Home / Internațional / Alți Prostalăi Vestici

Alți Prostalăi Vestici

MNR
Incorect Politic
Septembrie 29, 2018

El este Karsten Nordal Hauken, bărbat norvegian ce se descrie ca fiind feminist și luptător anti-rasism, pro …. granițe deschise.

Alți Prostalăi Vestici

Pivește-i bine fața, ca să știi cum arată un ratat total. Un ratat care a fost violat de către un somalez.

După viol Karsten a fost foarte deprimat. A urmat o perioada neagră în care a făcut abuz de diferite substanțe și s-a bătut cu depresia.

Nu a fost neapărat traumatizat de viol ci de faptul că somalezul a fost deportat… A fost foarte trist pentru el că i-a cauzat deportarea somalezului, după ce acesta săvârșise patru ani în pușcărie. Karsten nu înțelegea de ce este pedepsit prin deportare când deja își ispășise pedeapsa….

Jay Austin și Lauren Geoghegan, un cuplu milenial din America, au decis să plece cu bicicleta în jurul lumii, să demonstreze că nu există rău și că oamenii sunt aceeași peste tot.

Alți Prostalăi Vestici

*Citești ziarele și începi să crezi că lumea e un loc foarte periculos* scria Austin pe blogul lor.

Instagramul celor doi: aici 

Blogul lor : aici

Pe instagram apar ca fiind încă în Tadjikistan… pentru că acolo au fost omorâți într-un atac ISIS împreună cu alți doi cicliști, din Elveția și Olanda.

O mașină a intrat in ei, apoi membrii ISIS i-au înjunghiat și i-au lăsat acolo fără suflare.

ISIS s-a declarat responsabil pentru atac, și în Tadjikistan există zone controlate de ISIS, membrii ISIS au pătruns pe la granița cu Afghanistanul.

Asta se întâmplă când ești un idiot care trăiește pe Facebok și care crede că suntem toți aceeași rasă… rasa umană, un idiot care trăiește în bula lui roz unde miroase a floricele și iarbă.

Molly Tibbetts, tânăra din America, crescută să urască rasa albă, într-o familie extrem de liberală, a fost violată și ucisă de către un migrant ilegal.

Alți Prostalăi Vestici

Moartea ei a creat vâlvă în SUA, mai ales pentru că s-a petrecut în timpul unor proteste masife anti-ICE (poliție ce se ocupă de prinderea migranților ilegali). Antifa și grupuri de extrema stângă cer abolirea ICE.

Multe personalități pro controlul granițelor au dat ca exemplu uciderea lui Molly, numai că familia acesteia a fost cerut ca moartea fiicei lor să nu fie folosită politic de către *naziști*. Ei angajează la ferma lor muncitori ilegali pe care îi plătesc foarte puțin, așa că fac câștiguri financiare mari de pe urma lor.

Cam astea erau postările lui Molly pe Twitter…

CNN a dat vina pe masculininatea toxică, nicidecum pe faptul că un bărbat nedocumentat venit dintr-o țară mizeră, a omorât o tânără americancă…

 

 

4 comments

  1. Super articolul.
    Mi-a facut placere sa il citesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *