Home / Internațional / AU VIOLAT CÂINELE Într-o Tabără de Refugiați

AU VIOLAT CÂINELE Într-o Tabără de Refugiați

Incorect Politic
Ianuarie 2, 2020

AU VIOLAT CÂINELE

Potrivit paginii web a asociatiei pentru bunăstarea animalelor Zoosos din Grecia, pe 28 martie 2018 a fost depusă o denunțare scandalosă la departamentul de poliție Perama din Atena, de către personalul care se ocupă de câinii vagabonzi care locuiesc în tabăra de refugiați din apropiere Skaramagka.

Personalul a găsit o catelusa moartă în centrul taberei, acoperită cu o pătură. Câinele mic avea semne evidente ale unui viol brutal pe organele genitale, dar niciun alt traumatism extern.

Trupul câinelui a fost transferat la Centrul Interdisciplinar de îngrijire a animalelor rătăcite din Atena pentru a fi examinat medical și pentru a stabili cauza exactă a morții animalului.

Potrivit Zoosos, șeful taberei de refugiați din Skaramagka, domnul Giorgos Karoglou, a confirmat acest incident.

Pagina web Eksegersi Ellinon, relatează că premierul grec, dl Giannis Lagos, al partidului naționalist grecesc din Zorii de Aur, a adresat o întrebare ministrului responsabil al Justiției și ministrului de Interne, în care a solicitat să fie informat despre cauza exactă a decesului câinelui.

În plus, cere ca justiția să fie livrată făptuitorilor cât mai curând posibil. Deși miniștrii sunt obligați să răspundă în termen de 25 de zile conform Regulilor Parlamentului Elen, au trecut aproape două luni de la data depunerii întrebării domnului Lagos.

Cei doi miniștri nu au răspuns la întrebarea sa, dintre care am primit copii oficiale până acum. Întrebarea adresată miniștrilor Greciei pentru a da informații despre anchetă poate fi găsită mai jos.

Sursa: Naționaliști.ro

2 comments

  1. “justitia sa fie livrata faptuitorilor” lol. poate invers ca altfel o violeaza si pe asta (pe justitie, adica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *