Home / Actualitate / Avort pentru omul alb – Maternitate pentru minorități

Avort pentru omul alb – Maternitate pentru minorități

Incorect Politic
Ianuarie 6, 2023

Avort pentru omul alb - Maternitate pentru minorități

Avort pentru omul alb – Maternitate pentru minorități

Via ComunitateaIdentitara:

În timp ce europenii (implicit și românii) își avortează copiii, contribuind la un genocid fără precedent, rasele non-europene au familii numeroase și se înmulțesc pe zi ce trece!

Omul modern european, rupt de spiritualitate, făra Dumnezeu, dușman al tradiției, detestând familia și propriul său sânge, se sinucide pe altarul ateismului și al multiculturalismului.

Europa și România vor fi stăpânite de africani, arabi, indieni, pakistanezi, țigani, asiatici, turci, de oricine, numai nu de rasa ce a creat cea mai măreață civilizație din istorie.

Avortul rămâne un păcat în fața lui Dumnezeu și o crima fața de neam!

Cine își ucide viitorul va fi înlocuit de alții, iar de tot ce au construit înaintașii săi se va alege praful!

4 comments

  1. In primii 10 ani de dupa 1989 curvele din Romania (ca nu le pot spune femei) au facut peste 20 milioane de avorturi si genocidul continua si astazi. Un pacat grav in fata lui Dumnezeu si a neamului romanesc. Cu ce poate fi spalat acest pacat? Dar mai poate fi curatat? Ne va ierta Dumnezeu pentru el? Au murit unii in inchisori, martiri ai neamului si iata ce s-a facut.

  2. Este dovada faptului ca occidentul este condus de Satan. Este tradarea Bisericii Catolice care s-a predat lui Satan. Nici Biserica Ortodoxa nu mai rezista prea mult. Varfurile in mare parte au cazut in mana lui Satan. Este rezultatul culturii si educatiei occidentale, a mass-mediei, a Hollywoodului, a pornografiei, a teoriei de gen, a politicilor LGBTQ+, a tolerantei pentru anormal si a intolerantei pentru normal. Este rezultatul sexului in grup din teambuidingurile de la multinationale. In tara noastra, este rezultatul ignorantei celor care nu au votat pentru familie, pentru ca…Dragnea. Este rezultatul a celui mai mici indemnizatii de crestere a copiilor din Europa si a lipsei de sprijin din partea statului pentru familiile tinere pentru procurarea unei locuinte, spre exemplu. A celei mai mari emigratii pe timp de pace, cand tinerii romani in loc sa se aseze la casa lor, in tara lor, au emigrat sa slugareasca la straini in cautarea unei situatii materiale care, pentru marea majoritate, nu s-a putut obtine in mod cinstit acasa. In tarile nordice este rezultatul unor grupari sataniste girate chiar de stat de genul Barnervernet, care rapesc copiii de la parinti, descurajandu-i sa mai aduca copii pe lume…

  3. Statul National Legionar

    Aceste curve de femei trebuie puse la punct. Feminismul trebuie lichidat. Nu trebuie să le mai permitem să ucidă copiii NEAMUL ROMÂNESC! Avorturile Trebuie oprite!

    • Diaspora e plina de copii români! Duminica de duminica se împărtășesc sute intr-o singura biserică di Stuttgart si situatia e asemanatoare si in cele din vecinatate! Dar si preotii au 3-4! Cati au in Romania?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *