Home / Actualitate / Autoritățile care au dat amenzi pentru nepurtatul botniței precum și angajatorii care i-au constrâns pe angajați să se vaccineze  obligați de justiție să plătească despăgubiri

Autoritățile care au dat amenzi pentru nepurtatul botniței precum și angajatorii care i-au constrâns pe angajați să se vaccineze  obligați de justiție să plătească despăgubiri

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 3, 2022

Autoritățile care au dat amenzi pentru nepurtatul botniței precum și angajatorii care i-au constrâns pe angajați să se vaccineze  obligați de justiție să plătească despăgubiri

Mai țineți minte 2020?

Polițiștii și Jandarmii amendau oameni pe stradă că nu purtau botnița. Câțiva “nebuni” își băteau gura să le spună semenilor că amenzile sunt ilegale, că ce face Poliția e un abuz, că legile și ordonanțele date sunt anticonstituționale. Acești “nebuni” au fost ridiculizați, insultați și disprețuiți pentru că spuneau adevărul.

R3Media:

Pe rolul instanțelor din România se află sute și chiar mii de procese împotriva polițiștilor și jandarmilor care au emis procese verbale de contravenție invocând nepurtarea măștii, pe baza unor filmări de la proteste. Mai mult, reclamanții cer și plata de daune morale, de circa 100.000 de lei pe fiecare proces verbal, iar jandarmii vor fi obligați să le achite din propriile salarii, scrie Național.

Mai țineți minte 2021?

Restaurantele și unele magazine mari cereau certificate digitale la intrare, vaccinarea era oficial voluntară, dar neoficial angajații din anumite domenii erau obligați să se vaccineze pentru a-și păstra slujbele. Câtiva “nebuni” spuneau că restricționarea accesului pe baza acelui certificat este ilegală. Că toate amenzile primite sunt ilegale și trebuiesc contestate.

Iată că a venit 2022 și cei care au comis abuzuri încep să plătească. Iată că “nebunii” aveau dreptate, Justiția o confirmă. Amenzile au fost ilegale.

 

2 comments

  1. Sa plateasca slugile dracului! Se credeau mari si tari !
    Ne- au terorizat, ne-au tinut in cusca ( casa) ca sa ne friga creierul cu G5, din cauza pLandemiei spurcatilor sionisti, s-au destramat familii, prietenii….
    MI-au asasinat nepoata…. moarta in urma vaccinului ucigas. Avea un examen de facut si nu era admisa in spital fara vaccin. Au pacalit-o si au vaccinat-o. Dupa câteva luni a murit….
    Sunt verde de ciuda.
    Blestemati sa fie sionistii si slugile lor !

  2. Milițienii sclaveței merită să plătească!! Dacă nu au vorbit atunci când trebuia, acum să nu mai vorbească și să plătească!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *