Home / Știrea zilei / Cea Mai Mare Resetare – Documentar cu subtitrări în limba română

Cea Mai Mare Resetare – Documentar cu subtitrări în limba română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2023

Cea Mai Mare Resetare - Documentar cu subtitrări în limba română

Cea Mai Mare Resetare – Documentar cu subtitrări în limba română

Acest documentar a fost produs de TruNews pentru a menține adevărul viu într-o lume a propagandei.

Elitele lumii sunt pe punctul de a-și pune în aplicare așa-numita “Mare Resetare”, remodelând societatea după chipul minților lor întunecate și al inimilor împietrite. Ele rămân nepregătite pentru CEA MAI MARE RESETARE a lui Dumnezeu, cea de-a doua venire a lui Isus Hristos.
Nici o piatră nu este lăsată neîntoarsă pentru a explica de unde venim, cum am ajuns aici și unde să găsim Arca pentru a trece peste potop.
Prințul Charles, în prezent regele Charles al III-lea, a declarat la sesiunea de deschidere a unei întâlniri virtuale a Forumului Economic Mondial, la 3 iunie 2020, că liderii mondiali au avut “o oportunitate de aur pentru a profita de ceva bun” de pe urma pandemiei de coronavirus. Viitorul rege al Angliei a văzut în Covid-19 modalitatea de a “reseta” civilizația umană și de a recunoaște “interdependența tuturor lucrurilor vii”. Reuters a relatat că discursul Prințului Charles a făcut “parte dintr-un eveniment de lansare a “Marii Resetări”, un proiect care implică WEF și Inițiativa pentru Piețe Durabile a Prințului de Wales, cu scopul de a reconstrui sistemul economic și social pentru a fi mai durabil”.
Cea Mai Mare Resetare: Ridicarea Fiarei este un răspuns creștin la globaliștii de la Forumul Economic Mondial care cred că s-au născut pentru a conduce lumea. Să sperăm că acesta este primul film dintr-o serie de documentare despre cea mai mare resetare – care este a doua venire a lui Isus Hristos și manifestarea deplină a Împărăției Sale. Hristos vine, dar Antihristul trebuie să vină mai întâi.
“Războiul continuu purtat de copiii întunericului pare să fi atins un punct cu adevărat îngrijorător… poate că acesta este începutul adevăratei celei mai mari resetări.” Arhiepiscopul Vigano
Lansare SUA : 27.09.2022

Traducere în română : Ionel Trandafir – 27 decembrie 2022

 

2 comments

  1. La minutul al 16-lea incepe sa vorbeasca despre “secretul intunecat” al lui Schwab si sa-i arate pe national-socialisti intr-o lumina negativa. Gasesc conspirationismele astea ieftine de factura boomerista ca fiind foarte vomitive.

  2. Se scrie Iisus, invers scriu sectarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.