Home / Problema Țigănească / VIDEO SÂNGEROS!!! Țigan Sparge un Pahar de Capul Concubinei

VIDEO SÂNGEROS!!! Țigan Sparge un Pahar de Capul Concubinei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 6, 2018

VIDEO SÂNGEROS!!! Țigan Sparge un Pahar de Capul Concubinei

Tânărul țigan pe care îl cheamă Robert Gabriel a făcut un live pe Facebook în care sparge un pahar de capul concubinei lui.

Povestea făcut înconjorul internetului.

A1

Declarații șocante ale tinerei care a fost bătută de iubit:

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata cu ochii în lacrimi, potrivit observator.tv.

Scandalurile porneau de la lipsa de droguri, iar fata a recunoscut că în repetate rânduri a fost pusă să se prostitueze pentru a face rost de bani. 

În primul rând…situația aceasta s-ar fi putut evita. Bănuiesc că fata știa că țiganul bățauș consumă droage, ori dacă nu știa la început, cu siguranță a descoperit pe parcurs indicii care să declanșeze un semnal de alarmă.

Sunt crud dacă spun că-i proastă și într-un fel își merită soarta?

Sigur, e o victimă și e uman să compătimești victima, dar cât de proastă să fii să te cuplezi cu un ciorioi apoi să fii te acord să te prostituezi pentru a-i face rost de bani de droguri?

Vina principală e a părinților ei.

Cât despre cioroi, acesta a fost arestat preventiv.

StirileKanalD:

Judecătorii ploieşteni au decis sâmbătă, 1 decembrie, să emită mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului. Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă, dar este executorie, astfel că Robert Gabriel va ajunge sâmbătă noaptea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IJP Prahova.

Acesta va putea contesta decizia la Tribunalul Prahova. Robert este acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private. Poliţia din Prahova a fost, vineri 30 noiembrie, în alertă din cauza unor imagini distribuite pe Facebook şi care surprindeau momente de o violenţă extremă. Protagonişit au fost un bărbat şi prietena lui.

 

4 comments

  1. eu cred ca si ea consuma. are fata de consumatoare…

  2. tiganu e din ploiesti, curva e din jud bz :))

  3. ARZATOARE DE CARBUNE PATRULATA

  4. Cel mai bine o caracterizeaza epitetul pute-à-nègres, târfele îsi aleg propria soarta. Situatia ar fi putut degenera cu mult, însa remarc in societatea romaneasca foarte multi “pupatori in cur” orice fel eu ma refer la baietii nice un fel de realy nice guys castrati mintal crestcuti cel mai propabili in familii monoparentale ce apara cu digma astea de vagaboante …. nu au pic de ratiune doar emotii ei insusi sunt femei.

    Daca intra cioara in sevraj si isi batea târfa pe strada in fata unui afemietat? instinctiv ar fi sa-i ia partea poate il omora cioara pe limbist urmand sa-si ucida tarfa iar in final ii pleznea inima in el de la abstinenta.

    Un singur lucru util aduc castraveciorii romanilor! Curata societatea de tarfe, cei drept incontestabil prea multe in RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *