alergatura si cheltuiala intr-o societate care fuge de Adevar si care nu rumega filozofii ci vrea imbogatire si distractii.

 5. Al doilea comentariu
  Sa vedem – totusi – ce zice articolul:
  Reporter Die Welt: Ati scris ca anti-rasismul este „comunismul secolului al XXI-lea”.
  Alain Fienkielkraut: “… civilizatia occidentala este atacata… Se arata cu degetul “Dead White European Males”.
  Ei si cultura lor trebuie invinovatite pentru tot ce s-a imprastiat in lume: sclavagismul, colonialismul, sexismul si fobia LGBT.
  Studiind aceasta cultura, acum inseamna sa o acuzi si sa o demontezi, ruinandu-i prestigiul astfel incat minoritatile sa-si gaseasca din nou mandria lor si diversitatea culturala sa se imprastie nestingherit.
  De aceea este un puternic ecou dupa moartea lui George Floyd la Paris, Stochholm sau Montreal.

  O prima observatie:
  – interviul este dat in legatura cu amploarea revoltelor prin lume dupa moartea lui George Floyd.
  In al doilea rand,
  – daca este sau nu anti-rasismul „coontinuatorul comunismului” e de vazut – nu reiese din articol, va rog sa ma scuzati!

  Din intrebarea reporterului am fost tentat sa cred ca face o analogie intre
  – actiunile comunistilor – desigur, la inceputul in sec 20
  – si faptele rebelilor pretins anti-rasisti de acum, in sec 21.

  Dar nu, … filozoful enumera motive de acuzat „omul alb european mort” care – cu a lui cultura – a adus numai rau, sclavagismul nu e opera jidanilor!!!, chiar au “adus” si FOBIA fata de degeneratii sexual!
  Ooooo, bine ca a venit Scoala de la Frankfurt si a pus in drepturi copiii Sodomei si Gomorei!

  Sigur, daca „ne uitam in gura lor” BLM plius ANTIFA observam ca:
  1. apar asemanari
  – abolirea capitalismului,
  – distrugerea clasei superioare economice/rasiale (burghezul – ieri, albul – azi),
  – distrugerea simbolurilor nationale si istorice
  – eliminarea ordinei publice „asa cum o stim”, cica… se poate fara Politie! Fara jandarmi (garda nationala)…
  dar si
  2. diferente:
  – infratirea negrilor cu homosexualii cu populatia „maro”
  – sustinerea … Israelulului – sa notam ca jidanii nu-si asuma „culoarea” alba, culoarea declarata e… semita!
  – distrugerea fizica a opozantilor
  – furtul ca auto-recompensa

  Pe fond, NU E NIMIC RASIAL la aceste proteste, ci este o miscare politica razboinicasemi-ordonata, de tip insurectie care are un program politic de esenta clara: marxist cultural.

  Jidanu’ – ca de obicei – deformeaza realitatea.
  Nu spune ca e protest LIBERAL – ca el de-acolo se trage – ci „anti-rasism”!
  Per total, jidanu’ iar se razbuma.
  Din ce zice, intelegem ca „albul” este rasist – da’ in sens … burghez.
  Mai intelegem si cine este in opozitie, fara fobie LGBT…
  In opozitie sint „minoritatile” = negrii, hispanicii, pakistanezii, indienii, arabii – musulmanii lor,…. homosexualii, comunistii, anarhistii fiind inclusi – care formeaza „noul proletariat”… in sens anti-rasit.
  ——-
  Ca de obicei (jidanesc), un asemene tip de filozof (bine-cumoscut, distins, controversat, … blah, blah) denatureaza realitatea si ascunde adevarul:
  – disociaza protestul BLM de rebeliunea ANTIFA si „vede” doar protest anti-rasist
  – NU VEDE programul politic al BLM – program cultural-marxist, anti-American
  – NU VEDE asocierea cu terorismul comunist ANTIFA care aduna toate „minoritatile” mai sus amintite
  – acuza indirect „albii” ca au determinat nemultumiri grave PRIN NECRITICAREA AGRESIUNII!
  – sugereaza ca o astfel de rebeliune schimba lumea, cu scopul demoralizarii „albilor”.

 6. Zicea o vorba batraneasca
  Mereu draga inimii mele_
  Ca ochii pot sa te-amageasca
  Si-urechile pot sa te-inseleșe,

  Ba chiar si gustul_luati aminte_
  Din gura cea infometata
  Te-inseala uneori si minte
  Prin limba ce i-a fost lui data…

  Numai doctrina dacopata,
  Drapata-n vechi ori noi vesminte,
  Nu iti inseala niciodata
  Sensibilele simtaminte!

  Fiindca oricat de mult s-ar zbate
  Romanitatea ,prin cuvinte
  Si s-ar munci,biata, nu poate
  Macar un simt sa ti-l incante,

  Caci ale ei invataminte,
  Precepte, maxime, sentente,
  Facute-s numai pentru minte,
  Pentru virtuti si competente

  In timp ce falsa dacitate_
  Licoare grav denaturata
  Din fantezii rasfermentate_
  Cu damfuri nasul ti-l imbata!

  Si daca magica fiertura
  La cap incepe-apoi sa-ti suie,
  E semn ca-n el ori n-ai cultura,
  Ori ca nici minte multa nu e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *