Home / Actualitate / A avut loc protestul împotriva colonizării României – “Talmudul și Sharia, NU în România!”

A avut loc protestul împotriva colonizării României – “Talmudul și Sharia, NU în România!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2023

A avut loc protestul împotriva colonizării României - "Talmudul și Sharia NU în România!"

A avut loc protestul împotriva colonizării României – “Talmudul și Sharia, NU în România!”

A avut loc protestul Noii Drepte împotriva colonizării României. Colegul nostru de la Războiul Informațional a fost prezent și a filmat discursul camaradului Alexandru Balcu. Mai erau și alte discursuri care ar fi fost bine să fie filmate, cât și scandările.

Cei prezenți au strigat răspicat “Talmudul și Sharia, NU în România”!

Bucureștenii sunt spectatori pasivi la propria înlocuire?

Destul de bazată scandarea, însă problema este lipsa prezenței bucureștenilor, care sunt câteva milioane în oraș. Atunci când îsi comandă de mâncare văd un indian, pakistanez sau negru aducându-le mâncarea. Nu-i deranjează? Se pare că nu, dorm liniștiți în timp ce activiștii pro-români ies în stradă. Sunt bucureștenii complet cretini și abrutizați? Golemizați să fie spectatorii propriei dispariții? Are Chaim Schatzman dreptate?

E absolut inadmisibil să fie zece oameni prezenți în stradă împotriva planului Kalergi și a colonizării României. Nu scriu asta ca o critică la adresa celor de la Noua Dreaptă, care și-au rupt din timpul lor pentru a organiza evenimentul. Poate puțină critică în ce privește promovarea evenimentului, am primit mail cu o zi sau două înaintea evenimentului, prea din scurt. Acu câțiva ani erau câteva mii de oameni la marșul împotriva colonizării, cum de s-a putut atunci?

Filozofia mea este că mai bine să fie 5 oameni prezenți decât zero, aceia care sunt prezenți se poziționează pe linia Neamului și alături de ei sunt duhurile strămoșilor.

Ar fi totuși bine să iasă bucureștenii din case și să se preocupe de interesele lor proprii si de viața cetății. Cum putea fi mai eficientă promovarea? S-au pus pliante? Abțibilduri? Contactate alte organizații în vederea participării? Nu știu, presupun că ND a sunat la alții, poate au avut și câteva abțibilduri. Ideea e că trebuie să lucrăm mai bine la promovare, uitându-ne la acel marș la care au participat mii de oameni și să vedem cum se poate repeta succesul.

În orice caz, respecte pentru cei prezenți, literalmente anticorpii sociali care mențin sistemul imunitar al națiunii.

Sterie CIUMETTI

9 comments

 1. Asta-i tragedia cea mare a Romaniei.. Nu iese lumea in strada! Astia pot sa ne omoare in spitale, pot sa ne arunce mortii in groapa in saci de plastic, fara sluijba, pot sa ne injecteze cu otrava cat vor, pot sa ne ia copiii, pot sa ne inchida in lagare de 15 minute, pot sa ne dea sa mancam gandaci, pot sa ne radieze cat vor cu antene 5g, pot sa ne aduca milioane de ucraineni pe cap carora sa le faca oricate privilegii fata de noi, pot sa mute toata populatia Israelului in Romania, pot sa ne aduca asiatici si africani pe cap, ca sa-i inlocuiasca pe romanii pe care tocmai i-au alungat din tara prin nedreptati si saracire, pot sa ne stropeasca cu otrava din cer, pot sa ne ia cashul, orice.. Ca romanul nu iese nici macar sa protesteze! Absolut incredibil! Si lucrurile pot fi impinse oricat de departe, ca cruzimea strainilor (mai ales a evreilor) care au ocupat si dicteaza in tara asta nu are limite atat timp cat si pasivitatea, lasitatea sau complicitatea romanilor, dar mai ales a bucurestenilor, nu are limite!

 2. Bravo celor care s-au gândit să facă asta chiar dacă nu au fost mulți.

 3. Bucurestiul e populat de drojdia societatii romanesti asa ca ce pretentie aveti?

 4. Statul National Legionar

  Un mesaj pentru Noua Dreaptă: Căutați de intrați în Parlamentul României. Dacă ND nu are forta de a face 5%, candidați pe listele SOS România sau Partidul Patrioților Poporului al lui Mihai Lasca. Nu ar strica deloc să fie niște reprezentați ai Noii Drepte prin Parlament și chiar și prin consiliile locale și județene. A cam venit momentul să intrați în circuit. Am senzația că în următorii ani va fi mare nevoie în România de Noua Dreaptă………..sub o formă sau alta…….

  • Bravo
   Avem nevoie de un partid cu numele Noua Dreaptă
   O alternativă la AUR și SOS care să lupte pentru familie, credință și țară

   PS . Legionarii au fost extremiști pentru că au fost în situatie de război
   Extremiști au fost și comuniștii
   Extremiști au fost și țărăniștii
   Extremiști au fost și Liberalii care au executat peste 20000 de țărani în 1907
   începând de la Flămânzi.

   Curaj
   Partidul Noua Dreaptă .

  • Mulțumim camarade! Am încercat, în anul 2020, pe cont propriu, mai ales în București. La sectorul 3 știu că ND a avut trei mii și ceva de voturi. Atât s-a putut atunci, cu forța umană și financiară pe care o avem.
   Vedem la anul. Doamne-ajută!

 5. Lozinca asta am lăsat-o special pentru final (Talmudul și Sharia…). Ca să vedeți că dracul nu e așa negru, nici un jandarm nu m-a apostrofat după ce am dat “tonul la cântec” și nici la final. Asta cu imigrația e o temă la care, atât în 2018 cât și acum, jandarmii au rezonat 100%, fără rezerve.

  Despre promovare, vă pot spune, ca initiator al acțiunii, ajutat hotărâtor de camarazii mei și mai ales de Tudor Ionescu și de Costache Nechita, (știu că am intrat în polemici și aici, pe IP, dar vă rog să mă credeți, o fi sângele strâmoșilor, simt că orice ciuhap aflat pe peritoriul țării mele e o insultă directă la adresa mea, ca român), următoarele:
  – am planificat acest protest încă de la sfârșitul lunii august; evident, nu știam atunci ce se va întâmpla în Israel pe 9 octombrie și tot ce a urmat; au fost camarazi inclusiv de la noi care au spus că nu mai e momentul să facem acțiunea, dar cei amintiți și cu mine am insistat și în cele din urmă s-a făcut;
  – pe grupurile Telegram și whatssap am anunțat că vom face acest protest chiar înainte de a avea comunicatul final și chiar înainte de obținerea aprobării de la primărie;
  – am consumat, nu numai eu, și alți camarazi de la ND, energie și timp pe aceleași grupuri pentru a convinge frații și surorile că problema imigrației rămâne la fel de gravă chiara dacă acum toată lumea e atentă la Israel-Gaza;
  – promovarea acțiunii prin telefon direct, mesaje, anunțuri pe grupuri, etc.
  – am hotărât să începem cu o pichetare, într-o zi lucrătoare, să fie și cei din Minister la lucru; poate sâmbăta sau duminica s-ar fi strâns mai mulți, dar scandam la o clădire goală;
  – am atras totuși oameni de pe stradă, curioși măcar, și prin play-listul pregătit, mai neuzual față de alte acțiuni naționaliste (printre altele, în temă: “Baba Novac” și “Pașa Hassan” ale formației Phoenix)
  – am depus și un memoriu la Min Muncii…dovadă că acțiunea a avut ceva ecou e că imediat în acea zi Min Muncii a făcut publică HG privind contingentul de lucrători străini pe 2023 și Nota de Fundamentare – o să le trimitem până vineri observațiile noastre.
  La Memoriu încă nu am primit încă răspuns.
  Acțiunile vor continua, vom anunța din timp, să treacă”Tâncăbești” și 1 Decembrie (apropo, noi mergem la Sfântu Gheorghe, jud. Covasna).

  Față de campania din noiembrie – decembrie 2018, tot de noi, ND, declanșată (am început cu o pichetare de 20-30 de oameni în față la MAE și am terminat apoteotic pe 16 decembrie 2018 cu un marș cu 4000 de oameni), acum nu am mai avut suportul (hotărâtor atunci) al lui Pompiliu Diplan și al Frăției Ortodoxe (Pompiliu era membru în Frăție atunci) și nici al doamnei avocat Marina Ioan Alexandru. A fost atunci și “preotul cu Crucea în frunte”, regretatul părinte Emanuel Ganciu.
  Cel mai trist este că acțiunea noastră a fost privită de mulți naționaliști chiar cu ură: personal, am fost acuzat că sunt lipsit de inimă (adică ce dacă primim și noi acolo 50-60 de palestinieni?) iar noi cei din ND că suntem pro-Israel (în zadar le-am oferit link-uri despre acțiunile noastre anti-EW și pentru susținerea dl Vasile Zărnescu și a prietenului Florin Dobrescu) sau chiar securiști! De pe un grup de camarazi la cataramă, să zic așa am fost dat afară (de fapt, aveam de ales între a ieși sau a-mi cere iertare pentru că am spus că eu sunt XENOFOB și mi se pare ceva firesc), deși eram administrator de grup!! Că a fi xenofob nu e demn de un creștin și nu e în spiritul Mișcării Legionare!?
  Noua Dreaptă nu are prea mulți aliați printre celelalte organizații (asta e, nu mă în trebați de ce) dar faptul hotărâtor în cvasi-indiferența cu care a fost privită acțiunea noastră este acest blestemat război din Orient, care face ca orice încruntare față de islam sau etnia arabă să fie privită ca atitudine pro-sionistă!! Total păgubos, părerea mea, măcar suntem căliți, de la disputele Rusia-Ucraina să zicem. Părerea lui Vexler sau a conservatorilor de carton din România chiar nu ne interesează, ei sunt pro-sioniști pe față iar cu așa ceva nu vrei să ai de-a face.

  În final, mulțumesc în numele Noii Drepte camaradului Sterie și celorlați camarazi care au comentat. Nădăjduim și noi ca România întreagă să iasă din apatie și să reacționeze și să înțeleagă că pe noi (românii) trebuie să ne preocupe în primul rând soarta neamului nostru și a țării noastre.
  Doamne-ajută!

  • “Că a fi xenofob nu e demn de un creștin și nu e în spiritul Mișcării Legionare!?”

   Am întâlnit atitudinea asta și la “creștinii” din familie. Nu mai vorbesc de faptul că acel “creștinism” e doar din vorbe și din semne exterioare ca purtatul de cruce la gât, nu se manifestă prin sprijin, cooperare, sau “dragoste”.

   Deci avem răspunsul la întrebarea din articol: Da, și românii și restul albilor sunt cretini. Pentru că e o atitudine generalizată în toate țările albe.
   Iar la ora actuală creștinismul nu e un aliat ci un dusman. Nu știu dacă e o evolutie naturală, sau rezultatul influenței jidănești. Mila nu trebuie să primeze asupra instinctului de conservare.

   Singurii creștini care nu si-au pierdut spiritul războinic sunt rusii. În rest, occidentalii se știe, iar la români se vede. Nu pot să zic că sunt surprins.

   Atitudinea asta a “creștinilor” moderni e exact motivul pentru care păgânismul e atât de popular între cei de dreapta mai mult sau mai puțin “extremă”. Și e greu să-i convingi că ar trebui să fie creștini când biserica promovează LGBT-ul si imigratia, feminismul si cam tot ce promovează și neomarxiștii, fie că e rezultatul infiltrării sau nu.

   Nici nu vreau să mă gândesc ce comentarii sunt la clip-ul ala de pe Youtube, cred că m-ar apuca toti dracii.

   “Românul e mulțumit dacă are mâncare de la magazin și seriale la televizor, i-am golemizat atât de bine încât dacă vrei să-i scoți din letargie, te vor percepe ca dușman și se vor opune ție și altora ca tine, pe care vă eticheta nebuni, naziști, conspiraționiști, rasiști și plini de ură.”
   https://www.incorectpolitic.com/insulte-la-adresa-romanilor-chaim-schatzman-catre-sterie-ciumetti/

   Are dreotate jidanul. Și nu e valabil numai la noi.

   dar faptul hotărâtor în cvasi-indiferența cu care a fost privită acțiunea noastră este acest blestemat război din Orient, care face ca orice încruntare față de islam sau etnia arabă să fie privită ca atitudine pro-sionistă!!

   Jidanii au spus-o chiar ei. “Ori sunteți cu noi, ori sunteți cu <>”. Așa că din punctul meu de vedere, alegerea se face de la sine. Le-ar plăcea foarte tare să provoace un război între albi si musulmani, iar ei să culeagă ce rămâne. Eu n-am de gând să iau partea jidanilor, chiar si involuntar, doar pentru că nu sunt în stare să gândesc logic și mă las dominat de emoții.
   (o fi sângele strâmoșilor, simt că orice ciuhap aflat pe peritoriul țării mele e o insultă directă la adresa mea, ca român), am încheiat citatul.
   Aici nu e vorba de insulte, e vorba că n-au ce câuta. Și nici măcar aia “buni” ca srilankezii n-au ce căuta. Avem destui șomeri în România si care n-au ca variantă decât joburi de două parale. Orice imigrant ia pâinea de la gură unui român.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *