Home / Educativ / Proastele Vestului

Proastele Vestului

MNR
Incorect Politic
August 1, 2018

Proastele Vestului

Pipa Bacca (Giuseppina Pasqualino di Marineo), a fost o artistă din Italia, ucisă cu sânge rece în anul 2008, de către un bărbat de origine turcă, după ce a fost violată cu brutalitate. Pipa plecase într-o călătorie, împreună cu o altă artistă, de la Milano în Orientul Apropiat.

Cele două făceau autostopul, iar întreagă lor călătorie era un proiect artistic, un performace, motto-ul fiind *căsătoria între diferiți oameni de naționalități diferite* și voiau să promoveze pacea mondială. Ele călătoreau simbolic în rochii de mireasă. Cele două s-au despărțit în Istanbul și urmau să se reîntâlnească în Beirut, însă Pipa nu a mai ajuns niciodată.

Drumul ei s-a terminat în Gebze, când a fost luată în mașină de către cel ce avea să o omoare. Cadavrul i-a fost găsit Tavşanlı, la o distanță considerabilă, de Istambul, abia la jumătatea lui aprilie, ea fiind dată dispărută de pe dată de 31 martie.

Proastele Vestului

Rezultatele ADN sugerează faptul că ea a fost violată de un număr considerabil de bărbați, însă doar un făptaș a fost prins, deoarce a furat telefonul mobil al acesteia și l-a folosit. Ulterior, el a dat vina pe alcool și droguri și a spus că este neclar ce s-a întâmplat în noaptea ceea, deci nu poate să spună dacă au mai fost și alții implicați în uciderea ei.

 


Amanda Kijera, activistă americană de stânga, apărătoare a drepturilor omului, este violată în Haiti unde se duce într-o misiune umanitară menită să ajute localnicii să facă față dezastrelor naturale.

Numai că ea se folosește de această misiune pentru a ajunge în Haiti unde planuieste să dovedească faptul că un raport al unei organizații pentru femei din Haiti exagerează gravitatea violurilor și abuzurilor comise de către bărbații haitieni asupra femeilor. Ea dorește să apere demninatea bărbaților de culoare și să arate lumii că stereotipurile sunt greșite.

Unul dintre bărbații pe care încerca să îi exonereze, și pentru care se lupta, dorind să arate lumii că este pașnic și respectă femeile, o violează ore în șir pe acoperișul unei clădiri.

Însă după recuperare, ea a declarat că vinovați pentru violul ei sunt bărbații albi, patriarhatul albilor subjugă bărbații de culoare, iar femeile, cu precădere negresele, trebuie să suporte abuzurile. Chiar a cerut ONU să ajute victimele abuzurilor și să le instruiască cum să le suporte mai bine. Toată această pledoarie s-a axat în principal pe patriarhatul bărbaților albi care nu fac altceva decât să îmbolnăvească întregul mapamond și pe ura ei față de bărbații albi.

Amanda este o narcisistă arogantă ce trăiește într-o continuă minciună…și își merită soarta. Este activistă liberală tipică, absorbită de propria persoană și de propriile interese.

Sophia Lösche , activistă pro-granițe deschise, din Germania, a dispărut anul acesta, în iunie, când făcea autostopul din Leipzig până în Amberg, în Bavaria. Ea a fost luată de un camionagiu marocan, iar câteva zile mai târziu corpul i-a fost descoperit în Spania, lângă Bilbao.

Sophia fusese violată cu brutalitate, apoi ucisă.


Ea făcuse voluntariat pentru organizația Bucătăria Fără Granițe, pe insula Lesbos și susținea politica de extremă stângă. Fratele ei, Andreas Lösche, este membru al Partidului Verde, partid de stânga extremă, ce susține granițele deschise, mișcările LGBT și care recent s-a manifestat huiduind și înjurând în timpul unui moment de reculegere ținut în Parlamentul German, pentru o față de 14 ani, evreică, ce fusese și ea violată și ucisă de un emigrant musulman, din Irak.

Andreas a declarat că rasiștii de extremă dreapta se folosesc de dispariția surorii lui pentru ca mișcările de dreapta să ia amploare și că aceștia îi trimit mesaje de amenințare și chiar și amenințări cu moartea! Aceste amenințări s-au dovedit a fi fabulatii.

În 2016, tot în Germania fusese omorâtă altă activistă, Maria Ladenburger , aceasta era studentă la medicină și făcea voluntariat la centre de migranți. Cadavrul i-a fost descoperit într-un râu, lângă orașul Freiburg. Cel ce a ucis-o era un emigrant afgan, care pretinsese că este minor, ulterior dovedindu-se că este, de fapt, mult mai în vârstă.

Tatăl Mariei este un avocat foarte cunoscut, ce luptă pentru drepturile migranților și care este membru al Comisiei Europene.

Primarul din Freiburg , Dieter Salomon, membru al partidului verde, a făcut apel la locuitori să nu lege violul și crima de statutul de emigrant.

Se pare că Maria nu a fost singura victimă a acestui emigrant.


Republica Democrată Congo, Africa, 2017, doi emisari ONU sunt decapitați.

Aceștia sunt Michael Sharp, american, și Zaida Catalán, ce avea dublă cetățenie, cileană și suedeză. Ei au fost răpiți, împreună cu translatorul lor, în timp ce se aflau într-o misiune, și apoi decapitați cu bestialitate. Guvernul Congolez a intrat în posesia unei filmări care a fost apoi prezentată presei.

https://www.liveleak.com/view?i=190_1493329068

 

Zaida Catalán a fost o membră activă a partidului verde suedez și lideră, din 2001 până în 2005, a tineretului verde suedez. Ea lucra și pentru ONU, fiindt trimisă în Africa total nepregătită. Fusese îndoctrinată de mică de către membrii partidului verde. Luptase pentru drepturi egale, pentru granițe deschise, pentru drepturile animalelor, pentru dreptul de a vinde sex. Ca orice feministă activistă liberală, ea trăia într-o realitate falsă și refuza să accepte faptul că nu suntem la fel, că există diferențe majore între rase și culturi.

Lacy MacAuley , cunoscuta organizatoare de evenimente și marșuri ANTIFA, din Washington DC, expusă de cei de la Proiectul Veritas înainte de inaugurarea Președintelui Trump, unde voia să organizeze proteste extrem de violente, a devenit obsedată de islamișți și s-a decis să ajute sirienii.

Ea s-a îndrăgostit de un turc, activist și el, și l-a crezut pe cuvânt când el i-a spus că susține drepturile femeilor, așa că a avut parte de dragoste islamică. A plecat plină de speranță cu el în Turcia unde voiau să se căsătorească dar au urmat numai abuzuri, violuri și bătăi. Islamistul feminist încerca să o împiedice să folosească internetul și rețelele sociale. El nu îi cere acordul pentru sex, ci pur și simplu o folosește când și cum dorește, după dogmele și doctrinere învățăturilor islamice.

Ea a reușit să scape din Turcia și să se întoarcă în SUA unde acum vânează fascișți imaginari și luptă pentru drepturile islamiștilor de a o viola din nou.


O activistă feministă din Suedia a luptat din greu să oprească deportarea unui migrant ce i-a abuzat sexual fetița de 12 ani.

Femeia în vârstă de 45 de ani întreținea relații sexuale cu afganul și nu voia să trăiască cu ideea că acesta ar putea să fie omorât la întoarcerea în țara de origine. Ea s-a cunoscut cu afganul la un centru de refugiați din Sölvesborg, acesta i-a spus că are 18 ani și că nu mai are pe nimeni.

În curând afganul începe se îi abuseze fetiță, să o atingă indecent, din ce în ce mai îndrăzneț. Copila îi spune mamei ce se petrece dar aceasta o ignoră, atunci fetița decide să își anunțe tatăl care cheamă poliția și ia copila în custodie.

Când autoritățile au început să investigheze, s-a aflat că celeilalte fiice i s-a interzis să raporteze la poliție ce se petrece la ei in casă, în timp ce mama posta pe facebook cat de minunat e afganul, chiar după ce aflase că îi abuzează fata.

Suedeză era o susținătoare avidă a campaniei #metoo, dar nu atunci când era vorba despre fiica ei sau despre islamișți.

Afganul a primit o pedeapsă de 100 de ore de muncă în folosul comunității și poate să rămână în continuare în brațele femeii care l-a protejat, plănuind probabil să violeze și alți copii.


Elin Krantz a fost una dintre cele mai mizerabile activiste pro-granițe deschise din Suedia. Ea nu își dorea decât să transforme Suedia într-un paradis multicultural. Majoritatea bărbaților din viața ei fuseseră negri.

Era membră activă a unui grup de Facebook *Iubim diversitatea*.

Ea a fost urmărită într-o noapte, când pleca de la club, de un etiopian, Ephrem Tadele Yohannes, violată cu brutalitate și ucisă. Cadavrul a fost apoi acoperit cu bolovani.


Aceasta a declarat că nu a violat-o, ci a încercat să o salveze de la viol. Viol comis de doi bărbați albi. Imaginile video și testele ADN îl contraziceau.

Elin a primit ce și-a dorit. Multicultralism african.

Ea era cunoscută în mediul online pentru postările șocante, printre care și un video în care întreține relații sexuale cu un negru în tip ce cânta imnul suedez.

Cadavru: https://www.liveleak.com/view?t=9XYiS_1524488834

Guvernul suedez promovează amestecarea raselor și finațează clipuri muzicale menite să manipuleze femeile.

Gessica Notaro este o personalitate TV, din Italia, care iubea bărbații de culoare și căsătoria între rase diferite. Ea și-a găsit un iubit venit în Italia din Cape Verde, Jorge Edson Tavares.

Idila nu a decurs așa cum se aștepta aceasta, dar teroarea adevărată a început atunci când a pus capăt relației. Jorge a început să o urmărescă și să o amenințe că o să o desfigureze. Poliția nu a făcut nimic, doar a întocmit un ordin de restricție care nu are nici o valoare reală.


Nu a trecut mult timp și Gessica a fost atacată cu acid și desfigurată.

Fostul iubit nu a recunosct atacul și chiar a afirmat că are un alibi serios, dar nu a convins judecătorii. Cazul a fost extrem de mediatizat în Italia, la fel ca și cazul Pamela Mastropietro, fată de 18 ani omorâtă apoi mâncată de  nigerieni.

Gessica a apărut la TV după atac și a vorbit despre incident și recuperare, dar nu și despre pericolul negru.

Corrina Mehiel a fost o artistă americană, activistă avidă, justițiar social, care lupta împotriva imaginarului privilegiu de a te naște și a fi alb, un fan înfocat a lui Hillary Clinton.

Ea vorbea constant despre masculinitatea toxică în rândul bărbaților albi, afirmând că aceștia sunt responsabili pentru bărbații de culoare și problemele lor.


Corrina era o susținătoare a politicilor liberale de stânga și o admira pe Nancy Pelosi, o politiciană care luptă pentru abolirea granițelor și pentru abolirea poliției de frontieră și diviziei de poliție care se ocupa de prinderea ilegalilor.

Întreagă ei pagină de facebook, dar și blogul ei (care acum a fost dat jos) erau dedicate postărilor anti-rasism, criticarii bărbaților albi, criticarii lui Donald Trump, susținerii granițelor deschise și a ilegalilor, și era convinsă că rasismul albilor cauzează problemele în societate, dar și violență împotriva populației negroide. Poștă cântece gospel în care negrii se victimizau, acuzau albii pentru sclavie, pentru moartea lui Biggie Smalls, și alte aberațîi de genul.

Corrina a decis să fie o activistă după ce mama ei i-a citit cartea lui Hillary Clinton, *It takes a village* , o carte ambiguă și plină de minciuni și omiteri, care prezintă o realitate abstractă și nu ia sub nici o formă în calcul rata criminalitații în comunitatea neagră, sau rata omorurilor și violurilor comise de negrii asupra albilor.

În curând, Corrina o să îl cunoască pe El Hadji Alpha Madiou Toure, care o să o omoare cu cruzime. El Hadji Alpha Madiou Toure este negru și musulman.

El i-a furat mașina, cardul de credit, și a continuat să le folosească după ce omorât-o.

El Hadji Alpha Madiou Toure era migrant și trăia mai mult în adăposturi pentru oameni ai străzii, fusese arestat de câteva ori, dar nu fusese deportat.

Reese Fallon, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă în Orașul Vechi, din Toronto, în ultimul atentat ce a avut loc în Canada din iulie anul acesta.

Reese era și ea liberală, dintr-o familie bună, sprijinea migrația în Canada și în vest. Ea făcea parte din Mișcarea Tinerilor Liberali din Toronto.

De asemenea ea îl susținea pe Justin Trudeau. Ironia face că acesta nici măcar nu a menționat nimic în presă despre atac, din contră, și-a luat vacantă, o reacție total opusă față de incidentul în care o fată musulmană a spus că a fost atacată pentru că poartă hijab, și i i-a fost smuls hijabul din cap de către albi rasiști.

Atunci Trudeau a ținut un discurs de 30 de minute în care condamna islamofobia si nazismul. Atacul s-a dovedit inexistent și fata în cauză mințise și în trecut și inventase atacuri rasiste.

Tot Trudeau i-a dat unui terorist care fusese închis în SUA câteva milioane de dolari canadieni, despăgubiri pentru traumele suferite în vest. Si tot Trudeau a spus *dacă iți omori dușmanul, acesta câștiga*, referitor la islamiștii radicalizați.

Atacatorul a fost identificat ca fiind Faisal Hussain, în vârsta de 29 de ani. Acesta trăia cu familia lui într-o zonă considerată *no-go* adică unde non-musulmani nu puteau să pășească fără să fie atacați. El avea pe Facebook poze cu arme și poze în stilul jihadistilor ISIS. Fratele acestuia a avut și el probleme cu legea, trafic și consum de droguri, trafic de arme, și a fost închis de câteva ori.

Presa de stânga însă refuză să accepte faptul că atacul este clar voit, premeditat, făcut în numele jihadului și încearcă sa manipuleze opinia publică, sugerând că Faisal are probleme psihice grave, probleme care au dus la comiterea atentatului. Însă mulți jurnaliști independenți vor să știe cum de Fasit era un așa bun trăgător, se vede clar pe filmări că nu ezită, ci trage cu exactitate în victime, reușind să împuște 12 oameni, dintre care 2 au decedat, este vorba despre Reese și o fetiță de 10 ani.

Atacul a fost, desigur, revendicat de ISIS.


Acum Canada o sa lupte împotriva rasismului și a islamofobiei si nici nu e greu sa faci asta in Canada, unde manipularea funcționează ca unsă. Victimele or sa fie uitate, cum s-a întâmplat și cu victimele celorlalte atacuri care au avut loc pe teritoriul Canadei, și mai mulți migranți or sa fie primiți cu bratele deschise, inclusiv teroriștii ce fac parte din Căștile Albe, miliția ce a acționat în Siria sponsorizată și antrenată de Israel, și pe care trebuie să o retragă din Siria deoarece Assad a reușit sa recupereze aproape întregul teritoriu, iar un nou atac chimic nu mai poate fi orchestrat după ultimul eșec. Pastile Albe vor fi împrăștiate prin Canada și Marea Britanie.

Din păcate acestea sunt doar câteva cazuri, dar se pot observa elemente comune. Aceste femei vin din familii bune, au primit o educație bună, au trăit în comunități de albi, sau în țări care nu erau afectate încă de crime comise de non-albi.

Toate sunt liberale și susțin politica de stânga, și unele chiar au membrii ai familiei implicați în partide care susțin migrarea necontrolată.

Nici una din ele nu a fost conectată cu realitatea în ceea ce privește diferențele majore dintre rase și culturi. Toate au fost arogante și au suferit de un complex dumnezeiesc, și au crezut că sunt mai presus decât restul și că vor salva întreaga planetă, dar unele nu au reușit nici măcar să își salveze viața.

Aproape toate și-au urât rasa, au urât bărbații albi și i-au considerat responsabili pentru orice rău.

Aproape toate au fost feministe.

Toate au fost ucise sau violate de bărbați de culoare ce provin din alte culturi. Mai trist este că cele rămase în viață încă nu acceptă realitatea și continuă să susțină extrema stângă.

Trebuie, cu orice preț, să ne asigurăm că România o să rămână o țară sigură si nu trebuie să acceptăm africanii, arabii sau islamiștii aici.

Nu trebuie să deschidem granițele, nu trebuie să acceptam migrația africană și din Orientul Apropiat.

Trebuie înțeles faptul că islamul este total necompatibil cu societatea vestică și trebuie interzis, practicarea lui trebuie scoasă în ilegalitate dacă mai vrem să salvăm ceva.

Consiliul European nu a avut nici o declarație legată de criminalitatea *noilor europeni*, așa cum îi numesc pe acești sub-oameni, din contră, vor să mai aducă milioane în Europa.


Femeile europene trebuie să priceapă pericolul pe care îl reprezintă bărbații din Africa și Orientul Apropiat. Trebuie să înțeleagă ce se petrece în Africa, să înțeleagă ce învățături există în doctrina islamistă și cum sunt văzute femeile.

Și nu, nu există musulmani feminiști.

9 comments

 1. Vă rog să înlocuiți în text sintagma „Orientul Mijlociu” cu „Orientul Apropiat”. Libanul, Siria, Israelul, Turcia, Iordania se află în Orientul Apropiat, fiindcă sunt aproape de noi, de Europa, nu în Orientul Mijlociu. În Orientul Mijlociu află Iran, Pakistan, Bangladesh, India – adică țările aflate la Mijlocul Orientului.
  Apoi, în România nu ne trebuie „o migrație controlată”, ci ne trebuie o imigrație INTERZISĂ, îndeosebi din țările din Africa și din Orientul Apropiat! Ar fi bine ca țările din Nordul Mării Mediterane să anunțe că vor scufunda și, apoi, chiar să scufunde vasele încărcate cu imigranții plecați din țările din Orientul Apropiat și din Africa și să vedem dacă vor mai avea curaj să se îmbarce pentru Europa! Nu au decît să își rezolve problemele la ei în țară, să migreze în Arabia Saudită și să facă un război civil acolo. Altfel, ne așteaptă un război interrasila la noi, în țăările europene.

 2. in afara de Italia nici o tara mediteraneana nu o sa faca nimic, in Franta tocmai a fost declarat ilegal sa spui ca *frantezii sunt pe primul loc iar ilegalii trebuie dati afara din tara* . Nu, nu este o gluma.
  https://voiceofeurope.com/2018/07/it-is-now-forbidden-in-france-to-say-french-people-first-illegal-migrants-out/

  Spania a inceput sa ia tot ce respinge Italia, si chiar au dat acum un comunicat de presa unde explica cum Europa are nevoie de sange nou.
  http://www.france24.com/en/20180731-spain-denies-mass-migration-says-europe-needs-new-blood

  Toata Europa de Vest este cazuta in momentul de fata, in afara de Portugalia.

  Suedia este in razboi civil..

  Multumesc pentru corectare. O sa ne ocupam in curand de ea.

 3. proaste există și în România nu doar in occident. Faceți o plimbare prin București ca să vă convingeți.

 4. Articolul asta e prea bine scris ca sa fie original. Intrebarea mea este, puteti sa precizati si sursa de unde l-ati preluat si tradus? Cunosc foarte bine fenomentul, formularile din articol sunt mult prea americanesti, se vede ca sunt traduse mot a mot. Nu ma intelegeti gresit, articolul este bun si pune punctul pe i. Dar este bine sa precizam si sursa.

  • nu stiu ce m-a deranjat mai mult la comentariul tau:
   1) ca ai acuzat intreaga redactie de plagiat
   2) ca m-ai acuzat pe mine de c/p/t
   3) ca ai considerat felul in care am scris acest articol *americanesc*, caz in care imi bp in cei 3 ani de facultat de jurnalism, se pare ca au fost inutili. stil mai insipid decat ala americanesc nu exista

 5. Interesanta trecerea in revista. Cu doua mentiuni: Observatorii ONU au fost impuscati nu decapitati – asa rezulta din filmarea aia din Congo si 2: Puneti pe cineva sa va faca o corectura inainte de a posta. Sunt destul de multe greseli gramaticale care nu fac cinste celor :3 ani de facultat de jurnalism”. Greselile abundente scad credibilitatea autorului, ergo a articolelor. Si e pacat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *