Home / Educativ / CARTE: Dosare Secrete Privind Războiul Nevăzut

CARTE: Dosare Secrete Privind Războiul Nevăzut

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 5, 2022

CARTE: Dosare Secrete Privind Războiul Nevăzut

CARTE: Dosare Secrete Privind Războiul Nevăzut

Descărcați accesând link-ul de mai jos:

DOSARE_SECRETE_privind_razboiul_nevazut.pdf

Cartea este, așa cum a dezvăluit un comentator, o versiune a cărții autorului Cornel-Dan Niculae.

3 comments

 1. Cititi cartea repede !
  Nu stiu cat o sa dureze – este prea buna documentatia !

 2. Cartea este scrisă de Cornel-Dan NICULAE, dar cine “a preluat textul” in 2006 de la prima locaţie unde a fost postată, a “uitat”sa preia şi numele autorului (deşi ultimul capitol prezintă referiri autobiografice şi date cunoscute direct, nemijlocit, în timpul confruntării autorului cu caractiţa economică israeliană).
  A fost publicată în această formă în 2003 (tipărită şi înregistrată legal cu ISBN la BNR) şi o găzduiţi şi cu numele autorului:
  https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2018/09/Cornel-Dan-Niculae-Razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii.pdf
  Ultima ediţie (a V-a) este completată în conţinut faţă de ediţia 2003. Iată ultima ediţie:
  https://www.cartidesuflet.ro/istoria-romanilor/razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii.html

  • Mulțumim mult pentru generozitate! Deși eu unul v-am cumpărat și cartea aceasta și altele, pentru că îmi este greu să citesc mult de pe monitor. Ultima carte pe care v-am cumpărat-o și la care citesc acum este una destul de veche dar care mi-a ieșit înainte la o tonetă. Este vorba despre ,,Armaghedonul Templului lui Solomon”. Realitatea este că o mai văzusem cu ani în urmă dar atunci nu știam cine este Cornel Dan Niculae, de care nu citisem nimic. Coperta cărții și titlul iar spun sincer că la vremea respectivă nu prea mi-au inspirat încredere. M-au dus cu gândul la un anumit gen de producții, mă refer la autorul Jan Van Helsing, care amestecă informații extrem de pertinente cu fantezii extraterestre; sau ezoterisme, într-o altă formulă. În sfîrșit, domeniul acela mă depășește, ca să nu mai spun că tehnica numită ,,otrăvirea fântânii” o cunosc mult mai bine. Cu timpul am înțeles și eu însă ce fel de autor este Cornel-Dan Niculae și am așteptat ocazia să pot cumpăra și cartea respectivă, de care pot să spun că sunt deosebit de încântat pentru că am găsit în ea foarte multe informații esențiale pe care le știam doar aproxiamtiv, fără să cunosc de multe ori sursa lor. Vă mulțumesc și pentru această carte ,,ultimă” – cel puțin pentru mine – extrem de bine documentată ca toate cărțile dv.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *