Home / Actualitate / AM FOST IERTAT!

AM FOST IERTAT!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Martie 31, 2022

Colonel Vasile Zărnescu: 

AM FOST IERTAT!

 

Azi, 31 martie 2022, este ziua de naștere a fiicei mele, Alexandra-Iulia. Rugăciunile sale și ale întregii familii adresate Maicii Domnului s-au finalizat în mod fericit: azi s-a dat pronunțarea – cu sentință definitivă – în  procesul cu ticăloșii care fac legea în România. Am fost iertat de condamnarea la 13 luni de pușcărie cu suspendare. Mai avem Justiție în România, dar, evident, este sub presiune politică!

Iată, ad litteram, textul sentinței definitive:

Nr. unic (nr. Format vechi 9749/301/2020 (1363/2021 )

Complet: S1 C19 A
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Decizia penală nr. 326/A din data de 31.03.2022 – În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ZĂRNESCU VASILE împotriva sentinţei penale nr.62 din data de 04.02.2021, pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în dosarul nr.9749/301/2020. Desfiinţează, în parte, sentinţa penală atacată ?i în fond rejudecând: În temeiul art.396 alin.3 din Codul de procedură penală rap. la art.80 alin.1, 2 din Codul penal, dispune, faţă de inculpatul ZĂRNESCU VASILE, renunţarea la aplicarea pedepsei, sub aspectul săvâr?irii a trei infrac?iuni de negare a holocaustului, prev. de art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 28.04.2013, site www.altermedia.info, articol intitulat „Falsitatea noţiunii de holocaustolog”), art.6 alin.1, 3 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 11.02.2014, site www.altermedia.info, articol intitulat „Înşelătoria secolului XX”), respectiv art.6 alin.1 din O.U.G. nr.31/2002, cu aplic. art.5 din Codul penal (fapta din data de 24.11.2017, cartea intitulată „Sabin Orcan Suporter”, publicată la editura Tempus Bucureşti, expusă spre vânzare la librăria Eminescu din mun. Bucureşti). În temeiul art.81 alin.1, 2 din Codul penal, aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului.
Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 31 martie 2022.
Document: Hotarâre  326/2022  31.03.2022
[1].

Ideile de bază sunt aici: „renunțarea la aplicarea pedepsei“ și „aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni“. Adică sunt iertat, deocamdată, dar să nu mai fac alte „infracțiuni“! Deci, cele făcute de mine anterior sunt „infracțiuni“, căci așa le-au calificat procurorul Oprică-Florin Cîrciumaru și judecătorul Cristian Dumitru. Dar denigrarea României – sub toate aspectele – comisă de ashkenazii reclamagii nu numai în acest dosar, ci și în mass media, în genere, nu sunt infracțiuni, ci intră la „libertatea de exprimare“! Se poate vorbi aici de „dublu standard“?! NU, desigur. E vorba doar de stat mafiot – Băsescu dixit –, stat mafiot edificat după regulile Uniunii Europene. Altfel spus, „sabia lui Damocles“ va fi mereu deasupra mea și, în orice moment, poate veni altul ca Alexandru Florian sau Maximilian Marco Katz cu o altă plîngere penală. Iar magistrați ca ăștia care m-au hăituit[2] pe mine sunt prea mulți, din păcate.

Țin să mulțumesc – încă o dată și public – celor doi martori ai mei, distinșii profesori universitari Ion Coja și Alexandru Corvin Lupu, celor trei judecătoare – încă nu le știu numele! – care au format instanța de apel și care au avut rectitudinea morală și profesională să își manifeste curajul, așa cum au putut, în  aceste vremi ticăloase și, firește, distinsei doamne avocat Minerva Chiriac și maestrului Adrian Iscru, care, cu generozitate și hotărîre, m-au apărat.

E de amintit că, în ziua condamnării mele, din 4 februarie 2021, multe mass media din țară și din străinătate au difuzat știre chiar în aceeași zi! Ba un ziar din Tel Aviv scrisese că deja fusesem băgat la pușcărie. Sunt curios acum să număr cîte mass media vor semnala sentința de azi, fie și în forma asta de compromis, cum că „s-a renunțat la aplicarea pedepsei…“! Iar alde Alexandru Florian, Silviu Vexler, Maxililian Marco Katz ș.a., care au jubilat – inclusiv în scris –cînd au aflat de condamnarea mea la pușcărie, își vor pune unghia în gît?!

Este, totuși, necesar să facem o organizație a naționaliștilor – așa cum există Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL) –, ca să ne apărăm eficient, căci așa, izolați fiind, ne condamnă pe rînd, unul cîte unul! Deja curajosul publicist Miron Manega a fost băgat în clinci de un nime-n-drum: u.s.r.-istul Iulian Bulai a agitat în Parlament formidabilul  săptămînal CERTITUDINEA, pe care generosul Miron Manega o realizează singur și pe banii săi, pe motiv că revista i-a prăjit popoul cînd Bulache s-a așezat pe scaun la Teatrul Național București. De ne-nțeles este faptul că Iulian Bulai se definește ca „creștin catolic practicant“ însurat cu o femeie care este de confesiune luterană! V-ați prins?! Luteranismul născocit de marele reformator religios Martin Luther (nu negroteiul Martin Luther King, care era un impostor!) a lovit în plex Biserica Catolică pe motivul vinderii de „indulgențe“ – care era o escrocherie colosală – și a provocat marea  schismă a Catolicismului! Așadar, în famelia lui Iulian Bulai există o toleranță confesională excepțională: el „creștin catolic practicant“, ea luterană înfocată! Totuși, se înțeleg foarte bine: au copiii botezați catolic[3]. Dar, deși este extrem de tolerant cu nevastă-sa luterană – adică virulent anticatolică –, este extrem de intolerant cu Miron Manega, a cărui revistă CERTITUDINEA apără în mod neechivoc, deci cu certitudine, valorile naționale românești, ortodoxe.

Totuși, prin felul particular în care Bulai „a înțeles“ să îmbine religia cu politica, „a dat cu mucii în fasole“, cum se zice în popor. „Biserica catolică se dezice de afirmațiile lui Bulache“[4]! Ăsta denigrează „Familia Sfîntă“: despre Maica Domnului afirmă că este o „mamă-surogat“ – ceea ce atestă că nu știe semnificația sintagmei! –, afirmă că Iisus Christos s-a născut într-o familie „eșuată“ etc. Dar Creștinismul a apărut după Christos! Și ambuscatul ăsta de Bulai se pretinde „creștin“! Vă dați seama ce idiot poate fi?! Români care l-ați votat și care sunteți în circumscripția lui: descreștinați-l!

Într-o exprimare mai academică, mai doctă și mai teologică, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, îl miștocizează pe neisprăvitul parlamentar u.s.r.-ist Iulian Bulai citîndu-i din opera papei Benedict al XVI-lea scrisă în vremea cînd era doar cardinalul Joseph Ratzinger, anume că „Naşterea lui Iisus dintr-o fecioară, aşa cum este ea redată în Evanghelii, a stat dintotdeauna ca un spin în ochii iluminiştilor de orice fel[5]. Din păcate, furat de discursul demonstrativ, Preasfinţitul Părinte Ignatie îl gratulează involuntar pe Iulian Bulai cu termenul de „iluminist“ – care, la prima vedere, ar insinua că Iulian Bulai ar avea ceva „lumini“ în capul lui, prin a cărui fizionomie vrea să-l imite pe banditul ashkenaz Leon Troțki! Eroare: Iulian Bulai are doar întuneric.

Iulian Bulai

Leon Trotsky

Dar, cum prostia lui Bulai este contagioasă, iată că se găsesc „idioții utili“ – utili altora, dar dăunători nouă, românilor! – care achiesează la panarama lui Bulache din Parlament și vor să facă mare anchetă mare pe motiv că cine a difuzat revista CERTITUDINEA pe scaunele de la T.N.B., că revista face propagandă pro-rusă, că este naționalistă[6] etc. Domnule președinte Vladimir Putin, nu puteți aplica metoda chirurgicală „Dudaev“ și în cazul „idioților utili“ – adică a trădătorilor – de la noi?!  

31 martie 2022

[1] Cf. https://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000642032&id_inst=2

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/justitia-stalinista-a-romaniei-procesul-colonelului-vasile-zarnescu-concluzii-scrise-suplimentare/

[3] Cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23570116-deputatul-iulian-bulai-dupa-mesajul-despre-iisus-care-starnit-controverse-sunt-crestin-catolic-practicant-traiesc-foarte-dinamic-activ-credinta-mea.htm

[4] Cf. https://evz.ro/biserica-catolica-se-dezice-de-iulian-bulai-deputatul-usr-pus-la-colt-video.html ; https://www.antena3.ro/actualitate/biserica-catolica-se-dezice-de-deputatul-usr-iulian-bulai-replica-acida-a-episcopului-catolic-de-552335.html ; https://www.stiripesurse.ro/cutremur-in-biserica-catolica-dupa-declaratia-controversata-a-deputatului-iulian-bulai-il-indemn-sa-spuna-clar-am-gresit_1417295.html ;

[5] Cf. https://episcopiahusilor.ro/fecioara-maria-spinul-din-ochii-iluministului-deputat-catolic-iulian-bulai

[6] Cf. https://www.incorectpolitic.com/ancheta-la-teatrul-national-bucuresti-dupa-ce-antiromanul-iulian-bulai-usr-gaseste-revista-certitudinea-pe-scaun/ ; https://www.incorectpolitic.com/miron-manega-raspunde-valului-de-calomnii-la-adresa-revistei-certitudinea/

13 comments

 1. Fraza cheie a sentintei este aceasta: “În temeiul art.81 alin.1, 2 din Codul penal, aplică inculpatului un avertisment, în sensul de a-l atenţiona ca pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni.”.
  Practic, instanta considera faptele inculpatului Vasile Zarnescu infractiuni si il sanctioneaza pe acesta doar cu un avertisment penal. Practic, avand jn vedere si procesul care vine din urma (cf. portal Judecatorie), Zarnescu nu mai are voie sa vorbeasca despre subiectul holocaustului. Punct.
  Daca ar fi fost condamnat la inchisoare, Zarnescu ar fi devenit un erou national. Publicul ortodox iubeste victimele. Tine de modelul Dumnezeului rastignit pe cruce. Romanilor nu le place Invierea si nu cunosc conceptul.
  Asa este doar un roman care trebuie sa se autocenzureze pana la sfarsitul vietii. Pentru varsta sa oricum inchisoarea nu era o solutie.

  • Asa este, cam tot la asta m-am gandit cand am scris comentariul la articolul precedent. S-a pronuntat cuvantul infractiune si s-a emis o interdictie. Domnul Zarnescu are insa libertatea si capacitatea de a decide dansul ce face mai departe, daca da curs amenintarii mai mult sau mai putin voalate a instantei sau nu. Noi, care suntem mai tineri, sa il sustinem in continuare si sa ne manifestam si noi fara frica si fara ezitare “antisemitismul”. Doamne-ajuta!

 2. Pixelu Albastru

  Recunosc. M-am înșelat și nu prea. Nu știam că onorata instanță poate decide ca nenea milițianul bun și să-ți dea un avertisment. Știam cazul lui Adrian Năstase cu retorica nu sunt probe evidente că este vinovat dar trebuie să dăm un exemplu. Nu m-am înșelat în privința faptului că onorata instanță l-a găsit pe domnul Zărnescu vinovat. Probabil a fost un compromis cu cipilicarii la modul că, uite, vă dăm dreptate dar Vasile e băiat bun și nu merită să facă pușcărie chiar cu suspendare!

  • Vasile I. Zărnescu

   Varianta aplicării avertismentului este prevăzută în Codul penal: „ În temeiul art.81 alin.1, 2 din Codul penal, aplică inculpatului un avertisment,…”etc. Deci e o chestiune reglementată legal și nu ține de „milițianul bun”. Și nu este vorba de nici un „compromis cu cipilicarii”. Dimpotrivă, purtătorii de kipă – „cipilicarii” – și de perciuini au făcut presiuni să fiu băgat la gherlă, dar instanța de apel a rezistat eroic: redactarea pronunțării sentinței a fost amînată de 5 (cinci) ori în țasae luni, ca dovadă a presiunilor enorme comise contra instanței de apel. O dovadă elocventă a comis-o ieri chiar escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz (pe numele de buletin Moise Marcu Katz). Vedeți aici: https://www.g4media.ro/vasile-zarnescu-fost-colonel-sri-scapa-cu-un-avertisment-pentru-negarea-holocaustului-dupa-ce-judecatorii-i-au-admis-apelul-in-prima-instanta-zarnescu-fusese-condamnat-la-13-luni-de-inchisoare-cu.html
   Și, în mod categoric, în recurgerea la soluția de compromis a instanței au contat, și „Concluziile scrise suplimentare”, care, în plus pe lîngă motivele de apel, au obligat instanța să se delimiteze de turpitudinea magistraților care m-au condamnat, pentru a nu fi asociată cu acești ticăloși: vedeți, pe larg, aici:
   https://www.incorectpolitic.com/justitia-stalinista-a-romaniei-procesul-colonelului-vasile-zarnescu-concluzii-scrise-suplimentare/

   • In tot cazul, pana in prezent , datorita inteligentei extrem de penetrante si astutiunii extraordinare pe care ati dovedit-o, impreuna cu varfurile intelectualitatii romanesti care v-au aparat, ati miscat muntii, stimate Domule Colonel Vasile Zarnescu !
    Dumnezeu sa Va ocroteasca , si in continuare, Domnule Zarnescu!
    Impreuna cu patriotii de mare curaj care au salvat onoarea neamului nostru, luptand pentru triumful adevarului adevarat si al justitiei, in Romania .
    Am crezut ca visez cand am aflat vestea , atat de binecuvantata este ea !

   • Pixelu Albastru

    OK domnule Zărnescu, nu am pregătire juridică și nu cunoșteam articolul din Codul Penal care prevede avertismentul. Totul e bine când se termină cu bine dar instanța nu v-a achitat. Deci în fața onoratei instanțe și a cipilicarilor sunteți vinovat. Oricine va aborda aceleași subiecte ca cele incriminate va fi găsit vinovat și poate n-o să mai aibă norocul să dea de judecători care să-l ierte.

 3. Idiotii de useriști etichetează drept “putinist” și “rusofil” pe toți cei care nu sunt de acord cu ei. Sunt niște imbecili

 4. Felicitari!
  Nu ramane decat sa continuati lupta, fiind mai atent la forma, dar fondul fiind acelasi 😀

 5. Dl Zarnescu ar trebui sa scrie sub pseudonim si tot asa ar trebui sa faca si altii. In felul acesta poate fi condamnat doar pseudonimul. Mult Samizadat!

 6. Pardon “Samizdat”! In felul acesta literatura s-ar imbogati.

 7. Domnul Col. Zărnesu a spus unele adevăruri în cartea publicată. Nu a negat Holocaustul. Iudeo-bolșevicii delaI la Institutul Wieszel, au logica absurdului.Am citit un articol despre particiiparea SUA la procesul dela Nuromberg, că Holocaustul a fost o făcătură politică. Au fost și voci chiar de către unii evrei că nu a existat Holocaust. Comisii cu specialiști în domeniul gazării care au studiat la Auschwiț au concluzionat că pe pereți nu s-au găsit urme de acel gaz. Alții că nu au existat camere de gazare, Parlamentarii americani au spus să nu se mai facă caz de holocaust.
  Au început istorici să cerceteze documente de arhivăă pentru a scoate adevărul la lumină.Poate că mai durează,sau vor pune ștampila pe noile cercetări. Nu se știe. Domnul Col. Zărnescu a argumentat bine în carte,numai că legea Antisemită permite sionismului să te încadreze oricum în condițiile legii pentru orice li se par lor că ar putea duce la o descoperire a adevărului. Sunt documente istorice în special în comunismul sovietic cum evreii bolșevici au ucis în vremea lui Lenin și Troțkii zeci de milioane de riși..Totuși Instanța a decis în favoarea domnului Col Zărne3scu, pentrucare aduc acesteinstituții felicitări.

 8. Cred ca NU este nici o diferenta intre Holocaustul de atunci si GENOCIDUL de acul cu TELENOVELA COVID .
  Acum acesti indivizi ne omoara in timp dar sigur sub pretextul holocaustului , de cand au confiscat absolut toate institutiile statului . Eu ii observ dupa salutul cu mana la piept , etc

  Este bine de citit DOCUMENTUL OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei semnat de aceste SCURSURII care au confiscat absolut toate institutiile statului dupa 89 .
  Este JALE ce se mentioneaza in PROGRAM pe perioada 2020 – 2025 , indiferent de guvernare , dau doar cateva ex :
  – Se vinde pe timir ce : CEC BANK , CFR ( a fost alocata o suma frumusica de banii publici pentru a se renova infrastructura , apoi va fi declarat nerentabil ) , PETROM , ELECTRICA , etc , adica absolut totul ce mai este cu capital Romanesc .
  MODIFICAREA CONSTITUTIEI si aplicarea legi lui Ponta de “REGIONALIZARE ” ( daca se va face “regionalizarea la fel cum sa facut si ” privatizarile ” , 1000 % ne-am dus dracului de tara si de neam cu acesti evrei la CIOLAN din pacate .

  Felicitari dl. colonel (r) Vasile I. Zărnescu !

  Multa sanatate va doresc !

 9. Am omis sa fac referire la DOCUMENTUL OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei :
  Tratatul de ADERAREA Romaniei la OCULTA SATANISTA UE .
  Actualul UE , nu este acela la care a ADERAT Romaniei , din punctul meu de vedere .
  Imi cer scuze la greselile gramaticale e care le-am avut in comentariul anterior .
  Din cauza ca am publicat acest document oficial de INALTA TRADARE a Romaniei si am dezvoltat pe scurt tot ce scrie si cum se pune in practica ……..am fost DEZACTIVAT si nu blocat , de pe FB in luna fb 2021 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *