Home / Internațional / Activiști Spanioli Protestează Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Activiști Spanioli Protestează Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 6, 2019

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Militanții pentru drepturile animalelor sunt, asemenea veganilor, oameni foarte ciudați.

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Activiștii pentru drepturile animalelor și veganii au tendința să fie feminiști. Ca feminiștii, sunt foarte mândri de a se afișa goi pe stradă ca o formă de protest.

Daily Mail:

 Aproximativ 70 de activiști pentru drepturile animalelor s-au dezbrăcat și și-au mânjit trupul cu sânge fals pentru a protesta împotriva industriei blănurilor din centrul Barcelonei.

Incidentul a avut loc în Piața Catalunya a orașului, în regiunea spaniolă de nord-est a Cataloniei, în timpul vânzărilor de Black Friday, duminică, iar materialele video au fost ulterior distribuite pe rețelele de socializare.

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Protestul a fost pus la cale de organizația pentru drepturile animalelor Anima Naturalis pentru a-i face pe oameni să fie conștienți de „miile de animale care sunt maltratate și ucise în fiecare an pentru industria blănurilor” și să solicite autorităților spaniole să interzică practica.

Fermele pentru blană au fost interzise în mai multe țări europene, inclusiv Marea Britanie și Germania, dar rămân legale în Spania.

Protestul a constat în zeci de activiști care stăteau pe pământ, în timp ce erau acoperiți cu sânge fals, iar o femeie ședea și ținea un semn pe care era scris „suferința nu este elegantă”.

Semnul ei mai transmitea: „Câte vieți pentru o haină?”

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Ce adunătură de lunatici deranjați mintal.

Ințeleg că a nu vrea ca animalele să sufere este firesc. Dar să fii atât de frenetic în legătură cu această chestiune în timp ce ignori probleme mult mai relevante precum avorturile sau suferința popoarelor indigene europene care se află invadate de pieile primitive este cel puțin bizar.

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Uciderea pruncilor în timp ce încă se află în pântecul mamelor, dezmembrarea lor și extragerea pe bucăți este atât de crud și rău încât te-ai aștepta ca oamenii care sunt îngrijorați de cruzime, ca și activiști ai drepturilor pentru animale, să se opună fățiș acestei practici.

Dar la fel cum drepturile omului nu se mai aplică oamenilor albi, drepturile animalelor nu se aplică oamenilor.

Această aparentă incongruență a activistului pentru drepturile animalelor care se uită în altă parte când vine vorba de suferința umană este limpezită când realizezi că defapt urăște oamenii.

Ca și cei care celebrează sterilitatea sau ca activiștii pentru schimbările climatice care se urăsc pe sine și susțin stoparea a orice din țările albe, pentru ca restul lumii să le “prindă din urmă“.

Activiști Dezbrăcați și Stropiți cu Sânge Fals

Pentru acești oameni chestiunea nu are de a face cu cruzime, nu este vorba despre a fi mai buni și nici de a îmbunătăți modul de viață.

Pentru ei este o încercare de a justifica și a raționaliza ura de sine.

*

Articol preluat și adaptat de pe Daily Stormer

3 comments

  1. Da, sa ma anunte cineva cand or sa protesteze contra omorarii halal, sau Kosher (pentru ca sunt identice) unde animalul e lasat sa moara in timp ce i se scurge sangele prin rana care i se face la gat. Ah, da, aia n-au curaj s-o faca pentru ca stiu ca s-ar lasa cu acuzatii de antisemitism sau islamofobie.

    • Ca veni vorba de halal si kosher, fiti atenti la etichete fiindca si in Romania au inceput sa apara sigilii din astea. Apa minerala Borsec, de exemplu, are sigiliu Kosher. Dupa ce l-am vazut, am renuntat imediat la ea. La naturisti am vazut la un moment dar pasta de dinti halal. Ueori e foarte greu sa le detectezi, fiindca sunt folosite tot felul de simboluri care nu spun nimic necunoscatorilor. Cea mai buna modalitate de protest e sa nu mai cumperi ce nu aprobi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *