Home / Actualitate / Becali PULVERIZEAZĂ Corectitudinea Politică

Becali PULVERIZEAZĂ Corectitudinea Politică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 26, 2018

E timpul să luăm lumină de la războinicul luminii.

Becali PULVERIZEAZĂ Corectitudinea Politică

Acesta a declarat că se va retrage din fotbal dacă UEFA îl va obliga să facă o echipă feminină la Steaua.

Cum UEFA este mare fan al democrației, aparent se gândește să impună cote de gen, obligând patronii de fotbal să facă și echipe feminine.

Digi24:

Întrebat la ProX ce va face dacă UEFA îl va obliga să înfiinţeze o echipă de fotbal feminin la FCSB, Becali a răspuns:

„Mă retrag din fotbal. Cum adică? Faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Mai fac şi eu păcatele mele, unele lucruri, de idolatrie, mai am… Dar lucru nefiresc nu fac. Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum să joace femeia fotbal? Ce e aia să joace femeia fotbal? Ea nu e făcută, în plus de asta, mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal, ţâţe, altele şi altele, nu mă mai face să vorbsc prostii! Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat şi pentru bărbat. Ea a fost făcută frumoasă, formele ei te atrag, ea a fost făcută să fie atras bărbatul de ea. Atunci noi batjocorim formele femeii, pe care le-a făcut Dumnezeu ca să-l atragă pe bărbat. Noi o schimonosim pe femeie dacă o punem să joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie să facă box. Iar o schimonosim pe femeie. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. numai că fotbalul şi boxul o schimonosesc pe femeie.”

Aceleași declarații au apărut si pe gsp.ro, care a ținut morțiș să facă o compilație de alte replici “ofensatoare” ale cruciatului Becali:

gsp.ro:

Becali a făcut de-a lungul timpului mai multe declarații care au ofensat categorii întregi de oameni.

Ghinion, democrația înseamnă și dreptul de a ofensa.

Sclavii “jurnaliști” de la gsp.ro se schimonosesc să fie cât mai corecți politic și cataloghează declarațiile lui Becali în funcție de limbajul (((lor))).

Ca o paranteză, cel mai eficient mod de a controla lumea este prin limbaj, elitele știu ce putere are cuvântul vorbit. Chiar lumea noastră a apărut prin cuvântul pe care l-a rostit Dumnezeu la facere.

XENOFOBIE: “Aici e România şi se joacă fotbal românesc. CFR este o echipă ungurească din Ardeal”;

Bozgorii pe veghe de suicid.

RASISM: “Noi nu mai trebuie să transferăm la Steaua jucători negri şi ţigani. Negrul nu se pretează la Steaua şi nu joacă bine de la climă. Melodia aia a naibii, dacă nu-ţi vine să o cânţi… Aia cu «am avut şi vom avea mereu». Îţi vine să o cânţi, e aşa frumoasă. Eu o cânt. E melodia frumoasă, o cânt singur, îmi pun lacăt la buze să nu o mai cânt, pentru că mă obişnuisc aşa. Melodic îmi place”;

A spus un adevăr pe care mulți români îl simt. Lumea vrea să vadă fotbal românesc, nu african.

Chiar e de prost gust să vezi negri într-un joc de albi.

INTOLERANŢĂ RELIGIOASĂ: “Eu nu iau niciodată pocăiţi. Consider că am ghinion cu ei. Pocăiţii sînt dintr-o sectă satanică. Încerc să le salvez sufletul”

Ortodoxia salvează România.

INTOLERANȚĂ SEXUALĂ: “Homosexualii sînt protejaţi de satana. Eu m-am lecuit de Satana şi nu primesc lîngă mine homosexuali. Un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Jucătorii fac baie dezbrăcaţi şi nu le mai arde să dea gol”;

E revigorant să vezi un român fără inhibiții, zdrobind cu îndrăzneală un stâlp neomarxismului, homosexualitatea.

“Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia. Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!”

Din păcate deja se văd efectele acelei lumi și nu sunt bune.

“Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!”

Din nou, unde-i minciuna? Becali dă argumente simple, la nevoie se pot da studii științifice care să demonstreze ce a spus, dar felul cum vorbește îl face înțeles de toată lumea.

LIMBAJ VULGAR & INTOLERANȚĂ PRIVIND PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI: “Ce naiba mă puneţi să vorbesc cu doamna Tatoiu? Doamna Tatoiu e dusă. Rîde ca proasta. Mă puneţi să vorbesc cu tîmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca. Păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim la subiect şi ea rîde ca proasta în p…”;

Din nou, libertatea de exprimare include dreptul de a ofensa. Mai nou persoanele publice nu se mai pot referi la idioți, autiști sau handicapați fără să fie asediați pentru discriminare si intoleranță privind “persoanele cu dizabilități”.

Apropo, același “limbaj vulgar” e folosit și de #rezist când se referă la PSD.

Să fim recunoscători totuși. Dumnezeu, chiar dacă în înțelepciunea Lui l-a chemat pe Vadim alături, în mila Lui ni l-a lăsat pe Gigi Becali.

 

Redacția Incorect Politic vă urează un Crăciun Fericit!

2 comments

  1. Niciodata nu il subestimati pe Becali, el a bagat singur un partid in parlament.

    De aceea l-au bagat la inchisoare, fiindca e PERICULOS pentru (((stapani)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *