Home / Internațional / Un Oraș Multicultural devine IADUL PE PĂMÂNT

Un Oraș Multicultural devine IADUL PE PĂMÂNT

Incorect Politic
Ianuarie 2, 2020

Naționaliști:

Povesti de groaza din Suedia unde un oras acaparat de migranti a devenit iadul pe pamant:

Staffanstorp este situat în Skåne, Suedia. După mai multe incidente violente asupra locuitorilor din oraș, în special a femeilor, oamenii nu se mai simt in siguranta, transmite agentia de presa Fria Tider.

Poveștile locuitorilor din Staffanstorp au devenit publice după ce jurnalistul de investigație Joakim Lamotte a vizitat orașul. Anterior, orașul era cunoscut doar pentru un incident oribil comis cu un cuțit pentru care a fost arestat un migrant afgan.

În fața camerei de filmat a jurnalistului, suedezii descriu orașul ca fiind periculos și plin de violență, cu bande de migranti care domină spațiul public.

O fată povestește cum a fost hărțuită sexual și lovită cu pumnii la fosta școală în fiecare zi. „M-au închis în toaletă și m-au lovit cu benzi. M-au lovit și au ras. Se întâmpla în fiecare zi ”, spune ea.

„Deodată au venit și m-au apucat de sâni. După ce l-am lovit pe respectivul, toată familia a venit și mi-a spus ca era un pic excitat și că trebuie să tac. Când ies cu câinii mei, aruncă cu pietre in ei ”, continuă ea, subliniind că se teme de ceea ce se va întâmpla cu frații și verii săi în viitor.

O femeie explică că copiii afectați își îndeamnă părinții să nu facă nimic, deoarece gașca se va răzbuna pe copii. O altă femeie povestește cum a fost bătută „brutal” de o gașcă de 15 persoane.

Însă, în timpul transmisiei live, un avocat corect din punct de vedere politic vine brusc și neagă întreaga imagine de groază a orasului suedez. El spune că orașul este „pașnic” în timpul primăverii.

Potrivit avocatului, este complet greșit să contribuim la „ură” în societate. El susține că site-ul web al lui Lamotte este „teribil” de citit. Dar una dintre fete răspunde: „Oamenii trebuie să știe ce se întâmplă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.