Home / Internațional / Bielorusia a Lansat Pregătirea Apropiatei Mobilizări Generale

Bielorusia a Lansat Pregătirea Apropiatei Mobilizări Generale

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2023

Bielorusia a Lansat Pregătirea Apropiatei Mobilizări Generale

În stația de autobuz Barysau, din Minsk, citim anunțul către populație: «Cetățenii de sex masculin, cu vârsta între 18 și 60 ani, se vor prezenta la un Birou de Înrolare sau la un Comitet Executiv sătesc, pentru clarificarea situației lor militare ».

 

Ce înseamnă asta? Nu este încă vorba de mobilizare generală ci exact despre ceea ce spune anunțul respectiv: punerea la zi a fișierelor militare. Ultima mobilizare în Bielorusia a fost pe timpul celui de al II-lea Război Mondial, ceea ce înseamnă că sistemul respectiv trebuie creat de la A la Z, domeniu în care experiența Rusiei va fi foarte utilă și Bielorusiei.

Cei cu vârsta în limitele « buni de luptă » vor fi probabil îndrumați către anumite stagii de formare, ce ar putea dura câteva luni. Abia apoi se va pune problema constituirii diviziilor ce vor face față, cum vor putea, evidentei agresivități a polonezilor, pe care îi cam mănâncă pielea. Întărâtată de jidovimea din Statele Unite, Polonia abia așteaptă să invadeze Rusia Albă, pentru a face din ea vechea ei colonie, de acum câteva secole. Perspectiva aceasta este însă intolerabilă pentru Bielorusia, care va face tot ce va putea, pentru a se opune, cu evidentul ajutor al Federației Ruse.

În cursul acestui an, 2023, tensiunea bieloruso-poloneză se va agrava continuu, ceea ce explică neîntrerupta politică occidentală, de a-l înlocui pe Lukașenko cu vreun trăznit ca Macron sau dulap tip Cotroceni. A trecut însă vremea revoluțiilor portocalii, albastre, a cailor verzi pe pereți și a morilor de vânt CNN.

Mobilizarea generală bielorusă nu se poate face în câteva zile, nici săptămâni. În șase sau douăsprezece luni, Federația Rusă ar putea dispune de încă un milion de soldați buni de luptă, apoi, către jumătatea lui 2024, de un al doilea milion de luptători instruiți, într-un moment când războiul deschis cu NATO va atinge, probabil, intensitatea maximă.

Legiunile de generali de paie, colonei-apă-de-ploaie și militari ce luptă pe ecranele televiziunilor colaboraționiste vor ironiza în continuare armata și capacitatea de rezistență a Rușilor, care de la mongoli încoace, aproape opt secole, nu au pierdut niciun război pe teren propriu! Cine poate să creadă că după câteva zile sau săptămâni de serviciu militar, în slujba intereselor mafiei iudeo-khazare mondiale, nemții, francezii, italienii, spaniolii, portughezii, maghiarii și alții abia vor aștepta să cucerească Moscova, să-și sacrifice viețile pentru ca întreg Pământul să fie declarat proprietea sfântă a sfântului poporului ales ?

Negrii africani, turcii, kurzii și ceilalți invadatori ai Europei occidentale sunt oare dispuși să moară luptând contra armatei deja încercate a Federației Ruse? Chiar dacă sunt înnarmați de făcătorii iudeo-americani de războaie mondiale, negrii africani și ceilalți musulmani sunt oare capabili  să dea cu Rusia de pământ?

De peste un secol, femeile Rusiei și-au dovedit utilitatea în toate operațiile militare ale țării lor.

 

Între soldățimea feminină ruso-bielorusă și cea a Europei musulmanizate și africanizate diferența este ca de la pământul negru la albastrul cerului. Țările Occidentului european pot fi împinse la război cu lozinci musulmane de genul Allah Akbar!

One comment

 1. Război şi între rabinii Chabad şi Rusia lui Vladimir Putin.
  De Hanuka 2022, în Maidanul din Kiev, şi ambasadorul Israelului la Kiev, Michael Brodsky, a pledat alături de evreii Chabad împotriva Rusiei şi a acuzat un viitor atac în Ucraina din partea statului Belarus.
  Era în 18 decembrie 2022, iar primul sfeşnic menorah de Hanuka a fost aprins în centrul Kievului. Zeci de evrei s-au adunat în Piaţa Maidan la apusul soarelui pentru a aprinde „cel mai mare sfeșnic de Hanuka din Europa“.
  Sfeşnicul menorah din Maidan, epicentrul revoluţiei soroşişte anti-ruseşti din 2014, pare a simboliza legătura dintre iudaism şi evenimentele ce au urmat.
  Pe lângă primarul Kievului, evreu şi el, Vitali Klitschko, la ceremonie, care a fost organizată de Uniunea Comunităților Evreiești din Ucraina, au participat și ambasadorii Israelului, Statelor Unite, Japoniei, Poloniei, Canadei și Franței. În Germania ştirea a fost titrată „Municipalitatea, primarul și ambasadorul aprind prima lumină pe Maidan“ („Gemeinde, Bürgermeister und Botschafter entzünden auf dem Maidan das erste Lich“).
  În discursul său din Maidan, de la aprinderea uriaşei menorah, rabinul Mayer Stambler de la mișcarea hasidică Chabad Lubavitch a spus că „războiul rusesc împotriva Ucrainei e asemenea cu povestea Hanuka a miracolului lămpii de petrol… De fapt, trăim aceeași situație acum“, conchidea el, făcând o paralelă cu întreruperile de curent electric din Ucraina, cauzate de bombardamentele rusești. „Acesta este un război între întuneric și lumină“, încheia rabinul, asociind tendenţios Rusia cu întunericul. (Povestea miracolului lămpii de petrol, așa cum este descris în Talmudul babilonian, a avut loc după eliberarea Templului din Ierusalim în timpul Revoltei Macabeană, pornită la 167 î.Hr., mitul descriind modul în care găsirea unui ulcior de ulei pur care nu putea fi suficient pentru a ţine aprinsă lampa decât pentru o zi, a luminat în schimb opt zile, tot atâtea zile ţinând de aceea şi Hanuka, ca „sărbătoare a luminilor“.)
  Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, el însuși evreu, le-a urat tot atunci, la rândul său, evreilor din întreaga lume, într-un discurs video, o „Hanuka fericită“ și „a subliniat semnificaţia sărbătorii festive pentru populația ucraineană“ (deşi aceasta este, majoritar, creştin ortodoxă, nu de religie iudaică), în sensul că, zicea el, „cei care au fost puțini i-au învins pe cei care au fost mai mulți. Lumina a învins întunericul şi va fi la fel şi de data aceasta“. Dar în lupta cu NATO, Rusia este cea în inferioritate şi nu Ucraina, mandatara lumii globale de control iudeo-anglo-saxon cu dominionele ei.
  Sub acelaşi pretext, al sărbătorii evreieşti demarată în mijlocul Maidanului kievean, se pronunţa de la faţa locului şi ambasadorul Israelului la Kiev, Michael Brodsky, tot împotriva Rusiei, declarând: „Doresc poporului Ucrainei tot ceea ce simbolizează Hanuka, să fie lumină în fiecare casă ucraineană… și vă doresc victorie“ (împotriva Rusiei, evident).
  În aceeaşi zi, Brodsky scria şi pe contul său de twitter că „#Israelul poate și trebuie să facă mai mult pentru #Ucraina, mai ales că o acțiune ostilă se profilează din nord“, intrarea Belarusului în război de parte Rusiei, teama serviciilor secrete ucrainene.
  dupa „Selenskyj sendet zu Chanukka klare botschaft an Putin“, în Juedische Allgemeine din 19.12.2022:
  https://www.juedische-allgemeine.de/juedische-welt/ukraines-praesident-selenskyj-sendet-zu-chanukka-klare-botschaft-an-putin/

  Chabad a fost de fapt împotriva Rusiei din prima zi de foc
  La trei zile după ce forțele ruse au declanşat operaţiunea militară din Ucraina, un proeminent rabin din Moscova a avut o şocantă ieşire „dizidentă“.
  „Stop războiul!“ a postat el, rabinul Boruch Gorin, pe Facebook, adăugând „acest lucru ar putea provoca accese de furie [puterii], dar nu am alte cuvinte acum“.
  Nu doar utilizarea cuvântului „război“, pe care Rusia l-a interzis practic de la început operaţiunii ei militare din Ucraina, în discursul public, a făcut remarcabil comentariul rabinului, ci şi faptul că Gorin este purtătorul de cuvânt principal al Federației Comunităților Evreiești din Rusia (la care e afiliată şi secta iudaică Chabad Lubavich), ca și al rabinului șef al Rusiei, Berel Lazăr, un rabin Chabad ale cărui legături, intens şi interesat cultivate anterior cu președintele Rusiei, i-au adus porecla „rabinul lui Putin“.
  Până în 2022, Chabad doar a perpetuat tradiţia mișcării evreieşti hasidice de a conlucra cu regimurile guvernamentale de oriunde atâta timp cât acestea nu îi lezează pe evrei, practică pe care liderii Chabad au explicat-o drept „neutralitate partizană“, dar despre care criticii spun că e „o deferență nepotrivită față de putere“, dar, odată pornit războiul din Ucraina, habotnicii Chabad s-au aratăt partizani cu aceasta.
  Astfel s-a ajuns la situaţia că secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Aleksey Pavlov, când a cerut în octombrie 2022 „desatanizarea“ Ucrainei, a inclus şi „suprematista“ Chabad-Lubavitch (care a condamnat războiul Rusiei în Ucraina) în lista de sute de „culte neo-păgâne“ găzduite de Ucraina, ce trebuie eradicate. „Principalul principiu al hasidicei [Chabad] Lubavitch este superioritatea [rasială] a susţinătorilor sectei asupra tuturor naţiunilor şi popoarelor“, a spus Pavlov unei publicaţii ruse de stat, citat apoi de către The Times of Israel ( https://www.timesofisrael.com/russian-chief-rabbi-protests-as-top-official-describes-chabad-as-a-supremacist-cult/ ).

  În prezent, începând din august-septembrie 2022, şi rabinul-șef „al Rusiei“, Berel Lazăr, care aparţine şi el sectei iudaice Chabad-Lubavitch, a intrat în opoziţie cu puterea de stat a Rusiei, după ce primul care l-a atacat pe Vladimir Putin a fost rabinul şef al Moscovei, Pinchas Goldschmidt, bine primit la Bucureşti în 14-16 noiembrie 2022 de liderii PNL şi PSD, rabinul ţinând la templul Coral şi la Palatul Parlamentului României o „Conferință a Rabinilor Europeni“ (sau „prima Reuniune în România a Șef Rabinilor din Europa“), susţinând Ucraina pe lângă şeful PSD Ciolacu, premierul liberal Ciucă şi ministrul PNL Predoiu:
  https://www.incorectpolitic.com/parlamentul-antiromanesc-legalizeaza-barbaria-cuser-sacrificarea-animalelor-dupa-traditia-jidoveasca/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *